Petice proti příjímání uprchlíků a pro budoucnost našich dětí

Quoted post

Marek

#85 Re: Re: Re: Re: Chranme evropske hodnoty

2015-06-09 22:16

#83: Titanius - Re: Re: Re: Chranme evropske hodnoty 

 Ja vam asi trochu rozumim. Ale na valku musi by aspon jeden s horkou hlavou a kdyz se sejdou dva taci, tak uz se tomu zabranit neda. Vy uz tu horkou hlavu mate ted - coz nekritizuji, i to je nekdy treba -jenom to proste zvysuje riziko, ze potkate stejne horkokrevneho protivnika.

Ja asi nebudu posilat nekoho na smrt v presvedseni, ze branim svuj narod. Opravdu to nejsou neandrtalci. Mozna nejsem vlastenec, ale odveden bych byl stejne jako vy, mozna s mensi uraa na ne. hm.

Kazdopadne tomu stejne v tuto chvili nezabranite. Utecenci tu jsou a bude jich vic. Nechat je se rozejit podle jejich vule je riziko jak sami dobre vite, takze se o ne proste nekdo musi postarat, kazdeho jednoho prolustrovat a zaclenit aby neskoncil nekde v ghettu. Coz je hodne prace a kdyz to vsechno budou delat Taliani, tak to casem odflaknou a bude prusvih. Tak v cem je problem s kvotama? Vzdyt je to jenom nastroj jak resit problem jehoz vzniku neumime zabranit. Pokud mate strach, tak snad abyste apelovali na vladu, aby vyclenila vetsi rozpocet na kontrolu, zacleni a bezpecnost.

 

Odpovědi

Titanius

#101 Re: Re: Re: Re: Re: Chranme evropske hodnoty

2015-06-13 06:36:41

#85: Marek - Re: Re: Re: Re: Chranme evropske hodnoty 

 Ano, jsem horkokrevny, ale jsem vychovan ve víře o zachovaní svého rodu, své kultůry a své vlasti. Mí předci padli a trpěli ve všech válkách (jak mám podloženo důkazy) a nedovolím, aby se mé děti bály vyjít na ulici že je někdo prakticky beztrestně znásilní nebo podřeže jen proto, že jdou třeba se spem na procházku.

Vy píšte obrátit se na vládu. Nenechte se vysmát! Vláda dělá jen to co jim přikáže diktátor z Bruselu a Brusel vylizuje prdel mohamedánům, takže nám stejně nic nezbyde, než se naobranu své rodiny, kultůry a odkazu svých předků postavit sami.

Jak říkám: Nebojím se o sebe, já sem připraven umřít na to vemte jed, ale bojím se o své děti a dokud tady budu, tak je budu vychovávat v tomto pro Vás možná extrémistockém duchu!

A věřte že k tomu dojde!