Petice proti příjímání uprchlíků a pro budoucnost našich dětí

Quoted post

Titanius

#101 Re: Re: Re: Re: Re: Chranme evropske hodnoty

2015-06-13 06:36

#85: Marek - Re: Re: Re: Re: Chranme evropske hodnoty 

 Ano, jsem horkokrevny, ale jsem vychovan ve víře o zachovaní svého rodu, své kultůry a své vlasti. Mí předci padli a trpěli ve všech válkách (jak mám podloženo důkazy) a nedovolím, aby se mé děti bály vyjít na ulici že je někdo prakticky beztrestně znásilní nebo podřeže jen proto, že jdou třeba se spem na procházku.

Vy píšte obrátit se na vládu. Nenechte se vysmát! Vláda dělá jen to co jim přikáže diktátor z Bruselu a Brusel vylizuje prdel mohamedánům, takže nám stejně nic nezbyde, než se naobranu své rodiny, kultůry a odkazu svých předků postavit sami.

Jak říkám: Nebojím se o sebe, já sem připraven umřít na to vemte jed, ale bojím se o své děti a dokud tady budu, tak je budu vychovávat v tomto pro Vás možná extrémistockém duchu!

A věřte že k tomu dojde! 

Odpovědi

Matka

#103 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Chranme evropske hodnoty

2015-06-13 08:52:53

#101: Titanius - Re: Re: Re: Re: Re: Chranme evropske hodnoty 

 Smekám před Vámi! Nejste rozhodně žádný extrémista, ale naprosto normální, rozumný chlap se zdravým rozumem! Zajímalo by mne, co bude tentokrát potřeba k tomu, aby to nás,  líné Čechy konečně zvedlo ze židle, zavřeli sme hranice a vypráskali ty zmetky co tu jsou a ty sluníčkářský vypatlance poslali s nima, když jsme tak hrozný, že jim my normální rozumný Češi vadíme. Myslím, že by to nám Čechům, tentokrát mělo zapalovat o něco rychleji, než jindy, aby nebylo pozdě!