Petice proti příjímání uprchlíků a pro budoucnost našich dětí

Titanius

#101 Re: Re: Re: Re: Re: Chranme evropske hodnoty

2015-06-13 06:36

#85: Marek - Re: Re: Re: Re: Chranme evropske hodnoty 

 Ano, jsem horkokrevny, ale jsem vychovan ve víře o zachovaní svého rodu, své kultůry a své vlasti. Mí předci padli a trpěli ve všech válkách (jak mám podloženo důkazy) a nedovolím, aby se mé děti bály vyjít na ulici že je někdo prakticky beztrestně znásilní nebo podřeže jen proto, že jdou třeba se spem na procházku.

Vy píšte obrátit se na vládu. Nenechte se vysmát! Vláda dělá jen to co jim přikáže diktátor z Bruselu a Brusel vylizuje prdel mohamedánům, takže nám stejně nic nezbyde, než se naobranu své rodiny, kultůry a odkazu svých předků postavit sami.

Jak říkám: Nebojím se o sebe, já sem připraven umřít na to vemte jed, ale bojím se o své děti a dokud tady budu, tak je budu vychovávat v tomto pro Vás možná extrémistockém duchu!

A věřte že k tomu dojde! 


Nepřihlášený uživatel

#102 Re: Re:

2015-06-13 08:47

#72: Antonius - Re:  

 Myslíte, že z toho ten debílek dospěje? Za prvé mi připadá, že je to muslim jako poleno a pokud ne, tak toho kokota podřežou jako prvního s obrovskym výtlemem na tváři...protože takovýho blbce snad neviděli ani oni :(

Matka

#103 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Chranme evropske hodnoty

2015-06-13 08:52

#101: Titanius - Re: Re: Re: Re: Re: Chranme evropske hodnoty 

 Smekám před Vámi! Nejste rozhodně žádný extrémista, ale naprosto normální, rozumný chlap se zdravým rozumem! Zajímalo by mne, co bude tentokrát potřeba k tomu, aby to nás,  líné Čechy konečně zvedlo ze židle, zavřeli sme hranice a vypráskali ty zmetky co tu jsou a ty sluníčkářský vypatlance poslali s nima, když jsme tak hrozný, že jim my normální rozumný Češi vadíme. Myslím, že by to nám Čechům, tentokrát mělo zapalovat o něco rychleji, než jindy, aby nebylo pozdě!

Titanius

#104 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Chranme evropske hodnoty

2015-06-13 15:02

#103: Matka - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Chranme evropske hodnoty 

 Děkuji. Internet je plný lidí, kteří nadávají jak s nima zatočí, ale trošku se bojím, že jak bude muset dojít na činny, tak všichni stáhnou ocas. Opakuji: Já toho v životě zažil tolik, že jsem příliš starý na to, abych se nečeho bál a byl vychován v duchu: "Odpusť ale nezapomeň". Mám s tím svou zkušenost bohužel :(...nicméně doufám (možná naivně), že i ten líný občan český má svou hrdost, čest a hranici a až ta přeteče požene všechny klackem. Nicméně se bude muset bohužel dřív něco stát a tomu bych chtěl předejít. Ač to tak nevypadá, tak já řešení věci silou beru až jako to poslední řešení, ale pak to stojí za to. Radši bych řešil příčiny, než následek, ale jak jste již zmínila a já jednou tady napsal už, tak když slyším spojení nezisková organizace a ty jejich úchylné nápady, mám chuť do něčeho praštit. Vždyť přesně tito neomarxističtí úchylové trpící nenávistí ke všemu bílému a evropskému zaviní rozpad Evropy, který se nenávratně blíží. Tito úchylové jsou schopni navrhnout to, aby každá rodina v EU přijala minimálně jednoho uprchlíka a dalším stádiu jsou schopni přikázat abychom opustili své domovy a přenechali je chudakům z Afriky, kteří jsou oběťmi našeho rasismu. Jsou toho schopni. Pokud budeme chtít i nadále zachovat Evropu Evropou, budeme se muset s těmito úchyláky kteří sedí na teplých křesílkách neziskovek vypořádat nejdříve...jinak pomáhej našim dětem všichni svatí!

Taky Vám ještě řeknu, že nemít tady závazky a být mladší tak emigruju, protože za tuhle vládu se musí každý slušný občan stydět! Ale vlastně kam emigrovat, když ty tupé hordy jsou všude?! Nechci být špatným prorokem nebo věčný pesimista, ale Evropa a naše kultůra tak jak ji známe, přestane za pár let existovat! Kdy už si kurva lidi uvědomí že běloši, potažmo křesťané jsme vyvražďováni?! Ale mě nedostanou bez tvrdého boje, to přísahám!

Ano, zradikalizoval jsem se. Nebyl jsem takový. Za to co teď jsem "vděčím" sluničkářským, havloidním a multikulturním extrémistům. Děkuji!!!

A ještě takoý dovětek: Děkujme prozatím za problémy, které tady máme. ve světle událostí z Anglie, Francie nebo Itálie jsou triviální. Slýchával jsem předtím od spousty lidí, než tenhle červ začal hlodat Evropu, jak by si nepřáli žít jinde, že by chtěli aby ČR byla ve Francii nebo Itálii, že by chtěli aby to tu takové bylo atd.... A já říkám: Děkujme všem možným svatým, že jsem tam kde jsme, protože naše geografická poloha nám dává realitvně čas na přípravu (když se za včasu probereme), nejsme ještě tak infikování multikulturním myšlením imigrantů, nejsme tak rasově promíchání (doufám že mi za tohle nedaji trest smrti, že p. Kohout) a zkažení z různých zvrácených a zrůdných mylšenek a učení, neboť být tam, tak už je s náma díky naší zbabělosti, nabubřelosti a v naivní důvěru ve vládu, že bude hájit v prvé řadě zájmy legitimních občanů své země ámen a jestli pak víte, jaký by byl druhý nejrozšířenější jazyk v ČR? No přece naše krásná češtnia! A tohle opravdu chceme?! (Řečnická otázka)

WW

#105

2015-06-15 08:28

Přátelé - podívejme se na to z té lepší stránky. Léta tady probíhala vleklá a celkem nenápadná invaze. Nastěhovalo se sem pár miliónů těchto primitivů. A nic se nedělo. Tohle je rázná invaze, tedy hmatatelná změna. Té si všimne každý a ne každý to bude přehlížet. To je rázný impulz, aby se s tím něco konečně dělalo. Oddělí to zrno od plev - zastánci multi-kulti se stanou nepřáteli svého národa. Nastane očistná krvavá lézeň. Nebude to hezké, ale i nehezké věci mohou být k něčemu užitečné. Probouzíme se z apatie, začínáme jednat.

Titanius

#106 Re:

2015-06-15 12:55

#105: WW -  

 Souhlasím v každém slově, jen se trochu bojím, aby se opravdu až to bude potřeba lidi ve jménu naší kultůry, vlasti, rodiny a tradice chopili sudlice :) 


Nepřihlášený uživatel

#107 Re:

2015-06-15 21:12

#105: WW -  

 Kéž by jsi měl pravdu a začalo se něco dít a jednat.Ale obávám se,že v uvozovkách demokracie a ten její pseudohumanismus a ochrana lidských práv nás všechny zničí a ti křováci,co nemaj kousek zodpovědnosti,úcty k životu,základních pracovních a hygienických návyků atd,budou na výsluní a budou se nám smát


Nepřihlášený uživatel

#108 Re:

2015-06-16 08:41

#105: WW -  

 Krvava lazen pro zastance nejakeho nazoru? Preventivne? Poslouchate se vubec? Nevim jak Vasi, ale moji predci bojovali za to, aby presne toto zlo z Evropy vymitili. Nikdo Vam neublizil, nikdo po Vas nic nechce, ale vy se ve svoji samonasiraci hlave nemuzete dockat az nekomu pod jakoukoli zaminkou podriznete krk. Je mi z Vas trochu spatne.

Nekorektně

#109 Rok 2009 v Německu

2015-06-16 08:43

Rok 2009 v Německu.

8,8% přistěhovalců má na svědomí:

28% vražd

29,6 % sexuálních trestných činů

28,9 % přepadení

22 % těžkých krádeží

40 % padělání listin

Ve statistice nejsou započítáni ti, kteří již získali německé občanství. Zajímalo by mě, co by na tato čísla řekli Šabatová, Halík a spol…

Zdroj: www.bild.de


Nepřihlášený uživatel

#110 Re: Rok 2009 v Německu

2015-06-16 10:05

#109: Nekorektně - Rok 2009 v Německu 

 z nichž víc jak polovina jsou: Turci, Poláci, Italové, Srbové, Rusi, Řeci a Rumuni. Takze kamarádi z evropské, nebo skoroevrospké unie, nikoli běženci.

zdroj: ten samej blesk (bild) staci dočíst do konce.


Nepřihlášený uživatel

#111 Re: Re:

2015-06-16 13:30

#108: - Re:  

 Preventivně? Nikomu neublížili? Tys snad spadl z Marzu? To jsi vážně tak naivní hloupák? Ty nevidíš, co už si muslimská svoloč v Evropě dovoluje a jak je na ni i policie krátká? Jsi stále ovce nechutné mediální propagandy, která věří těm žvástům hrajícím na city, jak jde o chudé mírumilovné rodiny? Ty nvidíš ty hordy mladých mužů v plné síle a v nejlepších letech, kteří zbaběle nechali svoje rodiny doma a nyní jsou natěšeni na znásilňování našich žen, přepadávání našich můžů a šíření své zcestné víry? Tobě uniklo to nenávistné protievropské kázání ve většině mešit? Tobě unikly ty demonstrace islámofašistů s transparenty zatracujíími svobodu a obhajujícími hlokaust? Islámští fanatici, kteří v historii Evropy stáli tisíce životů, pro tebe nejsou hrozbou? Z těch se ti nedělá zle? Pokud vím, tak podřezávají krky a pobíjí menšiny ve svých zemích právě muslimové, tak co zde plácáš proboha? Máš to v zhlavě trochu pomotané. To nic, na pár dní vypni televizi, oprosti se od těch srdceryvných multikulti žvástů, zapoj vlastní mozek, jestli to ještě dokážeš a snad se ti v hlavě rozsvítí. Pokud ne, tak to je mi tě líto. Nejvíce zotročen je ten, kdo si myslí, že je svobodný.

Antonius

#112

2015-06-16 14:54

Hraniční země Schengenu mají povinnost zajistit hranice proti nelegálnímu vniknutí cizích osob. Ve Varšavě sídlí k tomu zřízený jakýsi výbor EU. Pokud ty země tak nečiní, ba naopak, ty osoby aktivně do svých zemí přivážejí, je to výhradně jejich problém. A pokud nám ty imigranty budou vnucovat, nezbyde nám nic jiného, než si naše hranice hlídat sami! Jiný problém je aktivní dovážení cizinců prý pro doplnění populace. Do r. 2050 prý má být aktivně přivezeno 56 milionů cizinců, hlavně z Afriky a Střed. východu. Je to pravda? Současně jsou ale v Evropě desítky milionů (v ČR 0.5 milionu) nezaměstnaných - tedy rezerv. Což takhle ty miliardy vydávané na imigranty dávat rodinám jako přídavky na děti? To evropské, ale ani naše, poilitiky nenapadne?


Nepřihlášený uživatel

#113 Islám nikdy nebyl náboženstvím míru, jak se nám snaží multikulturalisté vnutit

2015-06-16 20:11

V dnešní době by mnozí s mnohým v Koránu rádi a plným právem polemizovali, ale veškeré pokusy o stavění oslích můstků přes propasti s lávou se bohužel hroutí v prach, když narazí na Mohamedův životopis. Mohamed, podobně jako Kristus, svými činy jasně ukazuje, jak to sakra myslel.

To je, vážení, docela malér. Proč? Protože islám byl stavěn tak, aby vyhovoval potřebám pouštních nájezdníků. Zatímco například Kristus se snažil násilí potlačovat, což mu v jeho místě a době působení mohlo projít, Mohamed nejspíš neměl šanci. Jediné, co se dalo, bylo tu zlobu a zběsilost obrátit alespoň mimo vlastní kmen, vně. Předefinovat seznam platných cílů. Protože tenhle seznam prostě existovat musel.

S Islámem, vhodným nadmíru pro dobové nájezdníky, nemá současný gangster problém. Můžete totiž dělat víceméně všechno, za co byste šli dneska sedět (vražda, loupežné přepadení, znásilnění), pokud bude oběť z řad nevěřících, eventuelně vlastních žen (domácí násilí, znásilnění, pedofilie). Není náhoda, že se Islám docela dobře šíří ve věznicích.

Budete se divit, ale já Mohameda chápu, že to postavil takhle. On skutečně neměl moc na vybranou. Jeho příběh je nesmírně poutavým vyprávěním, přečtěte si ho. Je to příběh snílka, který se zapletl do svojí vlastní vize natolik, že nebyl schopný žít s vlastní komunitou, ač ho ta komunita i s jeho vizemi velmi dlouho tolerovala. Proto uprchl k násilníkům, kde pro něj začalo období onoho příslovečného tance nad propastí, a s nimiž začal terorizovat vlastní kmen. Nebyla šance, aby se u Medinských prosadil s nějakými kecy o toleranci a míru.

A on ani nechtěl, rozhodl se šířit svoji "pravdu" násilím. Od prvního přepadení Mekkánské karavany. A tak začal postupně upadat čím dál tím víc do sobectví a zla. Mohamedův příběh je velmi silný příběh o pádu ideálu a o kolizi snu s bahnem a špínou světa.

A tento Mohamed a jeho život je nejvyšším ideálem každého muslima!

Teko

#114

2015-06-17 07:16

Za současný stav mohou lidumilní multikulti socialisté. Novodobý mor v podobně evropských socialistů s jejich pokrytectvím, falešností a totální neschopností, bude znamenat konec staré Evropy.

Teko

#115

2015-06-17 07:29

Snaží se nám namluvit, že myslet na svoje děti, preferovat své blízké na úkor imigrantů je špatné, snaží se za každou cenu rozvrátit naši společnost, zničit její tradice. Začali u zničení rodiny, podlehnutí mamonu, rozvrácení pomocí přistěhovalců. A pořád jim to nestačí, pořád je jim to málo.


Nepřihlášený uživatel

#116

2015-06-18 12:37

Kdyby se chovali slušně proč ne, ale po těch všech zprávách co kde vyvádějí mám opravdu toho dost. Poslední zpráva o útoku na průvodčího ve vlaku v Itálii, kterému usekli ruku, byla asi poslední kapkou v pohárku trpělivosti. Nechci, aby strach a panika zachvatila i ulice naší republiky. Nechci, abychom se báli děti poslat do školy, nebo cestovat autobusem byť jen na nákup.

Titanius

#117 Re:

2015-06-19 19:40

#116: -  

 A to jste ještě neslyšel o brutálním hromadném znásl'nování matky dvou dětí ve Švédsku muslimským Gangem 12ti imigrantů, jen proto, že šla ve "své" zemi (!!) v tričku a sukni! 7 dostalo směšné tresty od tuším kolem 4 - 8 let, zbytek se smál a říkal že to byl jen: "boží trest"!! Tohle ne tedy, tohle tady nebudu tolerovat!! Budu střílet pokud to bude u nás a klidně to berte jako výhružku pokud to čte nějaký multi-kulti píčus!

multi-kulti píčus

#118 Re: Re:

2015-06-22 16:05

#117: Titanius - Re:  

 No čtu to, čtu. A nestačím se divit, jak rychle jste svou težko omluvitelnou ale ještě pochopitelnou nenávist vůči někomu kdo tu sice není ale možná přijde přetavil v nenávist vůči těm co jich je tady spousta a jsou stejní jako vy, ale maji, bohužel, jiný názor. Sazřejmě že zvěrské znásilnění vyžaduje odpovídající trest, ať to je muslim křesťan nebo žid. Máte pocit, že s tím někdo nesouhlasí? Tak proč proboha chcete vyhrožovat a střílet multikulti pičuse? Je to zajímavý sociologický úkaz kterému nerozumím, ale Vy mne s tím můžete pomoct - když fanatický muslim nemá k vraždění bezvěrce, najde si záminku vraždit jiného muslima (třeba že nemá dost dlouhé fousy). A hle, není to tím, že by byl vývojově zaostalý - jisté procento vyspělé evropské civilizace se občas nechá unést a je (snad pouze verbálně) ochotno vraždit lidi stejného vyznání, stejné kulturní historie, zhusta lidi s vyšším vzděláním i životní zkušeností jenom proto, že jim vadí co říkají. Bez ohledu na to, jestli mají multikulti pičusové pravdu nebo ne, tak pokud se hodláte ohánět evropskými hodnotami, nezbývá vám než s nimi mluvit a přemýšlet zda nemají pro svůj (ač hloupý) názor nejaký vysvětlitelný důvod, případně polemizovat s tím důvodem. Nicméně odpouštím Vám, že jste se nechal unést a příště třikrát nadechnout a pak psát.


Nepřihlášený uživatel

#119 Křesťanské komunity v muslimských zemích zanikají

2015-06-22 19:33

Osud křesťanů v muslimských zemích se v uplynulém roce změnil z pronásledování v existenční boj. Radikální islamisté aktivně usilují o to, aby křesťané z jejich regionu zcela zmizeli, napsal na konci ledna izraelský deník Jerusalem Post.

Děje se to v Iráku a Sýrii i v částech Nigérie, Egypta, Súdánu, Somálska a Pákistánu.

Cílem extremistů je totální islamizace; téměř zcela jí už dosáhli v Iráku, který byl ještě před 10 lety domovem jedné z největších křesťanských komunit v arabském světě. Z tehdejšího skoro půldruhého milionu věřících zbyla jen hrstka uprchlíků a emigrantů na Západě.

Íránský prezident Hasan Rúhání sice na Twitteru popřál křesťanům veselé Vánoce, ale pastor Faršíd Fathí prožil už čtvrté svátky v íránském vězení, americko-íránský pastor Saíd Abidiní je ve věznici třetím rokem a pronásledování íránských křesťanů stále sílí, pokračuje Jerusalem Post

Podle organizace Open Doors, která útlak křesťanů ve světě sleduje, je situace nejhorší právě v Íránu, Sýrii, Iráku, Saúdské Arábii a Jemenu. Každý měsíc je na světě zabito 322 křesťanů jen kvůli víře, 772 křesťanů zažije nějakou formu násilí a zničeno je 214 křesťanských objektů, zdůrazňuje Open Doors.

Největší nebezpečí představuje pro křesťany Islámský stát. Někteří analytikové přirovnávají jeho snahu o vymýcení křesťanství k odhodlání nacistů vyhladit Židy. Stejně šokující je však i postoj Západu, který pronásledovaným křesťanům vůbec nepomáhá, připomíná izraelský deník. Americký server Breitbart připomíná nejotřesnější případy loňského roku: Unesené školačky a masakry křesťanů v Nigérii, vyhnání tisíců věřících z domovů ve Středoafrické republice, zatýkání za pouhé vlastnictví Bible ve střední Asii, odsouzení křesťanky Meriam Ibrahimové k trestu smrti v Súdánu, vraždění Islámského státu nebo únosy křesťanských holčiček. Jen islamistická sekta Boko Haram v Nigérii dokáže pozabíjet stovky křesťanů v jediném týdnu.

Pronásledování křesťanů zesílilo i v Číně, která vloni systematicky ničila kostely a odstraňovala kříže. Místní věřící něco podobného nepamatují od Mao Ce-tungovy kulturní revoluce. V některých oblastech však perzekuce vede ke zvýšenému počtu konverzí. Jestli bude tento trend pokračovat, bude mít Čína za 15 let největší křesťanskou komunitu na světě, upozorňuje server Breitbart. 

V říjnu loňského roku zamítl nejvyšší soud v Pákistánu dovolání proti trestu smrti křesťance Asii Bibiové, farmářce z provincie Pandžáb, která byla odsouzena za rouhání. Pětačtyřicetiletá matka pěti dětí byla zatčena v červnu roku 2009 a v listopadu následujícího roku shledána vinnou ze spáchání blasfemie, kterou Pákistán považuje za trestný čin. Od té doby je držena prakticky v izolaci. Jejímu uvěznění předcházela hádka s jejími muslimskými spolupracovníky, kteří se s ní kvůli jejímu náboženském vyznání odmítli podělit o vodu. Potom kolegové oznámili místnímu duchovnímu, že Bibiová urazila proroka Mohameda. K zatčení a souzení Asie Bibiové nemělo nikdy dojít. Pákistánské zákony o rouhání jsou totiž v rozporu s mezinárodními dohodami, které se země zavázala dodržovat.


Nepřihlášený uživatel

#120 Už i v multiukulti švédsku lidé pozvolna dostávají rozum

2015-06-24 08:07

Rezolutně pravicová protiimigrační strana Švédských demokratů zaznamenává rekordní vzestup voličských preferencí. Podle agentury YouGov je již na 21%, podle průzkumu agentury Novus na 18%. Experti se shodují, že prioritním voličským zájmem a tématem je problém imigrace. V multikulturní švédské společnosti se stoupající kriminalitou, sociálním nesourodostí a napětím, protižidovskými a antišvédskými náladami, si ofenzině regulatorní pojetí imigrace logicky získává prioritu. Švédští demokraté jsou tak třetí nejvolenější a nejdynamičtěji rostoucí stranou v zemi.


Anonymous

#121 Pro p. Konvičku, členy IvČRN, členy Bloku proti islámu a jejich podporovatele

2015-06-24 14:04

#21: -  

 

§ 403

Založení, podpora a propagace hnutí směřujícího k potlačení práv a svobod člověka

(1) Kdo založí, podporuje nebo propaguje hnutí, které prokazatelně směřuje k potlačení práv a svobod člověka, nebo hlásá rasovou, etnickou, národnostní, náboženskou či třídní zášť nebo zášť vůči jiné skupině osob, bude potrestán odnětím svobody na jeden rok až pět let.

(2) Odnětím svobody na tři léta až deset let bude pachatel potrestán,

a) spáchá-li čin uvedený v odstavci 1 tiskem, filmem, rozhlasem, televizí, veřejně přístupnou počítačovou sítí nebo jiným podobně účinným způsobem,

b) spáchá-li takový čin jako člen organizované skupiny,

c) spáchá-li takový čin jako voják, nebo

d) spáchá-li takový čin za stavu ohrožení státu nebo za válečného stavu.

(3) Příprava je trestná.

§ 404

Projev sympatií k hnutí směřujícímu k potlačení práv a svobod člověka

Kdo veřejně projevuje sympatie k hnutí uvedenému v § 403 odst. 1, bude potrestán odnětím svobody na šest měsíců až tři léta.

 

Titanius

#122 Re: Re: Re:

2015-06-25 05:52

#118: multi-kulti píčus - Re: Re:  

  To o jsem napsal za tím stojím! Nebylo to v emocích, vím přesně co jsem říkal..ale je fakt že jsem vynechal důležitou věc a to sice tu, že to bylo myšleno takhle že: kdokoliv, kdo bude ohrožovat mne, mou rodinu nebo ponižovat, tak ho pošlu do pekla (tohle právo mi nikdo upřít nemůže - bránit svou rodinu) a je mi fuk jestli je bílý, modrý, žlutý, fialový, multi-kulti nebo já nevím co! Za nic se omlouvat nebudu! Pro mě je rodina vším a to co se na nás řítí (dřív nebo později) je hrozné zlo a jeho podporovatelé u nás, jsou (dle mě) novodobí kolaboranti a ztělesněním novodobého "vnitřního" nepřítele a já nedovolím aby mé děti vyrůstali ve strachu vyjít na ulici! Naše vláda se má starat především o bezpečnost svého národa, díky kterým se dostali ke korytu ale opak je pravdou! Já k těmto lidem žádnou povinnst nemám a za jejich problémy nemůžu! Vy nevídíte (nebo spíš nechcete asi vidět??) co všude ve světě děje? Jaké jsou problémy s imigranty co si pustili všichni do země ve víře falešné multi-kulti romantiky a láskofilní politky?? Tohle já u nás prostě nechci!!! A ještě jedna věc: Chlap, který zbaběle uteče ze své země a nechá tam rodinu a ještě to veřejně vykřikuje si opravdu nezaslouží nic víc než pohrdání! Mluvíte o komunikaci se "sluničkářema".... Ale s nima se mluvit nedá, pro ně jsme všichni jen rasisti a xenofobové. Moje přítelkyně příkladně nikdy nic neměla proti lidem jiné barvy kůže a uprchlíky taky neschvaluje a hned je rasista a xenofob? Demagogie, porkytectví a idiocie největšího kalibru!! Pokud člověk, co se "jen" bojí o budoucnost svých dětí, rodiny a přátel ve své zemi, ve které žije několik pokolení je rasista a xenofob, pak ano: JSEM TEN NEJVĚTŠÍ V ZEMI!!

Titanius

#123 Re: Pro p. Konvičku, členy IvČRN, členy Bloku proti islámu a jejich podporovatele

2015-06-25 05:56

#121: - Pro p. Konvičku, členy IvČRN, členy Bloku proti islámu a jejich podporovatele 

Klepu se strachy!! Veřejně se k proti Islámu hlásím a tyto bloky podporuji!!

Vy jste demagog: A co hlásá Islám? Zvrácená ideologie, která ve svém učení vybízí k ponižování, násili a nenávisti vůči jiným vírám!  Co přívrženci a sympatizanti Islámu, hm? Už jen z toho se dá říct, že to jde proti ústavě České republiky, neboť Islám ve svém učení omezuje mé základní práva zaručená ústavou, demokracii.. takže pro mě jsou všichni zastánci této zvrácené ideologie u nás vlastizrádci!, protože rozvrací ústavní celistvost České republiky a to je v jednom botě naplnění skutkové podstaty tč. vlastizrady!! Ano, máme zaručeno v ústavě, že nikdo nemůže být potlačován za svou víru, ale taky nemůže svou vírou utiskovat jinou!! (Tohle všechno se zakládá ale na Vašem výkladu, jen sem to rozvedl podle Vašich měřítek, když už se oháníte zákonem) Nejprve si zjistěte fakta, než vypustíte také hovno!!


Nepřihlášený uživatel

#124

2015-06-25 09:55

Podle průzkumů veřejného mínění, je cca 90 % občanů ČR proti jakémukoli množství přistěhovalců. Jak tedy může vláda jednat proti vůli svých voličů ? V toto případě by mělo proběhnout referendum a né, aby se tady papaláši chovali jako feudálové.


Nepřihlášený uživatel

#125 Re: Pro p. Konvičku, členy IvČRN, členy Bloku proti islámu a jejich podporovatele

2015-06-25 09:57

#121: - Pro p. Konvičku, členy IvČRN, členy Bloku proti islámu a jejich podporovatele 

 V tom případě proč už dávno není postaven mimo zákon islám ? Neznám hnutí, které by tenhle paragraf naplńovalo dokonaleji.