Petice proti příjímání uprchlíků a pro budoucnost našich dětí


#76

2015-06-08 21:32

Kdybych měl vymyslet krátkodobé řešení a nemohl se s nikým radit, tak bych každého migranta po vylodění v Evropě scanoval (otisky, foto i oka), dal jim vodu, svačinu a humanitární balíček první pomoci, každý by dostal informaci, že může žádat o azyl na konzulátě evropských zemí v jeho domovině, kde bude žádost řádně posouzena a pak bych je nalodil na evropské vojenské lodě, které by je v místě nalodění v Africe či v Asii vyložili. Loď, na které migranti připluli bych zabavil a zlikvidoval. Posádku lodi bych deklaroval jako osoby, které jsou v EU doživotně nežádoucí.


Nepřihlášený uživatel

#77

2015-06-08 23:39

Nejsem rasista, nevadí mi Vietnamci nebo Číňané ve večerkách a na tržnicích, jsou to milí, usměvaví a pracovití lidé. Nevadí mi ani černoši, byť je mezi přáteli nemám a de facto osobně neznám ani jednoho. A nevadí mi ani pracovití a slušní cikáni, i když je jich malé procento a tyhle znám osobně. Můj postoj není kvůli barvě pleti, kvůli RASE! Moje zkušenosti jsou o těch nepřizpůsobivých, o uřvaných a nevychovaných, o parazitech, kteří cíleně a systematicky vysávají stát, kterému já odvádím daně a poplatky… Obecně řečeno – vadí mi jakýkoliv parazit, ať je jakkoliv barevnej. Bílej, černej, červenej, žlutej, modrej, zelenej…

Marek

#78 Chranme evropske hodnoty

2015-06-09 04:47

Pokud budeme mluvit oevropskych hodnotach hodnych ochrany jako rovnost a svoboda spolu s krestanskou tradici vybudovanou na principech odpusteni a pochopeni, tak tato petice jde zjevne radikalne proti vsem evropskym hodnotam kterymi se ohani.

Multikulturalizmus je princip ktery vsude ve svete na zapad od CR normalne funguje a kromne diskuteru kteri o nem zasvecene slyseli s nim nikdo nema problem. Je to princip ktery spolecnost chrani pred fasismen a nacionalizmem ke kteremu by jinak bylo snadne zkratkovite zklouznout, a ktery overitelne nadelal hodne skody. Mozna to neni idealni reseni, ale je to reseni pro ktere se civilizovany svet rozhodl neb ten fasismus byl proste mnohem vetsi pruser. Do nedavna jsem bydlel v Nemecku, ktere ma stokrat vic pristehovalcu nez CR, ale kdyz jsem odstavoval na nezamcenem dvorku v centru mesta nezamcene kolo tak tam tri roky rano vzdy stalo a vlastne nevim, proc by nemelo. Myslite, ze to kolo v Praze jeste mam? Ja mam jasno v tom jaky soused predstavuje vetsi riziko. Bohuzel, toho co krici, ze cmoudy tady nechce se bojim spis.  Mozna si jeste prisadi, ze si za to svymi blbymi nazory mohu sam.

Samozrejme ze migrace prinasi rizika. Samozrejme ze muzou prijet magori. Stejne jako muze svihnout v bedne fasistickemu diskuterovi. Samozrejme ze ochrana rizik neni zadarmo a bude nas neco stat. Je s temi lidmi potreba pracovat a zjistit, jestli maji zajem pracovat nebo kupovat na internetu bombu. Jednoduse je do tech lidi potreba neco investovat aby u nas fungovali.  No a co? Ja jsem tak bohat, ze pitnou vodu splachuji do zachoda a pokud mi tito lide budou prispivat na duchod tak do nich rad investuji.

To si opravdu lide mysli, ze v zemich na blizkem vychode zijou nejaci krovaci toulajici se v pousti co touzi po evropskem socialnim systemu? Uvedomujete si vubec, ze to je kolebka civilizace? Pamatujete ze skoly? Mezopotamie? Perzie? To jsou ta mista odkud prisla evropska veda ve stredoveku kdy evrosky ucenec byl teolog a prirovedec pravdepodobne Persan nebo Syran. I dnes tam opravdu jsou normalne domy, elektrina, lekari, stavari, i raketovi inzenyri a (ted pozor!) Univerzity. Pripominam to jenom proto, ze se to mozna v cesku moc nevi a kdyz se tam nekdo jede podivat tak riskuje, ze mu prezident rekne ze by zaslouzil na holou. Takze kdybyste zili v jedne z techto zemi, pravdepodobne byste meli vzdelani podobne tomu co mate tady a ackoli i to neni buhvi co, tak kdyby vypukla valka, copak byste se nepokusil ji vyhnout stejne jak prchali miliony lidi z Evropy do Spojenych statu v dobe, kdyz byla valka tady? Co je na tom ted jinak? My jsme byli kulturne vzdelani Evropane a tohle jsou "cmoudi"? Opravdu? To je ten duvod tehle petice?

 


Nepřihlášený uživatel

#79 Když muslim miluje ženu

2015-06-09 12:12

Názorná ukázka mírumilovnosrti muslimských přistěhovalců. Naše ženy se určitě tetelí blahem, až budou také takto kulturně obohacovány: Když muslim miluje ženu


Nepřihlášený uživatel

#80 Islám je věru náboženstvím míru, jen si počtěte milí islámofilové z Koránu:

2015-06-09 14:22

Súra 2:187 (str.465) "Zabíjejte je všude, kde je dostihnete a vyžeňte je z míst, odkud oni vás vyhnali, vždyť svádění od víry je hoší než zabití."

Súra 2:189 (str. 465) "A bojujte proti nim, dokud nebude konec svádění od víry a dokud nebude všechno náboženství patřit Bohu."

Súra 4: 59 (str.528) "Věru ty, kdož neuvěřili v Naše znamení, My v ohni sežehneme, a kdykoliv vyschnou kůže jejich , vyměníme je za jiné, aby tak trestu okusili. A Bůh zajisté je mocný a moudrý."

Súra 4: 91 (str.532) "Neberte si mezi nimi přátele, dokud se nevystěhují na stezku Boží! A jestliže se obrátí zády, pak je chyťte a zabte, kdekoliv je naleznete!"

Súra 4: 93 (str.532) "Kdykoliv se pokusí vás svést k odpadnutí, budou odraženi. A jestliže se nebudou držet stranou od vás a nevzdají se vám na milost a nesloží své ruce, tedy je chyťte a zabte, kdekoliv je naleznete! A nad těmito vám dáváme pravomoc zřetelnou.".

Súra 5:19 (str. 603) "Věru jsou nevěřící ti, kdož říkají: "Zajisté je Bohem Mesiáš, syn Mariin!"

Súra 5:37 (str.605) "A odměnou těch, kdož vedli válku proti Bohu a Jeho poslu a šířili na zemi pohoršení bude věru to, že budou zabiti nebo ukřižováni či budou jim useknuty jejich pravé ruce a levé nohy a nebo budou ze země vyhnáni."

Súra 5:51 (str.607) "Vy, kteří věříte! Neberte si židy ani křesťany jako přátele, neboť oni jsou si přáteli jedni druhým. Kdokoliv z vás se s nimi přátelí, ten stane se jedním z nich ..."

Súra 8:12 (str. 485) "Já vrhnu do srdcí těch, kdož nevěří, hrůzu a vy bijte je po šíjích a bijte je po všech prstech."

Súra 8:17 (str. 485) "Nejste to vy, kdo je zabili, ale Bůh je zabil a nevrhals ty, když jsi vrhal, nýbrž byl to Bůh, ..."

Súra 8:57 (str. 489) "Nejhoršími tvory před Bohem jsou ti, kdo byli zatvrzele nevěřící a stále ještě nevěří."

Súra 8:61 (str.489) "Nechť se nedomnívají ti, kdož nevěří, že Nás předhoní - nepodaří se jim uniknout našemu zásahu."

Súra 8:66 (str.490) " Proroku, povzbuzuj věřící k boji! Bude-li mezi vámi dvacet vytrvalých mužů, porazí dvě stě, bude-li jich mezi vámi sto, porazí tisíc nevěřících, neboť to jsou lidé nechápaví."

Súra 9:5 (str.585) "A až uplynou posvátné měsíce, pak zabíjejte modloslužebníky, kdekoliv je najdete, zajímejte je, obléhejte je a chystejte proti nim všemožné nástrahy!"

Súra 9:23 (str. 587) "Vy, kteří věříte! Neberte si za přátele otce své a bratry své, jestliže je jim nevěrectví milejší než víra."

Súra 9:29 (str.588) "Bojujte proti těm kdož nevěří v Boha a v den poslední a nezakazují to, co zakázal Bůh a jeho posel a kteří neuctívají náboženství pravdy, z těch, kterým se dostalo Písma - dokud nedají poplatek přímo vlastní rukou, jsouce poníženi."

Súra 9:39 (str.589) "Jestliže nevytáhnete do boje, Bůh vás potrestá trestem bolestným."

Súra 9:74 (str. 593) "Proroku, bojuj usilovně proti nevěřícím a pokrytcům a buď přísný na ně. Útočištěm jejich bude peklo a jak hnusný je to cíl konečný."

Súra 9:124 (str. 599) "Vy, kteří věříte! Bojujte proti těm z nevěřících, kteří jsou poblíže! Nechť ve vás naleznou tvrdost a vězte, že Bůh je na straně bohabojných!"

Súra 25:54 (str. 250) "Neposlouchej nevěřící, ale pusť se jím proti nim do boje úporného."

Súra 47:4 (str.492) "A když se střetnete s nevěřícími, udeřte je do šíjí, a až jim způsobíte úplnou porážku, pevně je spoutejte!"

Súra 48:13 (str.575) "A kdo nevěří v Boha a posla jeho ...pro nevěřící jsme připravili plamen šlehající."

Súra 48:29 (str.575) "Muhamed je posel Boží a ti, kdož jsou s ním strašní jsou proti nevěřícím, však laskaví mezi sebou"

Súra 4:76 (str.530) "A těm, kdož bojují na stezce Boží a budou zabiti či zvítězí, těm dáme odměnu nesmírnou."

Súra 2:228 (str.470) " ...A ony mají pro sebe stejné právo jako oni podle zvyklosti, nicméně muži jsou o stupeň výše - a Bůh je mocný, moudrý."

Súra 4:13 (str.523) "Proti těm z vašich žen, jež dopustí se hanebnosti, vezměte jako svědky čtyři z vás. A jestliže tito to dosvědčí, podržte ženy v domech, dokud je smrt nezavolá anebo Bůh pro ně nepřipraví nějaké východisko"

Súra 4:38 (str.526) "Muži zaujímají postavení nad ženami proto, že Bůh dal přednost jedněm z vás před druhými."

Súra 4:38 (str.526) "A ty, jejichž neposlušnosti se obáváte, varujte a vykažte jim místa na spaní a bijte je!"


Nepřihlášený uživatel

#81 Re: Chranme evropske hodnoty

2015-06-09 18:30

#78: Marek - Chranme evropske hodnoty 

 Všude na západě multikulturalismus funguje? To jste právě přiletěl z Marzu nebo si jen děláte srandu? Proto bylo na demonstracích Pegidy i přes 30 000 lidí? A to nepočítám ty desetitisíce, co s nimi sympatizovali, ale báli se vyjít do ulic, aby nedostali na prdel? Zajímalo by mě, o jakém přínosu multikultury mluvíte. O tomhle? Propalestinské nepokoje ve Francii Nebo snad tomhle? Černošské nepokoje v Itálii No to nám tady v Česku opavdu velmi chybělo. Už se skutečně těším, až nás také tak obohatí. Nebo myslíte masakr v redakci Charlie Hebdo? Či útok na židovskou školu v Toulouse a židovské muzeum v Bruselu, kavárnu v Kodani, Londýnské metro, madridský vlak, beslanskou školu, moskevské divadlo či nedávné útoky ve Volgogradu v Rusku, nebo snad vraždu holandského kritika islámu Theo van Gogha, britského vojáka Lee Rigbyho, a mnoho dalších, kteří se stali oběťmi nenávistné islámské ideologie? A nebo řádění muslimských imigrantů ve Francii, v Anglii, ve Švédsku, kterým padlo za oběť mnoho zapálených aut či vyrabovaných obchodů? Či snad gheta západoevropských měst, kde vládnou fakticky četné muslimské gangy a do nichž se bojí vstoupit i samotná policie? Zkuste se někdy projít po setmění sám po obyčejným Václaváku, jen pro otrlé, v některých místech si připadám, že už dávno nejsem v Česku.

Marek

#82 Re: Re: Chranme evropske hodnoty

2015-06-09 19:54

#81: - Re: Chranme evropske hodnoty 

 :-) no jo pane, moje babicka se taky bala vychazet z domu kvuli vsem tem vrazdam co se tam dejou. Kdybych chtel byt stejne generalizujici jako vy, tak bych v nadsazce rekl, ze pegida jsou vychodni nemci, ktere stejne nikdo nema rad:-) To co popisujete nema s multikulturalizmem nic spolecneho. "Multikulti" je, ze vas zubar se narodil v teheranu, oblibeny restaurater v KualaLumpuru, kominik v Istambulu a vas sef pravdepodobne v ShangHaji. A diky tomu, vy mate dost prace na to, abyste se nestaral o blbosti jako jestli nebudete mit v plombe bombu. Pokud vim, tak v Cesku mame jedinou negativni teroristickou zkusenost a byl to elektrikar. Coz je priznejme si, dost nebezpecne povolani a taky jak jsem pozoroval tak elektrikari nejsou zrovna nejvzdelanejsi lide.

Ja nerikam, ze teroristicke utoky fanatiku nejsou problem, ale tim, ze vyhodite turka na dlazbu z neho maximalne tak toho fanatika udelate. Islamske staty v oblasti s IS bojuji. Vlastne s nimi primo nebojuje ani Evropa ani US, coz je taktika kterou jsem nevymyslel, neobhajuju ale dokazu pochopit, ze kdybychom jim dali sanci zabijet skutecne bezverce, tak budou mit vic elanu, nez napul odklonene souverce. No a nez se to vyresi, tak se snad muzeme postarat o cast tech, co z te oblasti utikaji. Utikaji presne pred temi surovostmi ktere vas tak sokuji a kvuli kterym tady vehementne podepisujete. V cem je problem? Uz vim, ze mezi nimi muze byt jeden magor co vyhodi do povetri hrad. Tak bezte a najete ho. Vemte si nuz, postavte se na hranice, a kazdy kdo vam bude podezrely, tak ho na miste zabte. Kdyz tam budete stat, vy, tak jiste zabijete mene lidi, nez kdyz je poslete zpatky vsechny. Na to asi zaludek nemate, ale kasat se a internetu je snadnejsi.

Problem s uprchliky je ciste ekonomicky cimz padem se cely odpor k prijmuti bezencu obraci v bohapustou lakotu. Urcite existuje zpusob jak obcany ochranit pred infiltraci teroristu mezi bezence. Ja nejsem odbornik BIS a nehodlam fabulovat postupy jak na to, ale i kdyby v maximalnim rausi na kazdeho prijateho bezence byl dedikovany jeden policista co by mu sedel za zadkem, tak se to tak v principu da udelat. Nerikam, ze to tak mame udelat, ale mezi tim, ze prijdeme o Prazsky hrad i s inventarem a tim, ze kazdeho uprchlika budeme hlidat, je cele spektrum primerene drahych moznosti a jedna z nich je primerene bezpecna kterou nekdo musi zvolit a danovy poplatnik na ni prispeje treba tisicovku a hotovo. Problem vyresen. Jenomze nas danovy poplatnik je lakomec, rekne ze tisicovku v zadnem pripade neda, a at se jdou nechat zabit.  A presne timto rozhodnotim prestavame byt soucasti evropske kultury a mozna bych rekl, ze jsme trochu svine.

 

 

Titanius

#83 Re: Re: Re: Chranme evropske hodnoty

2015-06-09 20:24

#82: Marek - Re: Re: Chranme evropske hodnoty 

Vaše myšlení nezměníme a ani to nechci, jen když pujde do tuhého, tak jsem zvědavý kolik z vás popadne v případě potřeby tyčku a bude bránit svou kultůru, rodinu a zem. Vy nevíte nebo nevidíte co se všude děje s uprchlíkama? Nebo jste tak zmanipulovaný a zdegenerovaný, že to nechcete vidět?! Vy si pořád myslíte, že to média nafukují ten obraz výtržností ve Francii, Idtálii? Ten problém tady kurva je ani ne hodinu letu od nás, a´t se Vám to líbí nebo ne. Nemá to nic společného s rasismem. Rasista je ten, kdo nenávidí Ukrajince, Vietnamce, Černochy.. Já jen miluju svou zem a položím za obranu své rodiny život, takže jsem taky rasista? Tohle chcete i u nás? když se tohle děje v tak vyspělých zemích s takou relativně dobrou vnitrostátnicou strukturou, kde si neví rady s tlupou neandrtálců co dělají bordel na ulici, tak co si asi myslíte, jak to bude v případě nepokojů vypadat u nás? Nedostanou čerstvý rohlík a vyvolají pouliční valku a vy bude první, kdo zaleze do nory a nechá je řádit! Naše směšná policie a armáda udělá jen to, co naše absurdní vláda přikáže! Pak Vám čeští xenofobové, rasisti a pleaštci budou dobří! A K TOMU DOJDE!!! Tohle já nechci a pokud budu moct tomu nějak zabránit, tak to udělám i kdyby mě to stálo život!! Apropóz říká Vám něco datum 12.9.1683?

 


Nepřihlášený uživatel

#84

2015-06-09 20:47

☺☻☺☻☺☻☺☻ Multikulti nechceme!!! ┌∩┐(◣_◢)┌∩┐

Marek

#85 Re: Re: Re: Re: Chranme evropske hodnoty

2015-06-09 22:16

#83: Titanius - Re: Re: Re: Chranme evropske hodnoty 

 Ja vam asi trochu rozumim. Ale na valku musi by aspon jeden s horkou hlavou a kdyz se sejdou dva taci, tak uz se tomu zabranit neda. Vy uz tu horkou hlavu mate ted - coz nekritizuji, i to je nekdy treba -jenom to proste zvysuje riziko, ze potkate stejne horkokrevneho protivnika.

Ja asi nebudu posilat nekoho na smrt v presvedseni, ze branim svuj narod. Opravdu to nejsou neandrtalci. Mozna nejsem vlastenec, ale odveden bych byl stejne jako vy, mozna s mensi uraa na ne. hm.

Kazdopadne tomu stejne v tuto chvili nezabranite. Utecenci tu jsou a bude jich vic. Nechat je se rozejit podle jejich vule je riziko jak sami dobre vite, takze se o ne proste nekdo musi postarat, kazdeho jednoho prolustrovat a zaclenit aby neskoncil nekde v ghettu. Coz je hodne prace a kdyz to vsechno budou delat Taliani, tak to casem odflaknou a bude prusvih. Tak v cem je problem s kvotama? Vzdyt je to jenom nastroj jak resit problem jehoz vzniku neumime zabranit. Pokud mate strach, tak snad abyste apelovali na vladu, aby vyclenila vetsi rozpocet na kontrolu, zacleni a bezpecnost.

 


Nepřihlášený uživatel

#86 Re: Chranme evropske hodnoty

2015-06-10 08:18

#78: Marek - Chranme evropske hodnoty 

 Jasně, v Eritrei je spousta univerzit a pochází z tama největší světové kapacity, zrovna včera jsem byl na přednášce jaderného fyzika z Eritrei, Doc. Prof. RNDr. Ubungo Mugabe DrSc. :-D

Marek

#87 Re: Re: Chranme evropske hodnoty

2015-06-10 10:52

#86: - Re: Chranme evropske hodnoty 

Asi si nevzpomenete jestli byl z University of Asmara nebo Eritrea Institute of Technology?

Nic si z toho nedelejte, jeste v devatenactem stoleti by se svemu dobremu ftipu zasmalo i spousta jinych.

Nekorektně

#88 Zpověď dívky, kterou znásilnil pákistánský muslim

2015-06-10 11:38

Zpověď dívky, kterou znásilnil pákistánský muslim

Ještě pořád se najde kokot, který bude tvrdit, že islám je mírumilovný? Jenom když slyším slovo muslim nebo islám tak bych zvracel. Jsou prostě neslučitelní s evropskou kulturou, pardon s jakoukoliv kulturou.

Nekorektně

#89 Přinutit ženu k sexu nepovažuje islám za znásilnění, káže islámský duchovní

2015-06-10 11:44

Přinutit ženu k sexu nepovažuje islám za znásilnění

To se tedy mají naše dcery na co těšit.


Nepřihlášený uživatel

#90 Re: Re: Re: Chranme evropske hodnoty

2015-06-10 12:46

#87: Marek - Re: Re: Chranme evropske hodnoty 

 Jistě, koukal jsem na zdejší odkaz řádění tlupy imigrantů v Itálii a viděl jem tam samé inženýry v saku a kravatě, asi ty temperamentní jižany rozohnila odpolední debata nad šálkem čaje o teorií relativity :-D


Nepřihlášený uživatel

#91 Re:

2015-06-10 13:48

#17: Kamil -  

 Bla bla bla, to jsou zase hloupé multikulti kydy. Na to se dneska ještě někdo chytá? Zkuste si zajet do Arábie, ať poznáte, co je to pravý význam slova rasismus a xenofobie, nebo zkuste žít jako farmář v JAR a pak si to povíme. V opačném případě raději mlčte a nedělejte ze sebe ještě většího debila než jste. Mlčeti zlato.


Nepřihlášený uživatel

#92 Re:

2015-06-10 13:59

#15: alza.cz -  

 Jo vy věříte těm propagandistickým škvárům z babských listů. Tak to se potom vysvětluje, proč se vyjadřujete tak zcestně, víc už ani vysvětlovat nemusíte, tohle mi bohatě stačí..


Nepřihlášený uživatel

#93 Re: Re: Re: Chranme evropske hodnoty

2015-06-10 14:54

#82: Marek - Re: Re: Chranme evropske hodnoty 

"Multikulti je, ze vas zubar se narodil v teheranu, oblibeny restaurater v KualaLumpuru, kominik v Istambulu a vas sef pravdepodobne v ShangHaji." ... To jsou jen utopické představy převzaté ze statí neomarxistických snílků, realita je však diametrálně odlišná a vypadá asi takhle. Vím, že se vám to nelíbí a snažíte se to zamlčet, jak jen to jde, všechny nepohodlné názory persekuovat a označovat oblíbenou nálepkou "rasismus" "xenofobie" a do médií pouštět jen ony pofidérní přínosy multikultury, leč pravdu neumlčíte. Žádná ideologie si nepřizná svoje chyby, jak známo, tudíž ani multikulturalismus na tom není jinak. Dlouhodobé bezproblémové soužití dvou tak odlišných kultur na jednom místě prostě není možné, vždy bude docházet ke třenicím a postupem času ta silnější a agresivnější (oni) pohltí tu slabší (my). Ostatně celá historie islámu je o jeho expanzi na úkor křesťanství, jen nakrátko přerušena křížovými výpravami, španělskou reconquistou či kolonizací Afriky, ale ta byla z čistě ekonomických důvodů, bez náboženského podtextu. Dobrá polovina současného islámského území byla dříve křesťanská, ti nyní přežívají v roztroušených skupinkách v pár zemích, kde jsou jako dhimmi podrobeni tvrdé persekuci ze strany islámské většiny, aniž by se jich evropské církevní autority ze strachu z reakce islámského světa veřejně zastaly, o žádném multikulti ráji se mluvit rozhodně nedá. Nenabývám ani toho dojmu, že by se nějak zvláště dobře vedlo bílým farmářům v Jihoafrické republice. Pakliže my připaveni na multikulturní soužití jsme, oni (ve své většině) opravdu ne. A ten cint o tom, že multikulturalismus tu je jako nějaká forma pojistky proti fašismu, beru pouze jako špatně míněný žert. Apropo když vám tak děsně vadí evropský fašismus, jak to, že s tak stejnou razancí nepotlačujete ten islámský, který tak hojně bují po celé Evropě za vřelé podpory tolerantní EU? Viz. přiložené foto.


Nepřihlášený uživatel

#94 Re: Islám je věru náboženstvím míru, jen si počtěte milí islámofilové z Koránu:

2015-06-11 06:57

#80: - Islám je věru náboženstvím míru, jen si počtěte milí islámofilové z Koránu: 

Tohle si sluníčkoví lidé nikdy nepřipustí, pro ně je islám prostě novodobým symbolem pravdy, lásky, míru, svobody a tolerance a přesto nejede vlak. Žádné argumenty v tomhle případě nikdy nepadnou na úrodnou půdu, jelikož těm fanatismus (ani ten sluníčkářský) není otevřen. Snaha o jakoukoliv diskusi na toto téma je chápána jako nebezpečný rasismus, který je třeba tvrdě a nekompromisně (demokraticky) potlačit.

FLV

#95 Re: Chranme evropske hodnoty

2015-06-11 10:53

#78: Marek - Chranme evropske hodnoty 

 Zajímavý, že u nás se nejvíc krade právě v oněch multikulturních cikánských ghettech. Tam nchat kolo o samotě, tak nevydrží ani pět minut. Zatím naštěstí jen krade, zatím nevraždí jako v západní Evropě, ale co není, může díky kvótám brzy být.


Nepřihlášený uživatel

#96

2015-06-11 12:28

Takže podle logiky některých zdejších "myslitelů" si mohu v pohodě zajet do Afriky rabovat, znásilňovat jejich ženy, okrádat tamější farmáře a budu pořád ten hodný, ale běda jak některý z domorodců projeví sebemenší snahu se bránit, to pak bude ten nejodpornější fašista a xenofob, který má shnít v pekle. Dobrý že to vím, tak beru winšestrovku a jedu do Afriky na černošky..

Luděk

#97

2015-06-11 13:32

V současné době nadešel čas pro ZÁKAZ islámu v České republice ( i v jiných částech evropy a ameriky ) Podle mého názoru by pouze toto byla adekvátní reakce na současnou situaci kolem " Svobodného muslimského státu ", i když já osobně bych šel ještě dál - muslimům bych napařil extra daně, za to že tu mohou být, nebo bych je vyhostil zpátky k arabům, ostatně to samé dělají představitelé radikálních muslimů křesťanům - buď se obrátíte na muslimskou víru, nebo budete platit zvláštní daň, nebo vás zabijeme .. Kdy už tady konečně otevřou politici a většinová společnost oči, zatím to vypadá, že pro samou toleranci nás muslimové ovládnou, a možná to nebude dlouho trvat, pokud se nevzpamatujem .


Nepřihlášený uživatel

#98 Re: Re: A proto...

2015-06-11 20:12

#31: alza.cz - Re: A proto... 

 Co to tady meleš ty kryso špinavá? Vlastenectví je právě největší ctnost. Dneska je v módě, že kdejaká špína plive na svůj národ, o to více je třeba vlastenců a národních buditelů.


Nepřihlášený uživatel

#99

2015-06-11 22:45

Tady se již jedná o zásadní věci budoucí existence státu a národa. Kdo ohrozí tyto principy, za které umírali naši předci, budou označeni za vlastizrádce a podle toho po zásluze potrestáni.


Nepřihlášený uživatel

#100 Re:

2015-06-12 05:07

#99: -  

 1950: Kdo ohrozí tyto principy budování socialisticke vlasti, za které umírali naši předci, budou označeni za vlastizrádce a podle toho po zásluze potrestáni.