Petice proti příjímání uprchlíků a pro budoucnost našich dětí

Marek

/ #85 Re: Re: Re: Re: Chranme evropske hodnoty

2015-06-09 22:16

#83: Titanius - Re: Re: Re: Chranme evropske hodnoty 

 Ja vam asi trochu rozumim. Ale na valku musi by aspon jeden s horkou hlavou a kdyz se sejdou dva taci, tak uz se tomu zabranit neda. Vy uz tu horkou hlavu mate ted - coz nekritizuji, i to je nekdy treba -jenom to proste zvysuje riziko, ze potkate stejne horkokrevneho protivnika.

Ja asi nebudu posilat nekoho na smrt v presvedseni, ze branim svuj narod. Opravdu to nejsou neandrtalci. Mozna nejsem vlastenec, ale odveden bych byl stejne jako vy, mozna s mensi uraa na ne. hm.

Kazdopadne tomu stejne v tuto chvili nezabranite. Utecenci tu jsou a bude jich vic. Nechat je se rozejit podle jejich vule je riziko jak sami dobre vite, takze se o ne proste nekdo musi postarat, kazdeho jednoho prolustrovat a zaclenit aby neskoncil nekde v ghettu. Coz je hodne prace a kdyz to vsechno budou delat Taliani, tak to casem odflaknou a bude prusvih. Tak v cem je problem s kvotama? Vzdyt je to jenom nastroj jak resit problem jehoz vzniku neumime zabranit. Pokud mate strach, tak snad abyste apelovali na vladu, aby vyclenila vetsi rozpocet na kontrolu, zacleni a bezpecnost.