Zákaz kultu Islámu

Kontaktujte autora petice

Téma diskuze bylo automaticky vytvořeno Zákaz kultu Islámu


Nepřihlášený uživatel

#51 Re: Re: Re:

2015-08-16 20:39

#20: sd - Re: Re:  

 Koukám, že jsem narazil na dalšího z mnoha čoklofilních prosťáčků. Ano, jistě, každý, kdo nemusí smradlavé otravující čokly je hned hlupák a hulvát, ale lidi, kterým na zahradách celou noc vyřvávají čokli, že člověk ani nemůže usnout, kort teď v létě, kdy nemůže kvůli horku ani zavřít okno, ani nepočítám, kolik hluku nadělá takový jeden aportující čoklista u vody, lidi co nepoklízí po svých mazlíčcích hovna, takže průchod parkem je někdy jako průchod minováým polem, tudíž člověk nemůže ani poslat hrát si na trávník malé děti, lidi, jejichž čokli se na mě stále sápou a už mě párkrát poškrabali nebo mi rozervali tričko, nepočítajíc kolik dětí už ty odporný lovecký plemena napadly, mnohdy s tragickými následky, čokli, co běhají volně po pláži, takže člověk vyleze z vody a má pošlapanou zabahněnou deku, vše pocákané od otřepávajících se čoklů, mnohdy se mi takový smradlavý čokl otřepe přímo přede mnou, takže jsem celý zacákaný a promočený časopis, což je navíc krajně nechutné (ne každý je zoofil, aby se nad smrdícím čoklem rozplýval), to vše je zcela v pořádku. Tito lidi vůbec nejsou bezohlední hulváti. Sice se chovají hůř než cikáni, ale to je jedno, jsou to přece dementní pejskaři, těm vše odpustíme. Vskutku žasnu nad debilitou některých lidí.

Jerry

#52 Re: Re: Re: Měl bych pár dotazů

2015-08-19 01:04

#23: - Re: Re: Měl bych pár dotazů 

Jak to že nejsou ženy v muslimském ráji? Přece každý muslim, který zemře jako jihadista, i ten co se obloží trhavinami a pak provede sebevraždný útok tak na něj čeká 70 panen...


Nepřihlášený uživatel

#53

2015-08-19 10:56

Naprosto souhlasím s textem petice, máme kořeny křesťanské,
snažíme se žít podle Desatera, a toto dědictví máme předávat svým dětem, vnukům... Co se nám "idiotsky" snaží namluvit naše vládní garnitura , je ohavné, hloupé, sebevražedné.

Nepřihlášený uživatel

#54

2015-08-20 15:14

jednoducha odpoved jsou to smejdi

Nepřihlášený uživatel

#55 Re: Modleme se, aby Izrael byl zničen, vyzývá islámský web v češtině

2015-08-20 19:39

#47: - Modleme se, aby Izrael byl zničen, vyzývá islámský web v češtině 

 Člověk hned vidí, co jsou sluníčkáři za svoloč, když se paktují s tímto xenofobním hnusem, jsou to totalitní nedeomkratický zrůdy...


Nepřihlášený uživatel

#56

2015-08-20 21:08

Islam do Evropy nepatri,tecka.To uz se vedelo v ranem stredoveku.A Kebabland mel zacinat az za Bosporem.Kdyby se mamelucti hnali tenkrat v 17. stoleti,tusim,dusledneji,tak by byl klid.Turiste ano,ale to je vse.Jaky je to problem,je uz v nekterych ,ne zrovna vzdalenych zemich, dost videt.Obecne plati,ze temer vsichni system jen zneuzivaji ve svuj prospech a proti tem,kdo jim paradoxne chteji ve sve naivite pomahat.Stejne jako jiste etnikum u nas.Az na to,ze zde v nasi zemi jde pro nektere politiky o vynosny etnobyznys. Je nacase volit ty,kdo s tim ucini konec.Abychom jeste nemuseli oprasovat ostnate draty a obnovovat PS na hranicich,tentokrat ne aby strileli ty co chteji utect.

Martin Pospíšil
Brno

#57 Re: Re:

2015-08-21 21:42

#41: - Re:  

 Nevím, kde jste byl na tom, že jsme odtud vyhnali Kelty? První Slované sem přišli v době stěhování národů, kdy byla naše zem převážně zpustlá a těch pár keltských či germánských kmenů, které se zde nacházely, se asymilovalo, svědčí o tom keltský genotyp v našem genofondu. Evropa je možná směsice kultur, leč pod taktovkou křesťanství, na pilířích antiky a žido-křesťanské duchovní tradice byla vybudována, islám zde nemá naprosto co pohledávat, o čemž nás přesvědčily ty léta probíhající nikam nevedoucí pokusy o začleňování někoho, kdo naší kulturou opovrhuje a nikdy se našim světským zákonům nepodřídí, neb jsou jim naše hodnoty a ideály naprosto cizí. A kdo tvrdí opak, je buď naivní hlupák, nebezpečný zaslepený multikulti ideolog, nebo ještě hůře - pijavice z neziskovek, která na etnobyznysu výnosně vydělává. Že má západní Evropa sebevražedné tendence, budiž, ale netahejte tyhle tendence sem do výchoní Evropy, kde o ně nikdo nestojí. Ty doby, kdy nám z Moskvy diktovali proti naší vůli jsou ty tam a nenecháme si diktovat falešnou humanitu Bruselem, to je z bláta do louže.


Nepřihlášený uživatel

#58 Re:

2015-08-22 11:13

#56: -  

 Presne tak,neznamena,ze kdyz jsem muslim jsem neco lepsiho.Proc utikaji ze zeme k nam,kdyz se tam maji tzv. dobre?


Nepřihlášený uživatel

#59 Re: Re: Re:

2015-08-23 09:26

#57: Martin Pospíšil - Re: Re:  

 Ano! Západní Evropa, potažmo její velkej strýček USA, stále trpí koloniálním syndromem. Pořád má tendenci všem kafrat do jejich politiky a přerozdělovat svět podle svých ("jediných správných") představ. Východní Evropa prostě jejich sebevražedný multikulti nadšení nesdílí. Švédi se Skopčákama si můžou k sobě vzít třeba celou Afriku, když jim to vyhovuje, že už teď je Švédsko třetí v počtu znásilnění. Asi si tamější vyprahlý feministky jinak nezapíchaj, než když je ohne negr někde v průchodu. Česko si ale nepřeje procházet islamizací a afrikanizací a ve dne se bát o svůj život, o život svých dětí, my nemáme zatměný mozky humanizmem a multikulti, ještě máme selský rozum! Díky Bože zato!!


Nepřihlášený uživatel

#60 Jak to mají u protinožců

2015-08-23 20:39

Imigranti z chudých asijských států zpravidla volí cestu lodí z Indonésie. Canberra proto uplatňuje přísnou protiimigrační politiku a ještě na moři vrací lodě s uprchlíky zpět do zemí, odkud vypluli. Všem běžencům, kterým se nějak povedlo do Austrálie na lodích proniknout, navíc znemožňuje se v zemi usadit: zadržuje je v táborech na Nauru a Papui-Nové Guineji (s níž se dohodla, že úspěšní žadatelé o azyl získají právo žít právě tady, a ne v Austrálii) anebo je převáží na Vánoční ostrov – australské zámořské území. Mohou se pak buď vrátit do vlasti, žít trvale v uprchlickém táboře, nebo se usídlit v Kambodži. S tou má Austrálie příslušnou dohodu.

Přísná politika k lidem z člunů je ale mezi Australany většinově schvalována. Podle průzkumu z loňského roku si jich 60 procent myslí, že nejde o lidi prchající před životně nebezpečnými situacemi a staví se za ještě tvrdší pravidla. Podle statistik parlamentní knihovny za posledních zhruba 15 let mělo přitom nárok na azyl 70 až 97 procent boat people. Jen Australanů bezmála pětina je názoru, že by lidé z člunů měli mít nárok na trvalý pobyt.

Panečku, to je aspoň přístup, z toho by si měla vzít praštěná EU příklad!!!


Nepřihlášený uživatel

#61 Re: Re: Re: Měl bych pár dotazů

2015-08-25 12:29

#27: Karel - Re: Re: Měl bych pár dotazů 

 Právě že relevantní dotaz. Islámský stát vzešel ze současné militantní podoby islámu, který má nemalou podporu ve všech zmích muslimského světa a v evropské demokracii je zcela nepřijatelný. Ještě jednou tedy opakuji: Islám by měl být postaven mimo zákon proto, že jde o netolerantní náboženství, které je ve svém učení v přímém rozporu s Listinou základních práv a svobod. Muslimští předáci stále aktivněji prosazují šaríu, tedy islámské náboženské právo, které je symbolem omezování práv žen, tělesných trestů, trestů mrzačením, vražd ze cti, vražd za odpadlictví a takzvaných urážek víry a další podobně primitivní projevy, které nepatří do naší zeměpisné polohy ani do naší doby. Islámské představy o náboženských pravidlech nadřazených nad světská jsou v přímém rozporu se sekulárními státy Evropy, ohrožují nejen náš způsob života, ale i samotné principy demokracie, plurality, lidských práv a svobod pro všechny své obyvatele. Stejně tak označením bezvěrců za podřadné a nečisté obyvatelstvo se islám dopouští trestného činu Podněcování k nenávisti vůči skupině osob nebo k omezování jejich práv a svobod (§ 365). V extrémních případech islámu jde o trestný čin §400 Genocidium či § 401 Útok proti lidskosti. Tohle jsou dostatečné důvody pro postavení islámské ideologie na roveň nacismu, tedy zákaz jeho šíření, propagace a veřejného vyznávání.


Nepřihlášený uživatel

#62 Re: Re: Re: Re: Měl bych pár dotazů

2015-08-25 14:20

#61: - Re: Re: Re: Měl bych pár dotazů 

 Naprostý souhlas.

Jenže, kdo skoncipuje a prosadí takový zákon v tm našem Absurdistánu ?

 


Nepřihlášený uživatel

#63 Re: Re: Re: Re: Re: Měl bych pár dotazů

2015-08-26 13:56

#62: - Re: Re: Re: Re: Měl bych pár dotazů 

 To je velký problém, všichni mají strach, ž by byli nařčeni z xenofobie. A kyž se pár nadšenců najde, ostatní přizdisráči to nepodpoří. To bylo vidět třeba, když měli na půdu senátu pozvat Geerta Wilderse.


Nepřihlášený uživatel

#64

2015-08-27 12:38

Místní organizace Národní demokracie v Českých Budějovicích spolu s místními organizacemi Národních socialistů Jihočeského regionu svolávají a organizují „Tábor lidu v Českých Budějovicích”. Akce proběhne ve čtvrtek 27. srpna 2015 od 16:30 hodin na náměstí Náměstí Přemysla Otakara II. Účast dalších občanských skupin je vítána!

Jménem všech státotvorně orientovaných politických stran, hnutí a spolků České republiky, srdečně zveme všechny občany Českých Budějovic a okolních obcí k účasti! Vezměte své rodiny, přátele a známé a přijďte nebo přijeďte na českobudějovické náměstí Přemysla Otakara II.! Podpořte správnou věc! Odmítněme probíhající vetřeleckou invazi, vyjádřeme svou vůli vystoupit z tyranské Evropské unie a svou touhu znovu žít ve skutečně svobodném a svrchovaném českém státě!


Nepřihlášený uživatel

#65 Re: Re: Re: Re: Měl bych pár dotazů

2015-08-27 14:12

#61: - Re: Re: Re: Měl bych pár dotazů 

 Správně! Tahle zrůdná ideologie je v přímým rozporu s listinou práv a svobod. Pokud si dokážem vynutit tu svobodu, kterou máme deklarovanou v zákonech, tak tu pro islám nezbude místo.


Nepřihlášený uživatel

#66 Re: Re: Re: Re: Re: Měl bych pár dotazů

2015-08-28 05:07

#65: - Re: Re: Re: Re: Měl bych pár dotazů 

No jo přátelé. To je všecno hezký. Jenže, pokud se nezbouříme všichni, tak takové vyjadřování svých, i když naprosto objektivních stanovisek, je jenom diskuse tady na tom diskusním portálu - a je to k ničemu. Copak nevidíte, že veškeré ty akce nenachází drtivou odezvu ve společnosti ? Společnost je tak rozpolcená, že je to až k neuvěření jací my jsme blbci a ovce zároveň. Souběžně se k imigraci vyjadřuje elita naší společnosti - vědci a mudrci s pěti tituly před jménem i za jménem a že by si každý z nich vzal do rodiny nějakou rodinu radikálního muslima, co mlátí hlavou o zem na počet Mohameda 5 krát za den a souloží třeba i se zvířaty, tak o tom nemusíme pochybovat.  

Jinými slovy. Vážení bude hůř. Vláda naší země se zpronevěřuje lidu své země postojem ani ryba ani rak. Spíše jen na opak. Kdo rozvrátil země středního východu? Afganistán ,Irák, Syrie ? Strýček Sam ? Kdo stojí v pozadí této intervence imigrantů do Evropy ? Hádejte.

Autor petice, jak patrno žijící v zahraničí, vidí dál než my všichni co tady klábosíme. Bůh nás, pokud je, opatruj.


Nepřihlášený uživatel

#67

2015-08-28 12:12

Muslimové jen předstírají, že jsou hodní lidé. Ortodoxní kněz Zakaria Botros kdysi žil s křestanskou menšinou v islámsky umírněném Egyptě, ale už nežije, za jeho hlavu byla vypsána odměna 60 milionů dolarů. Jasně říká, že lidé na západě si myslí, že islám je náboženství, takže je rovno jejich křesťanství. islám ale bohužel není náboženství, je to IDEOLOGIE, která chce ovládnout celý svět!


Nepřihlášený uživatel

#68

2015-08-30 08:43

Vymaniť sa spod vlivu prozápadného a nastoliť mier!
Nekorektně

#69 Legislativa EU jde zatím zcela opačným směrem

2015-08-30 08:58

Kritizování islámu bude v EU již brzy trestným činem

Kritizování islámu a homosexuálního způsobu života se již brzy stane trestným činem v rámci Evropské unie. Ač se nám to nyní může zdát nepředstavitelné, bude tomu skutečně tak. Aktuálně už totiž chybí pouze formální krok švédského předsednictví. To bude o tomto anti-diskriminačním zákonu jednat v listopadu a dle všeho je už vše připraveno k tomu, aby byl návrh odsouhlasen. Počátky tohoto zákona sahají do Evropského parlamentu, kde byl 2. dubna tohoto roku odsouhlasen poměrem 363 ku 226 hlasů. Celé toto usnesení Evropské Unie, jež zcela zásadním zúůsobem zablokuje svobodu slova, se navíc těší i zcela mimořádnému nezájmu všech hlavních médií, což způsobuje, že se o něm většina občanů vůbec nedozví. Minimálně do té doby, než vstoupí v platnost...

Jediné organizace, jež se proti zákonu snaží bojovat, jsou evropské křesťanské církve, je však zřejmé, že jejich boj je předem prohraný. Občané všech zemí Evropské Unie se tak mohou těšit na drastické omezení svobody slova. Jakékoliv kritizování islámu, pouhé negativní vyjádření se o něm se stane protiprávním a libovolný muslim Vás za to bude moci zažalovat. Základní stavební kámen evropské civilizace, racionální kritická diskuse, se tak velmi pravděpodobně stane minulostí.

Zákon jde však ještě mnohem dál. Nejen že se o islámu nebudete moci negativně vyjadřovat písemně či ústně, zákon počítá i s jakýmsi vytvářením negativního prostředí. To v praxi znamená, že pokud bude mít nějaký muslim pocit, že vůči němu (respektive vůči islámu) vytváříte negativní atmosféru (ať už kdekoliv), má právo Vás zažalovat. Stejně tak v případě, že se někomu bude Vaše chování zdát urážlivé vůči islámu. Gól celé věci spočívá v tom, že onen muslim nebude nic z toho muset dokazovat. Naopak, budete to Vy, kdo bude muset dokázat, že jste nic takového neprovedli!

Záměrem tohoto článku není upozornit, do jak absurdních dimenzí se může tento zákon dostat například co se týče kritizování práva Šária apod., nýbrž upozornit na jeho souvislost s Lisabonskou smlouvou. Tento legislativní paskvil, schválený v Evropském parlamentu, začne platit napříč celou Evropskou unií v momentě, kdy začne platit Lisabonská smlouva. Respektive ještě jinak řečeno, v momentě, kdy Lisabon vstoupí v platnost, bude nám tento zákon prostě a jednoduše Bruselem vnucen a my jakožto Česká republika s tím nebudeme moci vůbec nic dělat.

20 let po pádu komunismu tak zcela aktuálně hrozí, že bude svoboda slova osekána o některé své části. Ostatně, nepřipadá Vám to povědomé? Nevidíte v tom něco společného? Kritizovat v nacistickém Německu vládnoucí ideologii se trestalo smrtí. Kritizovat před rokem 1989 komunismus se u nás trestalo různě, od trestu smrti, po zamezení studovat na školách, vyloučení ze společnosti atd. A jen někdo, kdo vůbec nesleduje dění v západní Evropě a nenosí brýle barvy multikulturně-naivní, může nevidět, jakým způsobem postupuje islamizace Evropy. Legislativa na ruku islamismu je vytvářena už dnes. Stejně jako u nacismu a komunismu, kritizování islámské ideologie bude postaveno mimo zákon taktéž, hned na úvod. A až bude za pár desítek let Evropa islámská, budou mít muslimové o něco méně práce s vytvářením nových zákonů.

Na závěr tohoto článku tu pak mám něco pro každého, kdo mě bude chtít obvinit ze všech možných "nehezkých vlastností". Podívejme se, co o islámu pravil velký demokrat a bojovník za svobodu, Sir Winston Churchill:

„Jak hrozné jsou kletby, které mohamedánství ukládá svým přívržencům! Kromě fanatické posedlosti, která je u člověka stejně nebezpečná jako vzteklina u psa, je zde strašná fatalistická pasivita. Účinky jsou zjevné v mnoha zemích. Neuvážené zvyky, zastaralé zemědělské systémy, liknavé způsoby obchodování a nejistota majetku existují všude tam, kde vládnou či žijí následovníci Proroka. Zkažený senzualizmus zbavuje tento život jeho slušnosti a kultivovanosti, vedle jeho důstojnosti a posvátnosti. Skutečnost, že podle Mohammedova zákona musí každá žena patřit nějakému muži jako jeho absolutní vlastnictví – jako dítě, žena nebo konkubína – brání konečnému zrušení otroctví, dokud islámská víra nepřestane mít takovou moc mezi lidmi.

Jednotliví muslimové mohou mít úžasné vlastnosti – ale vliv jejich náboženství ochromuje společenský rozvoj těch, kteří jej následují. Na světě neexistuje větší zpátečnická síla vedoucí k úpadku. Mohamedánství ani v nejmenším neskomírá, je militantní a obrací na svou víru další stoupence. Již se rozšířilo ve střední Africe, na každém kroku povstávají nebojácní bojovníci; a nebýt toho, že křesťanství je chráněno silnými pažemi vědy, vědy, proti níž marně bojovalo, civilizace moderní Evropy by mohla padnout, jako padla civilizace starověkého Říma."

Sir Winston Churchill. (The River War, first edition, Vol. II, str. 248-50, London: Longmans, Green & Co., 1899)


Nepřihlášený uživatel

#70 Re: Legislativa EU jde zatím zcela opačným směrem

2015-08-31 11:53

#69: Nekorektně - Legislativa EU jde zatím zcela opačným směrem 

 V čem je pak tahle "demokracie" horší jak bolševík. Svoboda slova je stejně jenom na papíře a kdo si dovolí kritizovat současnej režim, je hned extrémista a je třeba jej zdiskreditovat tak, že si ve společnosti ani neškrtne. Tak pro tohle jsem klíči vážně necinkal. Až tady bude vládnout šaria, ještě s povděkem vzomeneme na ty zlaté časy útlaku z Moskvy!


Nepřihlášený uživatel

#71 Tábor lidu v Plzni

2015-09-01 20:15

Demonstrace proti imigraci, za okamžité vystoupení ČR z EU a za svrchovaný český stát!

Místní organizace Národní demokracie v Plzni spolu s místní organizací DSSS svolává a organizuje „Tábor lidu v Plzni”. Akce proběhne v sobotu 5. září 2015 v 16:00 hodin na náměstí Republiky u Andělíčka. Akci podporují Vojáci v záloze proti válce plánované velením NATO, rota Čechy západ. Účast dalších občanských skupin je vítána! Akce bude ukončena spanilou jízdou motorkářů kolem náměstí.

Jménem všech státotvorně orientovaných politických stran, hnutí a spolků České republiky, srdečně zveme všechny Plzeňany a občany okolních obcí k účasti! Vezměte své rodiny, přátele a známé a přijďte nebo přijeďte na plzeňské náměstí Republiky! Podpořte správnou věc! Odmítněme probíhající vetřeleckou invazi, vyjádřeme svou vůli vystoupit z tyranské Evropské unie a svou touhu znovu žít ve skutečně svobodném a svrchovaném českém státě !


Nepřihlášený uživatel

#72 Demonstrace na podporu Viśegrádské 4, proti diktátu EU a imigrační politice Bruselu!

2015-09-02 13:40

V pátek 4.9.2015 před úřadem vlády od 14:30

Přátelé, spolubojovníci, čeká nás narychlo svolaná demonstrace!!!!

V Praze se schází v pátek V4 a je třeba o sobě dát vědět a podpořit jejich jednání ohledně imigrantů naším názorem. V4 se sejde v pátek ve Strakovce.

Svoláváme tedy demo před Úřad vlády již tento pátek 4.9.2015 od 14:30 hod.

Je velice nutné se tam sejít v co největším počtu a dát najevo svůj názor. Je to opravdu nutné!!!! Všichni víme jak se věci řítí dopředu tím nesprávným směrem, musíme to zastavit.

Bez Vás to nedáme!!!!!!!


Nepřihlášený uživatel

#73 Řeči se vedou, petice podepisují, ale mediální propaganda vesele pokračuje dál.

2015-09-07 11:29

Presstituti začali v posledních dnech vybírat pečlivě fotografie, aby na nich byli ty dvě tři děti z těch tisíců imigrantů tvořených jinak jen samými mladými silnými muži. K tomu přidali dojemné příběhy o perfektní hygieně, samé úsměvy apod. Už chybí jen dobře vymyšlený přehled univerzitních titulů imigrantů. ;-) Tohle vše je už jen zvuková kulisa, doprovodná hudba, vytváření zdání, že se názory Evropanů mění, že imigranty chtějí, že je vše v pořádku, že to jsou samé hodné, sympatické mladé ženy a malé děti toužící po vzdělání. Jen občas propagandě uteče, že milí imigranti si ani tak nezachraňují život, ale jdou prostě za bezpracnými doživotními sociálními dávkami a proto nechtějí být v Maďarsku v utečeneckém táboře, ale pěkně "Germany, Germany !" (A jak uteklo před pár dny - nelegálové:"zatím jen sakndujeme, ale jak nebude po našem, tak....!") Mocní už prostě rozhodli - zaplaví Evropu miliony nelegálů a přes to nejede vlak. To je konec, vlastní pasivitou právě prohráváme budoucnost svoji i svých dětí.

NE ISLÁMU!

#74 11. a 12. září roku 1683 porazila evropská vojska Svaté ligy Osmanskou říši u Vídně!!!

2015-09-12 22:15

Evropa si 11. a 12. září připomíná velké vítězství. V roce 1683 porazila vojska Svaté ligy Osmanskou říši u Vídně a zabránila tak expanzi muslimů dál do Evropy!

Ve druhé polovině 17. století se Evropa dostala do vážných problémů. Osmanští Turci využili toho, že byly evropské státy vyčerpané dlouhou a náročnou 30letou válkou. Obsadili celý Balkánský poloostrov, více než polovinu Uher a v plánu měli zničit Rakousko.

To by pro Evropu znamenalo doslova katastrofu. Osmanům, kteří vyznávali islám, by se tak dostal do rukou poslední obraný val ve střední Evropě. Po pádu Vídně by následovalo obsazení jak celého Rakouska, tak i Českého království. Cesta do západní Evropy by byla volná.

Vídeň v od léta 1683 obléhalo až 138 000 krvežíznivých vojáků Kary Mustafy Paši. Hlavní město habsburské monarchie chtěli vyhladovět a pak buď jeho obyvatele přivést k islámské víře, nebo je bez milosti pobít.

Evropa si naštěstí uvědomila obří riziko a spojila své síly k boji s touto hrozbou. Utvořila Svatou ligu. V ní se spojila vojska habsburské monarchie, několika států Svaté říše římské a Polsko-litevské unie. Dali dohromady armádu, která sice čítala jen 70 tisíc vojáků, ale 11. a 12. září u Vídně na hlavu porazila osmanské bojovníky. Evropa byla zachráněna.

Při obraně Vídně a záchraně Habsburské monarchie se výrazně vyznamenal i jeden šlechtic, který pocházel z Čech. Byl to Zdeněk Kašpar Kaplíř ze Sulevic. Jeho dědu Kašpara Kaplíře ze Sulevic přitom Habsburk Ferdinand II. nechal popravit roku 1621 za účast na stavovském odboji.

Naši evropští bratři, nevzdávejme svůj boj proti islamizaci ani dnes. Dokažme, že nám koluje v žilách krev našich chrabrých předků, kteří si dokázali vydobít svobodu od islámské poroby!! Zachraňme naše národy od barbarského islámu, zajistěme našim dětem bezpečnou zemi, prostou islámského fanatismu, protože pokud i sem zavlečou občanskou válku, my už nemáme kam prchat!

Nekorektně

#75 Saudský princ přislíbil 32 miliard dolarů do islamizace USA

2015-09-21 12:30

    Saudský princ Alwaleed bin Talal přislíbil investovat 32 miliard dolarů do islamizace Ameriky. Saudové již do islamizace Ameriky investovali miliardy. Doposud financovali výstavbu 80% mešit v Americe, sponzorují většinu islámských skupin snažících se implementovat do americké společnosti islámské právo šaría.  

    Alwaleed  říká, že jeho nadace se bude podobat nadaci Billa a Melindy Gates. Má to jeden háček. Jeho dobročinná práce bude podporovat pochopení mezi americkou kulturou a islámem, což znamená propagaci saudské verze islámu a cenzuru jakékoli kritiky islámu.

    Publikované zprávy a knihy už ukazují, že Alwaleed přislíbil miliony radikálním muslimským skupinám napojených na Muslim Brotherhood, které mají tajný plán islamizace Ameriky včetně a zavedení islámského práva šária. Tyto džihádistiské skupiny se nyní mohou spolehnout na téměř nevyčerpatelné sumy peněz.

    Alwaleed má rozsáhlé vazby na Muslim Brotherhood, například Tariq Al-Suwaidan, obecně známý jako lídr Muslim Brotherhood v Kuvajtu, je  ředitelem jeho islámské naboženské radiostanice Al Risala.

    Alwaleed se objevil v tisku v souvislosti s událostmi 9/11, kdy daroval 10 milionů fondu World Trade Center, aby si následně nechal tyto peníze od tehdejšího starosty New Yorku Rudy Giulianiho vrátit. Poté, co daroval peníze, vydal tiskové prohlášení, ve kterém vinní USA z toho, že jsou příčinnou teroristiského útoku, neboť podporují Izrael a palestinští bratři jsou zabíjeni Izraelci.

    Podle Clarion Project, následující rok věnoval neuvěřitelných 27 milionů televiznímu pořadu, který podporoval násilné palestinské povstalce proti Izraeli.

     V roce 2002 daroval 500 000 dolarů washingtonské radě zabývající se islamsko-americkými vztahy  (Council on American-Islamic Relations), o které fererální úřady ví, že je napojena Muslim Brotherhood a Hamas.

    Navíc v roce 2005 utratil 40 milionů dolarů za účelem rozšíření islámských studií islámu na amerických univerzitách – 20 milionů pro Harvard, 20 milionů pro Georgetown Univerzitu.

    Navzdory podlézavému tónů medií, Alwaleedovi dobročinné sliby nejsou  vůbec důvod k oslavě, ale k polpachu. Jeho miliony budou financovat islámské nátlakové skupiny,  jejichž smyslem existence je nutit civilizovaný západ, aby umožnil no-go zóny, šaría soudy a zákony o rouhání!