Zákaz kultu Islámu

Kontaktujte autora petice

Téma diskuze bylo automaticky vytvořeno Zákaz kultu Islámu


Nepřihlášený uživatel

#1

2015-07-19 13:05

Nelze čekat až bude pozdě!!!

Nepřihlášený uživatel

#2

2015-07-19 19:49

Tak jako byla postavena mimo zákon ohavná ideologie nacismu, tak by měl být postaven v demokratické zemi mimo zákon komunismus a především pak totalitní islám!


Nepřihlášený uživatel

#3

2015-07-20 13:57

Jaký to paradox, že dnešní sluníčkáři, kteří se tak ostře vymezují proti jakémukoliv náznaku nacionalismu, sami inklinují ke xenofobní ideologii islámu. Tak nějak nevím, kdo je tady větší xenofob? Ten, kdo jen brání svoji rodinu, svoji zem před přílivem hord barbarů, nebo někdo, kdo mi uřízne hlavu nebo mě ukamenuje jen za to, že mám maličko odlišný názor než on? A to ještě na našem území, kde má platit moje právo a on se má jako host podřídit zdejším zvyklostem?


Nepřihlášený uživatel

#4

2015-07-20 20:55

Dobrý počin. ✌

Nepřihlášený uživatel

#5

2015-07-21 06:42

Čím dřív se tohle svintvo zastaví, tím líp pro nše děti. V Evropě tenhle prašivej kult pouštního pedofila a hrdlořeza nemá žádnou tradici a nemá zde tedy co pohldávat!


Nepřihlášený uživatel

#6

2015-07-21 11:20

Naprosto souhlasím. Jen se obávám, že elektronická petice je k ničemu.


Nepřihlášený uživatel

#7 Re:

2015-07-21 18:17

#6: -  

 Jen se obávám, že i papírová petice je k ničemu, ty prasata nahoře hlasem lidu opovrhují. IvČRN nasbíralo přes 180 000 podpisů proti kvótám na uprchlíky a slizský zmrd to sobotka smetl ze stolu a udělal si svoje povině dobrovolný kvóty a vezme jich ještě víc, než by nám jinak připadlo. Tady pomůže jedině defenestrace.


Nepřihlášený uživatel

#8

2015-07-23 06:40

Mame tady dost sveho bordelu a dobytku.Proc sem poustime dalsi?Je to fialovej hnus.Pokud to nestopnem,nase deti na to doplati.Na sve deti sbirame vicka jak pitomci a nasi mocni sem pousteji dobytek za nase penize.Kdo jim k tomu dal pravo,kdyz narod to nechce?At si je vezmou k sobe domu a zivi si je za sve prachy a ne z naseho,to se to rozdava z nasich dani,nebo jsou snad vydelecna slozka nasi politici?!!!!!!!Ti jen rozhazuji to,co narod videla a hraji si na lidumily za branemi svych nakradenych rezidenci.Je to hnus,za tohle jsem nezvonil,za tenhle bolsevickej kapitalismus.Blil byh z toho.Josef.

Nepřihlášený uživatel

#9

2015-07-23 07:32

Nejpravdivější ukázku islámu v praxi předvádějí hoši z IS. Jejich praktiky jsou zrovna tak zrůdné, jako byly zrůdné činy nacistů. Jestliže hodnotíme nacistickou ideologii a její prosazování jako nezákonné, zrovna tak bychom měli hodnotit ideologii, která vychází z islámu.
Vážím si české a evropské kultury, lidí, kteří ji vytvořili a tvoří, a všech poctivých a čestných lidí, kteří žijí v evropském prostoru, jakož i všech mírumilovných lidí na světě. Vyznavači islámu však tyto lidi nenávidí, pohrdají jimi a chtějí je zlikvidovat ze zemského povrchu. K tomu nemůže zůstat žádný slušný člověk lhostejný.
Jitka Skorkovská
Nasranej

#10

2015-07-23 07:53

Kolik lidí ve svým baráku ubytoval idiot Kohout? Doufám, že aspoń 50! Kolik jich přijli ti šašci zelení? Kolik ten křiváckej zmrd Sralbotka? Ani jednoho? Tak držte huby a přestaňte sem tu chátru islamistickou cpát! Vás papalášů z vilovejch čtvrtí se to nedotkne, odnesou to lidi z chudší vrstvy žijící v nebo poblíž muslimskejch ghet. Tohle je prosím sociální politika ČSSD. Tohle je podraz nejhoršího kalibru na voliče a doufám, že za to zubatá pleš bude nakonec viset!!!


Nepřihlášený uživatel

#11 Jsem pro zákaz

2015-07-23 19:25

ČR nemůžeme dále tolerovat xenofobní ideologie jako je islám. Pokud chtějí muslimové dostat azyl v naší zemi, pak se musí zřeknout svých barbarských zvyků a přizpůsobit se naší kultuře, jinak mají smůlu a nechť si táhnou zpět, odkud přišli. Nikdo není povinný přijímat uprchlíky stůj co stůj, i když ti opovrhují jeho kulturou a na oplátku za jeho štědrost se mu budou mstít formou rabování, znásilňování a teroristických útoků!

Karel

#12 Měl bych pár dotazů

2015-07-23 20:41

1) proč 5% hranice?

2) co je to kulturní ohrožení? Je kulturním ohrožením např. také nový zvyk pořizovat si v prosinci chanukové svíce (http://www.obchod-s-darky.cz/vanocni-svicen-dreveny-svicen-do-okna-7-zarovek-93) které vytlačují traniční adventní věnce?

3) proč se islám kryje s kultem a nezaslouží si ochranu podle čl. 15 Listiny zákaldních práv a svobod ("Svoboda myšlení, svědomí a náboženského vyznání je zaručena")?

4) kde jste přišel na informaci, že "Japonsko neudělí muslimovi turistické vízum"?

5) co si myslí o tom, že "soužití s muslimy je sprostá a lživá utopie" např. v Kazachstánu, Malajsii nebo Makedonii?

 


Nepřihlášený uživatel

#13

2015-07-24 06:45

Mám černého psa - podle islámu je to vtělení satana a měl by být utracen! Prorok Mohamad byl pedofil co šukal s devítiletou a islám je netolerantní náboženství deviantů (povolena zoofilie, šíření víry mečem, uvalení daní na nevěřící .....).

Nepřihlášený uživatel

#14 Re:

2015-07-24 08:36

#13: -  

 Kdyby sis raději místo smradlavýho čokla pořídil dítě, udělal bys pro naši zemi mnohem líp.

 


Nepřihlášený uživatel

#15 Re: Měl bych pár dotazů

2015-07-24 10:56

#12: Karel - Měl bych pár dotazů 

 Islám by měl být postaven mimo zákon proto, že jde o netolerantní náboženství, které je ve svém učení v přímém rozporu s Listinou základních práv a svobod. Muslimští předáci stále aktivněji prosazují šaríu, tedy islámské náboženské právo, které je symbolem omezování práv žen, tělesných trestů, trestů mrzačením, vražd ze cti, vražd za odpadlictví a takzvaných urážek víry a další podobně primitivní projevy, které nepatří do naší zeměpisné polohy ani do naší doby. Islámské představy o náboženských pravidlech nadřazených nad světská jsou v přímém rozporu se sekulárními státy Evropy, ohrožují nejen náš způsob života, ale i samotné principy demokracie, plurality, lidských práv a svobod pro všechny své obyvatele. Stejně tak označením bezvěrců za podřadné a nečisté obyvatelstvo se islám dopouští trestného činu Podněcování k nenávisti vůči skupině osob nebo k omezování jejich práv a svobod (§ 365). V extrémních případech islámu jde o trestný čin §400 Genocidium či § 401 Útok proti lidskosti. Tohle jsou dostatečné důvody pro postavení islámské ideologie na roveň nacismu, tedy zákaz jeho šíření, propagace a veřejného vyznávání.


Nepřihlášený uživatel

#16

2015-07-25 18:09

ISLÁM OKAMŽITĚ POSTAVIT MIMO ZÁKON ZÁROVEN S ŠABATOVOU,SOBOTKOU,DINSBÍREM A OSTATNÍMA ŠMEJDAMA VEVVLÁDĚ....

Nepřihlášený uživatel

#17

2015-07-25 20:16

stát se o nás stará míň jak o menšinu..češi se mají blbě a nepřipůsobyvý líp.a teďka další které budeme živit? to je moc špatné

Nepřihlášený uživatel

#18

2015-07-25 21:05

Možná petice bude málo, pokud je třeba ukázat sílu společného zájmu, bylo by dobré, aby nějaký člověk - statistik, zaevidoval všechny zde přítomné podpisy a mailové adresy, aby bylo oč se opřít při svolávání národa k veřejnému odporu - demonstraci. Předpokládám, že ti, co petici podepíší, jsou ochotni zabojovat i jinak. Přeji všem hrdým občanům této země, aby vydrželi nátlak politiků a jimi okupovaných médií a stáli si za svým názorem i v horších časech, které jistě přijdou!

Nepřihlášený uživatel

#19

2015-07-25 21:47

Pryč s islámem!!!
sd

#20 Re: Re:

2015-07-25 21:52

#14: - Re:  

 Ty by jsi měl pro sebe raději sehnat toho "čokla" než mít dítě. Jak tak koukám, tak vychováš jen stejného hlupáka a hulváta, jako jsi ty sám.

Na druhé straně, proč by ale za tvou debilitu měl trpět ten chudák pes, že?

 

Defenestrátor

#21

2015-07-25 22:19

Bohužel mám pocit, že tento stav žádná petice nezvrátí, neboť vláda vlastizrádských kolaborantů a euro přisluhovačů se domnívá, že se k národu může chovat jako dobytek. Ještě bychom možná mohli něco zachránit masivními demonstracemi ochromujícími chod země. Pak by si nás mohli tito arogantní politici všimnout a uvědomit si, že se něco děje. Nemá význam, aby se sešlo na demonstraci pár desítek lidí. Je třeba se zmobilizovat a opět ukázat, že umíme "táhnout za jeden provaz". Přestaňme kecat a začněme konat.


Nepřihlášený uživatel

#22 Nerovnoprávnost žen

2015-07-26 05:47

Jakákoliv instituce, hnutí, politická strana či náboženství, které potlačuje svobodu člověka by měla být postavena proti zákonům! Nerovnoprávnost žen je potlačování svobody člověka!!! A Islám to učí a realizuje.  


Nepřihlášený uživatel

#23 Re: Re: Měl bych pár dotazů

2015-07-26 05:57

#15: - Re: Měl bych pár dotazů 

 Souhlas! Před internetem jsem měla jen povrchní informace o Islámu a muslimech. Ale díky internetu jsem poznala mnoho lidí z ciziny, i z muslimských zemí.  Lidé jsou různí, dobří, zlí, chytří nebo hloupí. Ale když od malička někoho někdo učí dogamata a příkazy a zákazy tak ten člověk v dopělosti těžko prohlídne a věří skutečně těm dogmatům. Přečetla jsem Korán, ale jen asi čtvrtinu knihy, pokud to byla krásná poezie tak jsem to četla s nadšením. Ale pak už jen vyhrůžky peklem a podobně. Skončila jsem v bodě, kde se popisuje ráj pro muže :-)) O ráji pro ženy ani slovo!!! Knihu jsme vyhodila. Jsem žena a chci i ráj pro ženy :-))


Nepřihlášený uživatel

#24 Re:

2015-07-26 06:03

#13: -  

 A zaco považují člověka, který z fanatismu surově zabije člověka? Bůh jim k tomu pověření určitě nedal!!!


Nepřihlášený uživatel

#25

2015-07-26 11:34

Nehodlám se viditelně ukazovat v takovéto situaci.Mám smutné zkušenosti v případu kolem J.Kájinka-když jsem chtěl znát jmeno toho kdo Kájinka "najímal"bylo mi po Facebooku vyhrožováno.Ale jsem zastáncem toho,že každý má žít kde se narodil a snažit se aby se uživil-to je morální a ne si vynucovat "solidaritu".