Zákaz kultu Islámu

Kontaktujte autora petice

Téma diskuze bylo automaticky vytvořeno Zákaz kultu Islámu

Jaja

#26 Re: Měl bych pár dotazů

2015-07-26 16:34

#12: Karel - Měl bych pár dotazů 

 Dobrý den pane Karle. Můžu mít ještě jeden dotaz? Když se dovoláváte ochrany základních práv a svobod Islámu, jel by ste na dovolenou do turistické destinace ovládané IS ? Jaroslav.

Karel

#27 Re: Re: Měl bych pár dotazů

2015-07-27 12:25

#26: Jaja - Re: Měl bych pár dotazů 

 Irelevantní dotaz. Autor petice chce omezovat náboženské svobody tady, v České republice. A s tím zásadně nesouhlasím.


Nepřihlášený uživatel

#28

2015-07-27 19:58

Pokud se přistěhovalci nechtějí přizpůsobit, tak a´t zůstanou tam, odkud přišli.

Nepřihlášený uživatel

#29

2015-07-27 23:47

Není třeba slov , ale činů ... Demonstrace 15srpna v 15:00 Praha Vyšehrad ... ČEST-SVOBODA-RESPEKT

Nepřihlášený uživatel

#30

2015-07-28 04:50

jsem polka a prošla jsem z timto narodem 70let kež se narovna jeho pateř i v teto historycki složite situaci e.k.

Nepřihlášený uživatel

#31

2015-07-28 10:32

Petici jsem podepsal, leč se domnívám, že pasáž o tom, jak politici buď schválí zákon o zákazu Islámu, nebo ze svých funkcí odejdou mi příjde nepodloženě optimistická

Nepřihlášený uživatel

#32

2015-07-28 18:10

Nepřeji si Islám v ČR !!!!!!
Janošík

#33

2015-07-30 09:07

Janošík

Kdo za tuto celosvětovou tragickou situaci může, snad většina z nás ví. Tak jim všechny ty imigranty  pošleme ať se o ně postarají. Jenže naše vláda není naše vláda. Brusel je pro ní Pán Bůh na nebesích. A věřte dobře už bylo, bude jenokm hůř.

Marie

#34 Petice - pentlice

2015-07-30 17:44

Marie

Autorovi Petice patří díky už proto, že mu to, co se děje nejen u nás, ale v celém světě není jedno. Píše to až z Kanady. O to víc mu patří poděkování nás všech. Přestože jsem se ráda pod tuto Petici podepslala, tak si myslím, že je to volání ztrosečníka na poušti. Nic se nezmění. Ten vlak už nikdo nezstaví. Nechci se dožít toho, že se někde najdou useknuté hlavy a budou znásilněny ženy a malé děti ( dívky ).

Na samotný závěr jeden postřeh. V tuto dobu se pod Petici tady podepslo 406 lidí. Z toho více než jedna čtvrtina ( 107 osob ) si nepřálo zveřejnit své jméno. To taky o něčem svědčí. Nazvala bych je poseroutkami. Až půjde opravdu do tuhého, tak se budou koukat z okna za záclonami. Kdepak my. Kecáme po hospodách u piva nebo rozesíláme nesmysly po Internetu.

Tak to vidím já ženská, od které odešel manžel za nějakou již předním několikrát ošukanou modelkou.

 


Nepřihlášený uživatel

#35 Re: Re: Re: Měl bych pár dotazů

2015-07-31 04:44

#27: Karel - Re: Re: Měl bych pár dotazů 

 Seš nákej. Choc do píči Karol


Nepřihlášený uživatel

#36 Re: Měl bych pár dotazů

2015-07-31 13:58

#12: Karel - Měl bych pár dotazů 

 ad 1) Statistika, stačí sledovat jak se muslimové chovají a jak jejich nároky se zvětšují s jejich počtem.

ad 2) Na to jste odpověděl sám, kromě mnoha jiných zákazů a chování vůči ženám podle zákona šarii, který je cílem Islámu. K tomu patříi otroctví, v pár muslimských státech dosud nezrušeno.

ad 3) Ze stejného důvodu jako nacizmus a komunizmus. Nebo jste i pro ochranu jejich ideologie?

ad 4) Doporučuji si podat do Japonska o vízum a  uveďte v žádosti že jste muslim.

ad 5) Obdobně jako v bodě 1. V republice jich máme jen pár, ale už se ze svým cílem  netají. Neexistuje muslimský stát, kde by si křesťané mohli postavit kostel. Nakonec jejich zákony jakékoliv soužití nedovoluje. Pouze trpí a to ne všude, pokud odvádí tvrdé finanční daně. Také křesťané se nemohou podílet v jakékoliv funkci ve vládě i v těch nejmenších místních komunitách.

Jsem překvapen, že jejich skutečnou ideologii neznáte a doporučuji si korán a sury přečíst.


Nepřihlášený uživatel

#37 Re: Re: Re: Měl bych pár dotazů

2015-08-02 20:20

#27: Karel - Re: Re: Měl bych pár dotazů 

 Tudíž předpokládám, že nesouhlasíte ani s omezováním svobody nacistům, na jejichž úroveň se současná ideologie islámu svým šovinismem, xenofobií a netolerancí staví. V opačném případě jste jen hloupý beznázorový šašek, který tančí přesně dle multikulti propagandy.


Anonymous

#38

2015-08-03 16:12

Je zřejmé, že autor dotazů (#12) nikdy dlouhodobě nežil, pokud vůbec, v islámské zemi, nestudoval Korán, neví co znamenají hadísy a už vůbec nic neví o právu šaría. Já ano. Islámský svět není vůbec jednolitý jak si někteří myslí a mezi šíity a sunnity existují od Siffínu nesmiřitelné postoje, které často ústí v krvavý bratrovražedný boj. Islám nikdy nebyl kanonizovaný jako křesťanství nebo židovství a nikdy nevznikla a nevznikne centrální moc typu Vatikán. Proto každý imám vykládá islám podle svého. Z toho plyne ta obrovská škála odlišných realizací islámu v islámských zemích, od sekulárních systémů (např. Egypt, Turecko, svého času Irák, Kazachstán atd.) až po ryze ortodoxní vlády jako v Saúdské Arabii, Íránu apod. Dokonce i brutální forma dnešního Islámského státu je z hlediska islámu zcela legitimní formou. To si bohužel neznalci islámu vůbec neuvědomují a proto předkládají své naivní názory jako pravdy. Islám je skutečně nekompatibilní s naším pojetím života. Tím netvrdím, že forma evropské zastupitelské demokracie je nejlepší. Naopak, jak se ukazuje, neumí vůbec řešit nové problémy dneška. Novodobá historie Íránu je klasickým příkladem toho, že na islámský systém nelze naroubovat demokracii západního typu. Základním problémem mezi islámem a západním stylem života je nepřekonatelná odlišnost nejenom v náboženské, ale i v občanské oblasti. Islám v právu šaría ustanovil jasná pravidla pro téměř veškeré činnosti každodenního života od kolébky až do hrobu. Jejich nedodržování se považuje za neodpustitelný hřích. Tato pravidla odpovídají době svého vzniku ve středověku, ve kterých jsou zakomponované arabské tradice a tehdejší názory. Proto mnohé atributy islámského systému jsou absolutně nekompatibilní s dnešními hodnotami moderní společnosti. Hlavní překážkou v rozumné diskuzi mezi muslimy a nemuslimy, je absolutní přesvědčení muslimů, že islám je poslední a jedině správné náboženství, které vede k božímu spasení a které zvítězí na celém světě. Toto je na dlouhé povídání. Kdo se chce více s tímto fenomenem seznámit, nechť si přečte můj článek zveřejnění v internetovém časopise Echo24:

http://echo24.cz/a/ijqNk/nedrazdit-muslimy-a-nechaji-nas-na-pokoji-pak-neznate-koran

V Kazachstánu se stal prezidentem bývalý komunistický vůdce Nazarbajev, který tvrdým autoritativním systémem udržuje formu sekulárního islámu. Tím drží na uzdě ortodoxní představitele islámu. Ale nikdo neví, co tam nastane až skončí jeho vláda. Avšak začíná pošilhávat po Turecku, Saúdské Arábii a Íráku. Malajsie je také speciální případ. Kde velmi důležitou roli v chodu země hrají Číňané, kteří mají tradičně v rukou většinu podnikání a tím je většinová společnost na nich závislá. Vedení státu je protiamerické a kárá "Západ" za kampaň proti mezinárodnímu terorismu v islámských zemích. Pravdou také je, že zde roste mezietnické a náboženské nepřátelství. O tom se moc nemluví.

Nepřihlášený uživatel

#39 Re: Měl bych pár dotazů

2015-08-04 06:15

#12: Karel - Měl bych pár dotazů 

 tazateli Karlovi doporučuji si přečíst komentáře #36 a #37. Je zajimavé, že ti, co vůbec neznají principy a filosofii islámu nejvíce rozdávají své nesmyslné rady.


Nepřihlášený uživatel

#40

2015-08-04 14:23

Vážení.

Již dost bylo toho hořekování. Zvedněme prdele od počítačů a konejme. Jenže - to bychom nebyli my čecháčci. moraváci a slezané, kteří jenom nadávají po hospodách a nebo sedí u počítačů a mlátí vsteky do klávesnice. Tak nashledanou příště. A dejte mi pokoj s těmi sdělovanými blánoly. Ten autor té Petice - smekám klobouk, tomu to myslí, zatím co my jenom pindáme.


Nepřihlášený uživatel

#41 Re:

2015-08-05 03:36

#40: -  

 A co chcete delat? Jednou cesi vyhnali z teto zeme Kelty,takze jsou zde rovnez emigranty a urcite je nikdo ruzemi nevital...Evropa je mnohonarodnostni rasova smesice kultur,to jen cesi jsou mimo realitu jeste z dob komancu. Dalsi vec...CR opravdu neni destinaci,o kterou by cizinci dlouhodobe stali...CR neni zrovna rajem a jeji obcane jsou s zivotni urovni ve sve zemi dlouhodobe nespokojeni..co pak cizinci...ti jdou za lepsim...)

Rohir

#42

2015-08-05 07:16

zastavme šíření toho zvěrstva, islám je totalitní zřízení které odporuje listině práv a svobod a hnutí směřující k potlačení práv osob, pseudohumanističtí náckové ať se jdou bodnout


Nepřihlášený uživatel

#43 Rozpis protiimigračních akcí:

2015-08-05 21:12

Dámy a pánové, nebuďte laxní, neredukujte veškerý svůj protiimigrační odpor do pouhého klábosení na internetu, přijďte podpořit některou z následujících akcí, přijďte i se svými známými, kamarády, rodinou, tohle je problém týkající se nás všech a zavírat před ním oči se nám tvrdě vymstí!

- V sobotu 8. srpna 2015 ve 14:00 hodin na Staroměstském náměstí v Praze pořádá iniciativa „Nechceme utečence v České republice” protest proti imigrační politice vlády.

- V sobotu 15. srpna 2015 od 15:00 hodin se v Praze na Vyšehradě koná 3. tábor lidu proti imigraci, za okamžité vystoupení z EU a za svrchovaný český stát.


Nepřihlášený uživatel

#44

2015-08-06 16:00

..netřeba komentář....tohle může uznávat jen magor

Nepřihlášený uživatel

#45

2015-08-08 12:35

Poslal jsem to všem známým nikdo z nich to nepodepsal a ještě se domě všichni pustili ze je to obtěžuje. Když to vidím tak se začínám bát toho jak to tu dopadne protože těch pár lidí co ještě drží pohromadě s tím nic neudělá kvůli tomu že český národ je národ srabů a nechá si radši všechno diktovat než aby se hromadně postavili za vlast a něco s tím udělali. Všichni jen nadávají a nic nedělají.

Nepřihlášený uživatel

#46

2015-08-08 14:26

Je-li to Boží trest za naše hříšnosti, pak se stejně neubráníme.. Pot HK

Nepřihlášený uživatel

#47 Modleme se, aby Izrael byl zničen, vyzývá islámský web v češtině

2015-08-10 07:36

V českém jazyce provozovaný islámský web otevřeně vyzývá ke zničení Izraele, a vyzývá věřící muslimy, aby se za zničení Izraele modlili. Jak je možné, že tato ideologie není postavena na roveň neonacismu, když hlásá totéž?

Cituji doslova z článku ze serveru sharia4czechia.com:

"Sdružení Přátelé PALESTINY a Mezinárodní hnutí solidarity (ISM CZ) si vás dovolují pozvat na urgentní demonstraci za okamžité zastavení bombardování Gazy, zabíjení civilního obyvatelstva a za vyhlášení příměří. ... A modleme se, aby byl izrael (stát, který byl založen na křivdě a na křivdách přežívá a provádí novodobý holokaust a okupaci ve stylu nacistického Německa) jednoho dne zrušen, zničen, odstraněn. Ať už zevnitř, nebo zvenčí, vojenskou silou, revolucí, nebo jinak tak, aby na jeho místě existoval stát, ve kterém budou zaručena práva všech jeho obyvatel. Jedno je jisté, budeme se o to jako muslimové snažit (nudžáhid) do Soudného dne."

Text otevřeně vyzývá ke genocidě, otevřeně vyzývá ke zničení židovského státu, k násilí, jde o jednoznačnou antisemitskou propagandu, a je v evidentním rozporu s českým trestním zákoníkem. Právě nahlašuji na policejní internetové hotline odkaz, ze kterého cituji.

Můžete průběžně kontrolovat, zda a jak rychle internetová policie to násilnické rasistické svinstvo nechá smazat. Islamisté začínají vystrkovat drápky i v naší matičce Praze a nelze je nechat rozlezt.

Proč neprotestují proti tomuhle nacismu sluníčkáři? To není tak in jako plivat špínu na vlstence?

Modleme se, aby Izrael byl zničen, vyzývá islámský web v češtině


Nepřihlášený uživatel

#48 Re: Modleme se, aby Izrael byl zničen, vyzývá islámský web v češtině

2015-08-12 12:47

#47: - Modleme se, aby Izrael byl zničen, vyzývá islámský web v češtině 

 Jsou to zkurvný hovada - tím myslím jak arabskou pakáž, tak tu sebranku multikulti co se tý vrbeže zstává!!


Nepřihlášený uživatel

#49 DŮLEŽITÉ - Nezapomeňte nás tuhle sobotu 15. srpna v 15:00 podpořit na pražském Vyšehradě

2015-08-12 21:25

Národní demokraté drží své slovo. V sobotu 15. srpna od 15:00 hodin svolávají a organizují 3. tábor lidu, kterým budou završeny naše prázdninové aktivity v metropoli před začátkem rušné podzimní sezóny!

Zatímco ve zpocených ulicích vnitřního města se budou za podpory vlastizrádných státních a městských orgánů odehrávat zvrácené a obscénní oslavy homosexualní ideologie příznačně nazvané "Pražská pýcha" (Prague Pride), vysoko nad řekou, na bájném Vyšehradě, v laskavém stínu starých stromů u kapitulního chrámu Sv. Petra a Pavla se sejdou Češi, Moravané a Slezané se svými rodinami a dětmi, aby odmítli probíhající vetřeleckou invazi, vyjádřili svou vůli vystoupit z tyranské Evropské unie a svou touhu znovu žít ve skutečně svobodném a svrchovaném českém státě!

Jménem všech státotvorně orientovaných politických stran, hnutí a spolků České republiky, které 3. tábor lidu podporují nebo na něm vystoupí, srdečně zveme všechny Pražany a občany dalších měst republiky k účasti na něm! Vezměte své rodiny a přijďte nebo přijeďte na pražský Vyšehrad, do mýtické kolébky české státnosti! Udělejte si nedělní procházku nebo výlet na místa, kde jste možná velmi dlouho nebo dokonce ještě nikdy nebyli! Podpořte správnou věc a spojte příjemné s užitečným!

Součástí 3. tábora lidu nebudou jen projevy, ale i doprovodný hudební program. Na místě bude petiční stánek, kde budete moci připojit svůj podpis na petici požadující vypsání referenda o vystoupení naší země z Evropské unie. Z areálu Vyšehradu je krásný výhled na Prahu, je zde množství míst ideálních pro rozložení vaší piknikové deky a také spousta laviček. Jsou zde místa, kde se lze v klidu najíst, zakoupit nápoje nebo zmrzlinu. V areálu jsou dobře udržované veřejné toalety. Naší akci budou chránit pořádkové síly PČR, bezpečnost vystupujících pak Národní obroda.

Účastníkům tohoto tábora budou zdarma k dispozici upomínkové samolepky, které vám a vašim blízkým i po létech připomenou, že jste byli u toho!

Po skončení hlavní části programu bude následovat pochod k hlavní budově České televize na Kavčích horách, kde dáme nahlas najevo, co si o této podvratné instituci myslíme. Pochod (volným krokem) bude trvat zhruba 20 minut.

V sobotu 15. srpna ve tři odpoledne na pražském Vyšehradě nashledanou!

Vaše Národní demokracie, státotvorná strana českých vlastenců

Aktuální seznam národně a státotvorně orientovaných politických stran, hnutí a spolků České republiky, které 3. tábor lidu podporují nebo na něm vystoupí:

Národní demokracie – ND (Adam B. Bartoš)

Akce D.O.S.T. (Petr Bahník)

Národní prosperita – NP (Zbyněk Štěpán)

Republikán. strana Čech, Moravy a Slezska – RSČMS (J.Dufek)

Česká strana národně socialistická – ČSNS 2005 (Karel Janko)

Monarchistické občanské sdružení – MONOS (David Hibsch)

České hnutí za národní jednotu – ČHNJ (Jan Skácel)

Národní sjednocení z.s. – NS (Ladislav Malý)

Generace Identity – GI (Ladislav Havlíček)

Národní myšlenka z.s. – NM (Jan Maloušek)

Vlastenecká fronta – VF (Martin Kadlečík)

Holešovská výzva – HV (Slávek Popelka)

NWOO – (Jan Korál)

Národní obroda z.s. – NO (Bedřich Tvrdý)

Čtvrtý odboj – 4O (Josef Hörl)

Stop Majdanu – SM (Eva Hůlková)

Chcete svou organizaci, hnutí nebo spolek přidat do seznamu podporovatelů, zúčastnit se nebo přítomným občanům něco sdělit? Napište nám!

Na demonstraci si vezměte české státní vlajky, zemské vlajky, vlajky svých politických stran a spolků a také cokoliv, co vydává hlasitý zvuk – píšťalky, trubky, vuvuzely nebo bubny!

Mediální partneři akce: Revue Fragmenty, Zvědavec, Czech Free Press, Národní tisková agentura.

Tímto svoláváme všechny poctivé vlastence, jejichž srdce bije pro Českou republiku a kterým není lhostejný osud naší země! Nebojte se přijít i se svými přáteli, rodinami. Nenechte se dále ohlupovat propagandou mainstreamových lží, které Vám podsouvají, jací jste xenofobové, rasisté a podobné nesmysly. Jste jen poctiví lidé, kteří si nechtějí nechat líbit útlak od nepřizpůsobivých agresivních běženců, tak jako v západní Evropě! Nejsme špatní my, kdo chráníme svoji zemi pro budoucí generace, nýbrž oni, kdo dle osnov z Bruselu hlásají multikulturu a pro svůj politický profit jsou schopni zničit naši vlast pod náporem utečenců. Již končí legrace, papaláši z Brusele i z Prahy sem klidně natahají imigrantů statisíce, již zakládají nově proti vůli většiny občanů nová a nová azylová centra. Kecat na webu už nestačí – je třeba jednat! Začít s aktivitou v lokální politice, v tlaku na politiky, tlaku na poslance atd. musí každý z nás. A tím myslím i Tebe, kdo teď právě čteš tento příspěvek. Sebe samozřejmě taky! Domov máme jen jeden, musíme se o něj starat. Jestli tenhle boj prohrajeme, už se nemáme kam stáhnout! Mysleme na to!!!!

Jan Šinágl

#50 Svět podle Li Kuang-jaa

2015-08-16 16:10

Svět podle Li Kuang-jaa

Li Kuang-jao je sice zastáncem ekonomické imigrace, ale multikulturalismus považuje za katastrofu. Americký úspěch a identita jsou založeny na kultuře a hodnotách bílých anglosaských protestantů, jež víceméně přijaly všechny generace imigrantů do USA, čemuž však multikulturalismus brání a hájí právo nově příchozích na vlastní kulturu. - Vedle mezinárodní politiky se Li Kuang-jao věnuje společenským řádům, Západu a demokracii. Podle něho eroduje jeho morální základ a upadá v něm osobní zodpovědnost. A za projev degenerace považuje svobodu odtrženou od odpovědnosti, permisivní kulturu a spoléhání se na stát - Li Kuang-jao nepovažuje demokracii za poslední stadium politického upořádání, ani si nemyslí, že je to jediná cesta k rozvoji společnosti. Podle něho je důležitá společenská i osobní disciplína, přičemž demokracie často vede k opaku. A domnívá se, že pro rozvojové země není demokracie vhodná – Singapur, Hongkong, Tchaj-wan nebo Jižní Korea by neuspěly, pokud by začínaly s demokracií západního typu - Li Kuang-jao tvrdí, že demokracie potřebuje lídra, jenž se nebojí převzít zodpovědnost a který nesleduje pouze svou momentální popularitu. Velkou hrozbu pak spatřuje v kombinaci demokracie, konzumní společnosti a masové komunikace, která z politiků činí pouhé marketingové produkty. Li Kuang-jao se domnívá, že dnešní demokratický systém není schopný generovat politiky, jako byl francouzský prezident Charles de Gaulle (1890–1970), britský premiér Winston Churchill (1874–1965) či americká hlava státu Franklin Delano Roosevelt (1882–1945) - Li Kuang-jao vidí hlavní slabinu demokracie v neschopnosti lidí jednat racionálně. Stabilní vláda je může nudit, a proto hlasovat pro změnu jen kvůli ní samotní. Z tohoto důvodu zpochybňuje mantru demokracie „jedna hlava jeden hlas“, přestože Singapur ji používá. Dal by hlasovací právo osobám starším 40 let, které mají rodinu, protože by hlasovaly kvůli svým dětem opatrně. Šedesátiletým by ho zase vzal, protože hlasují ještě sobečtěji než nerozvážní a ukvapení třicátníci - Ideální je vláda, která lidem poskytuje příležitosti, neutlačuje a podporuje sociální mobilitu, meritokracii a odměňování občanů podle jejich přínosu společnosti, nikoliv majetku - Li Kuang-jao chová mírný despekt k expertům a kvaziexpertům z akademického prostředí, protože si hýčkají své perfektní teorie o fungování společnosti, jež však jsou často odtržené od reality. Intelektuálové dle něho přehlížejí skutečnost, že lidé si nejsou rovni ve svých schopnostech a dovednostech a mají sklon páchat zlo. Li Kuang-jao se pozastavuje nad tím, že mnoho velmi inteligentních lidí stále věří, že lze překonat lidskou povahu, vytvořit lepší a sociálně spravedlivější politický systém. A dává svým nástupcům radu – nejde o to, jak vás bude hodnotit Západ, ale lidé, kterým vládnete - Li Kuang-jao se nekompromisně vymezuje vůči americké kulturní nadřazenosti, nejde však o antiamerikanismus. USA totiž považuje za garanta světové bezpečnosti a obdivuje americkou podnikavost - Skutečnost, že ho navštívili američtí prezidenti od Richarda Nixona v sedmdesátých letech až po současného Baracka Obamu i čínští představitelé, jako byl zesnulý reformátor Teng Siao-pching či dnešní prezident Si Ťin-pching, není žádná náhoda.