Zákaz kultu Islámu

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#65 Re: Re: Re: Re: Měl bych pár dotazů

2015-08-27 14:12

#61: - Re: Re: Re: Měl bych pár dotazů 

 Správně! Tahle zrůdná ideologie je v přímým rozporu s listinou práv a svobod. Pokud si dokážem vynutit tu svobodu, kterou máme deklarovanou v zákonech, tak tu pro islám nezbude místo.

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#66 Re: Re: Re: Re: Re: Měl bych pár dotazů

2015-08-28 05:07:29

#65: - Re: Re: Re: Re: Měl bych pár dotazů 

No jo přátelé. To je všecno hezký. Jenže, pokud se nezbouříme všichni, tak takové vyjadřování svých, i když naprosto objektivních stanovisek, je jenom diskuse tady na tom diskusním portálu - a je to k ničemu. Copak nevidíte, že veškeré ty akce nenachází drtivou odezvu ve společnosti ? Společnost je tak rozpolcená, že je to až k neuvěření jací my jsme blbci a ovce zároveň. Souběžně se k imigraci vyjadřuje elita naší společnosti - vědci a mudrci s pěti tituly před jménem i za jménem a že by si každý z nich vzal do rodiny nějakou rodinu radikálního muslima, co mlátí hlavou o zem na počet Mohameda 5 krát za den a souloží třeba i se zvířaty, tak o tom nemusíme pochybovat.  

Jinými slovy. Vážení bude hůř. Vláda naší země se zpronevěřuje lidu své země postojem ani ryba ani rak. Spíše jen na opak. Kdo rozvrátil země středního východu? Afganistán ,Irák, Syrie ? Strýček Sam ? Kdo stojí v pozadí této intervence imigrantů do Evropy ? Hádejte.

Autor petice, jak patrno žijící v zahraničí, vidí dál než my všichni co tady klábosíme. Bůh nás, pokud je, opatruj.