Zákaz kultu Islámu

Quoted post

Karel

#12 Měl bych pár dotazů

2015-07-23 20:41

1) proč 5% hranice?

2) co je to kulturní ohrožení? Je kulturním ohrožením např. také nový zvyk pořizovat si v prosinci chanukové svíce (http://www.obchod-s-darky.cz/vanocni-svicen-dreveny-svicen-do-okna-7-zarovek-93) které vytlačují traniční adventní věnce?

3) proč se islám kryje s kultem a nezaslouží si ochranu podle čl. 15 Listiny zákaldních práv a svobod ("Svoboda myšlení, svědomí a náboženského vyznání je zaručena")?

4) kde jste přišel na informaci, že "Japonsko neudělí muslimovi turistické vízum"?

5) co si myslí o tom, že "soužití s muslimy je sprostá a lživá utopie" např. v Kazachstánu, Malajsii nebo Makedonii?

 

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#15 Re: Měl bych pár dotazů

2015-07-24 10:56:35

#12: Karel - Měl bych pár dotazů 

 Islám by měl být postaven mimo zákon proto, že jde o netolerantní náboženství, které je ve svém učení v přímém rozporu s Listinou základních práv a svobod. Muslimští předáci stále aktivněji prosazují šaríu, tedy islámské náboženské právo, které je symbolem omezování práv žen, tělesných trestů, trestů mrzačením, vražd ze cti, vražd za odpadlictví a takzvaných urážek víry a další podobně primitivní projevy, které nepatří do naší zeměpisné polohy ani do naší doby. Islámské představy o náboženských pravidlech nadřazených nad světská jsou v přímém rozporu se sekulárními státy Evropy, ohrožují nejen náš způsob života, ale i samotné principy demokracie, plurality, lidských práv a svobod pro všechny své obyvatele. Stejně tak označením bezvěrců za podřadné a nečisté obyvatelstvo se islám dopouští trestného činu Podněcování k nenávisti vůči skupině osob nebo k omezování jejich práv a svobod (§ 365). V extrémních případech islámu jde o trestný čin §400 Genocidium či § 401 Útok proti lidskosti. Tohle jsou dostatečné důvody pro postavení islámské ideologie na roveň nacismu, tedy zákaz jeho šíření, propagace a veřejného vyznávání.

Jaja

#26 Re: Měl bych pár dotazů

2015-07-26 16:34:15

#12: Karel - Měl bych pár dotazů 

 Dobrý den pane Karle. Můžu mít ještě jeden dotaz? Když se dovoláváte ochrany základních práv a svobod Islámu, jel by ste na dovolenou do turistické destinace ovládané IS ? Jaroslav.


Nepřihlášený uživatel

#36 Re: Měl bych pár dotazů

2015-07-31 13:58:51

#12: Karel - Měl bych pár dotazů 

 ad 1) Statistika, stačí sledovat jak se muslimové chovají a jak jejich nároky se zvětšují s jejich počtem.

ad 2) Na to jste odpověděl sám, kromě mnoha jiných zákazů a chování vůči ženám podle zákona šarii, který je cílem Islámu. K tomu patříi otroctví, v pár muslimských státech dosud nezrušeno.

ad 3) Ze stejného důvodu jako nacizmus a komunizmus. Nebo jste i pro ochranu jejich ideologie?

ad 4) Doporučuji si podat do Japonska o vízum a  uveďte v žádosti že jste muslim.

ad 5) Obdobně jako v bodě 1. V republice jich máme jen pár, ale už se ze svým cílem  netají. Neexistuje muslimský stát, kde by si křesťané mohli postavit kostel. Nakonec jejich zákony jakékoliv soužití nedovoluje. Pouze trpí a to ne všude, pokud odvádí tvrdé finanční daně. Také křesťané se nemohou podílet v jakékoliv funkci ve vládě i v těch nejmenších místních komunitách.

Jsem překvapen, že jejich skutečnou ideologii neznáte a doporučuji si korán a sury přečíst.


Nepřihlášený uživatel

#39 Re: Měl bych pár dotazů

2015-08-04 06:15:39

#12: Karel - Měl bych pár dotazů 

 tazateli Karlovi doporučuji si přečíst komentáře #36 a #37. Je zajimavé, že ti, co vůbec neznají principy a filosofii islámu nejvíce rozdávají své nesmyslné rady.