Petice proti příjímání uprchlíků a pro budoucnost našich dětí

Quoted post

Matka

#103 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Chranme evropske hodnoty

2015-06-13 08:52

#101: Titanius - Re: Re: Re: Re: Re: Chranme evropske hodnoty 

 Smekám před Vámi! Nejste rozhodně žádný extrémista, ale naprosto normální, rozumný chlap se zdravým rozumem! Zajímalo by mne, co bude tentokrát potřeba k tomu, aby to nás,  líné Čechy konečně zvedlo ze židle, zavřeli sme hranice a vypráskali ty zmetky co tu jsou a ty sluníčkářský vypatlance poslali s nima, když jsme tak hrozný, že jim my normální rozumný Češi vadíme. Myslím, že by to nám Čechům, tentokrát mělo zapalovat o něco rychleji, než jindy, aby nebylo pozdě!

Odpovědi

Titanius

#104 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Chranme evropske hodnoty

2015-06-13 15:02:19

#103: Matka - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Chranme evropske hodnoty 

 Děkuji. Internet je plný lidí, kteří nadávají jak s nima zatočí, ale trošku se bojím, že jak bude muset dojít na činny, tak všichni stáhnou ocas. Opakuji: Já toho v životě zažil tolik, že jsem příliš starý na to, abych se nečeho bál a byl vychován v duchu: "Odpusť ale nezapomeň". Mám s tím svou zkušenost bohužel :(...nicméně doufám (možná naivně), že i ten líný občan český má svou hrdost, čest a hranici a až ta přeteče požene všechny klackem. Nicméně se bude muset bohužel dřív něco stát a tomu bych chtěl předejít. Ač to tak nevypadá, tak já řešení věci silou beru až jako to poslední řešení, ale pak to stojí za to. Radši bych řešil příčiny, než následek, ale jak jste již zmínila a já jednou tady napsal už, tak když slyším spojení nezisková organizace a ty jejich úchylné nápady, mám chuť do něčeho praštit. Vždyť přesně tito neomarxističtí úchylové trpící nenávistí ke všemu bílému a evropskému zaviní rozpad Evropy, který se nenávratně blíží. Tito úchylové jsou schopni navrhnout to, aby každá rodina v EU přijala minimálně jednoho uprchlíka a dalším stádiu jsou schopni přikázat abychom opustili své domovy a přenechali je chudakům z Afriky, kteří jsou oběťmi našeho rasismu. Jsou toho schopni. Pokud budeme chtít i nadále zachovat Evropu Evropou, budeme se muset s těmito úchyláky kteří sedí na teplých křesílkách neziskovek vypořádat nejdříve...jinak pomáhej našim dětem všichni svatí!

Taky Vám ještě řeknu, že nemít tady závazky a být mladší tak emigruju, protože za tuhle vládu se musí každý slušný občan stydět! Ale vlastně kam emigrovat, když ty tupé hordy jsou všude?! Nechci být špatným prorokem nebo věčný pesimista, ale Evropa a naše kultůra tak jak ji známe, přestane za pár let existovat! Kdy už si kurva lidi uvědomí že běloši, potažmo křesťané jsme vyvražďováni?! Ale mě nedostanou bez tvrdého boje, to přísahám!

Ano, zradikalizoval jsem se. Nebyl jsem takový. Za to co teď jsem "vděčím" sluničkářským, havloidním a multikulturním extrémistům. Děkuji!!!

A ještě takoý dovětek: Děkujme prozatím za problémy, které tady máme. ve světle událostí z Anglie, Francie nebo Itálie jsou triviální. Slýchával jsem předtím od spousty lidí, než tenhle červ začal hlodat Evropu, jak by si nepřáli žít jinde, že by chtěli aby ČR byla ve Francii nebo Itálii, že by chtěli aby to tu takové bylo atd.... A já říkám: Děkujme všem možným svatým, že jsem tam kde jsme, protože naše geografická poloha nám dává realitvně čas na přípravu (když se za včasu probereme), nejsme ještě tak infikování multikulturním myšlením imigrantů, nejsme tak rasově promíchání (doufám že mi za tohle nedaji trest smrti, že p. Kohout) a zkažení z různých zvrácených a zrůdných mylšenek a učení, neboť být tam, tak už je s náma díky naší zbabělosti, nabubřelosti a v naivní důvěru ve vládu, že bude hájit v prvé řadě zájmy legitimních občanů své země ámen a jestli pak víte, jaký by byl druhý nejrozšířenější jazyk v ČR? No přece naše krásná češtnia! A tohle opravdu chceme?! (Řečnická otázka)