Petice proti příjímání uprchlíků a pro budoucnost našich dětí


Nepřihlášený uživatel

/ #113 Islám nikdy nebyl náboženstvím míru, jak se nám snaží multikulturalisté vnutit

2015-06-16 20:11

V dnešní době by mnozí s mnohým v Koránu rádi a plným právem polemizovali, ale veškeré pokusy o stavění oslích můstků přes propasti s lávou se bohužel hroutí v prach, když narazí na Mohamedův životopis. Mohamed, podobně jako Kristus, svými činy jasně ukazuje, jak to sakra myslel.

To je, vážení, docela malér. Proč? Protože islám byl stavěn tak, aby vyhovoval potřebám pouštních nájezdníků. Zatímco například Kristus se snažil násilí potlačovat, což mu v jeho místě a době působení mohlo projít, Mohamed nejspíš neměl šanci. Jediné, co se dalo, bylo tu zlobu a zběsilost obrátit alespoň mimo vlastní kmen, vně. Předefinovat seznam platných cílů. Protože tenhle seznam prostě existovat musel.

S Islámem, vhodným nadmíru pro dobové nájezdníky, nemá současný gangster problém. Můžete totiž dělat víceméně všechno, za co byste šli dneska sedět (vražda, loupežné přepadení, znásilnění), pokud bude oběť z řad nevěřících, eventuelně vlastních žen (domácí násilí, znásilnění, pedofilie). Není náhoda, že se Islám docela dobře šíří ve věznicích.

Budete se divit, ale já Mohameda chápu, že to postavil takhle. On skutečně neměl moc na vybranou. Jeho příběh je nesmírně poutavým vyprávěním, přečtěte si ho. Je to příběh snílka, který se zapletl do svojí vlastní vize natolik, že nebyl schopný žít s vlastní komunitou, ač ho ta komunita i s jeho vizemi velmi dlouho tolerovala. Proto uprchl k násilníkům, kde pro něj začalo období onoho příslovečného tance nad propastí, a s nimiž začal terorizovat vlastní kmen. Nebyla šance, aby se u Medinských prosadil s nějakými kecy o toleranci a míru.

A on ani nechtěl, rozhodl se šířit svoji "pravdu" násilím. Od prvního přepadení Mekkánské karavany. A tak začal postupně upadat čím dál tím víc do sobectví a zla. Mohamedův příběh je velmi silný příběh o pádu ideálu a o kolizi snu s bahnem a špínou světa.

A tento Mohamed a jeho život je nejvyšším ideálem každého muslima!