Petice na podporu Policie České republiky a její nestrannosti


Nepřihlášený uživatel

#1

2016-04-21 19:41

Dotaz: Hlasovalo se o vyvěšení Tibetské vlajky na FAMU?
Nebyla vyvěšena nakřivo křiváky s křivými úmysly?
Schválila její vyvěšení Jeho Svatost Dalajláma?
Z jakých prostředků byla zakoupena a je k ní účet s DPH?

Nepřihlášený uživatel

#2 Re:

2016-04-22 05:38

#1: -  

 Díky za podnět, spíše ale je otázkou, zda souhlas s vyvěšením vlajky udělil vlastník budovy, a tím je AMU (nikoli pouze FAMU). Takže dotaz policistů na FAMU byl zcela na místě, protože neoprávněným umístěním reklamy (reklamy politických skupin, snažících se oživit dávno zaniklý stát) mohl být spáchán přestupek a proto má Policie ČR plné právo věc prošetřit.

Karel

#3 Něco k tématu

2016-04-22 06:36


Nepřihlášený uživatel

#4 Re: Něco k tématu

2016-04-23 07:25

#3: Karel - Něco k tématu 

 Je obecně známo, za čí zájmy Respekt bojuje a kým je financován, tak je zbytečné něco takového číst - stačí poslouchat Kalouska a Schwarzenberga, Respekt jen papouškuje jejich kecy v jiné ambaláži.

Dan Mach

#5 První krok k podpoře

2016-04-23 17:23

Prvním krokem k podpoře Policie ČR v její nelehké práci by mělo být odvolání Chovance Ministerstva vnitra.


Nepřihlášený uživatel

#6 Re: První krok k podpoře

2016-04-23 21:05

#5: Dan Mach - První krok k podpoře 

 Aha, takže Kubice, John nebo Langer  (tzv Íčko) byli lepší ministři vnitra, Nebo snad Ruml (Gebr. Helbig Geschäftspartner)?

Dan Mach

#7 Re: Re: První krok k podpoře

2016-04-24 06:31

#6: - Re: První krok k podpoře 

 Ne, tvrdím jen, že Chovanec je špatný ministr. Už vůbec je potřeba pochybovat o jeho charakteru, když se po volbách přidal k tzv. pučistům, načež obrátil a dostal za to místo ve vládě. Na jednání rady ministrů EU nejezdí z důvodu svých chabých jazykových znalostí a vystupuje jako populista vůči migrantům, když dělá na hranicích policejní cvičení, i když se nám migranti velkým obloukem vyhýbají. No a všemu dal korunu, když zametl pod koberec problémy kolem loňských demonstrací proti Zemanovi při příležitosti toho, jak zneužil studentské výročí k sebepropagaci.

Chovanec je špatný ministr a je třeba hledat nového vhodného. Myslíte, že už jsme na tom tak špatně, že se žádný slušný člověk v řadách sociální demokracie nenajde?


Nepřihlášený uživatel

#8 Re: Re: Re: První krok k podpoře

2016-04-24 07:10

#7: Dan Mach - Re: Re: První krok k podpoře 

 Právě to, že loni na Albertově Policie ČR jednala tak, jak je v civilizovaném světě obvyklé (a nikoli ve světě ovádaném pravdoláskaři), tedy tak, že preventivně zabránila vstupu "aktivistům", připraveným vyvolávat konflikty, bylo ukázkou dobré práce policejních složek. Problémy v tom žádné nebyly, ty se jen snaží vyvolávat ti samí "aktivisté", co si nás všechny brali za rukojmí při protičínských provokacích. Když se vám taková činnost policejních složek nelíbí, proč nesvoláváte demonstrace kvůli zadržení 400 poklidných demonstrantů ve Washongtonu volajících po demokratizaci volebního systému USA?

CYPHER

#9 POLICIE JE ZEMANOVO GESTAPO!

2016-04-24 10:03

VYMRDANÍ POLICAJTI SE CHOVALY JAKO PRASATA CHRÁNILY ČESKÉHO KOMOUŠE ZEMANA A ČÍNSKÉ KOMOUŠE! JE TO GESTAPO !!!!!!!!!!! DO PRDELE Z TAKOVOU FAŠISTICKOU POLICIÍ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Nepřihlášený uživatel

#10 Re: Re: Re: Re: První krok k podpoře

2016-04-24 10:55

#8: - Re: Re: Re: První krok k podpoře 

 Ona se policie chovala správně i před 26 lety, měla je preventivně zmlátit vlasatce a máničky a  feťáky co chtěli vyvolávat konflikty. Nemuselo se to celý zvrtnout. Mohli jsme se mít dobře a mít komunismus a Jakeš by byl čestný předseda KSČ a prezident Filip. Všecko by bylo zas levný.


Nepřihlášený uživatel

#11 Re: POLICIE JE ZEMANOVO GESTAPO!

2016-04-24 11:29

#9: CYPHER - POLICIE JE ZEMANOVO GESTAPO!  

 Prosím, v které škole jste se učil český jazyk? Ta škola měla zjevně pozoruhodný systém výuky ...


Nepřihlášený uživatel

#12 Re: Re: Re: Re: Re: První krok k podpoře

2016-04-24 11:30

#10: - Re: Re: Re: Re: První krok k podpoře 

 Ano, správně jset to nandal vyhlašovateli petice ve stylu Goebbelse, Mc Carthyho, Franca, Pinocheta a jejich dalších pohrobků. Máte od kalouskovců slíbené prémie?


Nepřihlášený uživatel

#13

2016-04-24 11:39

Autor petice je ruskej svab. Muzu mu rict jedine: KUNDO, PICO, ZHEBNI DEBILE. 


Nepřihlášený uživatel

#14 Re:

2016-04-24 13:14

#13: -  

 Typické vyjádření kalouskovce a mávače tibetskou vlajkou ......


Nepřihlášený uživatel

#15 Re:

2016-04-24 14:01

#13: -  

 Je zvláštní, že ti, kdo volají po "demokratizaci" Tibetské oblasti, resp. po jejím odtržení od Číny a kdo šíří zprávy o tom, jak zle se etničtí Číňané k etnickým Tibeťanům zachovali, by ty, co s nimi nesouhlasí, nejraději vraždili. Opravdová ukázka demokratického smýšlení takovýchto "aktivistů".


Nepřihlášený uživatel

#16

2016-04-24 14:21

Zemanovy nácci to jste ale FUC.KT POSRALI:

Vandalové zaútočili na pražské kavárny. Popsali je nenávistnými nápisy

VŠICHNI CO JSTE VOLILI ZEMANA DEJTE SI PÁR FACEK DEMENTI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

NA HRAD PATŘÍ JEDINĚ KAREL - SLUŠNÝ ČLOVĚK VE SVĚTĚ UZNÁVANÝ !  A POSERTE SE VZTEKY VY HEJTŘI - VÁM NASCHVÁL PŘIJMEME UPRCHLÍKŮ CO NEJVÍC !  A SPOLU S NIMI BUDEM BOJOVAT PROTI VÁM NÁCKŮM A KOMOUŠŮM !!!!!!!!!!!


Nepřihlášený uživatel

#17 Re:

2016-04-24 15:29

#16: -  

 Je zvláštní, že někoho nazýváte náckem, když vaše rétorika je evidentně nacistická. Navíc ztotožňovat komunismus s nacismem může jen nevzdělaný hlupák - komunismus je protipólem nacismu. Nacismus je naopak ale blízký kupříkladu kolonialismu, ostatně od britských kolonialistů se lecčíms inspiroval, a to včetně zakládání koncentračních a vyhlazovacích táborů.

Dan Mach

#18 Re: Re: Re: Re: První krok k podpoře

2016-04-24 17:22

#8: - Re: Re: Re: První krok k podpoře 

Vloni na Albertově svolala demonstraci a zamluvila místo Jelena Vičanová, která letos volně v ruské televizi pomlouvala české školství. Kdo všechno tak asi má přístup do ruské televize? Na podiu kromě Zemana ovládli pódium ještě populisté Konvička s Černochem, a ze všech antifobistů chyběl už jen Pitomio Okamura a Ivan Anife Vyskočil. Dne 17. listopadu se na Albertově ale vždy studenti klaněli památce studentů. Loni to bylo poprvé, co je tam státní moc nepustila. To se nestalo ani za komunistů. Za to se kupodivu Chovanec Ministerstva vnitra nikdy neomluvil.

Činnost naší policie se mi fakt nelíbí, ale nebudu svolávat demonstrace kvůli zadržení 400 poklidných demonstrantů ve Washingtonu. Tam mohou demonstrovat a nikdo je nemlátí ani nezavírá. To bych spíš organizovat demonstrace na podporu demokratických aktivistů z moskevského Blatném náměstí v květnu 2012. "Jejich účastníci tehdy protestovali proti údajným machinacím, které doprovázely prezidentské volby, jejichž vítězem se stal Vladimir Putin. Zadrženo bylo tehdy na 400 lidí, soudy později poslaly do vězení jedenáct osob. Aktivisty Sergeje Udalcova a Leonida Razvozžajeva, které prokuratura označila za hlavní organizátory protestů, odsoudil loni moskevský městský soud ke 4,5 roku vězení." Na kolik byli odsouzeni demonstranti ve Washingtonu?


Nepřihlášený uživatel

#19 Re: Re: Re: Re: Re: První krok k podpoře

2016-04-24 18:07

#18: Dan Mach - Re: Re: Re: Re: První krok k podpoře 

 Napsal jste zajímavý demagogický diskuzní příspěvek - přímo ukázku toho, jak licoměrně píší lidé rekrutující se ze skupiny dnes zvané sluníčkáři. Snažíte se navodit dojem , že akce na Albertově bylla nějak podporována Ruskem, což sice podáváte tak decentně, aby to bylo jen jakoby psáno mezi řádky, ale přesto to má zasít podezření. K tomu tvrdíte naprostý nesmysl o tom, že 17. listopadu na Albertov nikdo nesměl. V tomto směru odkazuji na vyjádření Ladislava Jakla, který poukazoval na lži mainstreamu, neboť - hodinu před příjezdem pana prezidenta a bezprostředně po jeho odjezdu mohl na Albertov kdokoli. Také byste asi mohl vysvětlit, proč byl na Albertov k vámi nazývanému klanění se památce studentů povolán protizemanovskými "aktivisty" ze zahraničí vyhlášený výtržník. Že nebudete svolávat demonstrace na podporu propuštění pokojných demonstrantů z Washingtonu, je z vašich postojů zřejmé. Sice ty lidi zavřeli do vězení a některé z nich zmlátili, ale vy budete vždy tvrdit, že v USA demonstranty nikdo nemlátí ani nezavírá. Spoléháte na to, že málokdo má ve Washingtonu kamarády, aby mu podali očité svědectví. Ovšem o Rusku a Číně budete tvrdit, jaká se tam dějí zvěrstva, i když je to nesmysl - a budete spoléhat na totéž. Takže je zřejmé, že podporujete Kalouskovy lži a bláboly šíření mainstreamem o zásazích Policie ČR při návštěvě prezidenta ČLR. Asi byste si nás ostatní občany České republiky také bral za rukojmí a  mával vlajkou neexistujícího státu Tibet, bez ohledu na ekonomické dopady. Asi je vám jedno, že když přijede prezident USA, tak jediné, co z něj vypadne, je požadavek na zvýšení našeho vojenského rozpočtu s tím, že nové zbraně bychom měli odebrat od USA, k tomu ještě vznese požadavek na dostavbu Temelína US firmami. Prezident ČLR s sebou vzal velkou skupinu podnikatelů, kteří u nás hodlají investovat desítky miliard Kč ročně. A jak správně připomněl p. Babiš, dosud je ČLR u nás (na rozdíl od řady jiných evropských zemí) pouze nevelkým investorem - k tomu je ale třeba dodat, že tomu tak je z důvodu, že tamní firmy vnímaly investiční prostředí v ČR za nepřátelsky naladěné - právě díky míávačům tibetskými vlajkami a podobným často nájemným "aktivistům". Jen je zvláštní, že ti "aktivisté" mávají vlajkou státu, který dokud existoval, uznával otroctví a tělesné tresty usekáváním rukou a dalších částí těla. Po navrácení Tibetu !dočasně odtrženému od Číny britskými kolonialisty ze strategických důvodů) Číně tyto středověké relikty skončily ze dne na den. To asi víte, ale ideologicky vám to nevyhovuje, takže raději budete pokazovat na moskevské demonstrace (demonstranti proti Putinovi byli "aktivisty" sváženi z okolí Moskvy a vodka "někým neznámým" placená tekla proudem). Pan Karas o něčem takovém ale samozřejmě neinformoval.


Nepřihlášený uživatel

#20 Re: Re: Re: Re: Re: První krok k podpoře

2016-04-24 19:45

#18: Dan Mach - Re: Re: Re: Re: První krok k podpoře 

 Pane Mach, já vám a vašim příspěvkům rozumím. Pro "aktivisty" jsko jste vy je zapotřebí zpochybnit práci Policie ČR a pokud možná zastrašit pohrůžkou ztráty zaměstnání ty policisty, co si "dovolují" řídit se zásadou padni komu padni a k tomu je zapotřebí začít ministrem, protože ten má v policii důvěru, nebojí se a nějací "aktivisté" jsou mu fuk. Takže je třeba zaútočit na ministra, aby byl odvolán a na jeho místo ustanoven nějaký připos...., který před křikem "aktivistů" a před mediální kampaní organizovanou některými sdělovacími prostředky couvne a začne ty poctivé a nestranné policisty buz.rovat. Jdete na to opravdu chytře, otázka, je, zda je to jen z vaší hlavy anebo zda k tomu máte zahraničního mediálního poradce. Vaše snaha je, aby se pro příště policisté báli zasáhnout proti narušitelům pořádku a aby se tím zhatilo zlepšování česko-čínských vztahů. Samozřejmě, že v důsledku toho řada lidí přijde o práci anebo bude nucena platit víc za zboží z ČLR, protože zůstanou zachovány současné nesmyslné obchodní vztahy s prostředníky z USA, Německa a dalších zemí, ale to je vám zjevně fuk.

Dan Mach

#21 To všem anonymům

2016-04-24 20:58

Prosím nepřirovnávat mě ke Kalouskovi. Ten je stejný opilec a lhář jako Miloš Bumbál Zeman. Kalouska jsem nikdy nevolil a volit nebudu. Stačí si jen zjistit, o kolik se za dobu jeho "panování" na ministerstvu financí zvedlo DPH. Pro ilustraci to nižší z 5% na 15%. A za to dostal nějaké ocenění, což je absurdní.

Vaše z ruských serverů a hradních zdrojů vyčtené argumenty jen svědčí o tom, že si skutečnost nedokážete ověřit na cizojazyčných serverech, což vás lituji. Jinak byste zjistili, že vlajka Tibetu je oficiálním státním symbolem. Číňané sem nepřijeli investovat, ale hledají cesty k západním technologiím, a my jsme byli shledáni být nejslabším článkem EU. Budou zde investovat, ale z toho, co prozatím slíbili, půjde cca 70% do finančních skupin, které mají sídlo na Slovensku. Tam také bude plynout zisk. Jen pro zajímavost, i poté, co u nás nainvestují, co slíbili, bude stále větším investorem např. Taiwan, a Čína zůstane až v druhé desítce investorů. Nadále k nám nejvíce investuje Nizozemí a Německo, a proto bychom si měli předcházet tyto země. Ty zde vytvářejí skutečná pracovní místa. A v první desítce zahraničních investorů jsou i USA, takže bych zvážil význam číské návštěvy.

A pokud jako zdroj informací berete pana Ladislava ODS Jakla, tak to už je skutečně lepší čerpat informace z TASSu. Tam lžou také, ale ne tolik.


Nepřihlášený uživatel

#22 Re: To všem anonymům

2016-04-25 06:25

#21: Dan Mach - To všem anonymům 

Odkud jste vzal tu lež, že čerpám informace z ruských serverů a hradních zdrojů? Samozřejmě to je nesmysl, já mám informace z první ruky, protože jsem cestoval - několikrát i po Číně, byl jsem i v tibetské autonomní oblasti. Proto se bavím tím, jak vy a vám podobní spoléháte na to, že tyto lokality jsou příliš vzdáleném a lidem nezbývá, než se spolehnout na mainstream nebo "nezávislé" zdroje (žádný zdroj totiž není reálně nezávislý, záleží vždy na tom, kdo ho financuje). Nevím, jaké země má podle vás být "tibetská" vlajka státním symbolem, ale státním symbolem ČLR není a tibetské autonomní oblasti také ne (možná byste se divil, ale tibetská autonomní oblast vlajku má, ale úplně odlišnou).
Pokud jde o čínské investice v ČR, máte pravdu pouze v tom, že ČLR dosud u nás patří do druhé desítky investorů, čímž ale jen potvrzeujete to, co jsem napsal, že tento jev je způsoben jak nedávno naštěstí ve volbách poraženou politickou garniturou, tak i jejich poskoky - mávači "tibetskými" vlajkami a "aktivisty". Mohli jsem na tom být mnohem lépe a pokud by došlo k řádné soutěži investorů, mohli jsme ušetřit desítky miliard vynaložených na různé investiční podpory, daňové úlevy, apod. Jinak - pokud jde o technologie, které chce u nás ČLR získat, netuším, co máte na mysli. Technologicky je ČLR mnohem dál než jsme my a zajímaví pro ČLR můžeme být tak leda jako zdroj laciné pracovní síly a zároveň pro zjednodušení přístupu čínských firem na evropské trhy. Vzhledem k vytvoření headquarteru největšího čínského investora v Praze je vaše informace o investování prpostřednictvím slovenských firem zcela nesmyslná. Naučte se nejprve prověřovat informace, než je někam napíšete. Informací o vyvádění zisků na Slovensko argumentovali mávači "tibetskými" vlajkami před dvěma měsíci a lživost této informace je již prokázána.

Karel

#23 Re: Re: Něco k tématu

2016-04-25 06:39

#4: - Re: Něco k tématu 

Ten článek je napsaný policistou, ne Kalouskem! Je to vidět z detailního popisu děje. A je úplně jedno, jestli to vyšlo v Haló novinách nebo Respektu, důležité je jen, jestli je to pravda.


Nepřihlášený uživatel

#24 Re: Re: Re: Něco k tématu

2016-04-25 08:43

#23: Karel - Re: Re: Něco k tématu 

 Respekt je opravdu záruka pravdy. Něco jako za komárů Rádio Tirana. Odkud víte, že ten policista opravdu existuje?


Nepřihlášený uživatel

#25

2016-04-25 19:16

Kdyby to psali na Aeronetu, to by byla jiná. Nebo na Svobodném vysílači. Ale Respekt? Fuj.