Petice proti příjímání uprchlíků a pro budoucnost našich dětí

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#81 Re: Chranme evropske hodnoty

2015-06-09 18:30

#78: Marek - Chranme evropske hodnoty 

 Všude na západě multikulturalismus funguje? To jste právě přiletěl z Marzu nebo si jen děláte srandu? Proto bylo na demonstracích Pegidy i přes 30 000 lidí? A to nepočítám ty desetitisíce, co s nimi sympatizovali, ale báli se vyjít do ulic, aby nedostali na prdel? Zajímalo by mě, o jakém přínosu multikultury mluvíte. O tomhle? Propalestinské nepokoje ve Francii Nebo snad tomhle? Černošské nepokoje v Itálii No to nám tady v Česku opavdu velmi chybělo. Už se skutečně těším, až nás také tak obohatí. Nebo myslíte masakr v redakci Charlie Hebdo? Či útok na židovskou školu v Toulouse a židovské muzeum v Bruselu, kavárnu v Kodani, Londýnské metro, madridský vlak, beslanskou školu, moskevské divadlo či nedávné útoky ve Volgogradu v Rusku, nebo snad vraždu holandského kritika islámu Theo van Gogha, britského vojáka Lee Rigbyho, a mnoho dalších, kteří se stali oběťmi nenávistné islámské ideologie? A nebo řádění muslimských imigrantů ve Francii, v Anglii, ve Švédsku, kterým padlo za oběť mnoho zapálených aut či vyrabovaných obchodů? Či snad gheta západoevropských měst, kde vládnou fakticky četné muslimské gangy a do nichž se bojí vstoupit i samotná policie? Zkuste se někdy projít po setmění sám po obyčejným Václaváku, jen pro otrlé, v některých místech si připadám, že už dávno nejsem v Česku.

Odpovědi

Marek

#82 Re: Re: Chranme evropske hodnoty

2015-06-09 19:54:23

#81: - Re: Chranme evropske hodnoty 

 :-) no jo pane, moje babicka se taky bala vychazet z domu kvuli vsem tem vrazdam co se tam dejou. Kdybych chtel byt stejne generalizujici jako vy, tak bych v nadsazce rekl, ze pegida jsou vychodni nemci, ktere stejne nikdo nema rad:-) To co popisujete nema s multikulturalizmem nic spolecneho. "Multikulti" je, ze vas zubar se narodil v teheranu, oblibeny restaurater v KualaLumpuru, kominik v Istambulu a vas sef pravdepodobne v ShangHaji. A diky tomu, vy mate dost prace na to, abyste se nestaral o blbosti jako jestli nebudete mit v plombe bombu. Pokud vim, tak v Cesku mame jedinou negativni teroristickou zkusenost a byl to elektrikar. Coz je priznejme si, dost nebezpecne povolani a taky jak jsem pozoroval tak elektrikari nejsou zrovna nejvzdelanejsi lide.

Ja nerikam, ze teroristicke utoky fanatiku nejsou problem, ale tim, ze vyhodite turka na dlazbu z neho maximalne tak toho fanatika udelate. Islamske staty v oblasti s IS bojuji. Vlastne s nimi primo nebojuje ani Evropa ani US, coz je taktika kterou jsem nevymyslel, neobhajuju ale dokazu pochopit, ze kdybychom jim dali sanci zabijet skutecne bezverce, tak budou mit vic elanu, nez napul odklonene souverce. No a nez se to vyresi, tak se snad muzeme postarat o cast tech, co z te oblasti utikaji. Utikaji presne pred temi surovostmi ktere vas tak sokuji a kvuli kterym tady vehementne podepisujete. V cem je problem? Uz vim, ze mezi nimi muze byt jeden magor co vyhodi do povetri hrad. Tak bezte a najete ho. Vemte si nuz, postavte se na hranice, a kazdy kdo vam bude podezrely, tak ho na miste zabte. Kdyz tam budete stat, vy, tak jiste zabijete mene lidi, nez kdyz je poslete zpatky vsechny. Na to asi zaludek nemate, ale kasat se a internetu je snadnejsi.

Problem s uprchliky je ciste ekonomicky cimz padem se cely odpor k prijmuti bezencu obraci v bohapustou lakotu. Urcite existuje zpusob jak obcany ochranit pred infiltraci teroristu mezi bezence. Ja nejsem odbornik BIS a nehodlam fabulovat postupy jak na to, ale i kdyby v maximalnim rausi na kazdeho prijateho bezence byl dedikovany jeden policista co by mu sedel za zadkem, tak se to tak v principu da udelat. Nerikam, ze to tak mame udelat, ale mezi tim, ze prijdeme o Prazsky hrad i s inventarem a tim, ze kazdeho uprchlika budeme hlidat, je cele spektrum primerene drahych moznosti a jedna z nich je primerene bezpecna kterou nekdo musi zvolit a danovy poplatnik na ni prispeje treba tisicovku a hotovo. Problem vyresen. Jenomze nas danovy poplatnik je lakomec, rekne ze tisicovku v zadnem pripade neda, a at se jdou nechat zabit.  A presne timto rozhodnotim prestavame byt soucasti evropske kultury a mozna bych rekl, ze jsme trochu svine.