Petice proti příjímání uprchlíků a pro budoucnost našich dětí
Téma diskuze bylo automaticky vytvořeno Petice proti příjímání uprchlíků a pro budoucnost našich dětí
Soptislav |
#26 Jen tak na zamyšlení můj názor2015-06-05 08:54bohužel tady nejde o jednotlivce ale o celosvetový problem, promin ale ja se jednou nechci dožit toho že budu vodit dítě do školy a někdo nas odpraskne či jen napadne! a upřimě řikam byval to vtip ale už se mu davno nesměju: "Optimista se učí anglicky, Pesimista Rusky a realista se učí střílet" jen pro zajimavost budu si dělat zbroják u pasu nosim teleskop a stejně se necítím nejlíp když večer prochazim kolem bandy nepřispusobyvých který delaj vyrval a poočku natebe koukaj a když jdeš nějam za roh tak se jich par vyda tě sledovat. a bude to ještě horší! otaska je být lidumil a optimista nebo realista který vydí problem který se stale zvědšuje?? |
Soptislav |
#27 Jen tak na zamyšlení můj názor2015-06-05 09:11 ano propaguji tyto članky pač se stim snažim aspon neco delat jako obyčejný člověk který ma strach o sve potomky a své blízké zdílim každý článek aby to lidi pochapily nejsou nic jiného nez tupé ovce což dokazala i dragounska jizda s nabitými kulomety! kde to jsme jen v kocourkove slovo patriot je v čr sproste slovo kde to jsme!? co mužu jako obyčejný člověk udělat zdilet informace a podepisovat petice! jen ze zvedavosti koukneš občas na zahraniční zprávy? všichni nadavaj na komunismus ale každa dobrá myšlenka když je znasilněna tak hold je špatná! myslíte si že media a zpravy nejsou ovladany? tají nam tolik věcí až mi je ztoho špatně! když se podivaš na zprávy z jiných statu tak vydíš co se všude děje....... |
Nekorektně |
#28 Proč v médiích neukáží tohle?2015-06-05 09:17
Nějak to nezapadá do konceptu vysněného multikulti ráje, tak se takové věci cenzurují, pokud pohled na černoušky, tak je vždy vykreslit jen jako chudáčky, oběti a nevińátka, kdežto bělochy musí rasistická evropofobní média vždy označit za zločince, pachatele, utlačovatele ... |
Nepřihlášený uživatel |
#29 Re: Jen tak na zamyšlení můj názor2015-06-05 11:59#26: Soptislav - Jen tak na zamyšlení můj názor Jak já s Vámi souhlasím..jen bych doplnil: Lidi cvičte, posilujte, učtese nějakému bojovému sportu! Udělejte si zbrojáky a poříďte legálně zbraně (bohužel můžete nosit max. 2) a hlavně kopec munice! Bude třeba!! |
Nepřihlášený uživatel |
#30 Re: Proč v médiích neukáží tohle?2015-06-05 12:22#28: Nekorektně - Proč v médiích neukáží tohle? To je hrůza, co se tam děje. Itálie by potřebovala druhého dučeho, aby s tou svoločí zatočil. |
alza.cz |
#31 Re: A proto...2015-06-05 12:47A proto si myslíš, že jsi king? A co má dělat takový černoch, homosexuál? Má se snad rovnou zabít? To je přesně to, o čem tu mluvím! Ty jsi příklad typického českého ubožáka, kterému vadí každá odchylka! Co budeš dělat, až se tvoje dítě narodí jako homosexuál? Zabiješ ho? Nebo vydědíš? Takový lidský odpad jako ty, by se měl někam zavírat! Jsi hrdý na to, že jsi "podle českých norem normální"? A takto jako ty, uvažuje drtivá většina českých zrůdiček, které nejdou převychovat, neboť to mají v sobě zakořeněné a nikdy to z nich nevymítí! Víš co? Sedni si do křesla, nalij si pivo, ožer se, pak si se svou zrůdnou manželkou pořiďte heterosexuální dítě a pokračujte v generaci českých netolerantních nacistických kryplů, kterým smrdí úplně všechno a všechny! Pak se divíte, když EU musí zasahovat a minimálně celá Evropa ví, co jste za rasistickou svoloč! Vím, že tvoje vlastenecké zrůdné názory ti z hlavy nevyženu, tak jako těm ostatním 90% Čechů, ale věř tomu, že se hodně rychle budete muset sebrat! Protože ti uprchlíci tu budou! Cikáni tu budou! A nikdo je odsud nedostane (pokud je ovšem nezačnete vyvražďovat) už jsem někde četl, že neonacisté chystají nějaký zrůdný čin proti přistěhovalcům. Tak jen do toho, ukažte nám ty svoje vražedné Hitlerovské pudy! |
FLV |
#32 Re: Pche, prý sociální začleňování, další vyžírka je to2015-06-05 13:02Ty vzdělaný hrdino, co oni ti v té škole lijí do hlavy za hlouposti, že meleš takové chcánky? To jeden až žasne. |
Nepřihlášený uživatel |
#33 Neřízená imigrace ze zemí třetího světa je hrozba!2015-06-05 13:10Většina zdravě uvažujících lidí si to uvědomuje, ale jsou tu i tací, kteří si říkají humanisté, ale jsou to jen hloupí aktuální multikulti propagandou zmanipulovaní oikofobové. A takoví jsou mnohem nebezpečnější, než xenofobové, neb xenofobie je jen zdravý projev soudržnoti skupiny, kmene, smečky, který podmiňuje její životaschopnost. Funguje to tak všude v přírodě, jen současná Evropa se protiví přírodním zákonům a na to brzy dojede. Já bych všechny ty filosofické a politologické fakulty pozavíral, jsou jen líhništěm, teď použiju to zprofanovaná slova: nekalých protistátních živlů. |
alza.cz |
#34 Re: Re: Pche, prý sociální začleňování, další vyžírka je to2015-06-05 13:19#32: FLV - Re: Pche, prý sociální začleňování, další vyžírka je to Copak zrůdičko, pravda bolí co? A pro tvou informaci, radši budu vyžírka, černoch, homosexuál či cokoliv jiného, než rasistický, xenofobní, nenávistný, neonacistický, vraždící, netolerantní český odpad! Já alespoň studuji něco pro lepší svět! Co děláš ty? Pořádáš neonacistické pochody v čele s Vandasem? Nebo jen chlastáš po hospodách a hledáš něco "netypicky českého"? Máš holou hlavu nebo nemyté vlasy? Jen se tu vypiš socko, třeba se ti uleví :) |
Nepřihlášený uživatel |
#35 Re: Tvrdá realita islámu2015-06-05 13:20#14: NE ISLAMU! - Tvrdá realita islámu Evropa se musí zocelit a říct ne zrůdnému Islámu a ne Islámským zemím ! My nemáme povinnosti se starat o Islámské lidi když nás všechny Evropany vidí jako pod lidi horší než Židé jsme pro ně ! Islám vyhladí povraždí kohokoliv kdo se postaví Islámu já se do něho klidně pustím! Nikdo mi nebude kázat koho mám uctívat! Ne Zrůdám z Islámu jsou horší než Adolf Hitler a ta jeho říše ! |
FLV |
#36 Re: Re: Re: Pche, prý sociální začleňování, další vyžírka je to2015-06-05 13:23#34: alza.cz - Re: Re: Pche, prý sociální začleňování, další vyžírka je to Ty jsi vážně takový idiot nebo jenom využíváš zdejší anonymity a na debila si jenom hraješ, abys tím zabíjel nudu? Já se totiž zdráhám uvěřit tomu, že by takový retard jako ty mohl existovat. Ty ses nemohl narodit, tebe musel omylem vyvrhnout trouchnivějící strom, protože někoho tak jednoduchého, zabedněného a umanutého jsem ještě nepotkal. |
FLV |
#37 Re: Neřízená imigrace ze zemí třetího světa je hrozba!2015-06-05 13:31#33: - Neřízená imigrace ze zemí třetího světa je hrozba! Ano, většína zvířat si hájí svoje teritorium a o svoje teritorium bojuje. Miliony let vyvoje tomu tak bylo a vždycky bude. Problem je, že člověk se za zvíře už nepovažuje. Odmitnout uprchlíky něni jako je zavřít do kostela a upálit je. Jediné řešení je opět kolonizovat afriku. |
alza.cz |
#38 Re: Re: Re: Re: Pche, prý sociální začleňování, další vyžírka je to2015-06-05 13:36#36: FLV - Re: Re: Re: Pche, prý sociální začleňování, další vyžírka je to To je všechno? Já myslel, že se projevíš více :/ no každopádně jsem důkazem toho, že v této republice ještě opravdu existují lidé s city, láskou, porozuměním a hlavně lidskostí, která většině obyvatel prostě chybí. Jsem hrdý na to, že jsem svými názory v menšině, jsem hrdý na své postoje, které sice budou vždy utiskovány a přehlíženy, ale mám čistý štít s vědomím, že dokážu pomoci všem, kteří to potřebují. Dá se toto říct i o tobě? ...... asi ano, ale pouze na té druhé straně pekla :) |
Nepřihlášený uživatel |
#39 Re: Re: A proto...2015-06-05 13:57Hele kámo, to chce klid, asi se ti přehřívá organismus v tom horku. Studená sprcha a hadr na hlavu pomůže ;-) |
FLV |
#40 Re: Re: Re: Re: Re: Pche, prý sociální začleňování, další vyžírka je to2015-06-05 14:08#38: alza.cz - Re: Re: Re: Re: Pche, prý sociální začleňování, další vyžírka je to Tak ty si teda věříš, nejsi ty druhej Ježíš Kristus? Nebo Buddha? Nechcedš založit nějakou sektu? Hare krišna har hare. Tobě fakt nemálo straší ve věži. Jasně, s láskou a porozuměním, ale k těm nepravým lidem. Pro tlupu černochů, kteří rabují a znásilńují viz. tihle se můžeš přetrhnout ochotou, ale vlastní národ necháš trpět a je ti absolutně jedno, že naše dcery jednou budou hoblovat chlípní machometáni a hordy ndrženejch černochů, že nás tady budou přepadat utiskovat a nedej bože, až sem dosáhnou spáry Islámskýho státu. To ti v té tvé kuřecí makovičce jaksi nedocvakává, to nemáte ve školních osnovách, to je mimo tvůj úzkej záběr,co? S takovým falešným soucitem se běž bodnout debile. Končím debatu, s takovým fanatickým magorem se nedá bavit, ty seš případ pro chocholouška. |
Nepřihlášený uživatel |
#41 Re: A proto...2015-06-05 14:50Naprosto souhlasím, pěkně a výstižně napsané. Jestli je tu někdo fašista, rasista a xenofob, pak právě oni pseudohumnisté, neboť právě oni diktují lidem, co mají dělat ve své vlastní zemi, aby se podřizovali minoritám, oni vystupují plamenně proti každé snaze majority na svoji obranu. A především se s nimi nedá absolutně diskutovat, neboť to jsou stejní fanatici jako islamisté, ignorují veškeré argumenty a pořád dokola melou tu svou, jen ten jejich neomylný názor je jediný správný a všechno ostatní je xenofobie a rasismus. Trpí nějakým mesiášksým komplexem, jak jsou pro svět nepostradatelní, ale ve výsledku nadělají víc škody než užitku. Nechápu jejich zvrácené myšlení, nechápu, proč tolik opovrhují svou zemí, nechápu, co jim připadne tak špatného na tom bránit svoje děti? |
alza.cz |
#42 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pche, prý sociální začleňování, další vyžírka je to2015-06-05 14:54#40: FLV - Re: Re: Re: Re: Re: Pche, prý sociální začleňování, další vyžírka je to Aha :D vtipné, jak Češi hovoří o znásilňování :D schválně se dnes mrkni na zprávy a uvidíš kolik Čechů denně znásilní ženy nebo dívky. Když už se budeš dívat, mrkni na to, KDO páchá každý den trestné činy, vraždy, přepadení, krádeže atd. Kdo tu páchá největší zločiny? Kdo vraždí své děti hned po narození? Je ti to příjemné, jak házím všechny Čechy do jednoho pytle? Tak to přesně děláš ty! Si myslíš, že když je někdo černej, tak hned musí být zločinec? Odsuzuješ lidi podle bravy pleti, ne podle chování a to se jednoznačně nazývá RASISMUS V ČECHÁCH Takže fanatik? :D No nevím jak ty, ale já v Aláha nevěřím a dokonce nevěřím ani v boha, nejsem věřící a přesto lidský, humánní člověk. Nepřekousneš to nácku? Tak vykuř Vandase :DDD |
Nepřihlášený uživatel |
#43 Re: Re: A proto...2015-06-05 14:54Teď si mi to nandal :D Přesně tohohle sem chtěl dosáhnout - nemám co říct, tak se uchýlím k laciným invektivům (předpokládám, že víš co to slovo znamná) a snažím se vyprovokovat! Bravo!! Na to nemáš synu ani z daleka a těším se na další trefný článek od tebe jak mě setřeš, ať se v práci kolektivně zasmějeme :D |
Nepřihlášený uživatel |
#44 Re: Re:2015-06-05 15:06Vážený pane, proč do toho zatahujete homosexuály?Mě homosexuálové nevadí!! Sám jich pár znám!! Já jasně napsal o co v petici jde a co je mým úmyslem, takže bych neplantal jabka s hruškama! A na okraj: Já nemám problém žít s kýmkoliv po mém boku, ale pokud ohrozí někdo přímo mne nebo mou rodinu, nebo bude bezostyčně ohrožovat něčím mou, nebo mých přátel existenci tak ho bez výčitek odprásknu a je mi jedno jestli je černý, bílý, modrý, hetero nebo gay!! Nevadí mi dokonce ani menšiny, pokud respektují zákony, pravidla, kultůru, přizpůsobí se, mají respekt k majoritě a nepotlačují náboženství dané země ve jménu své zvrácené ideologie! A to když muž uteče a nedokáže bránit svou zem a svou rodinu....no, bez komentáře! Já jim nic nedlužím, já žádnou morální povinnost ani materiální k těmo lidem nemám. Je smutné co se ve světě děje..válka je největší svinstvo ale nemůžete přehlížet to, co se ve světě děje a ono se to děje a dřív nebo později to dorazí k nám, tak proč to urychlovat. Tihle lidé se nechtějí začlenit, htějí si brát jen násilím a vrátit naší civilizaci v Evropě do středověku a vnutit svůj styl "barbarského" života!! Co takový člověk přinese do naší společnosti dobrého materiálně, myšlenkově, kultůrně? To, že budeme mít každý povině k sobě jednoho černouška, aby to pěkně vypadalo na fotce - bílý, černý, bílý?? Nic zhola nic! Kdy si sakra uvědomíme, že jsme jako běloši potažmo křesťané vyvražďováni, hm? A to platí po celém světě, ne jen v Evropě a argument, že nemáme věřit médijím přestává být už dost dobrý!! To nebezpečí tu je a já před ním nebudu utíkat! NIKDY před ničím a nikým!!! |
alza.cz |
#45 Re: Re: Re: A proto...2015-06-05 15:06No pravdu máš v tom, že už ti opravdu nemám co říct, neboť vysvětlovat něco holohlavému náckovi, který má propálenou pleš od slunce, je to samé jako vytáhnout sáně v létě :D A co prosímtě děláš za práci, že tam všichni zaměstnanci sedíte u pc a bráníte svou vlast? :D To jako ty sedíš u kompu, ostatní ti radí co psát a pak z toho máte legraci? :D No koukám, že Češi dřou jak koně :D No a pokud má být opravdu důvod se něčemu zasmát tak mám pro vás jeden vtip: "Víte co vznikne zkřížením včely a prasete? No přece Čech! Pracovitý ale SVINĚ!" :DDD |
alza.cz |
#46 Re: Re: Re:2015-06-05 15:09V tom jsme za jedno. No vidíte, že to lze vyjádřit i takovým způsobem. První komentář zde, který není rasistický ani xenofobní, gratuluju! |
Nepřihlášený uživatel |
#47 Re: Re: Re: Re: A proto...2015-06-05 15:14#45: alza.cz - Re: Re: Re: A proto... ještě sem si uvařil k tomu kafe v práci. Vidíš, a jak se mám :D Opět si nepřekvapil :D Každý kdo má opačný názor než vy rádoby inteligence je hned plešatý, nácek, nic nedělá atd! Ty víš úplné hovno ale omlouvá tě, že si vysokoškolák. Už by jsi to svinstvo neměl brát nebo hulit. Bože ty si tak vtipný, až sem se zapoměl zasmát! Jen pokračuj :D..a tímto končím debatu s tebou, škoda ťukat do klávesnice. Měj se krásně bambulo!!!! |
alza.cz |
#48 Re: Re: Re: Re: Re: A proto...2015-06-05 15:33#47: - Re: Re: Re: Re: A proto... No, a tebe omlouvá co? :D :D Že sedíš "v práci" a místo práce Vandasuješ? :D To pobaví :D Tak samozřejmě už ti došly argumenty i vtípky tak prcháš jak pára nad hrncem, jak typicky české :D |
Nepřihlášený uživatel |
#49 Re: Re: A proto...2015-06-05 18:31Ty jsi podle vyjadřování totální psychopat. Tebe by měli neprodleně zavřít do ústavu pro choromyslné, bo takhle se zdravý jedinec nevyjadřuje. Muslimové hadra proti tobě. Čteš po sobě někdy ty zvratky, co tady píšeš? Proč by měi černoch homosexuál umírat? Pokud vím, nikdo tady nikde nic takového nepíše. Ale pochopitelně jsme v Evropě, proto tady mají hlavní slovo Evropané (ty když si k sobě pozveš návštěvu, taky si nemůže dělat, co chce, ale musí dodržovat určitý řád) a černoši tady (za to že jsme jimtasdy poskytli velkoryse azyl) mají sekat latinu – což nedělají, ale stejně tak mají zase sekat latinu bílí v Africe, kteří tam nemají co pohledávat. Jsem odpůrcem kolonizace zemí třetího světa, ale stejně tak jsem recipročně odpůrcem současné muslimské a černošské kolonizace Evropy. A co se týče homosexuálů, nevím jak kdo tady, ale já osobně jim práva na klidný život neupírám (jiná věc jsou adopce dětí, ale to je na jinou debatu), ale nemusí se vystavovat na odiv v oplzlých průvodech a vyvyšovat jejich úchylku, jako by to snad byla nějaká ctnost či co. Je to prostě odchylka, forma nemoci, se kterou se ale dá žít stejně jako s ostatními nemoci a nemá to vliv na kvalitu života. |
Nepřihlášený uživatel |
#50 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pche, prý sociální začleňování, další vyžírka je to2015-06-05 18:38#40: FLV - Re: Re: Re: Re: Re: Pche, prý sociální začleňování, další vyžírka je to Ano, takový exot se opravdu je tak nevidí. Jsem to musel ukázat celé rodině, aby si dali pozor, co za blbce mohou střetnout, protože to volně pobíhá po ulici. V pondělí to musím ukázat kolegům v práci, z toho se všichni pochčijou smíchy. Já když jsem ty jeho hysterické výlevy četl, tak jsem si polil kafem klávesnici, to je fakt síla :-D |
|
ŽÁDÁME VYŠŠÍ TRESTY ZA TÝRÁNÍ ZVÍŘAT
PETICE za přejmenování Moskevské ulice v Karlových Varech na počest Jiřího Bartošky
Trest členům gangu týrající zvířata v Číně
Výzva vládě k zabezpečení urgentní humanitární pomoci Gaze a dosažení dohody o příměří
Výzva Radě ČT k odvolání generálního ředitele ČT Jana Součka
Deklarace zastání se srnčí zvěře
Zajištění dostupnosti léčby ADHD i pro dospělé: návrh na úhradu lisdexamfetaminu (Livizux) bez doplatku
Sky Shield pro Ukrajinu - otevřený dopis předsedovi vlády České republiky
Petice za zabavení majetku ruského teroristického státu v ČR
Chcete něco změnit?
Bude-li člověk mlčet, nic se nezmění. Autor této petice se rozhodl něco změnit a jednat. Uděláte to samé? Zahajte sociální hnutí vytvořením petice.
Vytvořte vlastní peticiDalší petice, které by vás mohly zajímat
Zachovejte jména pro vlaky ČD
912 Vytvořeno: 2025-09-10
Proti manipulacím ve zpravodajství o Izraeli
616 Vytvořeno: 2025-09-16
Druhý otevřený dopis ministru školství Bekovi
460 Vytvořeno: 2025-09-15
Přísný trest pro Štěpánku Hermannovou
2313 Vytvořeno: 2025-09-05
Dovolte slonici Bala dožít v ZOO Liberec
918 Vytvořeno: 2025-07-27
Petice za zachování a opravu kulturní památky železničního mostu pod Vyšehradem
25791 Vytvořeno: 2022-12-13
Petice proti kácení stromů v ulici Českobratrská na Mělníku
301 Vytvořeno: 2025-09-03
Petice občanů proti výstavbě větrného parku ve Velké Skrovnici
251 Vytvořeno: 2025-09-08
Petice za vyhlášení památných stromů v k.ú. Vacenovice
241 Vytvořeno: 2025-09-08
Petice za zvýšení bezpečnosti v ulici Pražská, Chýně
64 Vytvořeno: 2025-09-11
PETICE ZA REFERENDUM PROTI EMISNÍM POVOLENKÁM
908 Vytvořeno: 2025-07-27
Výzva vládě Pomoc pro 100+100 dětí z Gazy
1003 Vytvořeno: 2024-04-08
ŽÁDÁME VYŠŠÍ TRESTY ZA TÝRÁNÍ ZVÍŘAT
136449 Vytvořeno: 2025-02-11
Petice proti Bruselskému šmírování
294 Vytvořeno: 2025-08-26
Žádáme prezidenta, aby odmítl ratifikaci Vatikánské smlouvy
343 Vytvořeno: 2025-06-07
HUMANS FOR CEASEFIRE / žádáme příměří v Gaze a Izraeli
7338 Vytvořeno: 2024-03-26
Podpora KTF UK a vyjádření důvěry stávajícímu vedení.
710 Vytvořeno: 2025-09-02
Svoboda a bezpečí pro Luku – pomoc na právní boj
243 Vytvořeno: 2025-09-06
Petice za výstavbu parkovacího domu nebo P+R parkoviště u železniční tratě ve Strančicích
120 Vytvořeno: 2025-09-03
PETICE ZA ZRUŠENÍ POVINNÝCH TELEVIZNÍCH A ROZHLASOVÝCH POPLATKŮ
27068 Vytvořeno: 2021-12-22