Petice proti příjímání uprchlíků a pro budoucnost našich dětí
Téma diskuze bylo automaticky vytvořeno Petice proti příjímání uprchlíků a pro budoucnost našich dětí
Čechoslav |
#1262015-06-25 20:36To je na hlavu postavený. Islamisti nám otevřeně vyhrožují, jak s námi skoncují, že bude Evropa jejich, jak pohrdají celou naší slabošskou pseudohumanistidckou politikou a my je sem lifrujem v takových počtech a ještě je taháme z vody. A kdo se proti tomu vysloví, ještě mu nadávaj do nácků, jen ať drží hubu a nečině sleduje, jak mu před očim mizí jeho vlast, budoucnost jeho dětí. Tohle mi hlava nebere. Co my jsme za posranej kontinent, že se nedokážeme postarat ani o svoje lidi, ale na ostatní bereme ohled stůj co stůj? Jsme vážn nemocný. |
Titanius |
#127 Re:2015-06-26 07:08Přesně tak! Vemte příklad: Má přítelkyně nikdy nikoho neurazila díky barvě pleti, baví se s každým když je normální a jé ji jedno jakou měl barvu pleti. Uprchlíky odmítá a je celkem inteligentí a ví, jaký je Islám svinstvo. Jen díky tomuhle byla několikrát nařknuta, že je rasistka, xenofob a dokonce nácek! K smíchu! Dal sem ji slib, že nikdy nikoho nenapadnu když ji tohle ještě někdo řekne, ale vím, že dalšího sluničkařského blba inzultuju, když j ito řekne nebo mě...! Já obětuju vše, jen abych ji zajistil klidnou budoucnost a svému potomku taky! Proto jsem rasista?? Nejhorší jsou muti multi-kulti čuráci, to je ještě větší nebezpečí než ta svoloč co se na nás valí! NASRAT MULTIKULTURE A UPRCHLIKUM!!! |
Nepřihlášený uživatel |
#128 Takhle na sluníčkáře2015-06-26 19:45Kanadská pacifistka napsala kanadským úřadům a stěžovala si na zacházení s teroristy zatčenými v Afghánistánu. Ministr obrany jí odpověděl: Vážená občanko, Děkuji za Váš dopis, ve kterém vyjadřujete starost o to, jak zacházíme s teroristy Talibanu a Al Kájdy, kteří jsou v rukou kanadské armády. Zabýváme se stížnostmi, které dostáváme od občanů, jako jste Vy, a vytvořili jsme nový pacifistický a intergrační program pro teroristy. V souladu s tímto programem jsme se rozhodli vybrat jednoho teroristu a umístit ho do Vaší rodiny. Příští pondělí budete mít ve svém domě pana Alí Mohameda Amé Ben Mahmuda (můžete mu říkat jednoduše Amé). Očekávám, že ho dobře přijmete a budete o něj pečovat tak, jak jste vyžadovala ve svém protestním dopise. Je pravděpodobné, že si budete muset najít nějaké pomocníky pro tuto misi. Naše oddělení u Vás každý týden provede kontrolu, abychom ověřili, že stále máte na mysli principy dobrého zacházení, které jste vyžadovala ve Vašem dopisu. Musím Vás upozornit, že Amé je extrémně nebezpečný psychopat, ale věříme, že s vnímavostí, kterou jste prokázala ve Vašem dopisu, se Vám podaří překonat tuto obtíž. Připomínáme, že Váš host se jeví extrémně efektivní v boji muže proti muži, že umí zabíjet tužkou nebo nůžkami na nehty. Kromě toho je Amé expert ve výrobě výbušnin z věcí, které se vyskytují běžně v domácnostech. Proto prosím mějte pod kontrolou tyto věci, i když – podle Vašeho názoru – dejte pozor, abyste se tím snad nějak nedotkla či neurazila pana Amého. Terorista se nebude s Vámi a s Vašimi dcerami chtít příliš bavit nebo nějak spojit (s výjimkou sexuálního spojení), jelikož on považuje ženy za prosté předměty. Toto je velmi citlivý aspekt, protože u něj byly pozorovány násilné tendence k ženám, které nedodržují islámská pravidla oblékání, takže věřím, že Vám nebude vadit nosit burku. Tím zvýšíte respekt ke kultuře a víře, který jste zmínila ve svém dopise. Ještě jednou Vám děkuji za Váš zájem a obavu, vážíme si osob, jako jste Vy, a budeme informovat naše spoluobčany o Vaší spolupráci. Hodně štěstí. S úctou Gordon O’Connor. Ministr obrany. |
Čechoslav |
#129 Re: Re:2015-06-26 20:38Já už ty naučený fráze a trapný škatulky těch naivních sluníčkových děcek z filozofickejch fakult vůbec neřeším. Nemá smysl jim cokoliv rozmlouvat, to je boj s větrnými mlýny, s fanatikama se nedá rozumě diskutovat, oni budou pořád mlet tu svou. A podplacený média ať si klidně říkají co chcou, dnes jim stejně nikdo nevěří, možná pár starejch babiček odkojených na telenovelách. Na muslimský imigranty mám jako většina národa svůj názor, kterej mi žádná propaganda nevymluví. Nejsem ovce, mám svůj rozum, dělám co můžu, abych lidi namotivoval něco dělat a nekecat jenom u piva, rozšiřuju videa, články, propagační materiály, zúčastnil jsem se všech možných demonstrací, podepsal asi 50 peticí, internetovejch i papírovejch, v referendu jsem hlasoval jako jeden z mála proti Unii, už tenkrát jsem věděl, co je to za molocha, ale lidi byli rozjásaní z té náhlé svobody a demokracie, že nebyli otevření jakýkoliv kritice a pokud bude referendum o vystoupení, jsem jednoznačně pro, protože ta byrokratická hydra napáchala na našem národu, jak zasahuje do našich suverenit a okrádá nás o budoucnost, to už přesahuje všechny únosný meze. A jestli to všechno znamená, že jsem proto nácek, tak ano, jsem. Je suis néo-nazist! Jsem xenofob, islamofob, jsem antihumanista, rasista a kdo ví co všechno a jsem na to patřičně hrdej! Nechci zachraňovat uprchlíky, kteří si neváží pomocné ruky a dělají jen bordel, já mám rád svůj národ, svoje tradice a chci aby Čechy nadále zůstaly české. Je to moje morální povinnost bránit kulturní odkaz mých předků. Tečka. |
Nepřihlášený uživatel |
#1302015-06-27 04:43Petici jsem podepsala.Uz takhle se bojim o sebe a svou rodinu a co teprve potom az sem dorazi stovky uprchliku. Ano jsou to lide stejne jako my, ale maji odlisne nazory a chovani. |
Nepřihlášený uživatel |
#1312015-06-27 06:39Nesouhlasím s Bruselem, ať si ti, kdo rozhodl o kvótách přerozdělí uprchlíky k sobě na zahradu. Jsem ostře proti. Kdyby to nějací uprchlíci zkoušeli v Kanadě, pošlou je zpět. V Rusku? Tam by je postříleli na hranicích, tak si nenechme sr*t na hlavu a postavme se proti EU. |
Nepřihlášený uživatel |
#1322015-06-27 12:49Islám je čiré zlo, a musí být vykořeněno do základů jako plevel z ČR, Evropy a na konec z celého světa. Každá dobrá lidská bytost nebude a nemůže přihlížet jak je ubližováno druhé lidské bytosti natož tolerovat zrůdnou,násilnickou,patologickou ideologii. Pokud se my dobří lidé nespojíme a nevyženeme to z tohodle světa. Je po nás... |
Nepřihlášený uživatel |
#1332015-06-27 21:53Nevíme, co jsou zač, co k nám přinesou za nemoci a vůbec, jakou ochranu má náš občan, když se dostane do konfliktu s těmito lidmi? Na čí straně bude ochrana? A kdo popřípadě bude platit následné náklady? To je téma, které se nějak vytrácí.. |
Tomáš |
#134 Re: Re: Re:2015-06-28 10:36Když jste u toho štítkování, zrovna v pátek jsem byl na demonstraci v Brně. Ano, pořádala to Dělnická mládež, ale jejich příznivců tam nebyla ani polovina, viděl jsem tam spoustu normálních lidí, mladých i starých, prostě standardní vzorek společnosti. Všichni už mají plné zuby té kavárnou násilím prosazované sebevražedné multikulti politiky, chtěli vyjádřit svůj jasný nesouhlas s genocidou národa a media si je bez skrupulí všechny označí jako neonacisty. Ať jsem se podíval kamkoliv, kde o tom psali, všude psali o těch zlých „nacistech“ a hodných podporovatelích imigrace, přitom skutečnost ukázala pravý opak. První, kdo neudržel nervy na uzdě, byli sluníčkováí feťáci, když se už během prvního proslovu rozběhli se směrem k nám a vyvolali málem střed. Po zbytek akce už benga zatarasily cestu a byl klid. Bohužel se ukázala typická švejkovská nátura připosraného českého národa a nepřišlo ani zdaleka tolik lidí, kolik jsem při takové naivně očekával (i když jich rozhodně bylo víc než obvykle střízlivý odhad médií) - jednak chabá propagace, jednak ne úplně nejvhodnější čas pro přespolní (v sobotu to nešlo, jelikož byli všichni na Švancim), jednak je vidět, že zapůsobila mediální štvanice. Lidi, jež jsou pod vlivem médií, ať mají jakýkoliv názor, se prostě bojí jít na akci, kterou organizuje DM, a přitom daleko větší bordel dělali feťáci z druhého tábora, jenže pro tisk jsou to lidumilové. Běžní lidi mají z nacionalistů neoprávněný strach (pěkně nám tady média naordinovala xenofobii vůči jedné části společnosti), aby náhodou nebyli onálepkovaní jako radikálové a xenofobové, přitom mně je úplně u prdele, jak mě tenhle kolaborantský systém nazve – pro mě je to spíš čest – vidím, že těm pupkatým hajzlům nahoře ležíme pořádně v žaludku a to je sakra správně. |
Čechoslav |
#135 Re: Re: Re: Re:2015-06-28 20:54To mě sere taky. Všichni mají plnou hubu řečí jak nenáviděj imigranty, ale jak přijde na lámání chleba, všichni trčej zavření doma a dělají, že se jich to netýká. Však on to někdo vyřeší za ně, tak proč se starat. Typicky komunistický řešení, absolutně žádná odpovědnost. |
Theresee |
#1362015-06-30 19:51Petici jsem podepsala jako spousty dalších, i když se bojím, že jakákoliv petice nebude mít žádný význam, protože naše vláda tady není pro nás, je to jenom banda vyžírků, kteří hrabou sami pro sebe. Ať zvolíme kohokoliv, stejně se tam dostanou jenom nenažraný prasata. My jsme jim totálně ukradení. Jenom půl roku před volbama naslibují hory doly a pak na nás čtyři roky zvysoka se*ou! Ano, jsem proti poskytování azylu běžencům z třetích zemí, kteří si naší pomoci neváží a jen nás zneužívají a ještě nás ve své vlastní zemičce ohrožují! I i když se nám média snaží podsouvat opak, nemám se zač stydět, nejsem rasistka ani neonacistka, jnom nesouhlasím s tím, aby se sem tahali další lidé, kterým musíme pomáhat, jelikož jsou v nouzi, když u nás je tolik Čechů, Moravanů a Slezanů, kteří by potřebovali pomoct a na ty naše vláda kašle. Nejprve bychom měli pomoci lidem v nouzi tady u nás a pak můžem cpát peníze a pomoc jiným. A zvýšené kriminality se bojím, protože vím jak je to všude v Evropě kde tyhle imigranty mají v větším množství. Tihle lidé mají jiné zvyky, jiné hodnoty a nehodlají se přizpůsobovat těm našim. A to vím z vlastní zkušenosti. A to si mnozí zarytí pravdoláskaři u nás neuvědomují, když se ohání tím, že přeci nejde o nic, tak jim pomůžeme, oni se zkulturní a budou žít jako my. To se nikdy nestane. Tak se konečně proberme a přestaňe si hrát na spasitele světa! |
NE ISLÁMU V ČR! |
#137 Islámský stát rozesel buňky po Evropě2015-07-01 08:33Před rokem stvořil Abú Bakr Bagdádí chálífát na území Sýrie a Iráku. Teď uskutečňuje novou strategii: systematicky pašuje bojovníky svého Islámského státu (IS) do zemí Evropské unie. Chce svou válku přenést do Evropy. Muž, který si říká Lorenz Berger, měl za sebou několik měsíců bojů na syrské frontě. Pak čekal trpělivě deset dní v hotelu u letiště v Istanbulu. V Turecku ho vyhledal jistý Raduan, spojka od IS. „Řekl mi, abych se připravoval na cestu do Evropy, že můj čas už brzy přijde,“ svěřil se Berger německému listu Die Welt. Když se o den později Berger prostřednictvím Skype znovu spojil s Raduanem, jeho kontakt seděl právě v konspiračním bytě v Bulharsku. Už se nemohl dočkat svého pasu, aby přes Skandinávii pronikl do Spolkové republiky. A teď už tam podle všeho je. Válka, v níž si Berger - který má německé občanství - v žoldu IS vydělával na živobytí, se znepokojivě přiblížila jeho vlasti. Proto se nakonec sám obrátil na německou tajnou službu BND, aby se vyzpovídal z toho, co o IS z osobní zkušenosti ví. „Začíná něco, čeho se opravdu bojím,“ vysvětluje. Splynuli s běženci „Mnohé nasvědčuje tomu, že IS systematicky, bez spěchu a velmi konspirativně rozmísťuje arabské bojovníky v Evropě. Ti zakládají osnovu své sítě. Je jisté, že chtějí válčit,“ napsal Die Welt. Berger upozorňuje, že jedno ze stěžejních přikázání IS zní: Čím, více nepřátel, tím lépe. Buňky spáčů už v Evropě působí. Je otázkou času, kdy zaútočí Ioannis Micheletos, řecký Institut pro bezpečnostní a obranné analýzy Už v dubnu Deso Dogo, někdejší berlínský rapper, který nyní bojuje za IS, pohrozil údery „spáčů“. Tak se říká teroristům, kteří pod konspirativním krytím vedou naprosto všední život v cizině a čekají jen na pokyn, aby se do toho dali. „Takové buňky spáčů už v Evropě působí,“ připouští Ioannis Micheletos z řeckého Institutu pro bezpečnostní a obranné analýzy. „Je pouze otázkou času, kdy zaútočí“. Podhoubí islamisté mají už i v Řecku - kontrarozvědka tam dopadla Syřana s půl miliónem eur (13, 6 mil. korun) pro buňky, zabavila zbraně a munici. Džihádisté získali neocenitelnou příležitost v nepolevujícím proudu uprchlíků do Evropy. Vždyť na starý kontinent už proniklo přes 200 tisíc běženců ze Sýrie. „Islamisté se do nich přimíchali. Byli by blázni, kdyby si takovou šanci nechali protéci mezi prsty,“ nepochybuje Micheletos. Prozradil ho ukazováček „Lidé z IS jsou už delší dobu všude,“ podotýká Kamal, 28letý Syřan z Aleppa, jenž získal loni v SRN azyl. Vybavuje si souseda z přijímacího tábora v durynském Eisenbergu. „Nemohl přijít islamistům na jméno. Pak se jednou zapomněl a modlil se se zdviženým ukazováčkem. V IS je toto gesto běžné - jako symbol pro Boha a jeho stát,“ upozorňuje Kamal. Ideálním nástupištěm pro islamisty se nyní stává i Bulharsko - tamní všemocná mafie obstará za 20 tisíc eur (544 tisíc korun) velmi kvalitní padělky pasů a člen IS se pak s ním vydá do Tanzánie. Odtud odletí do Stockholmu, Berlína či Říma, přičemž s pasem státu EU vzbudí daleko méně pozornosti, než kdyby přicestoval z Turecka, souseda Sýrie. „Bulharská mafie navíc využívá své skvělé kontakty do tajných služeb, ještě ze starých časů,“ soudí Berger. V řídících složkách IS se to jen hemží bývalými iráckými důstojníky režimu Saddáma Husajna. Mnohé z nich vycvičila Stasi, někdejší obávaná tajná služba NDR. „Zpravodajci z bývalého východního bloku byli velmi profesionální,“ uzavírá. Spí v Británii deset buněk? Britské bezpečnostní složky odhadují, že ve Spojeném království se usadilo nejméně deset buněk spáčů z IS. „ Čelíme komplexním a ctižádostivým záměrům šířit teror. Řeknu to jinak: to, co jsme znali dříve, tedy Al-Káida nebo osamělé vlky - je proti IS něco jako čajíček. Nemáme co do činění s prostoduchými fanatiky, ale profesionály,“ shrnul situaci listu The Guardian zdroj z britské kontrarozvědky MI5. Nebezpečí spočívá v tom, že IS nikoho nepřebírá, o nikoho nestojí, nikdo se k němu nevetře. „Spřádá sítě výhradně ze svých lidí. Nevěří nikomu - jen sobě,“ vysvětlil zdroj. Co říkáte na tohle vy sluníčkářští kreténi??? Doufám, že vy budete mezi prvníma, komu podřežou krky!!
|
Martin Pospíšil |
#138 Re: Re: Re: Re:2015-07-01 14:55Jojo, taky jsem tam byl. A vím o známých, co přišli z práce později a už je nechtěli pustit přes policejní kordon. Každopádně v Blavě jich přišlo mnohonásobně víc, závidím. Zato zelení s Holanem tam dotáhli samá děcka, feťáky a kofoly, jak trapný. |
Nepřihlášený uživatel |
#139 Re: Islámský stát rozesel buňky po Evropě2015-07-01 15:06#137: NE ISLÁMU V ČR! - Islámský stát rozesel buňky po Evropě Vzdyt jste to sam napsal. stacilo si to posobe precist - bulharsko, tanzanie, letecky stockholm, falesne pasy EU. Mate pocit, ze IS je odkazana na rozpadle barky pro utecence? mate pocit, ze IS nema na to, si koupit lod a proste nekde pristat? to prece uplne jiny pribeh kterym argumentujete. To je jako byste rikal, podivejte jak se v africe vrazdi slony a proto my musime z evropy vymitit vsechny zidy. A protoze jsou nekteri lide zli tak budeme pro jistotu vsechny na potkani vrazdit. Radeji byste se mel dat na nejakou viru, ta Vam ulehci rozhodovani protoze vlastnim uvazovanim to neutahnete a jenom si ublizite. |
NE ISLÁMU V ČR! |
#140 Re: Re: Islámský stát rozesel buňky po Evropě2015-07-02 08:25#139: - Re: Islámský stát rozesel buňky po Evropě Jsou to jen jedny z mnoha cest, jak propašovat svoje bojovníky na náš kontinent. "Džihádisté získali neocenitelnou příležitost v nepolevujícím proudu uprchlíků do Evropy. Vždyť na starý kontinent už proniklo přes 200 tisíc běženců ze Sýrie. Islamisté se do nich přimíchali." Tudíž i ony bárky jsolu zdrojem potenciálních džihádistů. Navíc, kdo zaručí, že i ti běžní muslimové později nepřejdou na stranu IS? Musulmani migrují do Evropy už přes půl století, tedy nohem dřív než vznikl nějaký Islámský stát a přesto jich tam odjelo z Evropy nějakých 10 tisíc. Prostě co muslim, to potenciální terorista a džihádista, nikomu z nich do hlavy nevidíme a nevíme, co se tam rodí za plány. Je třeba vymýtit všechny způsoby ilegální imigrace na náš kontinent, rapidně omezit migraci muslimů a dávat přednost nemuslimským přistěhovalcům, kteří nepředstavují takové bezpečnotní riziko. Každý má výsostné právo vybrat si, koho pozve domů a kdo u něj není vítán. Takže místo nesmyslných výpadů a urážek čtěte laskavě celý text a nevybírejte si z něj jen to, co se vám hodí, pane sluníčkový demagogu. Ostatně s tou vírou jistě mluvíte ze svých vlastních zkušeností, vy už v jedné takové sektě jste - naivních multikulturalistů, kteří vám, jak vidno, zaslepili vlastní myšlení dokonale. Jste jen zbloudilou ovcí, laciným produktem téhle vlastizrádné pseudohumanistické politiky. Škoda vás. Škoda každého člověka, jež sejde na zcestí. |
Nepřihlášený uživatel |
#141 Re: Islámský stát rozesel buňky po Evropě2015-07-02 13:25#137: NE ISLÁMU V ČR! - Islámský stát rozesel buňky po Evropě Tahle válka bude trvat hodně dlouho, neboť když neznáte protivníka, nemůžete ho zlikvidovat. II.světová byla procházka růžovým sadem, čeká nás peklo. Když si promítnete vojevůdce II.světové války napříč mocnostmi, tak to byla válka "džentlmenů". Teď kam se podíváte, co přičmoudlej ksicht, to potencionální bojovník IS. Nejhorší je, že to co normální pracující člověk ví a tuší, tak nad tím vládní pupíci zavírají oči. Když člověk vyjádřil svůj názor, že se lodě mají potápět i s uprchlíky na širém moři, že se sem s nimi dostanou džihádisti, pomalu ho ostatní pranýřovali. A hle, teď to tu máme v plné parádě !!! Fu.ck off MULTICULTURALISM!!! |
Nepřihlášený uživatel |
#142 Re: Re: Re: Re:2015-07-02 13:52To by se muselo demonstrovat za snížení spotřební daně na chlast a cigára nebo za snížení poplatku za čokly, abys v tomhle bezmozkystánu vytáhl na náměstí větší množství lidí, ale pokud jde o takovou malichernost jako naše budoucnost, existence našeho národa a bezpečnost našich potomků, na to každý zvysoka kašle. |
Čechoslav |
#143 Re: Re: Re: Re: Re:2015-07-02 21:24Bohužel máš pravdu a to je vážně smutný! |
Titanius |
#144 Válka prostě bude...2015-07-03 18:23Zbývá jen jedno: Připravit se!!Tím nemyslím ozbrojené složky, ale nás, muže od rodin nikdo nám nepomůže! - Jeden moudrý pán kdysi pravil: V době míru se vždy připravuj na válku! |
Nepřihlášený uživatel |
#145 toRe: Válka prostě bude...2015-07-03 22:36#144: Titanius - Válka prostě bude... tak tak. rekl to Abu Zabi Zarkavi. Vas ideovy vzor. Drzim vam pesti abyste dostal prilezitost si zabojovat, jenom doufam, ze se vyburacite nekde daleko ode mne a nepritahnete valku ke slusnym lidem. |
Nepřihlášený uživatel |
#1462015-07-05 20:30Co se děje není náhoda,je to cílená invaze. Divné je, proč nás lídři EU přesvědčují, že uprchlíci jsou chudáci a oni zatím mají nemalé peníze na zaplacení dopravy pirátům. Politici EU nepracují v zájmu občanů států EU, to je zřejmé, otázkou je v koho zájmu pracují. |
Nepřihlášený uživatel |
#147 Re: Ty jsi totální hlupák, kerý si neumí spočítat ani 1+12015-07-12 13:21 |
Laszu |
#148 Re:2015-07-18 21:30My pomoc od Afriky nidky potřebovat nebudem. Nechápu kde se v těch sluníčkářích vzalo, že negři který už několik tisíc let nezvládli nic jinýho než se zabíjet mezi sebou s nulovym pokrokem, mají nárok na naší životní úroveň. Právo ano, ale to by museli té životní úrovně sami dosáhnout a né jenom brát produkty bílé rasy. 198! |
Nepřihlášený uživatel |
#1492015-07-19 10:27Nepřeji si, aby tady u nás vzrostla kriminalita díky imigrantům!!! Evropa patří Evropanům a ne fanatikům, kteří se nám nikdy nepřizpůsobí, jsou zvyklí úplně na jiný režim - na ten jejich a to my tady vůbec nepotřebujeme a nechceme!!! Pryč s nimi!!!!!!!! |
Nepřihlášený uživatel |
#1502015-07-21 22:19Proboha lidi, neblbněte, tady jde o budoucnost našich dětí!! Už se konečně probuďte!! To jste se totálně zbláznili? Do čeho je to chcete přivést? To si říkáte rodiče? To budete raději poslouchat tu bandu tupců z Bruselu, než se řídit svým vlastním názorem a instinktem? To dáte přednost demagogům typu Sobotky, Chovance, Teličky, pseudokřesťana Bělobrádka, knížete, Dienstbiera a dalších přisluhovačů Bruselu před bezpečností své rodiny a svých dětí??? To jste vážně takové ovce?? No to snad ne! Postavte se proti tomu, cožpak nevidíte, co se děje v západní Evropě, jak pod přílivem islamizace pozvolna mizí demokracie a nastupuje totalita, původní obyvatelstvo stále více ustupuje, už se bojí i rozsvěcovat vánoční stromky, sundávají kříže z pomníků poblíž mešit a už se bojí vyvěšovat i národní vlajky. Budeme ze strachu z konfrontace islámu dál ustupovat jako Hitlerovi v třicátých letech? Všichni dobře víme, jak to dopadlo! Nenechme tuhle zemi padnout do okovů islámu! Udělejme s tím něco, dokud je čas! Snažně vás prosím, všichni, co jste doposud laxní, musíme se spojit a jednat, tohle už vážně není sranda!!! |
|
ŽÁDÁME VYŠŠÍ TRESTY ZA TÝRÁNÍ ZVÍŘAT
PETICE za přejmenování Moskevské ulice v Karlových Varech na počest Jiřího Bartošky
Trest členům gangu týrající zvířata v Číně
Výzva vládě k zabezpečení urgentní humanitární pomoci Gaze a dosažení dohody o příměří
Výzva Radě ČT k odvolání generálního ředitele ČT Jana Součka
Deklarace zastání se srnčí zvěře
Zajištění dostupnosti léčby ADHD i pro dospělé: návrh na úhradu lisdexamfetaminu (Livizux) bez doplatku
Sky Shield pro Ukrajinu - otevřený dopis předsedovi vlády České republiky
Petice za zabavení majetku ruského teroristického státu v ČR
Chcete něco změnit?
Bude-li člověk mlčet, nic se nezmění. Autor této petice se rozhodl něco změnit a jednat. Uděláte to samé? Zahajte sociální hnutí vytvořením petice.
Vytvořte vlastní peticiDalší petice, které by vás mohly zajímat
Zachovejte jména pro vlaky ČD
912 Vytvořeno: 2025-09-10
Proti manipulacím ve zpravodajství o Izraeli
616 Vytvořeno: 2025-09-16
Druhý otevřený dopis ministru školství Bekovi
460 Vytvořeno: 2025-09-15
Přísný trest pro Štěpánku Hermannovou
2313 Vytvořeno: 2025-09-05
Dovolte slonici Bala dožít v ZOO Liberec
918 Vytvořeno: 2025-07-27
Petice za zachování a opravu kulturní památky železničního mostu pod Vyšehradem
25791 Vytvořeno: 2022-12-13
Petice proti kácení stromů v ulici Českobratrská na Mělníku
301 Vytvořeno: 2025-09-03
Petice občanů proti výstavbě větrného parku ve Velké Skrovnici
251 Vytvořeno: 2025-09-08
Petice za vyhlášení památných stromů v k.ú. Vacenovice
241 Vytvořeno: 2025-09-08
Petice za zvýšení bezpečnosti v ulici Pražská, Chýně
64 Vytvořeno: 2025-09-11
PETICE ZA REFERENDUM PROTI EMISNÍM POVOLENKÁM
908 Vytvořeno: 2025-07-27
Výzva vládě Pomoc pro 100+100 dětí z Gazy
1003 Vytvořeno: 2024-04-08
ŽÁDÁME VYŠŠÍ TRESTY ZA TÝRÁNÍ ZVÍŘAT
136449 Vytvořeno: 2025-02-11
Petice proti Bruselskému šmírování
294 Vytvořeno: 2025-08-26
Žádáme prezidenta, aby odmítl ratifikaci Vatikánské smlouvy
343 Vytvořeno: 2025-06-07
HUMANS FOR CEASEFIRE / žádáme příměří v Gaze a Izraeli
7338 Vytvořeno: 2024-03-26
Podpora KTF UK a vyjádření důvěry stávajícímu vedení.
710 Vytvořeno: 2025-09-02
Svoboda a bezpečí pro Luku – pomoc na právní boj
243 Vytvořeno: 2025-09-06
Petice za výstavbu parkovacího domu nebo P+R parkoviště u železniční tratě ve Strančicích
120 Vytvořeno: 2025-09-03
PETICE ZA ZRUŠENÍ POVINNÝCH TELEVIZNÍCH A ROZHLASOVÝCH POPLATKŮ
27068 Vytvořeno: 2021-12-22