"4O BODŮ" - PŘIPOMÍNKY ČÁSTI VEŘEJNOSTI K DOKUMENTU MZČR – „NÁRODNÍ STRATEGIE OČKOVÁNÍ PROTI NEMOCI COVID-19“

"4O BODŮ" - PŘIPOMÍNKY ČÁSTI VEŘEJNOSTI K DOKUMENTU MZČR – „NÁRODNÍ STRATEGIE OČKOVÁNÍ PROTI NEMOCI COVID-19“ / Oznámení / Poděkování a buďte prosím v pondělí ve střehu / Komentáře


Nepřihlášený uživatel

#76

2020-09-30 08:34

Děkuji za info, jdu do toho s Vámi!
Pepa

#77 Snad se ubráníme té zvůle

2020-09-30 09:18

Moc Vám všem díky. Držím palce, aby se konečně něco ve světě začalo dít, proti těm samozvaným polobohům, kteří si myslí, že svět patří jen jim. Kteří nás vechny obyčejné chtějí jen zotročit a zneužívat jen ku prospěchu svému. Musíme se semknout a začít proti nim konečně vážně bojovat.

A ten Váš přístup k tomuto problému je vskutku výborný. Musíme jim ukázat, že nejsme žádné tupé ovce, se kterými si mohou dělat co chtějí. Ale je potřeba aby se do toho vložii tisíce lidí hlavně těch kteří mají nějaké ty tituly a mohou tak napadnout ty nesmyslné argumenty těch vládců a jejich přisluhovačů.

Když se ozve tisíce lékařů a dalších inženýrů, že se svět řítí do katastrofy, je možné tomu jistě zabránit. Ale to nesmíme mít hlavy schované v písku. Musíme konat. Nebo se brzy z nás stanou jen tupí zotročení lidé, sloužící těm nejbohatším, kteří chtějí jen jedno. Aby si oni žili jako v ráji a ostatní na ně dřeli.

 

Tohle vážně lidi chcete? Proč může někdo, kdo nedosahuje ani vašich kvalit a vědomostí, s vámi dělat co chce a zneužívat vás jen ku prospěchu svému. Za směšný peníz se mu musíte klanět?

Proboha vy lékaři, inženýři a další to kapacity, vy to nevidíte, jak s vámi tahle chamraď zachází? Jak vás zneužívají a dělají si z vás jen tupé a hloupé loutky?

Copak VY nechápete, že máte daleko na víc? Že nemusíte být jen obyčejnými a tupými ovcemi, za které vás do nynějška tihle světoví magnáti a jejich tupí přisluhovači mají?

Vzpamatuite se už konečně a dejte najevo své odhodlání se vzepřít těm gaunerům kteří vás chtějí jen zotročit. Proč myslíte že se tahle ta habaďura s tím slavným korónavirem děje? A nejen tahle.

Konejte dokud je ještě čas se vzepřít. Jinak za pár let budete jen tupé stádo které bude na slovo poslouchat své polobohy.

 

Jak je možné, že se nikdo nepozastavuje nad používání 5G sítí? Které hrozí změnu našich mozků a tím i myšlení? Díky neustálému ozařování budeme jen tupým stádem, které nedokáže přemýšlet. A těch jiných nemocí nás pak provázejících. I na to jsou TI mocní připraveni. Mají farmaceutické giganty a využijí je jen ke prospěchu svému. Sic vám za draho budou váš poškozený zdravotní stav nějakými jedovatými preparáty vykrmovat.

 

Takže něco už konečně konejme. Nedejme se zotročit. Sice jsem už starší ročník, za pár let jdu pod kytičky, ale ten zbývající čas chci být opravdu svobodný a ne žít v té nejhlubší topalitě, proti které minulý režim byl procházkou v ráji.

Měli byste vy kteří jste v té minulé době žili, vidět jak věci postupně jdou jedním směrem a to směrem k hluboké totalitě. Budou vymývány mozky budou používány chemické preparáty napadající váš organismus, aby jste se stali jen tupými ovcemi. Proč asi sem do Evropy cpou ty snědé migranty? Aby zvýšili kulturní obohacení? Nebo proto, aby se bílá rasa, která je pro ty vládnoucí nenažrance hodně nebezpečná? Protože je mezi vámi tisíce lékařů a inženýrů, kteří vědí mnohem více, nežli ty nevyšší polobozi na planetě. A oni ti polobozi to moc dobře vědí. Proto tak konají, jak konají.

 

 

Ještě jednou Vám Všem díky za neskutečnou pomoc proti té nadvládě těch mocných a zkorumpovaných. Držím Vám Všem palce ať se daří a podaří, aby i vaše děti mohly žít v krásném světě a hlavně byly nadále opravdu volní a svobodní.

 

A%t se nám to podaří a nestaneme se jen stádem tupých ovcí!!!


Nepřihlášený uživatel

#78 Kulovy blesk

2020-09-30 09:52

  • Drzime palce a jsme s Vama a posilame energii pro zdar teto veci.

Dik, ze jste prevzali iniciativu za nas vsechny, tyka se nas to vsech.....

prejeme zdar , mir a svobodu pro nas vsechny

👍


Nepřihlášený uživatel

#79

2020-09-30 10:08

Jdu do toho!
Adéla

#80

2020-09-30 10:25

Děkuji, děkuji, souhlasím

Jarča

#81

2020-09-30 13:36

Super, že se něco děje. Děkujeme


Nepřihlášený uživatel

#82

2020-10-02 10:56

Dávám podporu, kde mám podepsat Petici či výzvu? Děkuji a držím palce


Nepřihlášený uživatel

#83

2020-10-02 21:17

Děkuji za vaši práci a odvahu,jsem s vámi .


Nepřihlášený uživatel

#84

2020-10-03 15:53

plně souhlasím s Vašimi návrhy protože tyto témata hýbou s celou veřejností, kromě zaprodaných zainteresovaných politiků, byť jde jen o uhájení teplého místečka,současně i strach o svou existenci,pokud vystoupí z řady. Na to jsme je přece volili, ne?

Nepřihlášený uživatel

#85 Re:

2020-10-05 18:30

#1: -  

 


Nepřihlášený uživatel

#86 Re:Díky, za vše co děláte.

2020-10-05 18:31

#76: -  

 

Tento příspěvek byl odstraněn jeho autorem (Zobrazit podrobnosti)

2020-10-08 18:25





Placená propagace

Tuto petici nabídneme 3000 lidí.

Zjistit více...