Petice za zrušení Vánočního koncertu kapely Adorare 18.12.2016


Nepřihlášený uživatel

#176 Re:

2016-11-19 16:48

#175: -  

 jsi vzniklý z incestu, brzy zemřeš


Nepřihlášený uživatel

#177 Re:

2016-11-19 17:13

#6: -  

 A nebo taky nasrat. Celej ten vas buh i s jezisem stoji za vylizprdrel a pokud budou nejaky pedofilni farari zakazovat koncerty, nenechame to jen tak byt...

AVE SATAN

#178

2016-11-19 17:30

Zajímalo by mě, jestli by vás ten váš bůh spasil, kdyby došlo k občanské válce a my bysme si pro vás do těch kostelů příšli...

 

Jen si představte dav metalistů, který se dobývá do kostela, ve kterém ve sračkách leží všichni ti věřící.

Zchytali byste to kytarou po hlavě, až by vám ten váš svatozář spadl :D Nebo třeba trnitým náramkem do držky :3

Mirek

#179

2016-11-19 17:53

Na úvod chci říct, že nemám proti nikomu nic... Co se týče zrušení koncertu a důvodů proč byl zrušen je dobré si přečíst více zdrojů (internet je hodně kontroverzní). Nejsem satanista, pohan ani křesťan. Mám rád svůj život vyplněný kamarády a nepotřebuji žádnou entitu, aby mi říkala co mám a nemám dělat, co je dobré a co špatné při svém vědomém uvažování.  Adorare jsem neznal, proto jsem si je pustil a uznal, že to je stejně vynikající kapela byť s křesťanskou tématikou. Tím pádem bych řekl, že co se týče kvality tak se vyrovná kapele Root. Proto si  myslím, že zrušení koncertu by bylo spravedlivé.Od čeho máme přísloví? Jak se do lesa volá, tak se z lesa ozývá. Bylo by fajn, kdyby se každý zamyslel a nedělal by zbytečné rozdíly ať už v náboženství a nebo v kterémkoliv jiném odvětví odlišností lidí. Vždyt člověk jako takový se chce jen bavit a zábavu hledá každý jinde.

Idioti. Tuto petici jsem podepsal a nestydím se za svůj názor. Tohle by se nemělo stávat... Nejsme ovce ani vlci. Aspoň by mohli ti lidi, kteří zapříčinili zrušení koncertu Root, vyplatit jejich fanouškům vstupné a tak pokrýt vzniklé materiální škody.

Roman Šťovíček ( plné jméno)

#180

2016-11-19 18:03

Tak tedy bratři a sestry . Sáhněme si do svědomí všichni. Já osobně nejsem velkým příznivcem obou zmiňovaných skupin leč přiznávám rokovou muziku mám rád. A musím říci že jsem nikdy neslyšel na žádném koncertu či festivalu ( a že jsem jich navštívil požehnaně - vždyť je mi bez mála 50 let. )  že by mě jaká koliv kapela nutila dělat něco co sám nechci ať už jsou to satanské rituály, obcování s lehkými děvami či nezřízené pití alkoholu. Ovšem pomalu co 14dní obchází naši ves svědci Jehovovi.Zajisté víte jaké praktiky používají . A ti naopak nutí k něčemu co nechci. A spousty lidí ví že jim jde o majetky a nikoliv o spásu duše jak usilovně tvrdí. Konec konců to samé dělají i všechna ostatní náboženství.Vždyť co vlastně byli čarodenické procesy vedené po celé evropě. Jen sprostá krádež jelikož většinou v hledáčku inkvizitorů byli majetní lidé. NEPOKRADEŠ!! 

  Bratr Hus kázal rovnost proč tedy stavět bohaté chrámy a kostely ,kde se ve zlatě a drahých kamenech pohybuje tlustý farář či jak se všichni ti hodnostáři jmenují...  Na co všechna ta drdhocená roucha a ornáty. Kde se vzal všechen ten majetek církve. Komunisté vyvlastňovali majetek ano -ale jak k němu přišla církev ať už jaká koliv??

Kdysi jste byli nejvzdělanější mezi lidem ( i proto bylo možno s nevzdělanými lidmi manipulovat) Dnes už to však není až tak úplně pravda Ale přesto máte ve svém držení spoustu vědomostí (narážím na Vatikánskou knihovnu) Proč je tedy tak složité zpřístupnit vědomosti a znaslosti v ní ukryté? Protože by mohlo na světlo přijít i něco o vás ! NEBUDEŠ LHÁTI. 

O slibu čistoty raději ani mluvit nebudu . Pedofilních případů ve všech církvích je nepřeberné množství. NEPOŽÁDÁŠ MANŽELKY BLŽNÍHO SVÉHO!!

Nebudu tady probírat všech 10 přikázání Ale je jasné že se jimi neřídíme ani my ani vy . A při tomto vědomí na vámi zakázaný koncert se divíte že příznivci se snaží domoci zakázání vašeho koncertu? Kde je vaše tolerance? 

  A když mluvím o té toleranci: Jak je možné že křesťan toleruje islám ? Co na to " boží bojovníci " - " Vždyť vás sám král povolal a papež vám požehnal... Buďte krví zborcení-tak dojdete spasení...

A VY CHCETE V DNEŠNÍCH DOBÁCH : POUČOVAT,ZAKAZOVAT, JAKÝM PRÁVEM?

 

Realista

#181

2016-11-19 18:10

Po přečtení téhle diskuse je mi vážně smutno. Sám jsem věřící a přesto jsem metalista (nikterak se to nevylučuje, metal. ba ani black metal nutně neznamená tíhnutí k satanismu a když ano, stejně je to v drtivé většině jen póza). K žádné církvi se nehlásím, k navázání pouta s Bohem člověk nepotřebuje žádného prostředníka - církev byla nezbytností v dobách ranných křesťanů jako záštita proti jejich krvavému pronásledování pohany, ale jelikož vznikla v líhni neřesti - upadajícím Římě, už od svého prvopočátku se stala centrem hříchu a mocenských intrik a na hony se vzdálila Kristovu učení. Na prvních koncilech se vyškrkalo z Bible to, co se nehodilo jejich mocenské politice a bylo vymalováno). Nechápu, proč se musíte hádat jako malá děcka. Cožpak už tak nemáme svých problémů dost? Jediní, kdo z vašich hloupých hádek těží, jsou muslimové aneb když se dva perou, třetí se směje. Místo, abychom my Evropané drželi při sobě a táhli za jedno lano, hledáme uvnitř sebe sama imaginární protivníky a naše slabá společnost se dále štěpí na křesťany a ateisty, katolíky a protestanty, levičáky a pravičáky, Čechy a Moraváky a já nevím, co všechno ještě. A skutečný nepřítel se nám jen směje a mne si ruce, jak snadnou jsme my hloupí lidičkové kořistí. Zamyslete se nad tím a zanechte těchhle malicherných sporů, dokud je ještě čas.

Petr Kalášek

#182

2016-11-19 18:15

Zdravím.

Mě celkem udivuje jak se tady někteří z těch rádoby křesťanů vyjadřuje. Počínaje to vulgárním psaním a konče nadávkami a urážkami konkrétních lidí co podporují tuhle petici. Čím dál víc mě to utvrzuje v tom jak pokrytecké a nepřátelské může křesťanství a i celé náboženství být.

Mám jednu zkušenost z bohoslužby, o kterou bych se s Vámi rád podělil. Bohoslužba se konala v Katolickém kostele (mimochodem právě Katolická církev je podle mě nejzvrácenější co tu v čechách máme), a v jedné pasáži jsem se od kněze dozvěděl, že všem lidem, kteří věří v boha a chodí do kostela budou nakonec odpuštěny všechny jejich hříchy. Což jsem pochopil tak, že všichni lidé, jak dobří, tak i zloději, vrazi a náslinici se můžou vyhnout peklu, když budou věřit v boha.

To si ale naprosto odporuje s tím co mě učili doma jako dítě, a to být hodný, slušný a nedělat zlé věci nebo se dostanu do pekla. Takže i kdybych byl sebeslušnější člověk, jednou jsem ateista (nebo jak tady křesťané rádi nazývají, pohan), a podle této teorie nemám žádnou šanci dostat se do nebe a propadnu peklu.

To jen tak na zamyšlení. Věřte si v co chcete, ale hlavně věřte v sebe samotné. 

Jinak, jak jsem již napsal, jsem ateista a poslouchám tvrdší muziku, a rád podpořím tuhle petici (i když to třeba nebude pro nic), a to hlavně proto, že se mi nelíbí jak se vedení ve Valašských kloboukách zachovalo vůči metalistům, kteří se na ten koncert chystali. 

Realista

#183 Re: Re:

2016-11-19 18:24

#61: Satan Klaus - Re:  

 Miliardu? Kde jste na tom proboha byl? Stovky milionů nejspíše ano, ale sto milionů životů stálo i pouhých pár desítek let ateistických diktatur komunismu v SSSR a Číně. Zkrátka člověk je vždycky stejný. Jak se dostane úzká skupina k absolutní moci, dopadne to stejně, ať své názory halí do pláště jakéhokoliv náboženství nebo ideologie.

Realista

#184 Re: Re: Re: Re:

2016-11-19 18:46

#77: Archanděl Gabriel souložící s Ďáblem - Re: Re: Re: 

 Jak můžete tvrdit, že Bůh a satan neexistuje? Máte proto nějaké exaktní důkazy? To, že je nikdo nikdy neviděl, není samo o sobě důkaz. Bůh je éterická bytost, nepatří do hmotného světa a nelze jej spatřit pouhým okem. Pochopitelně, že když čte nevěřící člověk Bibli, připadne mu jako soubor více či méně fantasmagorických pohádek. Bible byla psána metaforicky, nelze ji brát doslovně, v ní odehrané příběhy jsou většinou fikcí, která má ale vyšší mravní rozměr, slouží k poučení a zušlechtění člověka. Taky nelze zanedbat fakt, že byla určena starověkému publiku, které mělo odlišné představy o světě jako dnešní člověk, nahlížející na okolní svět striktně materiálně.

Jak můžete s takovou jistotou tvrdit, že neexistuje posmrtný život? Stovky lidí, které zažily klinickou smrt, jsou povětšinou opačného názoru. A fakt, že byli klinicky mrtví, jejich mozek nefungoval, a přesto po svém navrácení k životu byli schopni popsat vše, co se na operačním sále po tu dobu odehrálo, nedokáže medicína reálně vysvětlit. Byly zde snahy přiřknout to halucinacím z nedostatku kyslíku v mozku, ale nic nevysvětluje konkrétní zážitky v době, kdy byla mozková funkce nulová. Ani to, že se většina přeživších začala zajímat o víru a zcela přehodnotili a do základů změnili svůj život. Přečtěte si knihu Život po životě od Raymonda Moodyho a možná změníte názor.

A když tvrdíte, že víra pro nikoho neudělala nic prospěšného, ani nevíte, jak se mýlíte. Ty stovky případů nevyléčitelně nemocných, kteří se nevzdali, usilovně se modlili za své vyléčení a nakonec se tak stalo, což bylo následně církví klasifikované jako zázrak, jsou toho důkazem. Věř a víra tvá tě uzdraví. Víra znamená nejen pokoru, ale především naději. A v nejtežších chvílích se k ní tak jako tak člověk upne. Byly případy zapřisáhlých ateistů a za války, když bylo nejhůře a neměli co ztratit, svorně chodili do kostelů modlit se za skončenií utrení. Jistě máte na mysli jistě církev, ta světu přinesla více zlého než dobrého, s tím mi bohužel nezbývá než souhlasit.

666

#185 Re:

2016-11-19 18:57

#172: Barča -  

 Důvod pro tuhle petici je ten, že většina křesťanů si musí uvědomit že nejsou nadřazena rasa a každej může mít jejich náboženství na háku. Šíření satanismus není nijak zakázáno, takže nám může vadit šíření křesťanství. To je dost dobrej důvod pro petici. 

 

Btw Satan+Metal= <3

666

#186 Re:

2016-11-19 19:03

#175: -  

 I kdyby sloužil ďáblovi tak co ... Koho to kurva zajímá. Byla by to jeho věc. A jestli vím, tak by se křesťani neměli schilovat k vulgarismům. My ateisti můžeme my nejsme zaslepení slepou vírou, kterou vás krmí už od dětství. Metal miluju, je to část mého života, jako je vašeho křesťanství a vám by se také nelíbilo, kdybych vám bral něco co milujete a co je část vašeho života. Jinak bůh vám stejně nepomůže. Peace

Dani.666

#187 Re: Ave Satanas

2016-11-19 19:20

#32: Lord Miloush - Ave Satanas 

 tak tak, moje slova...

Realista

#188 Re:

2016-11-19 19:22

#96: Tomáš, 13 let -  

 Ano, od dob, kdy církev začala ztrácet svoji moc a přestala se podílet na veřejném životě, došlo k velkému hospodářskému a technologickému boomu, ale s úpadkem víry šel ruku v ruce úpadek morálky. Teď myslím prostý lid, ne církevní předáky, kteří se často utápí v hříších a do církve často míří jen dle principu, že pod svícnem je největší tma. Komunismus nebyla ideologicky tak zlá myšlenka, v mnohém se křesťanství podobal, ve své sociální rovině, kdy poukazoval na slabší, jenže co sem komunismus zanesl tím, že vykořenil z veřejného prostoru víru a nahradil ji ateismem, bylo zničující. Opadl tím respekt z všemohoucí vyšší autority, člověk se náhle zpovídal jen nedokonalým světským zákonům a protože kde nebylo svědka, nebylo soudce, člověk mohl rázem cokoliv. Výsledkem desítek let trvající ateistické doktríny je, že lidé mají pokřivenou morálku, společnost prostupuje sobectví, lež a přetvářka, zkrátka člověk se stal člověku vlkem. Jenže nic není věčné. Nastal čas individuality, lidé již nevidí smysl svého života v rodině, chtějí se bavit, ze strachu z toho, že po smrti již nic nebude, si chtějí co nejvíce užít svůj čas na tomhle světě, popř. budovat kariéru, hnát se za bohatstvím (bohužel materiálním bohatstvím bylo nahrazeno bohatství duševní), ne ztrácet čas výchovou dětí, populace tedy pozvolna vymírá, mladí lidé nejsou, staří se stávají přebytečnými, nejlépe je odklidit co nejdále, aby nezatěžovali lehkovážný a svobodomyslný život jejich potomků. Tohle ideologické vakuum ale nebude mít dlouhého trvání, život bez víry je životem bez vyššího smyslu, vlastní já se stalo absolutní předností, egoismus nahradil touhu po společném dobru, naše pokolení již nemá budoucnost, náš věk skončil. A tak nás nakonec nahradí jiní, silnější, kteří své víry a hlubokého přesvědčení dosud nepozbyli.

Tohle už tu přece jednou bylo, poživačný pohanský Řím skončil ze stejných důvodů jako je u svého konce tahle civilizace. Antika také přinesla světu spoustu pokroku, ať hospodářského a technického, tak na poli filosofie, ale byla limitována pozvolným úpadkem morálním, který byl nakonec tak neúnosný a impérium bylo tak slabé, že hedonistické pohany nakonec přerodili progresivní křesťané. Císař Konstantin vycítil, že je konec starých pořádků a začal směřovat ke křesťanství. Stejně takto ideologicky prázdná Evropa stojí před branami nových pořádků, duše bez těla jen přežívá ze své podstaty. Ať se nám to líbí, nebo ne, přichází islám, který opět zaplní to duchovní prázdno. Pragmatici jako tehdy Konstantin na islám přejdou, zbylé hrstky svobodomyslných ateistů procitnou ze svého omamného snu až příliš pozdě na to, aby mohli něco změnit, velkolepá party skončí, otěže již nebudou v jejich rukou a zde dne na den se ocitnou marginalitou, které nezbyde než se přizpůsobit těmto novým pořádkům, nebo dožít zbytek života zdrceni někde v ústraní. Nebudou první ani poslední, protože lidstvo je nepoužitelné a stále se točí v bludných kruzích.

Realista

#189 Re:

2016-11-19 20:00

#6: -  

 Drahá madam, neztotožňuji se s autorem a úmyslem této petice, ale tak stejně se neztotožňuji s vaším příspěvkem. Vím, že píšete v afektu, že zdejší rouhači zpochybňují hodnoty, v něž věříte a sahají zřejmě na vaši oblíbenou kapelu, kterou si berou jen jako rukojmí nevyřízených účtů s křesťanskou obcí, i mě tohle štve, ale uvědomte si, co pro vás představuje větší zlo. Neustálé výpady ateistů nenávistných vůči církvi jsou jistě velmi nepříjemné, ale ohrožují vás ateisté nějak na životě? Cítíte, že perzekuce z jejich strany je tak silná jako třeba v Číně nebo KLDR? Já rozhodně ne. Naproti tomu v muslimském světě, z něhož sem tak hojně migrují vámi zmiňovaní uprchlíci, dochází v posledních desetiletích k silné radikalizaci. Muslimové byli k lidem Knihy vždy podstatně shovívavější než k pohanům, ale situace se mění. Nevinní lidé jsou brutálně napadáni jen proto, že jsou křesťané. Po celém Blízkém východě a severní a rovníkové Africe dochází k vlnám pronásledování křesťanů, ať jde o Nigérii (Boko haram), Keňu, Somálsko (milice Šabáb), Egypt (potírání Koptů), Libye (rozmach al-Kajdy po Kaddáfího svržení), Pákistán (pravidelné pogromy), Turecko (Erdoganovy čistky a snahy o desekularizaci a opětovnou islamizaci), Libanon, Sýrie (potírání křesťanů na územích obsazených džihádisty), tak především v Iráku, kde se nacházela ještě před lety jedna z největších komunit blízkovýchodních křesťanů a během pár let jich zbyla jen hrstka. Hoří kostely, devastují se svatyně a hrobky proroků, domovy a obydlí. Křesťané jsou bez milosti okrádáni a nuceni vzdát se všeho. Je jim vnucována násilná konverze k islámu. Ženy jsou znásilňovány a s dětmi prodávány do otroctví, muži jsou byti a popravováni. Tisíce křesťanů, včetně žen a dětí, již za svůj život zaplatily životem.

Ano, můžete namítat, že do Evropy migrují jen ti umírněnií (i to není pravda, podle bezpečnostních služeb mnohých států jsou zde tisíce radikálních islamistů), ale těmi mírumilovnými byli i ti, kteří přicestovali do Evropy jako gastarbeiteři v první vlně, cítili se vděční za to, že jim Evropa poskytla azyl a hle, v dalších generacích již tenhle vděk nepřetrvává. Tisíce evropských muslimů odjelo bojovat za Islámský stát a další tisíce je odsud podporují a sympatizují s nimi. Ti, co zde zůstali, mají na svědomí krvavé masakry v Paříži, Nice, Bruselu, nedávno v Londýně a Madridu. Základní problém je ten, že o osudu v jejich zemích nerozhoduje mlčící většina, nýbrž ta radikální menšina, která je pod pohružkou tvrdé prezekuce umlčí. Takže jestli čekáte usměvavé bratry ve víře, jak se vám snaží monsiňor Halík namluvit, tak takových se jistě spousta najde, ale najde se také spousta těch, kteří budou bojovat proti křesťanským symbolům v ulicích, vánočním výzdobám, jesličkám, vtrhnou do kostela a popraví kněze jako teroristé ve Francii apod. Nebude tedy snadnější zanechat zdejší malicherné hospodské spory a spojit se proti mnohem většímu zlu, které nás uchvacuje?

Realista

#190 Re:

2016-11-19 20:08

#125: -  

 Na váš příspěvek bych také hlouběji reagoval za předpokladu, že byste byl skutečně rozhořčený věřící, což však nejste, neboť jste jen hloupý troll, který využil zdejší diskuze k onanování svého zamindrákovaného ega. Tak snad jen to, že až budete příště druhým nadávat do blbů, raději se doučte gramatiku, ať nejste za hlupáka sám, neb sám píšete jako hotentot, který sotva dokončil základku.

Hrdninný anonymní atesita z Valhally a pekla

#191 Re: Jarek

2016-11-19 20:21

#168: - Jarek 

 Nic většího než člověk není. Copak jste se neučili o tom, jak si lidé vysvětlovali přírodní jevy? Prostě si usmysleli, že to někdo způsobuje. Bohužel tehdy neznali fyziku, chemii a jiné vědy, takže to celé padlo na vytvoření nesmyslných bohů. Stejně tak je to i u vás. Stalo se něco špatného, někomu se nedařilo, a tak jste si kdysi dávno vytvořili nesmyslného Boha, o kterém jste tvrdili a snad ještě tvrdíte, že vás spasí. Dle mého názoru Ježíš existoval, ale nebyl to žádný syn boží, ale jen šašek, co se chtěl zviditelnit a s pomocí svých kumpánů apoštolů a podplacených lidí šířil to, že je něco víc. Křesťanství navíc tvrdí, že člověk vznikl cca. před 6000 lety, ale proč tu jsou sakra kosti lidí ještě starší a netvrďte, že technologie je výtvorem Satana.

 

Čekám odezvu typu "Ty pohane!", "Ty satanisto!", ale zklamu vás. Většina lidí co tu napsala jakoukoliv kritiku na křesťanství a pořádání koncertu kapely Adorare, nejsou žádní satanisté ani pohané, nýbrž ateisté. To že se tu někdo podepíše jako "Ave Satan", vás má chudáčky věřící jenom ještě víc naštvat. Ještě bych doporučil si nastudovat co znamená pohan. Nevím jestli tu někdo z daných věří v severské božstvo, ačkoliv je to pořád víc důvěryhodnější než ten vousatý děda někde na mráčku, který zabil tolik lidí, ale prosím, radši všechny nazývejte ateisty, jinak se tady poch**jeme smíchy :)

 

No, co jsem si ještě četl. Ano každý umře a každý asi půjde někde jinde jak to tak vypadá. Někdo do Valhally, někdo do nebe, někdo do pekla a někdo si třeba může sednout po pravici Hitlera, Stalina a nebo nějakého perverzního papeže z dávnověku. Ale napsat, že stanete před božím soudem, před "Ním" a jiné věci, mi připadá, že by jste potřebovali odbornou péči v Bohnicích nebo kde. Možná bych doporočuval vytvořit i speciální zařízení pro takový typ lidí, protože to je jako "islámismus". V hlavě jenom víra a především nasráno. Islám má vést boží válku proti bezvěrcům a to samé, jenom jiným způsobem dneska dělá křesťanství. Abych to upřesnil, svatí křesťané píší ať nevěřící zhebnou, tak prosím, vraťte se do historie a upalujte čarodějnice, stínejte židy a ty vaše pohany :)


Nepřihlášený uživatel

#192 Re:

2016-11-19 20:46

#128: -  

  A tady toto může napsat jedině nějaký debil. Myslíš ? Tak si je nastěhuj domů a uvidíš. Že, satanisti z této petice :) to si mě teď pobavil :)


Nepřihlášený uživatel

#193

2016-11-19 20:54

Zrušení koncertu ROOT a TORR je v dněšní době silný kafe od uřadu a svatejch
Martina Saňáková
Nepřihlášený uživatel

#194 Re: petice, která nemá šanci uspět ;)

2016-11-19 20:55

#66: YESman - petice, která nemá šanci uspět ;) 

 Si ubožák, který píše anonymně a uráží druhé - viz jmenované. Si tak ubohý, že se musíš skrývat. To by dokázal být každý takový hrdina. 
Já sama jsem petici podepsala- metal poslouchám, a nemám nic proti věřícím, ať si každý věří v co chce, ale co je moc to je moc.


Nepřihlášený uživatel

#195

2016-11-19 21:24

Doba degeenů...

Nepřihlášený uživatel

#196 Re:

2016-11-19 21:42

#128: -  

 tak toto napíše jenom kokot

 


Nepřihlášený uživatel

#197

2016-11-19 22:38

Křesťanství přineslo za svou existenci tolik zla, proto nesouhlasím s jeho propagací.

Nepřihlášený uživatel

#198 Re: Re: Re:

2016-11-19 22:47

#57: Nina - Re: Re:  

 pak nevidím problém v tom aby Adorae vystoupila v sousedním městě -jistě si tam rádi zajedete...

 

Adolf

#199

2016-11-19 23:03

Doporučuju si pustit film Pozemšťan (2007).


Nepřihlášený uživatel

#200 No ty jsi taky asi dobrejRe:

2016-11-19 23:16

#125: -  

 No ty jsi asi taky dobrej křesťan! Když už využíváš takové technologie jako je internet,tak se podívej co ti tví "uprchlíci" v evropě páchají. Krádeže,znásilňovánía útoky na národy. JanPavel II. byl poslední rozumný papež,který by tohle nikdy nedopustil. Věřím že by žehnal RUSKÝM TANKŮM Aby nás (i tebe) ochránili od zlého.