Petice za zrušení Vánočního koncertu kapely Adorare 18.12.2016

Michal Floreš

#76

2016-11-18 11:30

Jako nevím vám, ale když tady čtu komentáře oněch rádoby slušných lidí, co žijí v Bohu, nebo jaké bláboly tu používají, tak mně to silně připomíná islámisty. Ti taky hlásají kdo nevěří v Alláha a korán, tak je špatný a jedině ta naše víra je nej. Mimo tady ty bláboly, že jedině v Kristu je to správné žití, nebo co to tady melete, napište v čem se lišíte od muslimů. Možná tak, že nezabíjíte lidi, ale jinak mně příde, že jste ta stejná verběš a neustále tady někomu nutíte tu vaši paranoidní víru, kterou si můžete strčit někam. My vám taky nenutíme, abyste se vykašlali na boha apod. Tak nechápu argument zrušení koncertu, kvůli tomu, že kapely šíří satanismus. Kurva a co jako??? Pokud by nedemolovali naše město, neznásilňovali nezletilé ženy na pódiu, nebo nevraždili lidi, tak vám to může být u prdele!!! Komu se to nelíbilo, nemusel na ten chodit. A jestli chce někdo věřit v satana, tak to každému může být u prdele. Jenže vám ne, jelikož jste jako ti zasraní muslimové a nutíte víru násilím!

Nejspíš tady ta petice nic nezmění, protože, jak už tu někdo napsal, i kdyby se tu podepsalo 20 000 lidí, tak se koncert uskuteční, protože zasraní pánbíčkáři mají vždy prioritu a hrají si tu na pány.

Ke kapele Adorare. Nic proti vám, ale hrajete ve špatný čas na špatném místě. A můžete za to poděkovat těm, pro které hrajete.

 

Archanděl Gabriel souložící s Ďáblem

#77 Re: Re: Re:

2016-11-18 11:58

#73: - Re: Re: 

 Přesně, nikdo není proti hudebnímu žánru vaší kapely, pravděpodobně hrajou hezky... ale všichni jsou proti šíření křesťanství prostřednitctvím kapely. A vy se tu jen utápíte ve víře v nějakého falešného neexistujícího boha, jen proto, že vás někdo od malička učil, že to tak má být. Víte co to z vás dělá? Naivní pokrytce.. spodinu lidstva, kteří napůl žijí stále někde ve středověku. 

Víte.. řeknu vám takové malé tajemství.. bůh ani satan neexistuje, nikdo je ještě nikdy neviděl. Bilbe je fantasy kniha a vy jste velcí hazardéři, že jste ochotni vsadit celý svůj život na něco co vůbec neexistuje tj. život posmrtný.

Kdyby jste nebyli hlupáci a nechali nás ostatní věřit či nevěřit v co jsme chtěli my, či poslouchat kapely, co jsme chtěli slyšet, tak by jsme vám taky vaší víru nechali napokoji a tahle petice vy nevznikla. 

Ale vy jste hlupáci, a vnucovali jste nám vaší víru, protože si myslíte že je jediná správná... ale vaše víra nás nezajímá, nikdy pro nikoho neudělala nic prospěšného...

Je demokracie, každej si může věřit a poslouchat co chce. Tak se jděte vycpat vy uctívači faleše, hlouposti a pokrytectví.. tedy, chtěl jsem říci boha, ale asi v tom není žádnej rozdíl :)

PS: Je i svoboda slova a víte co s tím vy naděláte? ..nic, absolutně vůbec nic (Bůh je největší lež lidstva ..hezky se to čte, že? :) )

Blanka M.

#78

2016-11-18 12:25

Jak je jednoduché vytvořit petici na internetu, kterou podepisují lidé, co ani neví, kde Klobouky leží :) Úřad navrhl pořadateli, aby koncert zrušil, pořadatel mohl říct, že koncert nezruší. Křesťané sice navrhli, aby byl koncert zrušen, ale to, že se koncert opravdu nebude konat, to je rozhodnutí pořadatele, takže jediný na koho si můžete stěžovat, je pořadatel :)


Nepřihlášený uživatel

#79 Re: Re: ;)

2016-11-18 13:03

Sonny

#80 Re: Re: Re:Hospodin je milostivý

2016-11-18 13:04

#45: Hospodin je milostivý - Re: Re:Hospodin je milostivý 

 A proč by někdo nemohl vyznávat satana? Podle všeho je víc mírumilovnější než bůh.

:)

#81 LOL

2016-11-18 13:05

Tak na tuto diskuzi mohu napsat jen: LOOL :D ach ty dnešní lidé..

Hledač mrtvých

#82 Já Re:

2016-11-18 13:05

#6: -  

 Já jsem už Boha poznal. A je mi z toho zle jestě teď. A křesťany jsem poznal také. Kromě několika málo jedinců je to snůška pokryteckých šmejdů. Pravých uctívačů knížete zla - Krista


Nepřihlášený uživatel

#83 Re:

2016-11-18 13:05

#1: Andisek -  

 Jo jsem pohan a chci do Valhaly srát nebe.

 


Nepřihlášený uživatel

#84 Re: Do prdele s Ježíšem, nebo jak si ten šmejd říká. Nechápu proč sem taháš politiku.

2016-11-18 13:06

#6: -  

 

Lukyno

#85

2016-11-18 13:25

Ubohá petice ubohých lidí. Vy ste tak zmanipulované ovce co vám říkají o církvi to jsou nesmysli komunistů a nevěrců. Církev je nejlepší dává smysl celé civilizaci, jenom populisti jsou proti církvi. Třeba, Zeman a Babiš a Okamura, takoví nesnáší církev, protože církev není populistická a umí odhalit lži komunistů a populistů například o uprchlících. Ale uprchlíci nám nechtějí ublížit, jsou jako my, ale to musíte pochopit Krista který nerozlišuje lidi na černé a bílé jako to dělají nevěrci populisti.  Jestli chcete pravdu tak, poslouchejte Tomáše Halíka, on říká pravdu o víře a o lidech, už se těším že, přijede k nám na jižní Valašsko a bude zase mluvit moudře, je to moudrý pán. 

Meloun

#86 Re:

2016-11-18 13:34

#78: Blanka M. -  

 Bydlím ve Valmezu, vím kde jsou Klobouky a ty jsi kráva ....

Pohan

#87 jen do nich

2016-11-18 13:44

 Jen do nich,do ubohych pokrytcu jez si neuvedomuji ze je 21.stoleti a ne 14.

Vy vsichni krestane by jste si meli uvedomit o cem puvodne krestanstvi bylo,jak ten vas Kristus zil a co hlasal. Rozhodne to nebyly palace a hmotne statky.

Historie krestanstvi,zpusob jakym jste hlasaly ma na svedomi vice mrtvych nez maji na svedomi diktatori 20.stoleti.

Pres 2000 let utrpeni,vrazd a intrik. Plazit v bahne se pred vami nikdy nebudeme nebot zustaneme navzdy pohane!

Já nic, já muzikant

#88 Re:

2016-11-18 13:49

#85: Lukyno -  

 No. Ti co konali v jého jméně nerozlišovali bilé nebo černé, teda to dělali až později (WWII a mnoho let i předtím), ale především je rozlišovali na věřící a nevěřící (Jsi svobodomyslný, nezatížený od života křesťana? Tak zemři). Pochopit toho vašeho Krista není vůbec těžké. Mohl bych i říct, že je to byla záminka pro vraždění. A v čem jsem jako uprchlíci? Zabíjíme, znásilňujeme atd... lidi ve velkém? Myslím že ne a už brzo křesťánci poznáte, co to vůbec do Evropy taháte a obhajujete.

 

Poz:

 

896 – Papež Štěpán VII. vykopal devět měsíců pohřbené tělo papeže Formosa a posmrtně jej vyslýchal.

9. stol. Papež Mikuláš I prosazuje názor, že papež je přímým zástupcem Boha na zemi (další vymletý mozek z mnoha, který chce okrádat chudé). Křesťanství se kromě misií začíná stále častěji šířit dobýváním cizího území a násilnými akcemi.

955 – Papež Jan XII předčil v krutosti Nera i Caligulu dohromady. Dopustil se incestu s vlastní matkou, poté začal provozovat harém, hrál hazardní hry z peněz vybraných od poutníků a znásilňoval nevinné ženy, které se mu líbili přímo v kostele sv. Jana Lateránského.

1096 – První křížová výprava, Nyní už je krveprolévání určeno dokonce za oficiální šíření víry.

1147 – Druhá křížová výprava-vyvražďování a násilné obracení pohanů

1179-1215 Na Lateránských koncilech určeno, že židé musejí nosit odznaky hanby (podobně jako za II. sv. války) nesmí vlastnit pozemky a nesmí se bavit s křesťany, musí žít v ghettech, na noc zamykaných.

1203 – Katoličtí rytíři vydrancovali Konstantinopol a zdecimovali místní pravoslavné křesťanstvo. Muži  byli pozabíjeni, ženy a malé dívky byly naháněny, znásilňovány a teprve následně zabíjeny.)

 

Za celou svou existenci křesťané, tj. svaté řády, inkvizice, upalování čarodějnic, vraždění židů, zabili přes 1 000 000 000 lidí. Fůha, to je ale číslo. Řekl bych, že tady máme dočinění s několikanásobným Hitlerem.

 

Když si to celé shrnu, Bůh je největší vrah na světě.

Michal Floreš

#89 Re:

2016-11-18 13:51

#85: Lukyno -  

 Už aby tady dojel, aby se mohla vymyslet nějaká ta petice, když jste tady zavedli ten trend :).

A kde byla církev, když v roce 1915 turci vyvraždili miliony arménů, když za 2. světové války zavraždili fašisti miliony židů, cikánů a politických vězňů atd.atd.? A co dělala církev když naddržení služebníci boží znásilňovali nezletilé chlapce? Jen populisticky zamlžovala a zakrývala jejich hříchy. Tak tady nemelte o populismu. Církev je stejný bordel a žije ve stejném hříchu jako celý svět. Tak si furt nehrajte na něco víc...

Jinak chtěl bych vidět, kdyby někdo postavil celou tvoji rodinu, včetně tebe, ke zdi za účelem vás popravit. Myslíš, že by vám ten váš bůh pomohl? Ani hovno. Mohli byste se modlit o to víc. Fascinuje mě vaše naivita.

Ale jak říkám, věřte si třeba na Hénkýho Vánoční hovínko, mně je to fuk, ale hlavně nám tu furt nevnucujte tu vaši víru.

Jediné, co ste udělali je, že mají Klobouky ostudu po celé republice. Díky vám. Takže díky vám moc za zbytek normálních klobučanů ;).

hrdinna anonymni katolička

#90 Re: :D :D

2016-11-18 13:52

by sas kamo divil, kolik mladych lidi odevzdalo zivot Bohua jsou stastni a uzivaji si zivota i tak

Michal Floreš

#91 Re: Re:

2016-11-18 13:54

#88: Já nic, já muzikant - Re:  

 Dobře ty ;) Pěkně napsané.

Av Satan

#92

2016-11-18 14:00

Pánbíčkáři všech zemí vyližte si prdel

SS

#93 Adolf

2016-11-18 14:10

Sik hail

 


Nepřihlášený uživatel

#94 Re:

2016-11-18 14:19

#6: -  

 No ty vole :D :D :D 

Oliver Szabó

#95

2016-11-18 14:22

Tato diskusia je uplne ze v p.ci. Sam som krestan a zaroven metalista a to ze v pesnicke je rec o satanovi alebo sa pouzivaju jeho znaky nezanemna povinne ze ten kto to pocuva musi satana vyznavat... A hudbu si moze pocuvat kto chce a aku chce a tym ze sa staviate proti tomu potom len vyzerate ako uboziaci potlacujuci prava druhych. a nech mi len dakto skusi povedat ze som pohan alebo ateista alebo hovado a osobne mu rozflakam hubu, lebo ako tu podaktori "slusny" krestania tituluju ateistov je fakt uz nehorazne!  Takto sa chovaju krestania?! Tato peticia neni len proti krestanstvu ale hlavne ako reakcia za zrusenie ich koncertu s ich oblubenym zanrom. Prestante sa tu uz urazat! A len tak mimochodom, moja partnerka ma rada black metal a v penickach je slovo satan aj pouzite a je to ovela slusnejsi clovek nez vy tu krestania. a Svoje meno zverejnim, a komu sa nepaci moj nazor nech mi to povie do oci, co sa ale nikdy nestane lebo za klavesnicou ste frajeri a v realite klacite v kostole a modlite sa za odpustenie ale pritom uz len touto diskusiou ste sa dopustili kopy hriechov.

Tomáš, 13 let

#96

2016-11-18 14:31

Nikdo z vás . . . "křesťanů" (jenž věří v něco co nikdy neviděli, ale údajně to kázal ten nejlepší člověk, který žil před dvěma tisíciletími) nepochopil, že toto je pouze recese? Toto nemá být pomsta, má to pouze ukázat, že v dnešní svobodné době není žádný právní rozdíl mezi tou vaší "svatou vírou" a "vírou v satana".  A opravdu smutné je to, že snad nikdo z vás nechápe fakt, že všechen ten "satanismus" je pouze image. Například Nergal nechce obětovávat nevinné panny při krvavých rituálech stejně tak, jako punkáči netouží po anarchii, Řezník nechce znásilňovat malé děti a Ortel nechce pleskat lidi jiných ras.

Již tu jeden moudrý Člověk napsal, že "Jakékoliv náboženství je popřením lidské inteligence..."

Uvědomte si, jakými skoky se civilizace posouvá od (třeba) 17. století, kdy začala moc církve a náboženství obecně upadat.       Přece jenom, co lidstvo vynalezlo či objevilo v době 6. až 16. století? A co od toho 17. století do současnosti? A co za posledních sto let, kdy církev a náboženství skoro nemá žádný význam?

Středověk: Vynález nějaké té kuše a třeba katapultu (větší vědecký rozvoj prostě víra v boha neumožňovala)

Novověk: Vynález střelných zbraní (za použití střelného prachu), objev nových zemí, rozvoj astronomie i ostatních věd

Moderní doba: jaderná technika, elektrotechnika, dosažení vesmíru, chemická medicína a spoustu dalších

Před rozmachem křesťanství, v antice byl také rozvoj civilizace daleko . . . větší . . . než ve středověku, kdy církev měla téměř absolutní moc. Je to proto, že Antická náboženství jejich "prorokové" vynalezli daleko promyšleněji, než vynalezl Ježíš to vaše.

Neříkám, že by lidstvo bylo bez náboženství lepší. Víra v cokoli, co sjednocuje lidi byla podstatná v době, kdy jsme ještě lovili mamuty, protože se z nás, díky náboženství, stali z lovců a sběračů zemědělci a stavitelé. Dnes však jakékoli náboženství pouze brzdí rozvoj lidstva.

 

a závěr? BUĎTE ATEISTÉ A POUŽÍVEJTE SVOU HLAVU

 

#nohate

Mort

#97 Re: PROTOŽE OBĚ DVĚ NEJHORŠÍ IDEOLOGIE FAŠIZMUS A KOMUNIZMUS BYLI IDEOLOGIE ATEISTICKÉ

2016-11-18 14:31

#23: -  

 A proto měli němečtí vojáci za druhé světové války na opascích nápis GOT MIT UNS!


Nepřihlášený uživatel

#98 Re:

2016-11-18 14:32

#23: -  

 Ty si uplně stracený člověče.


Nepřihlášený uživatel

#99

2016-11-18 14:33

Ked metalistom zakazuju chodit na koncerty tak nech sa zakazu aj koncerty akehokolvek nabozenskeho charakteru!!!!!!
Farelis

#100 Re:

2016-11-18 14:36

#6: -  

 Kto co pocuva a kto comu veri je len a len jeho vec tak nech tu potom nikto netrepe peticie za zrusenie koncertov a bude pokoj. To je vsetko ...... A tak isto nema nikto pravo mi hovorit v co mam verit a cim sa riadit v zivote .....