Petice za zrušení Vánočního koncertu kapely Adorare 18.12.2016

J.C.

#276 Re:

2016-11-20 20:21

#23: -  

 krestanstvi zabilo v minulosti vic lidi nez fasismus a komunismus dohromady. 

A rad bych upozornil na to, ze prave katolicti knezi posvecovali fasisticka dela a zbrane... a delali to dobrovolne!


Nepřihlášený uživatel

#277 Re: Re: ;)

2016-11-20 21:11

#267: lister - Re: ;) 

Nikdy by mě nenapadlo někomu zakazovat něco co má rád

 Takže když někdo má rád napadání lidí, tak mu to také dovolíte? Každá tolerance musí mít své určité meze a těmi není to, jestli se to někomu líbí nebo ne.


Nepřihlášený uživatel

#278 Re: Re:

2016-11-20 21:14

#276: J.C. - Re:  

 Jo ale křesťanství na to potřebovalo dvě tisíciletí, kdežto komunismus s fašismem to zvládly za pár desítek let. Kdyby křesťanství decimovalo Evropu s takovou razancí jako Sovětský nebo Čínský komunistický režim, tak by v desátém století byla Evropa pustinou jako Antarktida.

Vamp

#279 náhul kapelka :-)

2016-11-20 21:18

Podepsáno a teď je čas  poslechu pořádné kapelky.....:-D https://www.youtube.com/watch?v=Cx01fOYsc6E


Nepřihlášený uživatel

#280

2016-11-20 21:47

Autor petice:  ty blbe vyliž si prdel Adorare koncert se hude konat. jako každý rok, církev je nejlepší společnost pro všechny haleluja !!!!!!

Tomáš

#281

2016-11-20 22:16

Nejsem křesťan a metalovou hudbu poslouchám rád, protože narozdíl od těch unylých slátanin, co dneska pouští v rádiích, je to hudba o několik stupňů výš (mluvím o heavy metalu, ne o tom chrchlání a zvracení, které někdo nechápu proč vydává za hudbu), ale na takový koncert bych nešel. Byl jsem párkrát a hudba skvělá, ale ta individua, co se tam povětšinou zcházela, jako někde z halloweenskýho maškarního, to mě vážně odradilo. Takže metal rozhodně ano, ale metalisti ne.


Nepřihlášený uživatel

#282 Re:

2016-11-20 22:21

#234: -  

 Hnutí směřující k potlačení základních lidských práv a svobod? Haha a co je potom satanismus? Kdykoliv slyším o nějakých satanistech, tak to jsou psychopatičtí magoři, co někde někoho pobodali nebo zavraždili. Např. vypečená Mansonovic rodina. Ta je vám metalistům ostatně docela blízká, že ano? Kolikpak životů by asi stála dvoutisíciletá nadvláda satanismu, neradno domýšlet...

Realista

#283 Re: Stejným metrem!

2016-11-20 22:42

#129: Michael Vlček - Stejným metrem! 

 Ano souhlasím v tom, že se zbytečně hledají nepřátelé tam, kde vůbec nejsou. A současní metalisté, ani současní křesťané opravdu vážnou hrozbu nepředstavují. Tato skutečná hrozba pro budoucí demokratický vývoj naší společnosti v Evropě čítá nějakých 50 milionů lidí, kteří přišli z úplně jiného světa, mají úplně jiné hodnoty, priority, neskutečnou vůli přežít a prosadit si své a jelikož jejich víra je to jediné, co je v jejich nuzných podmínkách drží nad vodou, vybudovali si k ní pouto tak silné, jaké si dnešní materialistický a blahobytem zhýčkaný člověk nedokáže představit, a ke křesťanům i k ateistům je pojí to samé – nezměrná nenávist. Že se pobije nějaký katolík s metalistou v kulturáku kvůli tomu, jestli ten jeho bůh má rohy a poslouchá Root nebo bílá křídla a poslouchá Adorare, je proti tomuto opravdu směšné. Buďme rádi za tyto malicherné spory, které tady řešíme a nechtějme měnit.

Roman

#284 Re: Re:

2016-11-20 22:45

#3: Karolína J. - Re:  

 Texty hovoří za vše o náboženství až tak nejde! Texty kapely Torr nabádají k zabíjení, násilí, terorismu a dalším ohavnostem ...

 

 

 

 

 

 

 

 

Realista

#285 Re:

2016-11-20 22:52

#182: Petr Kalášek -  

 Nojo, jedni se ze svých hříchů vykupují za pomocí odpustků, jiní se vykoupí penězi. Je to prašť jak uhoď. Pořád ale lepší než současný koncept do Evropy proniknuvšího radikálního islamismu, který hlásá spásu a nebe, kde na mučedníka čeká 72 panen za to, že sebou na onen svět vezme co nejvíce bezvěrců. To jsou myšlenky, před nimiž bychom měli svoji křehkou demokracii bránit přednostně, ale nějak tomu v rámci falešné tolerance není dostatek elánu.


Nepřihlášený uživatel

#286

2016-11-20 23:14

Takováhle petice podepsaná ze všech koutů republiky, kde je jenom minimum lidí z Klobouků a okolí, příliš váhu nemá.

Realista

#287 Re:

2016-11-20 23:28

#135: Tomáš, 13 let -  

 Ne, to mně je vás ateistů celkem líto. Ano, křesťanská víra jednou zanikne, v Evropě možná docela brzy, ale pohané a ateisté se radují předčasně. Oni nebudou ti, kdo zvítězí, ale naopak ti, kdo prohrají a ztratí ze všech nejvíce. Namísto nemohoucího slabého křesťanství, které se dnes u nás nezmůže na víc než zákaz nějakého koncertu, nastoupí podstatně větší hydra, a to silný progresivní islám. A ten se s domnělými satanisty mazat nebude. Ještě budete s radostí vzpomínat na těch pár pomatených farářů, co vám zrušilo koncert, až vás budou dekapitovat za rouhání.

Není to poprvé, co naše civilizace prochází zásadním přerodem. Tohle už tu bylo při soumraku Antické kultury, rozkladu poživačného pohanského Říma. A zdejší zdegenerovaná ateistická společnost je vůči nově příchozím stejně slabá jako tehdy římští pohané. Jsme generace zhýčkaná životem v blahobytu a přepychu, generace, která nezažila skutečné útrapy, válku, bídu a chudobu a to, co máme – svobodu a demokracii, bereme jako samozřejmost, které si nevážíme. V rámci jakéhosi návratu k pohanství a satanistických egocentrických myšlenek hlásíme stále větší volnost a individualitu namísto společné soudržnosti. Jenže tyto své ideály nedokážeme chránit. Každý má plnou hubu toho, jak je tenhle systém pro něj nejlepší, ale nikdo z nás nemá odvahu položit za něj život, kdežto oni ano. My se oháníme pacifismem, to je hezké, chtít mír je moc krásná věc, ale je třeba míti na vědomí, že na mír jsou potřeba dva, kdežto na válku stačí jeden. A když jeden chce mír a druhý válku, bude válka, nikoliv mír. A tak, jako hedonistické pohany nakonec přerodili a přemohli progresivní křesťané, tak dnešní slabou zhýčkanou společnost přemůže opětovná náboženská totalita.

Šlo by to ještě zastavit, zatáhnout ruční brzdu, jenže máme přílišnou setrvačnost a hlavně názorovou nejednoznačnost, nedokážeme se sjednotit za jednu věc, za jeden myšlenkový proud, za jedny zákonné normy, svoboda a demokracie je příliš abstraktní pojem na to, aby se jím dalo zaštítit, současná ideologicky prázdná Evropa nemá žádné skutečné ideje, za něž by byla schopná se postavit. Takže až vy svobodomyslní ateisté procitnete ze svého omamného snu, bude už příliš pozdě na to, abyste mohli něco změnit, velkolepá party skončí, otěže již nebudou ve vašich rukou a zde dne na den se ocitnete marginalitou, které nezbyde než se přizpůsobit těmto novým pořádkům, nebo dožít zbytek života zdrceni někde v ústraní. Nebudete první ani poslední, protože lidstvo je nepoužitelné a stále se točí v bludných kruzích.

Realista

#288 Re: Re:

2016-11-20 23:43

#130: Michael Vlček - Re:  

 Na něj nereagujte, je to známý troll, který na zdejším webu operuje pravidelně ve všech diskusích. Jeho účelem je co nejvíce vyhrotit již tak silně znesvářenou diskusi. Díky Bohu, jeho myšlenky nejsou obrazem všech křesťanů, ba ani katolíků. Ovšem současný papež obdobné názory ze své politické naivity sdílí a sním automaticky většina církevních autorit. Já jsem křesťan, pokřtěný katolík, ale papežovu autoritu nikterak zvláště neuznávám. Pro mě je to člověk jako každý jiný a že jej zvolili politikařením kardinálové na konkláve, ještě neznamená, že je snad nějakým Božím poslem a že jeho názory jsou neomylné. Církev se bohužel za ta staletí hodně zkompromitovala a s sebou stáhla i celý koncept křesťanské víry, který je neprávem zatracován jen proto, že se jeho šíření ujali mocichtiví lotři. Co ale čekat od mocenské struktury, která vznikla z trosek až na kost prohnilého dekadentního Říma a zatímco ranní preláti hlásali chudobu, oddávali se přepychu ve svých honosných palácech a papeži podléhali obžerství a obcovali s harémem konkubín.


Nepřihlášený uživatel

#289

2016-11-20 23:53

Proboha, nehádejte se tady jako magoři. Já bych si zašel jak na Torr, tak na Adorare. Normální člověk nehledá konflikty, ale raději to, co nás spojuje.


Nepřihlášený uživatel

#290

2016-11-21 00:17

Buďme správní křesťani. Nemějme nenávist a to k nikomu. Ani k ateistům, ani k cizincům, ani k Romům, ani k uprchlíkům a odpusťme těm co chtějí zrušit koncert Adorare, protože neví, co činí! Tak je psáno v Bibli. 

Fera P
Nepřihlášený uživatel

#291

2016-11-21 01:23

Abych řekl pravdu, sere mě  každý názor v této diskusi, všichni jenom vyvolávají agresi vůči opozici, už jsem tu psal svůj názor (asi nějak kolem 150. příspěvku), ale všechno je to o jedné věci, o toleranci, kterou nezná ani jedna strana, já jsem samozřejmě na té radikálnější a podle mého názoru rozumnější straně, tedy na té antikřesťanské, ale přesto se mi nelíbí, co se tady zbytečně děje… Mám rád argumenty a ne nadávky a urážky… F

Rovnoprávnost

#292 Re: Re: Re: ;)

2016-11-21 02:18

#277: - Re: Re: ;) 

 Naprosto zcestné srovnání... 

Rovnoprávnost

#293

2016-11-21 02:52

Jak jeden, tak i druhý koncert jsou cílené na tu svou skupinu... Nechápu, jak tu někdo může porad mluvit o nějakém ovlivňování a špatném vlivu? Rozumný člověk si na každou danou věc udělá svůj názor...Zarytí odpůrci zrušeného koncertu by tam určitě nešli, tak proč jim tak vadilo a měli tak obrovskou snahu jej rušit? Jediné, čeho timto tahem dosáhli je ostuda, rozdělení lidí na 2 pomyslné  názorové tábory. Negativní reklama bývá často lepší reklama, vážně se nedivim, že si lidé z jiných koutů ČR myslí, že jsou na Valašsku omezenci... Stručně na závěr, pokud by se koncert, (Root, Decide... ), konal, každý by si přišel na své, vyhnulo by se této petici... Gratuluju.


Nepřihlášený uživatel

#294 Re:

2016-11-21 07:52

#54: Ori -  

 Ježíš je bůh? Ty o křesťanství asi moc nevíš, že? :D

Ježíš kristus

#295 Re:

2016-11-21 08:34

#280: -  

 jestli je adorate nejlepší kapela tak to jsi ještě neslyšel Root , pro tuto kapelu jsem byl ukrizovan a můj otec pan bůh o tom ví nejlépe 

Pan pohan

#296 Re:

2016-11-21 08:35

#273: -  

 No, no, nedělejte si monopol na duchovní život, ostatně přečíst v životě jednu knihu, uvěřit a dál nepochybovat, to je opravdu vysoké "duchovno"

ancer

#297 Re: Re: Valašskokloboucký kaplan František Ponížil, který ke zrušení koncertu přispěl, ať se škvaří

2016-11-21 09:34

#274: - Re: Valašskokloboucký kaplan František Ponížil, který ke zrušení koncertu přispěl, ať se škvaří v pe 

 Vy jste pohanský beznaboh, nepřihlášený uživateli? Do pekla se soudruh kaplan poslal sám, šířením zla a nenávisti mezi lidmi. :-(

Sam

#298 Sam

2016-11-21 09:44

Nejvetší prdel je, že sám se považuju za praktikujícího evengelíka, Root a Törr jso pro mě už jen starý vykopávky a asi bych na ně nešel  i když black jsem docela poslouchal, tak přesto si myslím, že je potřeba petici podepsat a provést odvetu. Nejde aby si katolíci vymrčovali co může nebo nemůže hrát. Šak když se jim to nelíbí ať na koncert nechodí, ale ať neprudí. To že si odvetu odesere nějaká křestanská kapela kterou ani neznám, je smutný, ale třeba zrušení koncertu dovede milé stěžovatele k větší pokoře a začnou si víc vážit svobody, vlastní i  těch druhých podle hesla žij a nech žít a nebo chcípni a nech chcípnout :-) 

Každopádně blackmetalovou válku jak v svého času v Norsku zažehnout určitě nechcou. Protože starý kostelní babky nemužou ustát ofenzivu nasranejch metlošů v gládách. :-D

Sam

#299 Re:

2016-11-21 09:48

#293: Rovnoprávnost -  

 O Valaších si myslím jen dobré, á bych to viděl tak, že v každé komunitě jsou holt lidi fajn a taky ubožáci a ty jdou holt nejvíc vidět a tady se pan farář ukázal jako vůdce zrovna těchto ubožáků. Tudíž nikoliv Valaši jsou omenzenci, ale místní farář a část jeho katolického lumpenproletariátu ;-) 

Jura

#300 Je to jednoduché

2016-11-21 11:23