Petice za zrušení Vánočního koncertu kapely Adorare 18.12.2016

Roman Šťovíček ( plné jméno)

/ #180

2016-11-19 18:03

Tak tedy bratři a sestry . Sáhněme si do svědomí všichni. Já osobně nejsem velkým příznivcem obou zmiňovaných skupin leč přiznávám rokovou muziku mám rád. A musím říci že jsem nikdy neslyšel na žádném koncertu či festivalu ( a že jsem jich navštívil požehnaně - vždyť je mi bez mála 50 let. )  že by mě jaká koliv kapela nutila dělat něco co sám nechci ať už jsou to satanské rituály, obcování s lehkými děvami či nezřízené pití alkoholu. Ovšem pomalu co 14dní obchází naši ves svědci Jehovovi.Zajisté víte jaké praktiky používají . A ti naopak nutí k něčemu co nechci. A spousty lidí ví že jim jde o majetky a nikoliv o spásu duše jak usilovně tvrdí. Konec konců to samé dělají i všechna ostatní náboženství.Vždyť co vlastně byli čarodenické procesy vedené po celé evropě. Jen sprostá krádež jelikož většinou v hledáčku inkvizitorů byli majetní lidé. NEPOKRADEŠ!! 

  Bratr Hus kázal rovnost proč tedy stavět bohaté chrámy a kostely ,kde se ve zlatě a drahých kamenech pohybuje tlustý farář či jak se všichni ti hodnostáři jmenují...  Na co všechna ta drdhocená roucha a ornáty. Kde se vzal všechen ten majetek církve. Komunisté vyvlastňovali majetek ano -ale jak k němu přišla církev ať už jaká koliv??

Kdysi jste byli nejvzdělanější mezi lidem ( i proto bylo možno s nevzdělanými lidmi manipulovat) Dnes už to však není až tak úplně pravda Ale přesto máte ve svém držení spoustu vědomostí (narážím na Vatikánskou knihovnu) Proč je tedy tak složité zpřístupnit vědomosti a znaslosti v ní ukryté? Protože by mohlo na světlo přijít i něco o vás ! NEBUDEŠ LHÁTI. 

O slibu čistoty raději ani mluvit nebudu . Pedofilních případů ve všech církvích je nepřeberné množství. NEPOŽÁDÁŠ MANŽELKY BLŽNÍHO SVÉHO!!

Nebudu tady probírat všech 10 přikázání Ale je jasné že se jimi neřídíme ani my ani vy . A při tomto vědomí na vámi zakázaný koncert se divíte že příznivci se snaží domoci zakázání vašeho koncertu? Kde je vaše tolerance? 

  A když mluvím o té toleranci: Jak je možné že křesťan toleruje islám ? Co na to " boží bojovníci " - " Vždyť vás sám král povolal a papež vám požehnal... Buďte krví zborcení-tak dojdete spasení...

A VY CHCETE V DNEŠNÍCH DOBÁCH : POUČOVAT,ZAKAZOVAT, JAKÝM PRÁVEM?