Petice proti příjímání uprchlíků a pro budoucnost našich dětí

Quoted post

alza.cz

#31 Re: A proto...

2015-06-05 12:47

#23: Titanius - A proto... 

A proto si myslíš, že jsi king? A co má dělat takový černoch, homosexuál? Má se snad rovnou zabít? To je přesně to, o čem tu mluvím! Ty jsi příklad typického českého ubožáka, kterému vadí každá odchylka! Co budeš dělat, až se tvoje dítě narodí jako homosexuál? Zabiješ ho? Nebo vydědíš? Takový lidský odpad jako ty, by se měl někam zavírat! 

Jsi hrdý na to, že jsi "podle českých norem normální"? A takto jako ty, uvažuje drtivá většina českých zrůdiček, které nejdou převychovat, neboť to mají v sobě zakořeněné a nikdy to z nich nevymítí! 

Víš co? Sedni si do křesla, nalij si pivo, ožer se, pak si se svou zrůdnou manželkou pořiďte heterosexuální dítě a pokračujte v generaci českých netolerantních nacistických kryplů, kterým smrdí úplně všechno a všechny! Pak se divíte, když EU musí zasahovat a minimálně celá Evropa ví, co jste za rasistickou svoloč! 

Vím, že tvoje vlastenecké zrůdné názory ti z hlavy nevyženu, tak jako těm ostatním 90% Čechů, ale věř tomu, že se hodně rychle budete muset sebrat! Protože ti uprchlíci tu budou! Cikáni tu budou! A nikdo je odsud nedostane (pokud je ovšem nezačnete vyvražďovat) už jsem někde četl, že neonacisté chystají nějaký zrůdný čin proti přistěhovalcům. Tak jen do toho, ukažte nám ty svoje vražedné Hitlerovské pudy! 

Odpovědi

Nepřihlášený uživatel

#39 Re: Re: A proto...

2015-06-05 13:57:20

#31: alza.cz - Re: A proto... 

Hele kámo, to chce klid, asi se ti přehřívá organismus v tom horku. Studená sprcha a hadr na hlavu pomůže ;-)

Nepřihlášený uživatel

#43 Re: Re: A proto...

2015-06-05 14:54:36

Teď si mi to nandal :D Přesně tohohle sem chtěl dosáhnout - nemám co říct, tak se uchýlím k laciným invektivům (předpokládám, že víš co to slovo znamná) a snažím se vyprovokovat! Bravo!! Na to nemáš synu ani z daleka a těším se na další trefný článek od tebe jak mě setřeš, ať se v práci kolektivně zasmějeme :D

Nepřihlášený uživatel

#49 Re: Re: A proto...

2015-06-05 18:31:29

Ty jsi podle vyjadřování totální psychopat. Tebe by měli neprodleně zavřít do ústavu pro choromyslné, bo takhle se zdravý jedinec nevyjadřuje. Muslimové hadra proti tobě. Čteš po sobě někdy ty zvratky, co tady píšeš? Proč by měi černoch homosexuál umírat? Pokud vím, nikdo tady nikde nic takového nepíše. Ale pochopitelně jsme v Evropě, proto tady mají hlavní slovo Evropané (ty když si k sobě pozveš návštěvu, taky si nemůže dělat, co chce, ale musí dodržovat určitý řád) a černoši tady (za to že jsme jimtasdy poskytli velkoryse azyl) mají sekat latinu – což nedělají, ale stejně tak mají zase sekat latinu bílí v Africe, kteří tam nemají co pohledávat. Jsem odpůrcem kolonizace zemí třetího světa, ale stejně tak jsem recipročně odpůrcem současné muslimské a černošské kolonizace Evropy. A co se týče homosexuálů, nevím jak kdo tady, ale já osobně jim práva na klidný život neupírám (jiná věc jsou adopce dětí, ale to je na jinou debatu), ale nemusí se vystavovat na odiv v oplzlých průvodech a vyvyšovat jejich úchylku, jako by to snad byla nějaká ctnost či co. Je to prostě odchylka, forma nemoci, se kterou se ale dá žít stejně jako s ostatními nemoci a nemá to vliv na kvalitu života.

Nepřihlášený uživatel

#98 Re: Re: A proto...

2015-06-11 20:12:36

Co to tady meleš ty kryso špinavá? Vlastenectví je právě největší ctnost. Dneska je v módě, že kdejaká špína plive na svůj národ, o to více je třeba vlastenců a národních buditelů.