Petice proti příjímání uprchlíků a pro budoucnost našich dětí

Quoted post

Nepřihlášený uživatel

#49 Re: Re: A proto...

2015-06-05 18:31

#31: alza.cz - Re: A proto... 

Ty jsi podle vyjadřování totální psychopat. Tebe by měli neprodleně zavřít do ústavu pro choromyslné, bo takhle se zdravý jedinec nevyjadřuje. Muslimové hadra proti tobě. Čteš po sobě někdy ty zvratky, co tady píšeš? Proč by měi černoch homosexuál umírat? Pokud vím, nikdo tady nikde nic takového nepíše. Ale pochopitelně jsme v Evropě, proto tady mají hlavní slovo Evropané (ty když si k sobě pozveš návštěvu, taky si nemůže dělat, co chce, ale musí dodržovat určitý řád) a černoši tady (za to že jsme jimtasdy poskytli velkoryse azyl) mají sekat latinu – což nedělají, ale stejně tak mají zase sekat latinu bílí v Africe, kteří tam nemají co pohledávat. Jsem odpůrcem kolonizace zemí třetího světa, ale stejně tak jsem recipročně odpůrcem současné muslimské a černošské kolonizace Evropy. A co se týče homosexuálů, nevím jak kdo tady, ale já osobně jim práva na klidný život neupírám (jiná věc jsou adopce dětí, ale to je na jinou debatu), ale nemusí se vystavovat na odiv v oplzlých průvodech a vyvyšovat jejich úchylku, jako by to snad byla nějaká ctnost či co. Je to prostě odchylka, forma nemoci, se kterou se ale dá žít stejně jako s ostatními nemoci a nemá to vliv na kvalitu života.

Odpovědi

Kamil

#55 Re: Re: Re: A proto...

2015-06-05 20:01:02

#49: - Re: Re: A proto... 

Cože? Odchylka? Tak to by mě nenapadlo, že jsi až takový primitiv, že nevíš že heterosexualita a homosexualita jsou obě ÚPLNĚ NORMÁLNÍ SEXUÁLNÍ ORIENTACE To, že je homosexualita v menšině, neznamená, že je to nějaká odchylka nebo nemoc. Ty a lidi jako ty jsou nemocní. Akorát nás tu všichni předsvědčujte, jací jste zakomplexovaní primitivové když ani nevíš co je homosexualita. Ty vole tys mě fakt pobavil, prý nemoc a odchylka :D Vygoogluj si definici homosexuality a pak se sem přijď omluvit. Každopádně to tu balím a to samé doporučuju i svým humánním kolegům, co se tu zbytečně o něco snaží. Holt český národ je nepoučitelný a plný těžkých kryplů. Můj táta vždy říkal, že Čechy z jejich nemoci nikdo nevyléčí a měl pravdu! Nicméně uvidíme kdo se bude smát naposled, až z vás tu českou hajzlovinu někdo konečně vymlátí...