Petice proti příjímání uprchlíků a pro budoucnost našich dětí

Quoted post

alza.cz

#38 Re: Re: Re: Re: Pche, prý sociální začleňování, další vyžírka je to

2015-06-05 13:36

#36: FLV - Re: Re: Re: Pche, prý sociální začleňování, další vyžírka je to 

To je všechno? Já myslel, že se projevíš více :/ no každopádně jsem důkazem toho, že v této republice ještě opravdu existují lidé s city, láskou, porozuměním a hlavně lidskostí, která většině obyvatel prostě chybí. Jsem  hrdý na to, že jsem svými názory v menšině, jsem hrdý na své postoje, které sice budou vždy utiskovány a přehlíženy, ale mám čistý štít s vědomím, že dokážu pomoci všem, kteří to potřebují. Dá se toto říct i o tobě? ...... asi ano, ale pouze na té druhé straně pekla :)

Odpovědi

FLV

#40 Re: Re: Re: Re: Re: Pche, prý sociální začleňování, další vyžírka je to

2015-06-05 14:08:16

#38: alza.cz - Re: Re: Re: Re: Pche, prý sociální začleňování, další vyžírka je to 

Tak ty si teda věříš, nejsi ty druhej Ježíš Kristus? Nebo Buddha? Nechcedš založit nějakou sektu? Hare krišna har hare. Tobě fakt nemálo straší ve věži. Jasně, s láskou a porozuměním, ale k těm nepravým lidem. Pro tlupu černochů, kteří rabují a znásilńují viz. tihle se můžeš přetrhnout ochotou, ale vlastní národ necháš trpět a je ti absolutně jedno, že naše dcery jednou budou hoblovat chlípní machometáni a hordy ndrženejch černochů, že nás tady budou přepadat utiskovat a nedej bože, až sem dosáhnou spáry Islámskýho státu. To ti v té tvé kuřecí makovičce jaksi nedocvakává, to nemáte ve školních osnovách, to je mimo tvůj úzkej záběr,co? S takovým falešným soucitem se běž bodnout debile. Končím debatu, s takovým fanatickým magorem se nedá bavit, ty seš případ pro chocholouška.

Nepřihlášený uživatel

#57 Re: Re: Re: Re: Re: Pche, prý sociální začleňování, další vyžírka je to

2015-06-05 22:11:13

#38: alza.cz - Re: Re: Re: Re: Pche, prý sociální začleňování, další vyžírka je to 

Na čem jedeš kámo, amfetamin nebo něco silnějšího? Neboj, to bude dobrý, to se spraví.