Odvolání vedení ZUŠ V. Kálika v Opavě

Kontaktujte autora petice

Odmítněme nevhodnou kandidátku na post ředitele ZUŠ Opava

2018-06-20 19:10:27

Vážení přátelé ZUŠ v Opavě,  

před rokem jste ve velkém počtu podporovali podpisem petice záměr na změnu tehdejšího vedení školy, což mělo velkou odezvu při jednání se státními orgány a úřady. Jistě mnozí z Vás zaregistrovali příjemnou změnu ve fungování školy pod novým dočasným vedením p. Sýkorové.

V právě proběhlém konkurzu na místo nového ředitele ZUŠ byla vybrána učitelka z této školy Michaela Ripková. Myslíme si, že vítězka konkurzu Michaela Ripková byla a je stále úzce provázaná s bývalým vedením školy. Máme obavu, že se v ZUŠ bude pod jejím vedením opakovat krizová situace, kterou Moravskoslezský kraj řešil odvoláním minulého vedení školy.    

Pomožte prosím svým podpisem pod novou peticí vyjádřit nesouhlas s vybranou kandidátkou Michaelou Ripkovou na post ředitelky. Výsledky a obsah petice včetně komentářů chceme poskytnout Radě Moravskoslezského kraje, která bude v nejbližších dnech schvalovat jmenování nového ředitele ZUŠ v Opavě.


Jitka a Jiří Kimmelovi



Sdílet tuto petici

Pomozte této petici získat víc podpisů.

Jak petici propagovat?

  • Sdílejte petici na své facebookové zdi a ve skupinách souvisejících s tématem vaší petice.
  • Spojte se s přáteli
    1. Napište zprávu s vysvětlením, proč jste tuto petici podepsali. Lidé ji totiž podepíší spíše, když budou chápat, o jak důležité téma se jedná.
    2. Zkopírujte adresu webových stránek této petice a vložte si ji do vlastní zprávy.
    3. Pošlete zprávu přes e-mail, SMS, Facebook, WhatsApp, Twitter, Skype, Instagram a LinkedIn.