Odvolání vedení ZUŠ V. Kálika v Opavě

Odvolání vedení ZUŠ V. Kálika v Opavě / Oznámení / Odmítněme nevhodnou kandidátku na post ředitele ZUŠ Opava / Komentáře


Nepřihlášený uživatel

#1

2018-06-20 19:40

To myslíte vážně???Nechcete už toho nechat????? Dejte prostor nové paní ředitelce..... a nedělejte pořád peklo!!!!!!

Nepřihlášený uživatel

#2

2018-06-20 19:43

Jak můžete vědět, že je nevhodná????? A co myslíte za příjemnou změnu za paní Sýkorové???? To, že si přes protesty prosadili 4. roky hudební nauky????? Děs!!!!! Zeptejte se rodičů, nebo dětí!!!!!

Nepřihlášený uživatel

#3

2018-06-20 20:22

A proč tedy nevyhrála v konkurzu pí Sýkorová? Zřejmě nezaujata porota ji zhodnotila jako méně vhodnou kandidátku. Či chcete zpochybnit proběhlé řízení? Toto je od vás trapné. Nakolik znáte pí Ripkovou, že ji nedáte ani šanci? Působí to, že ač bude kdokoli, jenom pí Sýkorová je správná volba... Děláte zbytečně zlo

Nepřihlášený uživatel

#4 Re:

2018-06-20 20:33

#2: -  

Nauka není špatná věc, nebo ano?? Ty děti za pouhé tři roky neví skoro nic, pokud se to nenaučí jako básničku nazpamět (musí, vlastní zkušenost). Ale neumí to použít v hodině nástroje a učitelé jim to musí stejně vysvětlovat v rámci jejich hodiny. To je správné? To potom nemusí chodit ani do ZUŠ. Předtím byla nauka 5 let, to už něco málo věděly a neubližilo jim to. A protesty?? Určitě ne u rodičů ani u dětí. Jestli se nezmění vedení souboru, tak ty děti tam stejně chodit nebudou. 


Nepřihlášený uživatel

#5

2018-06-20 20:50

Ad 1 Řízení školy není o hudební nauce (dle RVP je vše v souladu)
Ad 2 Byla zničena fungujici škola (Solná VO). Poškozeni učitele VO, správní zaměstnsnci a nejvíce paní ředitelka p. Sýkorová!!! To si uvědomte!
Ad 3 Mafisnske praktiky "Boučkovců" se vrátí (netuším proč se tedy bojovalo za odvolání bývalého vedení?)
Ad 4 Zvlášntní je že p. Ripková byla vždy odejita z pozice učitele ze škol v kraji kde učila a teď je ředitelkou. Takže kdo neumí uči, učí a kdo neumí učit řediteluje?
Ad 5 Nepřijde mi vhodné, aby ředitelka školy p. Ripková byl žáky přistižen jak se líba v učebně s p. Grigerovou. Což je nevhodné a vypovídá to něco o ni samotné.
Ad 6 Členka komise p. Lebedová vynášela informace před konkurzem (i když byla vázana mlčenlivostí). Domluvila se s p. Ripkovou na otázkách jež ji položí...zřejmě stojí o funkci nebo o polibek p. ředitelky Ripkové
Ad 7 Větší svinstvo už snad není!
Ad 8 Díky rodičům Kimmelovim a dalším inteligentnim bytostem

Nepřihlášený uživatel

#6 Re:

2018-06-20 20:57

#3: -  

Pí Sýkorová asi nemá takové konexce jako jiní. O nezaujatosti poroty by se dalo polemizovat. Pí Ripkovou známe natolik dobře, že ta možnost šance není ani možná.. Kdyby byl vybrán kdokoliv jiný z přihlášených uchazečů, je to jistě menší zlo než děláte vy.. 


Nepřihlášený uživatel

#7 Re: Re:

2018-06-20 21:03

#6: - Re:  

Od kdy je konkurzní řízení o konexích?????

Vy fetujete? 


Nepřihlášený uživatel

#8 Re: Re: Re:

2018-06-20 21:14

#7: - Re: Re:  

Já ne, nepotřebuji fetovat. Ale někdo jiný asi jo...


Nepřihlášený uživatel

#9 Autorům petice a dalším zainteresovaným osobám

2018-06-20 21:27

Jako nezaujatá osoba bych Vám chtěl sdělit toto:

- kraj má v kompetenci, při takto častých "útocích" na vedení, prošetřovat, kdo vlastně takovéto protisměry podporuje a za jakým účelem. Jakmile by byl ustanoven "krizový manažer" pro vaši školu - nevím, zda by jste se měli tak dobře a při nejmenším "nepřímá pracovní doba"?? Tak na to zapoměňte, 8hodin budete muset strávit ve třídě!!! Takže si uvědomte následky svého jednání.

Nové paní ředitelce přeji, ať se jí daří v nové funkci, ať je plná sil a doporučuji podat Žalobu na krajský soud ve věci Ochrany osobnosti!!! popř. pokud by se "útoky podobného rázu" na její osobu opakovaly a stupňovaly, podat i trestní oznámení!

Děkuji za váš čas


Nepřihlášený uživatel

#10

2018-06-21 06:47

Paní učitelka Ripková je skvělý pedagog. Na její vyučovací metody a formy si nemůžeme stěžovat. Pokud bude jmenována na post ředitelky ZUŠ, budeme ji podporovat.

Nepřihlášený uživatel

#11

2018-06-21 07:12

pí ředitelku Sýkorovou stáhl ke dnu její milenec Glogar a prokázal jí tímto medvědí službu. Měla dokázat oddělit svůj intimní vztah od vztahu pracovního. láska zaslepuje je to tak.

Ivana Kubelková

#12

2018-06-21 08:35

Připada mi,že tito lidé,kteří vypsali tuto petici,to nemají v hlavě v pořádku.Pořád se jim něco nelíbí... Ani paní ředitelka nezačala nic dělat a už je špatná.Podle mě to bude výborná ředitelka.Myslím,že pokud by to vyhrál někdo jiný,tak Kimelová bude zase brblat....P.S. Kimelová by asi chtěla zasednout na místo ředitele,kdyby se tak stalo,tak až potom bude spokojená ....

 

 

 


Nepřihlášený uživatel

#13 Re:

2018-06-21 08:48

#12: Ivana Kubelková -  

Bo kimelovi mají právo hodnotit a soudit.... Chudáci jejich děti 


Nepřihlášený uživatel

#14

2018-06-21 18:58

Proč to děláte????Docílíte jedině toho, že dobří pedagogové odejdou a rodiče do takto destabilizované školy přestanou děti dávat!!!!


Nepřihlášený uživatel

#15

2018-06-22 07:55

Milí autoři této nechutné petice,

je mi velmi líto, že nejste schopni vést dialog, a musíte se uchylovat k vytváření takto levných peticí. Nestačí vám, že je díky vám zlikvidována nejlepší ZUŠka v okrese (bohužel to nebyla a asi nikdy nebude ta hájecká - z toho zřejmě vše pramení!!!). teď po zvolení p. Ripkové Krajským úřadem by se vše mohlo vrátit ke kvalitě, která na opavské ZUŠ vždy byla. Michaela Ripková je skutečná osobnost, která dokáže vést školu jistě správným směrem! Co je to KONTROVERZNÍ? (mimochodem, ani jste si po sobě text petice nepřečetli, máte tam překlep) V dnešní době už snad neřešíme otázky oblékání, stylů atd., jsme (proboha) stále ještě ve svobodné zemi! Pamatujte na gendrovou rovnoprávnost, pamatujte na GDPR! A urážky a narážky na sex. orientaci - tak to už jsme hodně ujeli, ne??? Za to se dnes trestá!

Zkrátka, asi máte všichni (i ti, co podepsali) sami se sebou velký problém a mně osobně je vás líto!


Nepřihlášený uživatel

#16

2018-06-22 08:18

Zajímalo by mě, co paní a pana Kimmelovy vede k tomu, že takto jednají! Proč se tedy jeden z nich do konkurzu nepřihlásil? Proč neustále zpochybňují rozhodnutí Krajského úřadu? Jistě to nebude nic jiného než závist! A že první podepsal pan ředitel ze ZUŠ v Háji ve Slezsku (odkud mimochodem p. Ripková pochází a je absolventkou této školy) je také velmi zajímavé! Co tito lidé mají za cíl? Zničit už tak zničenou konkurenční školu? Ale nevidím zde stále ten hlavní motiv! Kdo utrpí, budou hlavně rodiče a žáci, samozřejmě také učitelé, kteří si za to ovšem budou moci sami! Děti budou rodiče dávat raději na školy soukromé, kde sice zaplatí více, ale budou mít klid! O kvalitě už také pochybuji, protože pořád dokola řešit jednu "trapnou" zušku už se Kraji asi také nebude chtít! A mohou být učitelé (potažmo lidé - rodiče atd.), kteří toto jsou schopni a ochotni podepsat, opravdu inteligentními lidmi, kterým máme svěřovat své děti? Promiňte, ale toto mohou dělat jedině lidé velmi hloupí, nebo velmi zoufalí a zakomplexovaní. Normální lidé p. Ripkovou podpoří! Prosím všechny o použití zdravého rozumu!

Nepřihlášený uživatel

#17 Re:

2018-06-22 10:00

#1: -  

 

Paganini

#18 Malost

2018-06-22 10:07

Dva zakomplexovaní učitelé z Háje ve Slezsku, kteří kromě své rutinní práce nikdy nic nadstardantního  v hudební oblasti nedokázali, místo toho, aby se snažili vylepšit svou nicmoc hudební image, kydají na člověka, který je svou inteligencí a hudebním umem mnohonásobně převyšuje hnůj...  Prostá, ubohá česk závist a nepřiznaná vlastní malost.

Jana

#19

2018-06-22 11:21

Pro autory petice je asi těžké přiznat, že inteligence a píle zvítětila v rovném boji. Vážená paní Ripková, blahopřeji vám k vítězství a nenechte si vše překazit manželi Kimmelovými a jejich bandou hloupých příznivců.

Alča

#20

2018-06-22 11:32

Velmi se stydím, že jsem se nevyjádřila k předešlé petici manželů Kimelových. Nikdy by mě nenapadlo, že Krajský úřad se nechá ovlivnit takovými nýmandy jako jsou tito dva nešťastníci. Nyní již stejnou chybu neudělám a napíšu svůj názor. Zaměstnanci školy (všichni) zabojujte a postavte se za regulérní vítězku konkurzu. Vyhrála nejlepší. Nechte ji pracovat a poté hodnoťte. Nenechte si vnutit názor lidí, kterým jde pouze o koryto. Kde zůstaly děti. Podívejte, jak jste za poslední půlrok dopadli. Budete mít koho učit? Máte hotové úvazky (my víme již celý týden přesně vše na nový školní rok). To jsou pro vás důležité věci. Pokud si budete ještě více zahrávat dopadnete velmi špatně. Já jsem dnes již své dvě děti přehlásila do jiné ZUŠ. Nechci pro ně neustále diskutující učitele (nejvyšší patro na Nádražním okruhu). Apeluji na váš zdravý rozum a do budoucna přeji všem mnoho úspěchů.

Vítkovák

#21

2018-06-22 11:37

Manželé Hanouskovi učili také ve Vítkově. Co tam vyváděli a jaké měli neustálé problémy pamatují již pouze starší ročníky. Neustálé konflikty a psaní stížností je provází celý jejich smutný společný život. Tito lidé se neštítí zasahovat do chodu jiných zušek. Pan ředitel Hanousek má máslo na hlavě a tak alespoň ubližuje druhým. 


Nepřihlášený uživatel

#22 Re: to asi nemluvite o sobe,kdyz mate v textu milion chyb....

2018-06-22 11:49

#5: -  

 

Monika Brázdová

#23

2018-06-22 11:55

Asi se mi budou všichni divit, ale já stále věřím zřizovateli těchto škol. Přeci by nenechal naše děti žít s pocitem křivdy, která by jim jako velká jizva zůstala celý život po nerespektování vítězství. Děti jsou v tomto velmi citlivé a Krajský úřad jistě bude respektovat rozhodnutí komise, kterou sám jmenoval. 


Nepřihlášený uživatel

#24

2018-06-22 11:59

Prijde mi ubohe,ze se do situace v zus opava stale pletou lide,kterych se to netyka...kdyz nejspu spokojeni,proc nevezmou sve deti do jejich milovane zus v Haji...

Pan Hanousek je chudak,ktery neumi resit provlemy osobne a kyda za zady

Doufam,drahy pane Hanousku,ze si prectete komentare...

Kimmelovy,to uz snad nema smysl komentovat,zakomplexovani lide,kteri davaji pekny priklad svym detem...STYDTE SE!!!!

Pani Ripkova je skvely kandidat,ktery situaci na skole uklidni,moc ji to preju.

Proc proste nekteri lide nezkousnou to,ze prohralu a kisto toho kopou kolem sebe.

Podporte pani Ripkovou,at uz ten blazinec skonci


Nepřihlášený uživatel

#25

2018-06-22 12:17

Nevim,proc chce nekdo ublizovat cloveku,ktery se nicim neprovinil a neudelal zadne chyby. Proc se do pani Ripkove pousteji lide,za co? Co je to za blbost,ze ma vazby na byvale vedeni,to si zase Kimmelovy vycucali z prstu ne? Pani reditelko,fandim vam:-)