Petice za zrušení Vánočního koncertu kapely Adorare 18.12.2016

Tomáš, 13 let

/ #96

2016-11-18 14:31

Nikdo z vás . . . "křesťanů" (jenž věří v něco co nikdy neviděli, ale údajně to kázal ten nejlepší člověk, který žil před dvěma tisíciletími) nepochopil, že toto je pouze recese? Toto nemá být pomsta, má to pouze ukázat, že v dnešní svobodné době není žádný právní rozdíl mezi tou vaší "svatou vírou" a "vírou v satana".  A opravdu smutné je to, že snad nikdo z vás nechápe fakt, že všechen ten "satanismus" je pouze image. Například Nergal nechce obětovávat nevinné panny při krvavých rituálech stejně tak, jako punkáči netouží po anarchii, Řezník nechce znásilňovat malé děti a Ortel nechce pleskat lidi jiných ras.

Již tu jeden moudrý Člověk napsal, že "Jakékoliv náboženství je popřením lidské inteligence..."

Uvědomte si, jakými skoky se civilizace posouvá od (třeba) 17. století, kdy začala moc církve a náboženství obecně upadat.       Přece jenom, co lidstvo vynalezlo či objevilo v době 6. až 16. století? A co od toho 17. století do současnosti? A co za posledních sto let, kdy církev a náboženství skoro nemá žádný význam?

Středověk: Vynález nějaké té kuše a třeba katapultu (větší vědecký rozvoj prostě víra v boha neumožňovala)

Novověk: Vynález střelných zbraní (za použití střelného prachu), objev nových zemí, rozvoj astronomie i ostatních věd

Moderní doba: jaderná technika, elektrotechnika, dosažení vesmíru, chemická medicína a spoustu dalších

Před rozmachem křesťanství, v antice byl také rozvoj civilizace daleko . . . větší . . . než ve středověku, kdy církev měla téměř absolutní moc. Je to proto, že Antická náboženství jejich "prorokové" vynalezli daleko promyšleněji, než vynalezl Ježíš to vaše.

Neříkám, že by lidstvo bylo bez náboženství lepší. Víra v cokoli, co sjednocuje lidi byla podstatná v době, kdy jsme ještě lovili mamuty, protože se z nás, díky náboženství, stali z lovců a sběračů zemědělci a stavitelé. Dnes však jakékoli náboženství pouze brzdí rozvoj lidstva.

 

a závěr? BUĎTE ATEISTÉ A POUŽÍVEJTE SVOU HLAVU

 

#nohate