Petice za zrušení Vánočního koncertu kapely Adorare 18.12.2016

Quoted post

Lukyno

#85

2016-11-18 13:25

Ubohá petice ubohých lidí. Vy ste tak zmanipulované ovce co vám říkají o církvi to jsou nesmysli komunistů a nevěrců. Církev je nejlepší dává smysl celé civilizaci, jenom populisti jsou proti církvi. Třeba, Zeman a Babiš a Okamura, takoví nesnáší církev, protože církev není populistická a umí odhalit lži komunistů a populistů například o uprchlících. Ale uprchlíci nám nechtějí ublížit, jsou jako my, ale to musíte pochopit Krista který nerozlišuje lidi na černé a bílé jako to dělají nevěrci populisti.  Jestli chcete pravdu tak, poslouchejte Tomáše Halíka, on říká pravdu o víře a o lidech, už se těším že, přijede k nám na jižní Valašsko a bude zase mluvit moudře, je to moudrý pán. 

Odpovědi

Já nic, já muzikant

#88 Re:

2016-11-18 13:49:12

#85: Lukyno -  

 No. Ti co konali v jého jméně nerozlišovali bilé nebo černé, teda to dělali až později (WWII a mnoho let i předtím), ale především je rozlišovali na věřící a nevěřící (Jsi svobodomyslný, nezatížený od života křesťana? Tak zemři). Pochopit toho vašeho Krista není vůbec těžké. Mohl bych i říct, že je to byla záminka pro vraždění. A v čem jsem jako uprchlíci? Zabíjíme, znásilňujeme atd... lidi ve velkém? Myslím že ne a už brzo křesťánci poznáte, co to vůbec do Evropy taháte a obhajujete.

 

Poz:

 

896 – Papež Štěpán VII. vykopal devět měsíců pohřbené tělo papeže Formosa a posmrtně jej vyslýchal.

9. stol. Papež Mikuláš I prosazuje názor, že papež je přímým zástupcem Boha na zemi (další vymletý mozek z mnoha, který chce okrádat chudé). Křesťanství se kromě misií začíná stále častěji šířit dobýváním cizího území a násilnými akcemi.

955 – Papež Jan XII předčil v krutosti Nera i Caligulu dohromady. Dopustil se incestu s vlastní matkou, poté začal provozovat harém, hrál hazardní hry z peněz vybraných od poutníků a znásilňoval nevinné ženy, které se mu líbili přímo v kostele sv. Jana Lateránského.

1096 – První křížová výprava, Nyní už je krveprolévání určeno dokonce za oficiální šíření víry.

1147 – Druhá křížová výprava-vyvražďování a násilné obracení pohanů

1179-1215 Na Lateránských koncilech určeno, že židé musejí nosit odznaky hanby (podobně jako za II. sv. války) nesmí vlastnit pozemky a nesmí se bavit s křesťany, musí žít v ghettech, na noc zamykaných.

1203 – Katoličtí rytíři vydrancovali Konstantinopol a zdecimovali místní pravoslavné křesťanstvo. Muži  byli pozabíjeni, ženy a malé dívky byly naháněny, znásilňovány a teprve následně zabíjeny.)

 

Za celou svou existenci křesťané, tj. svaté řády, inkvizice, upalování čarodějnic, vraždění židů, zabili přes 1 000 000 000 lidí. Fůha, to je ale číslo. Řekl bych, že tady máme dočinění s několikanásobným Hitlerem.

 

Když si to celé shrnu, Bůh je největší vrah na světě.

Michal Floreš

#89 Re:

2016-11-18 13:51:42

#85: Lukyno -  

 Už aby tady dojel, aby se mohla vymyslet nějaká ta petice, když jste tady zavedli ten trend :).

A kde byla církev, když v roce 1915 turci vyvraždili miliony arménů, když za 2. světové války zavraždili fašisti miliony židů, cikánů a politických vězňů atd.atd.? A co dělala církev když naddržení služebníci boží znásilňovali nezletilé chlapce? Jen populisticky zamlžovala a zakrývala jejich hříchy. Tak tady nemelte o populismu. Církev je stejný bordel a žije ve stejném hříchu jako celý svět. Tak si furt nehrajte na něco víc...

Jinak chtěl bych vidět, kdyby někdo postavil celou tvoji rodinu, včetně tebe, ke zdi za účelem vás popravit. Myslíš, že by vám ten váš bůh pomohl? Ani hovno. Mohli byste se modlit o to víc. Fascinuje mě vaše naivita.

Ale jak říkám, věřte si třeba na Hénkýho Vánoční hovínko, mně je to fuk, ale hlavně nám tu furt nevnucujte tu vaši víru.

Jediné, co ste udělali je, že mají Klobouky ostudu po celé republice. Díky vám. Takže díky vám moc za zbytek normálních klobučanů ;).