Petice za zrušení Vánočního koncertu kapely Adorare 18.12.2016

Michal Floreš

/ #76

2016-11-18 11:30

Jako nevím vám, ale když tady čtu komentáře oněch rádoby slušných lidí, co žijí v Bohu, nebo jaké bláboly tu používají, tak mně to silně připomíná islámisty. Ti taky hlásají kdo nevěří v Alláha a korán, tak je špatný a jedině ta naše víra je nej. Mimo tady ty bláboly, že jedině v Kristu je to správné žití, nebo co to tady melete, napište v čem se lišíte od muslimů. Možná tak, že nezabíjíte lidi, ale jinak mně příde, že jste ta stejná verběš a neustále tady někomu nutíte tu vaši paranoidní víru, kterou si můžete strčit někam. My vám taky nenutíme, abyste se vykašlali na boha apod. Tak nechápu argument zrušení koncertu, kvůli tomu, že kapely šíří satanismus. Kurva a co jako??? Pokud by nedemolovali naše město, neznásilňovali nezletilé ženy na pódiu, nebo nevraždili lidi, tak vám to může být u prdele!!! Komu se to nelíbilo, nemusel na ten chodit. A jestli chce někdo věřit v satana, tak to každému může být u prdele. Jenže vám ne, jelikož jste jako ti zasraní muslimové a nutíte víru násilím!

Nejspíš tady ta petice nic nezmění, protože, jak už tu někdo napsal, i kdyby se tu podepsalo 20 000 lidí, tak se koncert uskuteční, protože zasraní pánbíčkáři mají vždy prioritu a hrají si tu na pány.

Ke kapele Adorare. Nic proti vám, ale hrajete ve špatný čas na špatném místě. A můžete za to poděkovat těm, pro které hrajete.