Petice za zrušení Vánočního koncertu kapely Adorare 18.12.2016

Quoted post

Archanděl Gabriel souložící s Ďáblem

#77 Re: Re: Re:

2016-11-18 11:58

#73: - Re: Re: 

 Přesně, nikdo není proti hudebnímu žánru vaší kapely, pravděpodobně hrajou hezky... ale všichni jsou proti šíření křesťanství prostřednitctvím kapely. A vy se tu jen utápíte ve víře v nějakého falešného neexistujícího boha, jen proto, že vás někdo od malička učil, že to tak má být. Víte co to z vás dělá? Naivní pokrytce.. spodinu lidstva, kteří napůl žijí stále někde ve středověku. 

Víte.. řeknu vám takové malé tajemství.. bůh ani satan neexistuje, nikdo je ještě nikdy neviděl. Bilbe je fantasy kniha a vy jste velcí hazardéři, že jste ochotni vsadit celý svůj život na něco co vůbec neexistuje tj. život posmrtný.

Kdyby jste nebyli hlupáci a nechali nás ostatní věřit či nevěřit v co jsme chtěli my, či poslouchat kapely, co jsme chtěli slyšet, tak by jsme vám taky vaší víru nechali napokoji a tahle petice vy nevznikla. 

Ale vy jste hlupáci, a vnucovali jste nám vaší víru, protože si myslíte že je jediná správná... ale vaše víra nás nezajímá, nikdy pro nikoho neudělala nic prospěšného...

Je demokracie, každej si může věřit a poslouchat co chce. Tak se jděte vycpat vy uctívači faleše, hlouposti a pokrytectví.. tedy, chtěl jsem říci boha, ale asi v tom není žádnej rozdíl :)

PS: Je i svoboda slova a víte co s tím vy naděláte? ..nic, absolutně vůbec nic (Bůh je největší lež lidstva ..hezky se to čte, že? :) )

Odpovědi

Realista

#184 Re: Re: Re: Re:

2016-11-19 18:46:57

#77: Archanděl Gabriel souložící s Ďáblem - Re: Re: Re: 

 Jak můžete tvrdit, že Bůh a satan neexistuje? Máte proto nějaké exaktní důkazy? To, že je nikdo nikdy neviděl, není samo o sobě důkaz. Bůh je éterická bytost, nepatří do hmotného světa a nelze jej spatřit pouhým okem. Pochopitelně, že když čte nevěřící člověk Bibli, připadne mu jako soubor více či méně fantasmagorických pohádek. Bible byla psána metaforicky, nelze ji brát doslovně, v ní odehrané příběhy jsou většinou fikcí, která má ale vyšší mravní rozměr, slouží k poučení a zušlechtění člověka. Taky nelze zanedbat fakt, že byla určena starověkému publiku, které mělo odlišné představy o světě jako dnešní člověk, nahlížející na okolní svět striktně materiálně.

Jak můžete s takovou jistotou tvrdit, že neexistuje posmrtný život? Stovky lidí, které zažily klinickou smrt, jsou povětšinou opačného názoru. A fakt, že byli klinicky mrtví, jejich mozek nefungoval, a přesto po svém navrácení k životu byli schopni popsat vše, co se na operačním sále po tu dobu odehrálo, nedokáže medicína reálně vysvětlit. Byly zde snahy přiřknout to halucinacím z nedostatku kyslíku v mozku, ale nic nevysvětluje konkrétní zážitky v době, kdy byla mozková funkce nulová. Ani to, že se většina přeživších začala zajímat o víru a zcela přehodnotili a do základů změnili svůj život. Přečtěte si knihu Život po životě od Raymonda Moodyho a možná změníte názor.

A když tvrdíte, že víra pro nikoho neudělala nic prospěšného, ani nevíte, jak se mýlíte. Ty stovky případů nevyléčitelně nemocných, kteří se nevzdali, usilovně se modlili za své vyléčení a nakonec se tak stalo, což bylo následně církví klasifikované jako zázrak, jsou toho důkazem. Věř a víra tvá tě uzdraví. Víra znamená nejen pokoru, ale především naději. A v nejtežších chvílích se k ní tak jako tak člověk upne. Byly případy zapřisáhlých ateistů a za války, když bylo nejhůře a neměli co ztratit, svorně chodili do kostelů modlit se za skončenií utrení. Jistě máte na mysli jistě církev, ta světu přinesla více zlého než dobrého, s tím mi bohužel nezbývá než souhlasit.