zákaz uplatňování práva šárija, na území České republiky


Nepřihlášený uživatel

#176 Re:

2015-11-12 18:21

#174: -  

 Děkuji za podporu.

 Bc. Vladimír Holiš, autor petice


Nepřihlášený uživatel

#177

2015-11-12 19:20

Je to prostě svinstvo v podání fanatiků.

Nepřihlášený uživatel

#178

2015-11-12 20:18

Pravo Šaria je neslučitelné s evropskými demokratickými hodnotami.

Nepřihlášený uživatel

#179

2015-11-12 21:11

Pro nase Ceske deti, kazdej ma zakon my taky nas domov muj!
Kocicak kamil

#180

2015-11-12 21:13

Muj domov cr, a politika palce dolu


Nepřihlášený uživatel

#181

2015-11-13 07:12

Pokud chci změnu. .musí přicházet ode mne. .Sama se musím změnit a ne tlačit na okolí ať se přizpůsobí abych já byla spokojená!Chce někdo změnu ...chce žít zde ..ať respektuje naše zvyklosti..tradice !

Nepřihlášený uživatel

#182

2015-11-13 07:57

Souhlasím v plném rozsahu.

Nepřihlášený uživatel

#183

2015-11-13 08:37

Považuji podporu takové petice a takového zákonu za důležitou povinnost každého, kdo chce žít ve svobodné zemi bez dogmatických doktrín pošlapujících lidská práva !

Nepřihlášený uživatel

#184

2015-11-13 10:12

Mafra zahájila kampaň podle not neziskovky Refugees Welcome, vyzývá k nové volbě prezidenta nanečisto. Schwarzenberg navrhoval, aby české domácnosti přijaly půl milionu uprchlíků!

Jak už jsme nedávno informovali [1] o tom, že původem dánská neziskovka Refugees Welcome (Uprchlíci, vítejte!) chystá k výročí 17. listopadu vyslat do Prahy zástupce své německé pobočky z Berlína, tak dnes se celá situace vyostřuje. Společnost Mafra, která je provozovatelem režimního loutkového serveru iDnes.cz, dnes spustila ve spolupráci s pražskými organizátory chystaného pouličního hlasování za nového prezidenta, který bude koordinován stejnými osobami z okolí pražských systémových neziskovek napojených na zahraniční fondy a americké velvyslanectví, internetové hlasování [2], jakého prezidenta by lidé (přesněji řečeno čtenáři iDnesu) volili dnes. Prostě volby prezidenta nanečisto.

Kdyby šlo o hurá akci redaktorů iDnesu, nevěnovali bychom tomu pozornost. Jenže to není hurá akce. Naše redakce obdržela informace z významné pražské PR agentury, že jde o internetový spin (propagační projekt) na objednávku. Volby nanečisto jsou prý spinovou akcí plánovanou pražskou pobočkou organizace Refugees Welcome z Dánska, kterou zaštítí právě její česká buňka ve spolupráci s neziskovkami, které spolupracují s fondy George Sorose, a iDnes tak provádí na objednávku marketingovou upoutávku na tuto chystanou pouliční akci! Jde o placený promo spin. Akce má všechny prvky organizované provokace a především odvedení pozornosti od kritické situace s uprchlíky v Evropě, proti kterým prezident Zeman ostře vystupuje. Má totiž být odvedena pozornost od něčeho jiného, že Karel Schwarzenberg zcela reálně navrhoval, aby ČR přijala půl milionu uprchlíků, ale co je horší, aby se o tyto uprchlíky podělily české domácnosti [3].

Volby nanečisto jsou snahou o odvedení pozornosti od uprchlíků, odvedení zájmu od situace v ulicích evropských měst, které jedno po druhém podléhají náporu islamistického exodu ze zemí Blízkého východu a severní Afriky. Refugees Welcome má obrovský dosah až do českých médií, kdy naše redakce dostává informace, že zástupci české buňky této organizace už mají své zástupce dokonce v České televizi, na vysokých školách v ČR a v neposlední řadě v mainstreamových médiích. Organizace pouličního protestu proti prezidentu Zemanovi v této chvíli působí jako bizarní úkaz. O to více je znepokojující, že server Andreje Babiše spolupracuje s organizací Refugees Welcome na rozkladné činnosti proti prezidentu republiky ve chvíli, kdy prezident je jediným jasným a hlasitým odpůrcem migrace ze všech současných vrcholných představitelů českého státu.

VICE-Mafra zahájila kampaň podle not neziskovky Refugees Welcome, vyzývá k nové volbě prezidenta nanečisto. Schwarzenberg navrhoval, aby české domácnosti přijaly půl milionu uprchlíků!


Nepřihlášený uživatel

#185 Re:

2015-11-13 12:56

#184: -  

Děkuji za upozornění, také přemýšlím, jak některé takové aktivity zastavit. Zatím bohužel se není čeho chytit. Jediné co by se dalo napadnout ovšem dost obtížně, je vyjádření min. Dienstiera. Mometálně zkoumám také vyjádření neziskovky HATE FREE, kde by snad určitá šance mohla být. Jen dotyčná prohlášení provedli jednotliví účasníci pod hlavičkou této organizace, takže jsem si prakticky jist, že by to nebylo možno použít proti Hate free jako po organizaci a že by od oněch nešťastníku okamžitě jako organizace dali ruce pryč.

Jinak děkuji za podporu a příspěvěk

                S pozdravem

                             Bc. Vladimír Holiš, autor petice


Nepřihlášený uživatel

#186

2015-11-13 22:04

Nemůže se náš stát přizpůsobovat každému kdo požádá o azyl v ČR. Oni musí dodržovat naše zákony pokud tu chtějí žít!!!
Vlastenec

#187 Atentátníci zabili v Paříži desítky lidí. Další zajali jako rukojmí!!!!

2015-11-14 00:37

Nejméně čtyřicet lidí zemřelo a další desítky byly zraněny při pátečních útocích ve francouzské metropoli. Uvedly to agentury AP a Reuters. Střelci zaútočili na nejméně dvou místech. Při jednom z útoků byli zajati jako rukojmí desítky návštěvníků rockového koncertu v centru města. Policie potvrdila, že navíc došlo ke dvěma sebevražedným pumovým atentátům a k jednomu bombovému atentátu.  

Již není pochyb o tom, že Evropa je ve válce. Po dnešním večerním útoku v Paříži skončila jakékoliv diskuse o tom, zda Evropa má či nemá jakoukoliv morální povinnost postarat se o miliony tzv. uprchlíků. Dnešním dnem mají všechny evropské vlády jedinou povinnost. Starat se o bezpečnost občanů svých zemí. Končí jakákoliv diskuse o hloupostech, jako jsou uprchlické kvóty, ale začíná čas činů. Všechny vlády všech evropských zemí musí okamžitě začít konat. Uzavřít neprodyšně své hranice před všemi nelegálními migranty, uvést armády do stavu zvýšené bojové pohotovosti, vyslat vojenské kontigenty k ochraně vnější hranice schengenského prostoru, vyhostit všechny nelegální migranty, zajistit nepřetržitý dohled nad všemi osobami hlásajícími a propagujícími nelidské principy islámského práva šaría, uzavřít mešity, ve kterých je hlásána nenávist a jsou verbováni lidé do teroristických džihádistických organizací, zajistit všechny osoby napojené na teroristické muslimské organizace, nevpouštět na území Evropy nikoho, kdo necestuje s platnými doklady. Vyzýváme vládu České republiky, Ministerstvo obrany a Bezpečnostní radu státu, aby okamžitě přijaly opatření k úplnému uzavření státních hranic a zároveň aby byla provedena revize mobilizačních plánů. Teď již nemáme čas poslouchat žvanění neziskových organizací, ani hlupáků z Amnesty International, jde o naše přežití. Pokud vláda ČR ani teď nebude jednat tak, aby chránila občany České republiky, ztrácí jakoukoliv legitimitu!

Petr

#188 Re: Re: Případný zákaz je zbytečný

2015-11-14 00:55

#3: Holiš - Re: Případný zákaz je zbytečný 

 Samozřejmě nemáte pravdu, pane bakaláři. Cokoliv, co by mohlo být v "právu šáriá" závadného, je explicitně proti našemu právnímu řádu. Pravdu má původní komentující.


Nepřihlášený uživatel

#189 Re: Atentátníci zabili v Paříži desítky lidí. Další zajali jako rukojmí!!!!

2015-11-14 09:11

#187: Vlastenec - Atentátníci zabili v Paříži desítky lidí. Další zajali jako rukojmí!!!! 

  Pátek třináctého, smutným milníkem pro celou Evropu. A to byli ti mírumilovní Syřané, které sem Makrela cpe! Kterých by sem vlastizrádce Kohout vzal milion, Dienstbier jen pro tento rok nějakých 15 000! Sluníčkáři, refugees welcome, hate free a všichni další proimigrační provokatéři musí ihned skončit za katrem za rozvracení republiky!!!!

A bude to stále horší a horší, ti zmetci se sem cpou všema dírama a proradní Evropští politici místo aby bránili náš kontinent jim otevírají náruč a zvou je sem ve jménu falešné tolerance po stotisících!!!!


Nepřihlášený uživatel

#190

2015-11-14 09:31

Podepsala jsem petici ,protože chci v naší zemi ČR bezpečno ,aby se tu neděli zvěrstva ,která se dějí v jiných zemích . A doufám,že politikům se ,už po masakru ve Francii otevřou oči a začnou dělat něco pro své občany a nebudou přijímat imigranty ,mezi nima jsou také teroristé,to ví každý občan .

Nepřihlášený uživatel

#191

2015-11-14 09:39

Přijde mi jako akt naprostého pokrytectví prohlašovat solidaritu k urečencům, kteří naší bezvěreckou kulturou opovrhují a šíři zde svoji militantní víru, když máme v ulicích zástupy bezdomovců, k nimž solidární nejsme! Jsem pro propuštění imigrantů z detenčních center a okamžitý převoz do jejich vytouženého Německa, ať si tam s nimi Makrela poradí. Ty miliardy, které nás provoz všech azylových táborů a na to nabalených zadarmo drahých neziskovek stojí, raději investovat rozumněji - na podporu našich občanů - bezdomovců, exekucí stižených lidí s nejistými existenčními podmínkami, důchodců, kteří přepočítávají každou korunu, matek samoživitelek, na další provoz Klokánků, na speciální pomůcky pro postižené, na drahé operace pacientů trpících vzácnými chorobami apod. Rozhodně se od nich dočkáme většího vděku než od muslimských kobylek, pro které jsme jen živné médium pro expanzi islámu na náš kontinent!

 


Nepřihlášený uživatel

#192 Re: Re: Re: Případný zákaz je zbytečný

2015-11-14 09:44

#188: Petr - Re: Re: Případný zákaz je zbytečný 

 To není tak docela pravda. Třeba halal porážka je plně v rozporu práva na ochranu zvířat a přesto je jí udělena výjimka z kulturního hlediska. A tak stejně mohou být ve prospěch islámských zvyků deformovány i jiné zákony, zvláště když zde panuje stále silnější finanční vliv bohatých ropných šejků - a o peníze jde přeci našim zákonodárcům vždy na prvním místě, jinak by tam neseděli.


Nepřihlášený uživatel

#193 Právo Šária je základem pro každý požadavek, který mají muslimRe: Re: Re: Případný zákaz je zbytečný

2015-11-14 10:00

#4: hudry - Re: Re: Případný zákaz je zbytečný 

Právo Šária je základem pro každý požadavek, který mají muslimové v naší společnosti. Když po vás požadují, abyste nainstalovali koberce do škol, tak po vás požadují dodržovat právo Šária. Nošením Šátků vás nutní k poslušnosti právu Šária. Zákazem karikatur po vás požadují podřídit se právu Šária.   Cokoliv řeknete a není podle práva Šária, tak je rouháním. Islám a otroctví od doby Mohameda nikdy nepřestalo. V současnosti je mnohdy využíváno (sexuálního) otroctví. Zkrátka cokoliv řeknete a není to podle práva Šária, tak je to rouhání. I v případě sňatků s nezletilými dětmi, jejichž práva jsou porušována.   Není zaručována svoboda myšlenky, když chcete o něčem přemýšlet. V podstatě tím nerespektují Ústavu a zákony. Není respektována svoboda uměleckého projevu a tisku. Není zajišťována rovnost lidí mezi muslimy, nemuslimy, muži a ženami. Neexistuje tak rovná ochrana a vytváří se dualistický systém, kdy ženy a muži nemají rovná práva. Tohle všechno ve skutečnosti popírá demokracii, kterou vytvořili lidé, kdežto samotný Korán vytvořil jeden člověk - Mohamed.

Některé příklady práva šaria       

  1. Žena znásilněná je za své znásilnění vinna nedostatkem cudnosti.       
  2. Její znásilnění se vykládá jako cizoložství. ·        
  3. Na cizoložství se vztahuje trest bičování nebo kamenování, v mnoha případech až smrti.        
  4. Na homosexualitu se vztahuje trest smrti shozením z výšky a dokamenováním.         
  5. Svědectví nemuslima může být zamítnuto jako neplatné.        
  6. Muslim nemusí být trestán za zabití nebo okradení nemuslima.
  7. Barbarská je porážka halal, kterou naše zákony povolují výjimkou. Veškeré chování této entity je mlčky tolerováno, nidko do jejich zvyku nezasahuje a já si rozhodně nepřeji, aby taková situace pokračovala. 

Autor petice


Nepřihlášený uživatel

#194 Re: Atentátníci zabili v Paříži desítky lidí. Další zajali jako rukojmí!!!!

2015-11-14 10:58

#187: Vlastenec - Atentátníci zabili v Paříži desítky lidí. Další zajali jako rukojmí!!!! 

 Počet obětí už se vyšplhal na 150, to je strašné! Jestli ani tohle neotevře vítasčům islámu oči, tak už nevím, co!

hudry

#195 Islám a ty různé srandičky kolem něj

2015-11-14 13:41

jsou v příkrém rozporu s našimi zákony. To dnes ví už i každé malé dítě! Takže kdy, krucinál, to pochopí i naši politici a přestanou z nás i ze sebe dělat blbce a udělovat vyjímky a tolerovat vraždění a znásilňování blbými pindami pod rouškou "multikulti" mordýřských zvěrstev těchto Alláhových detonačních bojovníků.

Buď přijměte a dodržujte naše(!!!) zákony, nebo si ty vaše praktikujte na sobě ve vašich pouštích !!!

Snaha pana Holiše je besporu chválihodná a patří mu za ni dík nás všech. O tom žádná. Na druhé straně ale v principu požaduje (pouze) to, aby se dodržovaly platné zákony. Takže to tak trochu připomíná petici, která by požadovala zákaz přechodu křižovatky na červenou. Zákony musí být jednoduché, jednoznačné a hlavně: MUSÍ SE BEZ VYJÍMEK DODRŽOVAT! Jinak jsou na dvě věci.


Nepřihlášený uživatel

#196 Re: Islám a ty různé srandičky kolem něj

2015-11-14 17:40

#195: hudry - Islám a ty různé srandičky kolem něj 

Já požaduji hlavně zakotvení zákona zákaz práva šaria, do právního řádu, který zakotven nebyl a není. Naše právo úpravu zákona který chci prosadit nikdy neuznalo. Rozsudek který uvádím v petici nebyl českým právním řádem akceptován. Pokud by akceptován byl, např v celé evropě, nebyl by problém, vyhostit každého, kdo by jej nedodržel. nebyly by ghetta ve Francii,  ani jinde, všchni imigranti by museli zřeknout svých  zvyků, které nám tady zatahují,  a které nedopovídají našim zvyklostem, nezískali by právo na azyl, jen na dočasný pobyt, a důsledek by byl ten, že by sem nikdo nešel. To je hlavním cílem - ochrana obyvatel, zamezení rozšíření práva šaria, které je součástí islámu, o to tady běží. S tím zákonem můžete také zamezit činnosti různých neziskovek, které nedělají to co by dělat měly, a má to dalekosáhlé důsledky. Já nemůžu útočit na islám. Tím bych šel proti listině lidských práv a svobod, proti ústavě ČR a nikdo by se pak takovou peticí nebo takovým návrhem zákona nezabýval. Ale můžu - se pokusit prosadit zákaz práva šariá a to je hlavní podstata islámského myšlení. A takový pokus má reálnou naději na úspěch. Je mi líto, že jsme se dosud nepochopili. 

autor petice.


Nepřihlášený uživatel

#197

2015-11-14 17:43

Právo šaria  je základ islámského  právního systému, jeho prameny vycházejí z náboženských textů. Nejde o náboženství, jde o ideologii.  Šaría je právem všech islámských věřících, neboť v islámu nelze náboženství a právo odlišit a každý muslim musí dodržovat islámské právo. Součástí tohoto práva šaria,  jsou normy společenského chování  a morálka. Současně je to právo univerzální,  Jeden z primárních pramenů islámského práva je Korán, soubor zjevení, která byla předána proroku Mohamedovi na přelomu 6. a 7. stolení našeho letopočtu. Korán obsahuje soustavu pravidel, která tvoří právo rodinné, dědické i trestní. Šaríja je jako náboženské právo primárním pramenem, avšak islámské právo má i další prameny jako zákony vytvářené parlamenty nebo soudní rozhodnutí. Základní prameny islámského práva jsou natolik obecné, že je vždy nutné je interpretovat, bez interpretace je často nelze aplikovat. Islámská právní kultura, její instituty, pojmy i vztahy jsou specifické a tedy od naší právní kultury velmi odlišné a vzdálené.

Některé  důvody proč říct ne, právu šária :

Muslimský muž je nadřazený muslimské ženě. ·      

Všichni muslimové jsou nadřazeni všem nemuslimům. ·        

Muslimka se nesmí vdát za nemuslimského muže. ·        

Muslim se může oženit s nemuslimkou, ale jejich děti jsou automaticky muslimové. ·        

Muž se může rozvést jednoduchým oznámením ženě, že se s ní rozvádí. ·         Ž

ena se může rozvést podáním žádosti k soudu, kde musí obhájit důvody k rozvodu. ·        

Svědectví muslimské ženy má u soudu poloviční hodnotu muslimského muže. ·        

Žena znásilněná je za své znásilnění vinna nedostatkem cudnosti. ·        

Její znásilnění se vykládá jako cizoložství. ·        

Na cizoložství se vztahuje trest bičování nebo kamenování, v mnoha případech až smrti. ·        

Na homosexualitu se vztahuje trest smrti shozením z výšky a dokamenováním. ·        

Svědectví nemuslima může být zamítnuto jako neplatné. ·        

Muslim nemusí být trestán za zabití nebo okradení nemuslima. ·        

Muslim (muž či žena) nesmí opustit islámskou víru. ·        

Nemuslim nesmí veřejně kritizovat žádný aspekt islámu. ·        

Muslim nesmí urážet svatou knihu a proroka, neboť tím se stává renegátem, jako by islámskou víru opustil. ·        

Muslim má povinnost obracet jiné na víru svoji. ·        

Muslim má povinnost osidlovat a islamizovat nemuslimská území. ·        

Pod vládou islámu ateisté nebo polyteisté mají na vybranou konverzi na islám, vyhnání, otroctví nebo smrt. ·        

Křesťané, židé a zoroastriáni, přezdívaní „lidé knihy“ mají na vybranou konverzi na islám, vyhnání, smrt nebo pobyt v islámu v postavení druhořadých a poloprávných občanů zvaných dhimmi, platících zvláštní daň zvanou džizia, znamenající náhradu – rozumějme náhradu za smrt, konverzi nebo vyhnání.

Bc. Vladimír Holiš

Nesmyslné

#198 nesmysl

2015-11-15 10:41

pokud je něco i podle rozsudku evropského soudu nelegální a patrně stejně tak podle českého trestního práva, tak nač to ZNOVU zakazovat? abysme vytvořili dojem, že do té doby než bude zákaz přijat je to legální?

 

 


Nepřihlášený uživatel

#199 Re: nesmysl

2015-11-15 12:05

#198: Nesmyslné - nesmysl 

 Jak už jsem dríve uvedl, rozsudek, z roku 2003, kterým je je právo šaria označeno jako nedemokratické , nebyl za celou dobu přijat do českého práva. To znamená, že Č.R. toto rozhodnutí nepřijala. Pokud něco není přijato, jako by to neexistovalo. Takže žádný nesmysl, ale nutnost.

autor petice. 


Nepřihlášený uživatel

#200

2015-11-15 16:16

Moje adresa je podobná s adresou nečestné osoby, měla jsem k vůli ní 2x problémy s Policií České republiky. Jsem čestný člověk.



Nesouhlasím s právem šaría na území ČR, nesouhlasím, aby muslimská kultura a její náboženství bylo zavedeno v Evropě.