zákaz uplatňování práva šárija, na území České republiky


Nepřihlášený uživatel

/ #184

2015-11-13 10:12

Mafra zahájila kampaň podle not neziskovky Refugees Welcome, vyzývá k nové volbě prezidenta nanečisto. Schwarzenberg navrhoval, aby české domácnosti přijaly půl milionu uprchlíků!

Jak už jsme nedávno informovali [1] o tom, že původem dánská neziskovka Refugees Welcome (Uprchlíci, vítejte!) chystá k výročí 17. listopadu vyslat do Prahy zástupce své německé pobočky z Berlína, tak dnes se celá situace vyostřuje. Společnost Mafra, která je provozovatelem režimního loutkového serveru iDnes.cz, dnes spustila ve spolupráci s pražskými organizátory chystaného pouličního hlasování za nového prezidenta, který bude koordinován stejnými osobami z okolí pražských systémových neziskovek napojených na zahraniční fondy a americké velvyslanectví, internetové hlasování [2], jakého prezidenta by lidé (přesněji řečeno čtenáři iDnesu) volili dnes. Prostě volby prezidenta nanečisto.

Kdyby šlo o hurá akci redaktorů iDnesu, nevěnovali bychom tomu pozornost. Jenže to není hurá akce. Naše redakce obdržela informace z významné pražské PR agentury, že jde o internetový spin (propagační projekt) na objednávku. Volby nanečisto jsou prý spinovou akcí plánovanou pražskou pobočkou organizace Refugees Welcome z Dánska, kterou zaštítí právě její česká buňka ve spolupráci s neziskovkami, které spolupracují s fondy George Sorose, a iDnes tak provádí na objednávku marketingovou upoutávku na tuto chystanou pouliční akci! Jde o placený promo spin. Akce má všechny prvky organizované provokace a především odvedení pozornosti od kritické situace s uprchlíky v Evropě, proti kterým prezident Zeman ostře vystupuje. Má totiž být odvedena pozornost od něčeho jiného, že Karel Schwarzenberg zcela reálně navrhoval, aby ČR přijala půl milionu uprchlíků, ale co je horší, aby se o tyto uprchlíky podělily české domácnosti [3].

Volby nanečisto jsou snahou o odvedení pozornosti od uprchlíků, odvedení zájmu od situace v ulicích evropských měst, které jedno po druhém podléhají náporu islamistického exodu ze zemí Blízkého východu a severní Afriky. Refugees Welcome má obrovský dosah až do českých médií, kdy naše redakce dostává informace, že zástupci české buňky této organizace už mají své zástupce dokonce v České televizi, na vysokých školách v ČR a v neposlední řadě v mainstreamových médiích. Organizace pouličního protestu proti prezidentu Zemanovi v této chvíli působí jako bizarní úkaz. O to více je znepokojující, že server Andreje Babiše spolupracuje s organizací Refugees Welcome na rozkladné činnosti proti prezidentu republiky ve chvíli, kdy prezident je jediným jasným a hlasitým odpůrcem migrace ze všech současných vrcholných představitelů českého státu.

VICE-Mafra zahájila kampaň podle not neziskovky Refugees Welcome, vyzývá k nové volbě prezidenta nanečisto. Schwarzenberg navrhoval, aby české domácnosti přijaly půl milionu uprchlíků!