zákaz uplatňování práva šárija, na území České republiky


Nepřihlášený uživatel

#251

2015-12-10 17:54

Jsem proti vývozu cizí kulury a její implementování do hostitelské kultury - bylo by to jako virové onemocnění.
Lidé, kteří utíkali z ČSSR i odjinud se v hostitelské zemi museli chovat tak aby nevyčnívali a museli se naturalizovat, protože byli vděční za azyl. Ti co utíkají nyní to mají na háku a jen nastavují dlaně a jdou atm, kde je nechtějí. Jsem pro uzavření hranic a zpřísnění podmínek pro azylanty. Posílit pravomoci policie a justice a konečně si "dupnout" a trvat na svém a hlavně politici aby vnímali to co chce národ !!!!!!!

Nepřihlášený uživatel

#252

2015-12-10 18:35

Má rád svobodu života,totalita už tu jednou byla.

Nepřihlášený uživatel

#253

2015-12-10 21:26

Soud v německém Wuppertalu rozhodl, že hlídky salafistů v načervenalých vestách se slovy policie šaríi (islámské právo) nejsou nelegální a není je možné trestat. Když loni vyšly do jedné tamní čtvrti, kterou salafisté označili za oblast spadající pod šaríu, vyvolalo to pobouření. Stíháno mělo být devět mužů ve věku 24 až 34 let. Tak se dívám, že i Německo je na šíření šarie krátké. Další důvod, proč trvat na jejím okamžitém striktním zákazu u nás.


Nepřihlášený uživatel

#254 Re:

2015-12-10 21:40

#253: -  

Ano také jsem ten článek četl. něměcko udělalo stejnou chybu, nepřijalo rozsudek Evropského soudu  ve věci   šarija, do svých právních předpisů. U nás to převzetí do našeho práva trvá už 12 let. a rozhodně by se to mělo urychlit. 

  Hezký večer a díky za komentář i podpis

                Bc. Vladimír Holiš, autor petice


Nepřihlášený uživatel

#255

2015-12-10 22:22

Jako občan České Republiky nesouhlasím s právem Šarija na území České Republiky, Islám je náboženství nebezpečné pro naší společnost . Jako občan ČR si přeji, aby v naší zemi byl klid a mír a tímto chci říct, že nesouhlasím s tímto šarijským právem v plném rozsahu.

Nepřihlášený uživatel

#256

2015-12-11 15:34

Proč bychom měli tolerovat muslimská práva v zemi
v kořenech s křesťanskou tradici?!
Kdyby se probrali v hrobech takový Hus nebo Komenský,
nestačili by se divit kam došla civilizace v naší zemi.

Nepřihlášený uživatel

#257 Re:

2015-12-14 23:04

#256: -  

 A ještě stojí za zmínku fakt, že zatímco Ježíš, zakladatel křesťanství, lidi léčil a rozdával lásku, Mohamed, zakladatel islámu, byl sprostý zamindrákovaný vrah a dobyvatel (a k tomu ještě pedofil). V prvních desetiletích své existence si islám násilím podmanil území větší než Evropa. Potoky krve tekly od Hindúkúše po Gibraltar. Toto jsou počátky tohoto "mírumilovného", či slovy Halíka "bratrského" náboženství. 


Nepřihlášený uživatel

#258

2015-12-15 09:44

Dobrý den,

myslím, že je více věcí, které by bylo dobře změnit v rámci prevence nežádoucích změn země. Například zrušit výjimku z hygienických předpisů umožňující "halal porážky".

S pozdravem

V.H.


Nepřihlášený uživatel

#259

2015-12-15 11:22

Předlouhá jest řada těch, kteří kvůli nelidskému právu šaria svým životem zaplatili. Přesto lze stále nalézt hlasy evropských promuslimských populistů, kteří jeho neškodností argumentují a jeho zavádění v evropských muslimských komunitách se nejenže nezdráhají, ale mnozí jej dokonce podporují. Proto se táži, proč oni tohle dělají? Proč jdou jasnou cestou vstříc záhubě naší demokracie? Jsou snad petrodolary saudských šejků či hlasy potenciálních muslimských voličů dostatečnou náplastí za ztrátu naší demokracie a všech hodnot, na nichž Evropa stojí? Vy, milí islámofilové, pohleďte do vašich srdcí, stojí vám to skutečně za to? Opravdu v sobě nenajdete ani trošku vlastní hrdosti?

Karel

#260 Re: Re: Petice je zbytečná

2015-12-15 11:29

#250: - Re: Petice je zbytečná 

A Česká republika ho převzala do zákona? Prošel čtením  parlamentu? Byl zařazen do sbírky zákonů? Pokud vím, tak nic z toho se nestalo. Proto taky ta petice!!! Jestli máte jiné infromace, sem s nimi. 

 autor petice Bc. Vladimír Holiš

Vidím, že bohužel nemáte ani základní právní povědomí. Rozsudek je rozsudek (individuální právní akt) a zákon je zákon (normativní právní akt). Rozsudek (navíc v tomto případě operujete jen s jednou ši několika větami odůvodnění) se opravdu "nepřejímá do zákona". Do jakého zákona ho chcete převzít? Co tím chcete ošetřit? V té turecké kauze tou argumetnací vyřešili konkrétní soudní spor o zákaz jedné politické strany, vznikl maximálně tak precedens, podle kterého je možné posuzovat další případy, ale rozhodně žádný zákon.

Takže je mi vás líto, že věnujete energii takového hlouposti, jako je tato petice. Přitom stačilo poradit se s kýmkoliv s právním vzděláním ...

Karel

#261 Re:

2015-12-15 11:37

#253: -  

Vidím, že máte špatné informace. Maníky s popisem "šaría policie" není možné trestat za to, že si hrají na policii (jak to navrhl prokurátor), protože si je s policií nikdo nemůže splést. Dokud jen někde chodí a vykřikují, že správný muslim nemá pít, jsou ve stejném postavení jako Svědci Jehovovi nebo kdokoliv, kdo bude vykřikovat "obraťte se, zítra je konec světa". Pokud by ale začali dělat cokoliv protiprávního (např. skutečně bránit někomu ve vstupu někam apod.), Němci s nimi rychle zatočí, na to vemte jed, na to nepoetřebují zvláští "zákon proti šaríí")


Nepřihlášený uživatel

#262 Re: Re: Re: Petice je zbytečná

2015-12-16 11:09

#260: Karel - Re: Re: Petice je zbytečná 

 Ano, jistě, jsem připraven na to že  tato petice  se nebude někomu líbit. A že budou snahy,abych ji zastavil nebo ukončil. Doporučil bych Vám aby jste se lépe seznámil s rozsudkem uvedeného Evropského soudu pro lidská práva a případnými násldeky nepřevzetí takových rozsudků do národních práv. Autor petice.  


Nepřihlášený uživatel

#263

2015-12-22 00:04

Je naprosto udesne, ze je nutno psat ve stredni evrope petice na zakaz perverznich, fasistickych, nelidskych stredovekych zvyku, zaostale arabske populace! Je to skutecne horor! Prof. Pavel Ricar

Nepřihlášený uživatel

#264 Re:

2015-12-22 13:32

#263: -  

 Souhlasím. Děkuji za podporu. Autor petice.


Nepřihlášený uživatel

#265

2015-12-24 15:20

Papež František oznámil lidu na náměstí svatého Petra, že tyto Vánoce mohou být poslední pro lidstvo, že současný chaotický stav světa znamená „začátek konce všech dob“. A jakou náladou budou prodchnuty bohoslužby v katolických chrámech v Moskvě? Jak se vůbec cítí dnes katolíci v Rusku?

 „V Moskvě je naše komunita velká — až 60 tisíc lidí, ale do chrámu přichází méně, v tyto dny přibližně 5-6 tisíc lidí. Slavíme Vánoční svátky v nejkrásnějším kostele města — katedrále Neposkvrněného početí v Malé Gruzínské ulici. Je vystavěn v architektuře prototypu Westminsterského opatství. Zde se dodržují tradice: na počátku mše představený položí do jeslí figurku Ježíška, poté se pomocí ohňostrojů rozsvítí skutečná Betlémská hvězda na moskevském nebi", vyprávěl Sputniku ředitel Informační služby římsko-katolické Arcidiecéze Matky Boží v Moskvě otec Kirill (Gorbunov).

Otec Kirill oznámil, že v chrámu už stojí nazdobené sromky, umělecky slavnostně instalovány jesle, kde se podle pověsti narodil Kristus.

VICE-Papež vyzval lidstvo, aby se vzdalo všech zbraní hromadného ničení

„Pro mnohé je to dojemná scéna. Ale ve skutečnosti je to obraz maximální bídy. Když se zamyslíme — Kristova rodina, to je rodina migrantů, kteří museli opustit svůj domov, přijít do Betléma, kde tehdy probíhalo sčítání obyvatel. A potom utíkat do Egypta. Stali se uprchlíky. Zní to velmi aktuálně! Svět je i dnes plný utrpení a válek. Otec František to připomíná. Proč? Proto, že od té doby, kdy se před 60 lety objevila jaderná zbraň, každé Vánoce mohou být posledními.

Více: POSLEDNÍ VANOCE PRO LIDSTVO SVĚTA DUVOD MULTIKULTI

KONEC VSECH DOB-MATOUŠ 24 KAPITOLA

 BUDE U KONCE DOBY-ZJEVENI JANOVO 13 KAPITOLA


Nepřihlášený uživatel

#266

2015-12-28 04:18

Navzdory papeži a jeho "halíkům" je třeba, aby se řídili přivandrovalci ve službách Zla našimi zákony. Tak, jako tomu je v Rusku, kde je zákonem stanovena rovnost všech obyvatel bez nesmyslných, ba zrůdných práv menšin a ilegálních běženců. Bohužel někteří církevní hierarchové jsou na straně práva šaria, džihádu a fatwy. Bohužel někteří tvrdí, že máme s muslimy stejného Boha.

Nepřihlášený uživatel

#267 Re:

2015-12-31 16:42

#266: -  

 právo šária tady bude dokud ho bude podporovat bohuslav sobotka potporuje take jihad sobotka je člen islámského státu 

Tomáš

#268 Re: Re:

2015-12-31 21:30

#261: Karel - Re:  

 Tomu vážně věříte? Nebuďte naivní. Vy nevíte o tom, jak si islamisté pochodují Londýnem s neonacistickými transparenty a bobíci je jen nečinně sledují? Vy nevíte o tom, jak ve Francii pravidelně propukají nepokoje, noční rabování a policie ze strachu nezasáhne, jen je se drží v odstupu? Vy nevíte, že Belgie celé roky přihlížela radikalizaci v Molenbeeku a nezasáhla, i když tajné služby měly jasné indície, že se tamní radikálové podíleli i na předešlých teroristických útocích? Vy nevítě o celé té plejádě humanistů, kteří v rámci zvrácené tolerance podporují uzákonění šarii mezi muslimskými komunitami? Opravdu si myslíte, že tahle připosraná, do kouta stále více zaháněná Evropa je garantem ochrany našich hodnot proti agresivnímu islámu a jeho středověkým zvykům? Spite dál, ale bude to pro vás velmi nepříjemné probuzení, to vám garantuji.

Tomáš

#269 Re: Re:

2015-12-31 21:44

#267: - Re:  

 Sobotka je jen tragická figurka zalezlá Bruselu hluboko v zadnici. Bez vlastní vůle a špetky cti slouží cizím zájmům proti našemu národu. Pouhý pěšák v šachové partii rozehrané silami zla.


Nepřihlášený uživatel

#270

2016-01-04 09:54

Plně souhlasím

Nepřihlášený uživatel

#271 Kolín nad Rýnem čelil na Silvestra vlně sexuálních útoků a krádeží od přistěhovalců

2016-01-04 23:05

Policie v Kolíně nad Rýnem řeší rozsáhlý případ sexuálních útoků a krádeží během silvestrovské noci, které mají nejméně osmdesát obětí. V pondělí to podle listu Kölner Stadt-Anzeiger oznámil policejní prezident Wolfgang Albers. Za útoky stály početné skupinky mužů, kteří byli arabského a severoafrického vzezření.

„Stav, kdy uprostřed města dochází k takovým činům, je nepřípustný,” řekl Albers k napadením a krádežím u kolínského hlavního nádraží.

Na tiskové konferenci sdělil, že na přilehlém náměstí se shromáždila asi tisícovka mladých mužů arabského vzhledu, jak uvedli svědci i policisté. Z tohoto davu se následně vyčlenily skupinky o 20 až 100 lidech, kteří pak obkličovali, okrádali a obtěžovali ženy.

Masové osahávání

Albers uvedl, že šlo o sexuální delikty v masivní podobě. Obtěžováno bylo nejméně 15 žen. Některé z žen, které cituje list Die Welt, vypověděly, že je muži osahávali po celém těle.

„Náhle jsem ucítila ruku na svém zadku, pak na prsou, nakonec mě osahávali všude,” uvedla jedna z žen. „Jeden útočník sáhl do kalhot i policistce v civilu,” sdělil Arnold Plickert z policejního odborového svazu.

Útočníci pak své oběti připravili o mobilní telefony, kabelky či peněženky.

Kolínská policie označila některé sexuální útoky jako snahu odvést pozornost obětí od kapesních krádeží.

V neděli u kolínského nádraží zadržela policie pět lidí, kteří se podíleli na obtěžování žen a okrádání cestujících. Zda ale tyto činy souvisí s událostmi silvestrovské noci, není zatím jasné.


Nepřihlášený uživatel

#272

2016-01-13 19:45

Super petice.Taky bych k tomu přidal zákaz islámu a halal jídla ať si to nechají pro sebe ku.vy a.a.bské.

Nepřihlášený uživatel

#273

2016-01-13 21:59

Právo šaríja je krok o stovky let zpět. Já jsem spokojen ve společnosti, kde ženy nejsou de jure i de facto považovány za méněcenné a směnný artikl, a homosexuálové a nemuslimové za lovnou zvěř nebo občany druhé kategorie. Rovněž se mi nelíbí, aby se jako trest za krádež předepisovalo zmrzačení a za odpadnutí nebo mimomanželský sex trest smrti ukamenováním nebo ubičováním (zkuste přežít sto ran bičem, pokud se kat snaží, abyste nepřežil/a). Zdá se vám to, co píšu, trochu přehnané? Tak si přečtěte, o čem šaríja je - na internetu jsou doslovná znění.


Nepřihlášený uživatel

#274 Re: Re:

2016-01-14 09:23

#261: Karel - Re:  

 Němci s ním rychle zatočí? To jako fakt? To jsem viděl, jak střelhbitě rychle zatočili na Silvestra s řádícími muslimy v Kolíně nad Rýnem, Hamburku apod. I ta rychlost, než se to dostalo do médií, byla vskutku fenomenální. Blesk je jejich pomalejší brácha. A to byli prosím jen mladí neozvbrojení výrostci, co bude dělat policie, až budou v ulicích řádit po zuby ozbrojená komada vyškolená z bojůvek IS? Propašovat v tom nastalém chaosu do země zbraně nepředstavuje pro logisticky vyspělý IS se Saúdskou Arábií v zádech ten nejmenší problém.


Nepřihlášený uživatel

#275

2016-01-14 09:40

Konečně demokratické řešení "problému". Stejný postup jako v případě "práva šárija" - tedy právně zakázat a dle tohoto zákona i trestat - je třeba jednat i v případě propagace fašizmu a komunizmu. Bohužel se to neděje, jak jinak by si někteří komunisté mohli otevírat hubu a hájit např. trest smrti Dr. Milady Horákové. - Pokud mohu poprosit: vypište i tady petici!