zákaz uplatňování práva šárija, na území České republiky


Nepřihlášený uživatel

#276 Re:

2016-01-14 11:00

#275: -  

Každý máme volbu. Já imigraci nechci a nestojím způsob života, který imigrace přináší. Úplně mi stačí, co se děje kolem. Vy zřejmě toto riziko podceňujete a imigranty vítáte. Asi jste si nepřečetl odůvodnění petice. Šária byla výrokem soudu , nikoli mnou, uznána  jako nedemokratická.  Váš sarkazmus tedy není na místě.


Nepřihlášený uživatel

#277 Re: Re: Re: Případný zákaz je zbytečný

2016-01-14 13:48


Nepřihlášený uživatel

#278

2016-01-14 16:55

Kdybychom my prijeli do islamske zeme a netolerovali jejich pravo tak se se zlou potážem. Jejich země jejich pravidla;naše země naše pravidla. Chceš li tu byt tak respektuj nase zakony

Nepřihlášený uživatel

#279

2016-01-14 19:34

Je potřeba udělat vše pro naše děti a tím nejmenším ,je podepsat tuto petici

Nepřihlášený uživatel

#280 Re: Re: Re:

2016-01-15 09:10

#274: - Re: Re:  

 Ano. Situace v Německu, ve Švédsku, ve Francii jasně ukazuje, že policie nejenže nedkáže ochránit své občany před řáděním muslimů, ale ani o to nestojí, jejich trestnou činnost přehlíží a tutlá, zato lidi, kteří se zcela legitimně proti tomuhle šílenství a zrůdnosti bouří, označuje za nácky a jejich demonstrace rozhání vodními děly a slzným plynem. V těchto zemích už dávno nepanuje demokracie a svoboda slova a vlastně jim může být vcelku jedno, jestli současnou multikulti totalitu brzy nahradí islámská, která převezme otěže od užitečných idiotů jako Merkelová, Hollande apod., ale naším úkolem je chránitposlední zbytky polistopadové demokracie v naší zemi, totalitnímu molochu EU navzdor.


Nepřihlášený uživatel

#281 Re: Re: Re: Re:

2016-01-15 10:05

#280: - Re: Re: Re:  

Mimo jiné je to způsobeno také tím, že Německo nepřevzalo, stejně jako Velká Británie, Francie a další země  zákaz práva šária do svého právního řádu.  Některá opatření v tomto smyslu přijalo  Madarsko,  a Estonsko nebo Litva. Z evropských zemí zákaz  práva šaria  platí ve Švýcarsku i když jen v omezené formě - zahrnuto v zákonech.  A kolik imigrantů Švýcarsko přijalo? Kolik jich tam dobrovolně šlo? Za celý rok cca 1200. To je podle mne ta správná cesta. Označit  právo šarija např. v ústavě jako nedemokratické, zamezit jeho propagaci a uplatňování a pak do takové země žádný imigrant nepůjde!!!!!! Hezký den. Autor petice.


Nepřihlášený uživatel

#282

2016-01-16 15:06

člověk má povinnost chránit svoji zemi
Libor

#283 Re: Re:

2016-01-16 20:12

#201: - Re:  

 Ani nevíte, jak se mýlíte. Současný islám rozhodně není to samé, co současné křesťanství. Máte značně zkreslený naivně sluníčkářský pohled na svět. Současná křesťanská kultura, kterou v Evropě máme, není jen o křesťanství, ale způsob uvažování a civilizační hodnoty, které si osvojili jak křesťané, tak židé, tak ateisté a které se po celá staletí vyvíjely. Jenže islámská kultura se točí jen kolem islámu a vše ostatní je diskriminováno, není pro to v islámské kultuře místo. Prošli jsme vývojem vykoupeným krví zakončeným dvěmi světovými válkami a na tom stojí naše současné hodnoty a islám, který rozlišuje lidi dle statusu, pohlaví a vyznání by pro nás byl bezpochyby krokem zpět. Musíme se postavit proti prolínání islámu do naší kultury a islámského práva, neb to porušuje naše zákony. Pakliže tady muslimové chtějí být, musí se přizpůsobit naší kultuře, našim zvykům, našemu právnímu systému a žebříčku hodnot. Pakliže to odmítají, tak zde pro ně není místo.


Nepřihlášený uživatel

#284 Re: Re: Re:

2016-01-16 20:49

#283: Libor - Re: Re:  

Plně s Vámi souhlasím. Pochopil jste bez jakéhokoliv vysvětlení hlavní a skrytý smysl této petice. Jistě chápete že vzhledem k textu ústavy č.R., není možno útočit na jakékékoliv náboženství a tedy tím i to islámské, otevřenou formou. Děkuji za Vaši argumentaci, a komentář,  který možná spoustě nerozhodnutých otevře oči. S přátelským pozdravem Bc. Vladimír Holiš, autor petice.   


Nepřihlášený uživatel

#285

2016-01-24 16:37

Tato petice je velice záslužná práce proti tyranům, teroristům a vrahům. Je pro naše dobro pokud chceme žít v klidu a taky zajistit klid našim potomkům.

Nepřihlášený uživatel

#286

2016-01-24 20:34

PROTOŽE NENÍ S NAŠÍ ÚSTAVOU

Nepřihlášený uživatel

#287 Re: Případný zákaz je zbytečný

2016-01-28 11:34

#1: hudry - Případný zákaz je zbytečný 

 

#7

2016-01-14 02:18

V sedmém století našeho letopočtu se vynořil kočovný beduín, který převzal z křesťanství víru a naději v nesmrtelnost. Zkarikoval ji však k nepoznání, když každou odměnu a každou naději přeměnil na sexuální požitky. Zničil pramen lidského štěstí tím, že zneuctil ženu a dovolil polygamii a za součást svého učení prohlásil zničující válku proti zbytku lidstva. V základech této nauky stojí požitkářství a násilí, tj. nadřazenost brutality nad duchovními hodnotami. Mezi křesťanstvím a islámem zuří po dvanáct století válka. A dokud bezcitná, neúprosná dogmata falešného proroka budou nacházet své stoupence, nebude na zemi nikdy mír.


Nepřihlášený uživatel

#288

2016-01-30 16:22

Absolutně souhlasím s textem petice, stále se mimo jiné mluví o cenzuře za minulého režimu,ale ted je to mnohem a mnohem horší,když naše media o skutečnostech mlčí,lžou a zkresluji i základní fakta o migrantské pohromě která se valí na celou Evropu a brzy přijdeme na řadu i my v ČR. Aby probůh nenastal bez přehánění jednou okamžik "kdy živí budou závidět mrtvým"............i přesto stále věřím že náš národ a naši lidé nebudou jako ovce které půjdou na porážku. Je jen na nás aby jsme se tomu zlu které už přišlo a stále přichází postavili bez rozdílu politického i jiného přesvědčení a byli v tomto jednotni. Víc už se nemá cenu stále opakovat.

Nepřihlášený uživatel

#289

2016-01-31 18:09

ROZCHÁZÍ SE Z NAŠÍ ÚSTAVOU A TO JE PROBLÉM KTERÝ ŠARIA NIKDY NEBUDE AKCEPTOVAT
islámofob okamurovec putinovec

#290 Re:

2016-02-08 04:51

  právo šária je utok na lidska práva

 evropska vlada nas zradila podle zakonu by v evropě neměl byt žadnej muslim korán právo šária a jejich zpusob života porušuje naše zakony


Nepřihlášený uživatel

#291

2016-02-08 11:12

VIDEO: Důstojník ministerstva vnitra koordinoval provokační akci skupiny maskovaných mužů během sobotní demonstrace proti islámu v Praze! Neuvěřitelná inscenace režimu a jeho manipulování s veřejným míněním!

Redakce AE News přináší zásadní video ze sobotní demonstrace Antify v Praze, což byla truc-demonstrace proti demonstracím na odpor vůči islámu. Průvod ultralevicových anarchistů s transparenty „Uprchlíci, vítejte!“ se střetl s bizarní a koordinovanou skupinkou „nácků“, které koordinoval muž v hnědé bundě a současně ten samý muž v podstatě koordinoval i uniformované policisty na druhé straně pomyslné barikády. Zajímavé bylo i místo, kde se maskovaní náckové nacházeli a z jaké budovy vycházeli. Z budovy v majetku ministerstva vnitra. Zapálení sociálního centra v Praze tak dozajista nemají na svědomí občané, ale právě někdo z těchto provokatérů.

Důstojník koordinoval nácky, kteří vylézali z budovy v majetku ministerstva vnitra!

V sobotu se po celé Evropě konaly demonstrace, namířené proti islamizaci Evropy. Je nutné zdůraznit, že na podporu premiéra Sobotky se před Úřadem vlády sešlo kolem 60 lidí, zatímco napříč republikou demonstrovaly tisíce lidí jak proti islamizaci Evropy, tak i proti politice našeho premiéra. Je evidentní, že premiér Sobotka čím dál tím více ztrácí veřejnou podporu.

VICE-VIDEO: Důstojník ministerstva vnitra koordinoval provokační akci skupiny maskovaných mužů během sobotní demonstrace proti islámu v Praze! Neuvěřitelná inscenace režimu a jeho manipulování s veřejným míněním!


Nepřihlášený uživatel

#292

2016-02-08 11:12

VIDEO: Evropská komise chce zrušit anonymitu Bitcoinu. Německo omezí v bankách hotovostní transakce na 5,000 EUR! [CZ Titulky]

Jak už jsem hovořil na toto téma v pátečním rozhlasovém pořadu [1], nasunování NWO v Evropské unii pod taktovkou globalistů nabralo nečekané tempo a posledním produktem tohoto procesu jsou dvě zprávy z bankovního prostředí. Evropská komise chce zrušit anonymitu Bitcoinu [2], resp. veškerých konverzních transakcí na území EU. Anonymita sice bude zaručena na úrovni systému Bitcoinu, protože s tím nelze nic udělat, ale veškeré konverze do reálných měn a veškeré transakce obchodníků, provozovatelů e-shopů a jiných subjektů, které budou akceptovat přijímání plateb v Bitcoinu, budou podléhat povinnosti odhalení identity skrze oveřovací mechanismy. Evropská komise navrhuje ověření platební kartou apod. Přijímání Bitcoinu bez ověření identity toho, kdo Bitcoinem platí, bude považováno za praní špinavých peněz.

A druhá zpráva, z podobného soudku, je z Německa. Země se chystá omezit veškeré bankovní hotovostní transakce na 5,000 EUR. Jde o počátek realizace tzv. „elektronického koncentráku“, o kterém jsem už hovořil v pátek na Svobodném rádiu. Německo podle dalších informací uvalí tuto hotovostní hranici „per transaction“, ale toto zřejmě nebude dlouho trvat a přijde omezení „per month“ apod. Je to cesta, kdy hotovostní peníze budou postupně vytlačovány z oběhu, až v určité chvíli úplně zmizí a bude se platit jen elektronicky, takže stát a elity budou mít dohled nad vším, co kupujete, za co platíte a bez dozoru státu si nebudete moci koupit ani žvýkačku.

VICE-VIDEO: Evropská komise chce zrušit anonymitu Bitcoinu. Německo omezí v bankách hotovostní transakce na 5,000 EUR! [CZ Titulky]


Nepřihlášený uživatel

#293

2016-02-08 11:13

Erdogan bombarduje turecké Kurdy, syrští otevírají svá zastoupení v Moskvě i ve Washingtonu. Video

Na jihovýchodě Turecka vládní jednoty ostřelují kurdské město Cizre, devět civilistů mělo být zabito. Uvádí se, že více než 20 lidí se už asi dva týdny skrývá ve sklepech. Ve  městě probíhají protesty; policie rozhání demonstranty slzným plynem. Místní aktivisté vyzývají k zastavení bombardování, dovolávají se povinnosti k poskytnutí lékařské pomoci raněným. Turecká vláda mezitím trvá na tom, že cílem útoků jsou pouze kurdští bojovníci.

VICE-Erdogan bombarduje turecké Kurdy, syrští otevírají svá zastoupení v Moskvě i ve Washingtonu. Video


Nepřihlášený uživatel

#294

2016-02-08 11:14

Screeny č. 2 až 8 : V příloze k emailu č. 2 byla následující prezentace. V závěru Herzmann nabádá k manipulaci veřejného mínění pomocí dojemných uprchlických příběhů, ubrečených dětí apod.
Screen č. 9 : Vše co loutkový Sobotka řekne a co udělá je předem připravené od jeho poradců a expertů
Screeny č. 11 - 15 : Dokument v příloze - Ke strategii migrační politiky. Č. 13 = Odmítání kvót vládou bylo pouze účelové, aby si mohli hrát na obránce před imigrací
Screeny č. 17 - 19 : Prezentace společnosti Millward Brown pro ČSSD - chtějí využít prostředků neurovědy a sociální psychologie, aby zjistili jak nejlépe oblbnout voliče
Screeny č. 23 - 24 : Tým zodpovědný za tvorbu dlouhodobého programu ČSSD - většina členů jsou pro-imigrační neomarxisté. Následuje příloha MDA - dlouhodobý program
Screeny č. 25 - 31 : V dlouhodobém programu ( nyní už zveřejněném) plánuje ČSSD boj za nový světový řád, globální vládnutí, zničení samostatných národů a multikulturní socialismus
Screeny č. 35 : MDA = Masarykova demokratická akademie. Pod nevinným názvem se skrývá parta protinárodních, neomarxistických ideologů a aktivistů. Z MDA plánují udělat klíčový orgán strany
Screen č. 36 : Doručené emaily 2013
Screeny č. 37, 38 : migrační večerníček v lepší kvalitě
Screeny č. 39 - 41 : starší emaily ve složce Odesláno

VICE-Oto Novotný - 4. balík Emailů

Všechny materiály jsou autentické. Vláda lže.

Na počátku této kauzy vláda mlžila a odmítala cokoliv potvrdit, přestože museli okamžitě vědět, že k hacku došlo. Nyní se vláda chce z této kauzy vykroutit obviněním, že námi zveřejněný materiál je podvrh, že je neautentický apod. Tím si zároveň připravuje pozice pro další vývoj - cokoliv teď zveřejníme, vláda z titulu své moci prohlásí, že jde o podvrh a nebude muset nic vysvětlovat. Z naší strany k žádnému falšování, k žádnému přepisování údajů na printscreenech nedošlo. Je to vláda, která podvádí, lže a zákulisně intrikuje proti národu.

VICE-Screeny č. 2 - 3 : pokračování Emailu č. 35 z 1. várky Sobotkových Emailů


Nepřihlášený uživatel

#295

2016-02-08 11:17

6. 2. 2016 - Živě z ulic Prahy.
Sledujeme aktuální dění v centru Prahy, kde se konají pro a protimigrantské demonstrace.

VICE-6.2.2016. ŽIVĚ DEMONSTRACE BEZ CENZURY

VICE BEZ CENZUR-6.2.2016 Pevnost Evropa - Demonstrace proti islamizaci Evropy

Blbí novináři, stranické kecy. Sobotka pohrdá Čechy. Reakce na kauzu uniklých e-mailů jsou ostré - Slováci nepřijmou uprchlíky ani dobrovolně. Peníze pošlou jen na ochranu Schengenu - TAK UŽ SE NĚMCI ÚSPĚŠNĚ INTEGRUJÍ - Co se opravdu dělo v Kolíně? Na veřejnost unikla policejní zpráva. Je to hodně drsné - Po novoročních útocích v Kolíně sílí v Německu protesty proti migrantům - Další země má uprchlíků plné zuby a hodlá zavést razantní opatření proti migrantům - FT o politických rizicích roku 2016: Čína a Británie připravují překvapení

VICE-Studio REPORT 8.1.2016


Nepřihlášený uživatel

#296

2016-02-08 11:18

ERDOGAN NEZABIJI IS ALE ZABIJI CIVILISTY A KURDY

V průběhu oficiální návštěvy prezidenta Turecka Recepa Tayyipa Erdogana v Ekvádoru uspořádali studenti Ústavu národních výzkumů (IEAN) protestní akci, oznámily noviny eldiario.es.

Během vystoupení tureckého prezidenta přerušila skupina mladých lidí jeho projev výkřiky „Vrahu!", „Pryč!", „Ať žije kurdský lid!".

Zastánci Kurdů žádali na prezidentovi Turecka, aby zastavil čistky v oblastech, kde žijí představitelé této etnické menšiny.

Více: VIDEO-Během vystoupení tureckého prezidenta přerušila skupina mladých lidí jeho projev výkřiky „Vrahu!

SYRIE MA USPECHY DIKY RUSKEMU LETECTVU

Delegace opozice zformovaná podle výsledků schůzek v metropoli Saúdské Arábie, přijala rozhodnutí pozastavit dialog o syrském urovnání v Ženevě v souvislosti s úspěchy armády SAR, prohlásil v sobotu na tiskové konferenci syrský ministr zahraničí Valíd Muallem.

„Delegace opozice z Rijádu se rozhodla přerušit dialog po zprávách o úspěších syrské armády", řekl Muallem.

Ženevská jednání mezi syrskou vládou a zástupci opozice začala 29. ledna. Konají se v souladu s rezolucí Rady bezpečnosti OSN č. 2254. Očekává se, že jednání potrvají šest měsíců.

Více: Delegace opozice z Rijádu se rozhodla přerušit dialog po zprávách o úspěších syrské armády

ČT LŽE O INVAZI RUSKA V SYRII RUSKO TAM JE LEGALNĚ NA ŽADOST B.ASADA TO UŽ VĚDÍ VŠICHNI EVROPANÉ

Prezident Turecka Tayyip Erdogan označil za „směšné“ prohlášení Ruska, že Ankara plánuje vpád do Sýrie, informuje agentura Anadolu.

„Mně se toto prohlášení Ruska zdá směšným… V současné chvíli je Rusko v Sýrii a uskutečňuje vpád," prohlásil turecký prezident, který vykonává návštěvu v Senegalu.

Ve čtvrtek prohlásil oficiální mluvčí ruského ministerstva obrany generálmajor Igor Konašenkov, že existují vážné důvody pro podezření Turecka z příprav na vojenský vpád do Sýrie.

Více: TURECKO TAJI INVAZI DO SYRIE MEDIA MANIPULUJI VEREJNÉ MINENÍ!!!!O INVAZI TURECKA


Nepřihlášený uživatel

#297

2016-02-08 11:27

Návrh "migračního večerníčku" přesně vystihuje způsob myšlení a charakter těchto xenofilních multikulti prasat - lhát, manipulovat, demagogicky oblbovat, útočit na emoce. Takové je jejich řešení migrační krize. Z uvedených informací vyplývá, že už i MV ( Ministerstvo Vnitra) tuto plánovanou multi-kulturní propagandu podporuje.

 VICE-Třetí dokument je o Prorůstání neomarxismu do struktur ČSSD 

 SOBOTKA-(balík č. 3)


Nepřihlášený uživatel

#298

2016-02-08 11:51

FICO ODMITA UPRCHLIKY A EU FICO OPROTI NAŠEMU ŠAŠKOVI SOBOTKOVI JE NA UROVNI INTELIGENCE 

SLAVA SLOVENSKU SLAVA FICOVI-Fico: Vzniku ucelené muslimské komunity zabráníme. Kvóty odmítáme


Nepřihlášený uživatel

#299 TAK LASKAVE NEHAZTE SPINU NA RUSKO ZE ZKRS RUSAKY TU MAME ISLAM KDYZ TO JE ZKRS TURECKO,EMIRATY A US

2016-02-08 13:23

Na Rusko nelze svalovat zdánlivou vinu za zmaření mezisyrských jednání, protože účelnost pokračování boje proti teroristickým skupinám nikdo nepopírá, prohlásil tiskový mluvčí ruského prezidenta Dmitrij Peskov.

„Rusko podporuje útočné akce syrské armády bojující proti teroristickým skupinám. Teroristické skupiny se neúčastní a ani nesmí účastnit těchto jednání. Účelnost pokračování boje s těmito skupinami nikdo nepopírá, proto by zřejmě nemělo být Rusko obviňováno z toho, že právě na ně padá jakási zdánlivá vina za zmaření jednání", řekl v pondělí Peskov novinářům, informuje RIA Novosti.

Více: Na Rusko nelze svalovat zdánlivou vinu za zmaření mezisyrských jednání, protože účelnost pokračování boje proti teroristickým skupinám nikdo nepopírá

V Národním centru řízení obrany ruského ministerstva obrany se pořádá brífink na téma "Ozbrojené síly RF v boji s mezinárodním terorismem. Nové údaje", který je určen pro zástupce médií.

Více: DUKAZE ZE TURECKO ODKUPUJE ROPU OD DAIS IS BOJOVNIKU A ZE BOJOVNICI VOZI CISTERNY ZE SYRIE DO TURECKA

PRO OBČANY CO NEVIDI FAKTA

TAK LASKAVE NEHAZTE SPINU NA RUSKO ZE ZKRS RUSAKY TU MAME ISLAM KDYZ TO JE ZKRS TURECKO,EMIRATY A USA A BRUSEL JE LEHKE HODIT NA JEDINEHO CLOVEKA VINU KTERY SE SNAZI ZASTAVIT KRIZI UPRCHLIKU DO EVROPY SE PROBUDTE NEBO JSTE FURT TAK BL..... S ČT A TV ME NIKDO NEDIKTUJE CO SI MAM MYSLET HLEDAM PRAVDU 


Nepřihlášený uživatel

#300

2016-02-08 13:44

AMERICKÉ HOVADA NAM CHTEJ ROZVRACET NASI ZEM A NEVYHOVUJE JIM FICO A ZEMAN ZE NECHTEJ UPRCHLIKY A 5 ČECHU V CIZINE LIBANONU BYLA DALSI HRA NA NAROD ČR MANIPULACE VEREJNEHO MINENI

VICE-KAROL POLÁK: AMERIČANOM NEVYHOVUJE FICO ANI ZEMAN