zákaz uplatňování práva šárija, na území České republiky

Quoted post

hudry

#195 Islám a ty různé srandičky kolem něj

2015-11-14 13:41

jsou v příkrém rozporu s našimi zákony. To dnes ví už i každé malé dítě! Takže kdy, krucinál, to pochopí i naši politici a přestanou z nás i ze sebe dělat blbce a udělovat vyjímky a tolerovat vraždění a znásilňování blbými pindami pod rouškou "multikulti" mordýřských zvěrstev těchto Alláhových detonačních bojovníků.

Buď přijměte a dodržujte naše(!!!) zákony, nebo si ty vaše praktikujte na sobě ve vašich pouštích !!!

Snaha pana Holiše je besporu chválihodná a patří mu za ni dík nás všech. O tom žádná. Na druhé straně ale v principu požaduje (pouze) to, aby se dodržovaly platné zákony. Takže to tak trochu připomíná petici, která by požadovala zákaz přechodu křižovatky na červenou. Zákony musí být jednoduché, jednoznačné a hlavně: MUSÍ SE BEZ VYJÍMEK DODRŽOVAT! Jinak jsou na dvě věci.

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#196 Re: Islám a ty různé srandičky kolem něj

2015-11-14 17:40:49

#195: hudry - Islám a ty různé srandičky kolem něj 

Já požaduji hlavně zakotvení zákona zákaz práva šaria, do právního řádu, který zakotven nebyl a není. Naše právo úpravu zákona který chci prosadit nikdy neuznalo. Rozsudek který uvádím v petici nebyl českým právním řádem akceptován. Pokud by akceptován byl, např v celé evropě, nebyl by problém, vyhostit každého, kdo by jej nedodržel. nebyly by ghetta ve Francii,  ani jinde, všchni imigranti by museli zřeknout svých  zvyků, které nám tady zatahují,  a které nedopovídají našim zvyklostem, nezískali by právo na azyl, jen na dočasný pobyt, a důsledek by byl ten, že by sem nikdo nešel. To je hlavním cílem - ochrana obyvatel, zamezení rozšíření práva šaria, které je součástí islámu, o to tady běží. S tím zákonem můžete také zamezit činnosti různých neziskovek, které nedělají to co by dělat měly, a má to dalekosáhlé důsledky. Já nemůžu útočit na islám. Tím bych šel proti listině lidských práv a svobod, proti ústavě ČR a nikdo by se pak takovou peticí nebo takovým návrhem zákona nezabýval. Ale můžu - se pokusit prosadit zákaz práva šariá a to je hlavní podstata islámského myšlení. A takový pokus má reálnou naději na úspěch. Je mi líto, že jsme se dosud nepochopili. 

autor petice.