Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie


Nepřihlášený uživatel

#6826 Smíříme se s tím, že naše ženy budou znásilňovány a postupně se s tím naučíme žít? :-((

2016-01-14 13:12

Smíříme se s tím, že naše ženy budou znásilňovány a postupně se s tím naučíme žít?

Kromě Kolína a Hamburku jsou hlášeny sexuální delikty takzvaných uprchlíků také ze Stuttgartu, rakouského Salcburku, švýcarského Curychu, finských Helsinek a švédského Kalmaru. Ti, kteří neustále varovali před migranty a poukazovali i na to, že přistěhovalci v budoucnu budou například znásilňovat ženy v Evropě, byli nejen médii označeni za xenofoby, rasisty a v konečné fázi za fašisty. Dnes vidíme, že ten, kdo poukazoval na rizika spojená s migranty, měl v podstatě pravdu.

Dle mého názoru je dnes na tom spolu se Švédskem nejhůře Německo. Je mi velmi líto, že zrovna v sousedním Německu, kde byl dlouhá léta relativní klid a pořádek, se v několika městech staly ženy a dívky obětí sexuálních deliktů od migrantů. Žel musím konstatovat, že i v Německu se vytvářejí no-go zóny tak, jak je známe z Bruselu či Londýna.

Položme si otázku, co se ještě musí stát, aby evropští politici pochopili, že „uprchlíci“ znamenají bezpečnostní ohrožení pro celou Evropu. Nebo se máme smířit s tím, že naše ženy budou znásilňovány a postupně se naučíme žít v každodenním strachu o svůj život?

VICE-Smíříme se s tím, že naše ženy budou znásilňovány a postupně se s tím naučíme žít?


Nepřihlášený uživatel

#6827 VIDEO: A je to venku! Organizované znásilňování evropských žen migranty na Nový rok je arabská tradi

2016-01-14 13:14

VIDEO: A je to venku! Organizované znásilňování evropských žen migranty na Nový rok je arabská tradice zvaná „Taharrush gamea“, odhalila konečně německá policie! [CZ Titulky]

Ctěný soude, já jí neznásilnil, to je naše kulturní tradice z mojí rodné země. Přišel jsem do vaší země, abych vás kulturně obohatil! Řekli mi to v neziskovce, která mi pomohla se sem do Evropy dostat. Tady pan obhájce to taky říkal, že můj nárok na zachování kulturních obyčejů mojeho etnika je v Evropě nedotknutelný. Já mám na to právo!

Tak takhle nějak, už brzy, budou probíhat soudy s násilníky v celé Evropě. Jak totiž dnes odhalila německá prokuratura, resp. Úřad německé federální policie, organizovaná vlna masového znásilňování žen v evropských městech na Nový rok je ve skutečnosti arabská zábava mladých mužů, tradice s názvem „Taharrush gamea“ (čti „taharuš džamíja“), což v překladu znamená „Znásilňovací hra“.

Celá hra je v podstatě obdobou sociálních virálních her na Facebooku (planking, cold bucket, idiots having fun…), ovšem mnohem brutálnější. Taharrush gamea funguje tak, že se mladí Arabové dohodnou po sociálních sítích, že se sejdou na nějaké veřejné masové akci, obvykle na festivalu nebo demonstraci a rozdělí se do dvou skupin. Jedna vytvoří vnitřní kruh, spíš takový roj, který obestoupí vyhlédnutou oběť a vybraný muž ženu znásilní. Druhá skupina, vnější kruh, potom odvádí pozornost kolemjdoucích a přihlížejících, kteří kvůli davu nemají vůbec šanci zjistit, co se děje uvnitř davu ve vnitřním kruhu.

VICE-VIDEO: A je to venku! Organizované znásilňování evropských žen migranty na Nový rok je arabská tradice zvaná „Taharrush gamea“, odhalila konečně německá policie! [CZ Titulky]


Nepřihlášený uživatel

#6828 Re: Petiční výbor - tzn. ANO, ČSSD, KSČM, TOP, ODS - dnes zamítl naši petici

2016-01-14 13:23


Nepřihlášený uživatel

#6829 REVOLUCI A DEMISI

2016-01-14 13:59

REVOLUCI A DEMISI 

LISTINA ZÁKLADNÍCH PRÁV A SVOBOD

Federální shromáždění na základě návrhů České národní rady a Slovenské národní rady, uznávajíc neporušitelnost přirozených práv člověka, práv občana a svrchovanost zákona, navazujíc na obecně sdílené hodnoty lidství a na demokratické a samosprávné tradice našich národů, pamětlivo trpkých zkušeností z dob, kdy lidská práva a základní svobody byly v naší vlasti potlačovány, vkládajíc naděje do zabezpečení těchto práv společným úsilím všech svobodných národů, vycházejíc z práva českého národa a slovenského národa na sebeurčení, připomínajíc si svůj díl odpovědnosti vůči budoucím generacím za osud veškerého lidstva na Zemi a vyjadřujíc vůli, aby se Česká a Slovenská Federativní Republika důstojně zařadila mezi státy, jež tyto hodnoty ctí, usneslo se na této Listině základních práv a svobod:

Hlava první

Obecná ustanovení

Článek 1
Lidé jsou svobodní a rovní v důstojnosti i v právech. Základní práva a svobody jsou nezadatelné, nezcizitelné, nepromlčitelné a nezrušitelné. Článek 2
(1) Stát je založen na demokratických hodnotách a nesmí se vázat ani na výlučnou ideologii, ani na náboženské vyznání.
(2) Státní moc lze uplatňovat jen v případech a v mezích stanovených zákonem, a to způsobem, který zákon stanoví.
(3) Každý může činit, co není zákonem zakázáno, a nikdo nesmí být nucen činit, co zákon neukládá.

 

Článek 3
(1) Základní práva a svobody se zaručují všem bez rozdílu pohlaví, rasy, barvy pleti, jazyka, víry a náboženství, politického či jiného smýšlení, národního nebo sociálního původu, příslušnosti k národnostní nebo etnické menšině, majetku, rodu nebo jiného postavení.
(2) Každý má právo svobodně rozhodovat o své národnosti. Zakazuje se jakékoli ovlivňování tohoto rozhodování a všechny způsoby nátlaku směřující k odnárodňování.
(3) Nikomu nesmí být způsobena újma na právech pro uplatňování jeho základních práv a svobod. Článek 4
(1) Povinnosti mohou být ukládány toliko na základě zákona a v jeho mezích a jen při zachování základních práv a svobod.
(2) Meze základních práv a svobod mohou být za podmínek stanovených Listinou základních práv a svobod (dále jen "Listina") upraveny pouze zákonem.
(3) Zákonná omezení základních práv a svobod musí platit stejně pro všechny případy, které splňují stanovené podmínky.
(4) Při používání ustanovení o mezích základních práv a svobod musí být šetřeno jejich podstaty a smyslu. Taková omezení nesmějí být zneužívána k jiným účelům, než pro které byla stanovena.

Oddíl druhý

Politická práva

Článek 17
(1) Svoboda projevu a právo na informace jsou zaručeny.
(2) Každý má právo vyjadřovat své názory slovem, písmem, tiskem, obrazem nebo jiným způsobem, jakož i svobodně vyhledávat, přijímat a rozšiřovat ideje a informace bez ohledu na hranice státu.
(3) Cenzura je nepřípustná.
(4) Svobodu projevu a právo vyhledávat a šířit informace lze omezit zákonem, jde-li o opatření v demokratické společnosti nezbytná pro ochranu práv a svobod druhých, bezpečnost státu, veřejnou bezpečnost, ochranu veřejného zdraví a mravnosti.
(5) Státní orgány a orgány územní samosprávy jsou povinny přiměřeným způsobem poskytovat informace o své činnosti. Podmínky a provedení stanoví zákon.
Článek 18
(1) Petiční právo je zaručeno; ve věcech veřejného nebo jiného společného zájmu má každý právo sám nebo s jinými se obracet na státní orgány a orgány územní samosprávy s žádostmi, návrhy a stížnostmi.
(2) Peticí se nesmí zasahovat do nezávislosti soudu.
(3) Peticemi se nesmí vyzývat k porušování základních práv a svobod zaručených Listinou.
Článek 19
(1) Právo pokojně se shromažďovat je zaručeno.
(2) Toto právo lze omezit zákonem v případech shromáždění na veřejných místech, jde-li o opatření v demokratické společnosti nezbytná pro ochranu práv a svobod druhých, ochranu veřejného pořádku, zdraví, mravnosti, majetku nebo pro bezpečnost státu. Shromáždění však nesmí být podmíněno povolením orgánu veřejné správy.
Článek 20
(1) Právo svobodně se sdružovat je zaručeno. Každý má právo spolu s jinými se sdružovat ve spolcích, společnostech a jiných sdruženích.
(2) Občané mají právo zakládat též politické strany a politická hnutí a sdružovat se v nich.
(3) Výkon těchto práv lze omezit jen v případech stanovených zákonem, jestliže to je v demokratické společnosti nezbytné pro bezpečnost státu, ochranu veřejné bezpečnosti a veřejného pořádku, předcházení trestným činům nebo pro ochranu práv a svobod druhých.
(4) Politické strany a politická hnutí, jakož i jiná sdružení jsou odděleny od státu.
Článek 21
(1) Občané mají právo podílet se na správě veřejných věcí přímo nebo svobodnou volbou svých zástupců.
(2) Volby se musí konat ve lhůtách nepřesahujících pravidelná volební období stanovená zákonem.
(3) Volební právo je všeobecné a rovné a vykonává se tajným hlasováním. Podmínky výkonu volebního práva stanoví zákon.
(4) Občané mají za rovných podmínek přístup k voleným a jiným veřejným funkcím.
Článek 22
Zákonná úprava všech politických práv a svobod a její výklad a používání musí umožňovat a ochraňovat svobodnou soutěž politických sil v demokratické společnosti.
Článek 23
Občané mají právo postavit se na odpor proti každému, kdo by odstraňoval demokratický řád lidských práv a základních svobod, založený Listinou, jestliže činnost ústavních orgánů a účinné použití zákonných prostředků jsou znemožněny.

 

 

FAKTA VLADA PORUŠUJE HODNOTY ČR

Návrh "migračního večerníčku" přesně vystihuje způsob myšlení a charakter těchto xenofilních multikulti prasat - lhát, manipulovat, demagogicky oblbovat, útočit na emoce. Takové je jejich řešení migrační krize. Z uvedených informací vyplývá, že už i MV ( Ministerstvo Vnitra) tuto plánovanou multi-kulturní propagandu podporuje.

 

VICE-Třetí dokument je o Prorůstání neomarxismu do struktur ČSSD 

 

SOBOTKA-(balík č. 3)

 

SOBOTKA-dokument- Komunikační strategie vlády

 

 

 


Nepřihlášený uživatel

#6830 Re: Re: Re: Re: Re: Merkelová trvá na svém, odmítla žádost omezit počet azylantů

2016-01-14 15:21

#6809: Tomáš - Re: Re: Re: Re: Merkelová trvá na svém, odmítla žádost omezit počet azylantů 

 Máš pravdu, myslim, že to bylo ve Francii, kde stála jedna muslimka s transparentem, že se máme připravit na REÁLNÝ (napsáno velkým písmem) holokaust. Myslim, že to mluví samo za sebe ;) Já si myslim to, že nikdo tak debilní sám o sobě být nemůže. Denně jsme nedávno viděli v médiích, co islám dokáže, jak jsou popravování zajatci IS, nic pozitivního o islámu nikde nevidíš, v žádných zprávách. Přesto však existuje tolik dementů...no já si myslim, že ty lidi jsou placený propagandou, stejně jako tady byli zaplacení ti, co házeli vejce na Zemana a co proti němu pořádali protesty. Dokonce se na to nějak přišlo, že ty lidi byli ve spojení s americkou ambasádou. Americkými trojskými koni v ČR jsou hlavně Dienstbier, Šabatová, Halík a Schwarzenberg (mimojiné člen Bilderbergu) a podobnej další odpad. A takovýhle figurky má Amerika nastrčený skoro ve všech zemích Evropy. Ti pak pořádají hon na zdejší prezidenty a vlastence celkově, prostě proti všem, co jsou proti migrantům. No a když za to nejsou zaplacení, tak se těchto idejí chytají převážně zdegenerovaní a mentálně slabí jedinci viz. seznam psychopatů na White Media ;)


Nepřihlášený uživatel

#6831 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Merkelová trvá na svém, odmítla žádost omezit počet azylantů

2016-01-14 15:59

#6830: - Re: Re: Re: Re: Re: Merkelová trvá na svém, odmítla žádost omezit počet azylantů 

 MYSLIŠ TYHLE LIDI

 Další důvod proč nesmíme tolerovat xenofily: U afrických černochů vědci objevují stále nové mutace viru HIV a jiných nemocí. Pokud se do Evropy dostane nová, smrtící epidemie afrických chorob, pak hlavní vinu budou mít xenofilové vyhledávající kontakt a styk s černými migranty. I v tom spočívá význam monitoringu - lidé si mohou dát na xenofily pozor, protože mohou být potenciálními přenašeči afrických nemocí.

VICE-ANTIMULTIKULTI LIDE PRO ISLAM ČR XENOFILOVÉ A DALŠÍ

VICE-UCHYLOVÉ A HNUSÁCI

VICE-Neo-marxisté PRO ISLAM V ČR


Nepřihlášený uživatel

#6832 Re: Německá totalita usvědčena ze lží

2016-01-14 17:46

#6801: Vlastenec - Německá totalita usvědčena ze lží 

 Rusko je sluníčková totalita, ty idiote? Z Ruska ty sluníčkové šmejdy placené ambasádou USA vypráskali a udělali dobře! Nejspíš jsi havloidní sluníčkář sám rusofobní fašistická svině!

Jedině Okamura!
Nepřihlášený uživatel

#6833

2016-01-14 19:16

Konvička je sionista, podporovatel agresí USA a rusofob. Měli by ho zavřít až zrezne.

Vlastenec

#6834 Re: Re: Německá totalita usvědčena ze lží

2016-01-14 20:23

#6832: - Re: Německá totalita usvědčena ze lží 

 Klid pošahanče, napřed se nauč číst a chápat význam textu. Psal jsem, že svoboda slova je v Rusku stejná jako v Německu. Pro mě je jedno jestli narcis Putin, prašivá děvka Merkel nebo zkurvený negr Obama, ani jednomu nejde o dobro Českýho národa, každej z nich by nás nejraději vysál a pak odhodil. Já jsem především Čech a kopu za český zájmy a jebu všechny zmrdy, kteří žerou proamerickou, probruselskou nebo proruskou propagandu. Všichni jsou to kolaboranti!

Tomáš

#6835 Re: Německá totalita usvědčena ze lží

2016-01-14 22:04

#6801: Vlastenec - Německá totalita usvědčena ze lží 

 Osobně ze všech diktatur světa mi je ta v Německu nejodpornější, protože žádná neutlačuje domácí občany ve prospěch nově příchozích barbarů. Všude jen vládnou oligarchové, kterým jde o to si namastit kapsu, ale v Německu vládnou lidé nenávidící vlastní zemi a snažící se ji co nejrychleji zničit a nahradit něčím novým, to považuji za naprosto odporné a všechny demokratické státy světa by se proti téhle zvůli německých elit měly postavit. Bohužel v Evropě už je jen málo demokratických státníků (Orbán, Fico, nová vláda v Polsku), kteří mají sílu se tomuto bezprecedentnímu svinstvu a autogenocidě postavit.

Tomáš

#6836 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Merkelová trvá na svém, odmítla žádost omezit počet azylantů

2016-01-14 22:15

#6830: - Re: Re: Re: Re: Re: Merkelová trvá na svém, odmítla žádost omezit počet azylantů 

 Já jsem byl kdysi dávno hodně proamericky zapálený, ale když v poslední době vidím, co provádí US ambasáda na našem území za zvěrstva, ať je to organizace prague pride, štvavý hon na Zemana, který se sice chová jako buran, ale narozdíl od toho huhlajícího aristokratického zmrda hájí naše národní zájmy a není v rozporu s přesvědčením většiny národa, podpora všech těch multikulti neziskovek na imigranty, podpora šíření islámu ve společnosti a ve školách, jejich bezskrupulózní vývoz "demokracie" do islámských zemí, jejichž kontrproduktivní účinek vynesl místo sice krutých, ale pořádek a jakžtakž ochranu menšin (snad vyjma Saddáma a Kurdů) zajišťujících diktátorů na výsluní islámské radikály nejhlubšího zrna a ve výsledku zapříčinil dlouhaleté občanské války, které vyhnaly z domovů do Evropy miliony a miliony uprchlíků, svůj názor jsem rapidně změnil. Po tom všem už nedokážu věřit, že to s námi myslí dobře a hrají férovou hru. Tím u mě skončili. 


Nepřihlášený uživatel

#6837 Re: Merkelová = Hitler

2016-01-15 09:19

#6771: Demokrat - Merkelová = Hitler 

 Ano, Němci, živeni neutuchajícím poválečným sebemrskačstvím urputně podporují vlastní genocidu. A opět (jako vždy) na jejich blbost doplatí celá Evropa. Pro dobro celé Evropy by měl být Německo zbaveno práva na svrchovanost a být kolonií v područí ostatních zemí. Je to pro dbro celé Evropy. 


Nepřihlášený uživatel

#6838 Re: Švédská policie přes rok tutlala osahávání nezletilých dívek na festivalu

2016-01-15 09:28

#6793: Vlastenec - Švédská policie přes rok tutlala osahávání nezletilých dívek na festivalu  

 Ano, Švédsko je vskutku odporný národ. Zajímalo by mě, zdalipak by podobné případy tutlalo i Norsko, kde odebírají děti i kvůli takovým prkotinám, že matka nechá desetilté dítě stát pár minut bez dozoru na ulici.


Nepřihlášený uživatel

#6839 UPRCHLICI DULEZITE

2016-01-15 11:36

Máte rádi migranty? Na blbou otázku znepokojivá odpověď. Když politici naslibují Evropanům hory doly a potom skutek utek, nic se neděje. Když totéž provedou migrantům, hoří ulice, znásilňují se ženy a létají kameny. Sebevražda Evropy v přímém přenosu?

Redakce AE News přináší článek se zajímavým pohledem na současné vzplanutí problémů s uprchlíky a s jejich chováním, zejména po Novém roce. Článek principiálně viní ze současné krize politiky, což je ale pouze omezený úhel pohledu, který zanedbává skutečnost, že politikům nikdy nešlo o hladkou integraci, ale o rozvrat Evropy v prvoplánovém postavení.

Angela Merkel není hloupá, musela vědět, co se stane, když prohlásila, že Německo přijme všechny běžence. Její zařazená zpátečka je už pouze iluzorním alibi, ale vzhledem k tomu, že německý úřad pro přistěhovalectví před 3 dny upřesnil prognózu, že tento rok míří do Evropy 8 až 10 milionů běženců(odhad z října 2015 hovořil „jen“ o 6 až 8 milionech), tak je zcela jasné, že cíl byl splněn. Demografické překreslení mapy Evropy je spuštěno a útěk za zchudnutím západní civilizace a za jejím kulturním zničením je nastartován.

Nezůstane kámen na kameni. Začne se od dětí, od jejich brainwashingu různými multikulti večerníčky až po tvrdou pro-migrační výchovu ve školách. Budou vznikat ghetta, no-go zóny, budou vyrůstat i v Praze minarety. Proces je nastaven generálním architektem NWO na necelé dvě generace, na 50 let. Ti z nás, kteří okolo roku 2070 již nebudou na světě, v podstatě vyhrají jackpot. – Poznámka šéfredaktora VK –

 

V tomto ozdravném procesu poničených zemí se musí angažovat především ty země, které tento rozvrat způsobily – USA, Francie Anglie, Německo – a země, které měly kolonie v Africe/a jinde/ a které dodnes podhodnocují cenu práce v těchto rozvojových zemích a okrádají je vlastně trvale. Je jejich úkolem provést nápravu, protože škodu vytvořili oni. My, ostatní země a národy jim můžeme dobrovolně pomoci, jen z lidského soucitu, ale ne z nařízení, ani z výčitek svědomí. Má-li Německo, Francie a Anglie výčitky svědomí vůči obyvatelům svých bývalých kolonií, pak je to správné, ale nesmí svou ,,karmu“ přesouvat na jiné a už vůbec ne násilím. Tím vzniká jen další veliká vina, která bude tlačit na nápravu!

 

Otázka v úvodu – ,,máte rádi migranty?“, by se dala zodpovědět poctivě takto: Ano mám je rád v jejich zemích, kde žijí podle svých zvyků, rád jim budu pomáhat, aby se jim tam žilo, co nejlépe, budou-li se o to snažit ze všech svých sil – pak je má pomoc, má úcta k nim – na místě, odpovídá přirozené lidské potřebě a lidskému citu pro spravedlnost…

 

Budeme-li však násilím donuceni žít nepřirozeně vedle sebe a bojovat proti sobě o zachování své vlastní existence – pak se staneme nepřáteli a nikdo z nás/ani oni, ani my/ nebude moci poctivě říci o těch druhých – mám je rád…

 

Zachovejme si přátelství, zachovejme si vzájemnou úctu – nedovolme politikům, aby nás o ni připravili a postavili nás proti sobě.

 

-ZF-

 

VICE-Máte rádi migranty? Na blbou otázku znepokojivá odpověď. Když politici naslibují Evropanům hory doly a potom skutek utek, nic se neděje. Když totéž provedou migrantům, hoří ulice, znásilňují se ženy a létají kameny. Sebevražda Evropy v přímém přenosu?


Nepřihlášený uživatel

#6840 MIGRACE DULEZITÉ

2016-01-15 11:37

VIDEO: Německo hlásí, že na cestě do Evropy je v této chvíli 10 milionů migrantů! Dopředu varuje, že tento rok jich přijme jen 1 milion. A co zbytek? [CZ Titulky]

Německé ministerstvo rozvoje ve spolupráci úřadem pro uprchlické otázky a integraci oznámilo, že tento rok zamíří do Evropy 8 až 10 milionů běženců. Jde o informaci německé zpravodajské služby z Turecka a tranzitních zemí na trasách z Afriky a Středního Východu. Německo bude schopno přijmout však maximálně jen 1 milion. Zbytek si budou muset rozdělit ostatní země na cestovní trase uprchlíků. Redakce AE News před tímto scénářem varovala už na podzim, že uprchlíci v roce 2016 zůstanou v Evropě na půl cesty, protože Německo v určité chvíli nebude schopné a ani ochotné další migranty přijímat. V takové chvíli nastane „Brownův pohyb“ a chaotické vandrování stovek tisíc a milionů migrantů po celé Evropě.

Neexistují cesty, jak příliv migrantů zastavit. Řešením by bylo pouze odstavení Erdoganovy vlády v Turecku, která spolupracuje s Islámským státem na společném projektu islamizace Evropy a otevírá uprchlíkům bránu do Evropy. V Evropské unii není politický zájem migranty zastavit, protože politické elity chtějí multikulturní Evropu za každou cenu, protože má zničit západní civilizaci a její nehospodárný styl, který zatěžuje planetu, drancuje planetární zdroje a znečišťuje ovzduší planety. V arabských zemích připadá 1 auto na 14 obyvatel. Na vyspělém západě připadají 3.2 auta na jednoho člověka. Je jasné, proč musí západní civilizace zchudnout, aby se zachovaly planetární zdroje o něco déle.

VICE-VIDEO: Německo hlásí, že na cestě do Evropy je v této chvíli 10 milionů migrantů! Dopředu varuje, že tento rok jich přijme jen 1 milion. A co zbytek? [CZ Titulky]


Nepřihlášený uživatel

#6841

2016-01-15 11:44

Syrské stíhačky MiG-29 kryly ruské bitevníky Su-25 při bombardování objektů teroristů v Syrské arabské republice – byla to první společná rusko-syrská vzdušná operace, informovalo ve čtvrtek ruské ministerstvo obrany.

„Posádky letadel Su-25 ruských vzdušných a kosmických sil a syrských letadel MiG-29 splnily společný bojový úkol v nebi nad Sýrií. Dvojice stíhaček MiG-29 kryla ze vzduchu ruské bitevníky, které bombardovaly objekty infrastruktury teroristů", praví se v tiskové zprávě.

Více: SYRSKE LETECTVO A RUSKE NA NEBY V SYRII

Bodové údery VKS RF po pozicích teroristického uskupení Islámský stát v Sýrii jsou desetkrát efektivnější, než operace USA, prohlásil ministr zahraničí Sýrie Walid Muallem.

 
„Rusko dokázalo udělat desetkrát více, než USA. Doufáme, že spolupráce mezi Ruskem a Sýrií v boji s terorismem bude pokračovat, bude to lépe nejen pro nás, je to také sebeobrana Ruska", uvádí Sputnik Muallemova slova.

Více: Bodové údery VKS RF po pozicích teroristického uskupení Islámský stát v Sýrii jsou desetkrát efektivnější, než operace USA


Nepřihlášený uživatel

#6842 USA NACISTE SE BOJI ZE EVROPA JE PRESTANE PODPOROVAT ZKRS UPRCHLIKY

2016-01-15 11:50

Události v Kolíně ukázaly, že Německo nezvládá migrační krizi, je přetížené a oslabené. USA se bojí, že s ním nebude moci nadále počítat jako s perspektivním partnerem, domnívá se ředitel Institutu moderních germánských výzkumů ve Washingtonu, Jackson Janes.

 V odborných kruzích USA vidí, že kancléřka Německa Angela Merkelová očividně přecenila své síly ohledně migrační krize a její únava se odráží na celé německé politice, píše politolog.

VICE-Předpověď Eurasia Group: Evropa přeruší vztahy s USA kvůli Rusku a Číně

Američané teď chápou, že katastrofa s uprchlíky se protáhne na dlouho, a obávají se, že, jelikož EU není schopná zvládnout problémy, které se na ni navalily, její jednota bude brzy zpochybněna, domnívá se analytik. A v takovém případě Evropa přestane být svéprávným partnerem, který byl vždy připraven podporovat USA v různých otázkách na mezinárodní scéně.

Více: USA MA STRACH ZE ROSPADAJICI SE EVROPA NEBUDE CHTIT PODPOROVAT USA


Nepřihlášený uživatel

#6843 ISTANBUL BYL NAPADEN ISLAMISTOU KTERY SE ODPALIL NE RUSKEM JAK MEDIA VAM LZOU

2016-01-15 11:57

Prezident Turecka Recep Tayyip Erdogan i nadále obviňuje Kurdy z teroristické činnosti, nehledě na to, že teroristická hrozba ze strany Islámského státu (IS, zakázaný v Rusku) je mnohem větší, o čemž svědčí poslední teroristické útoky, píše Financial Times.

Poté, co sebevražedný teroristický útočník se odpálil v úterý v centru Istanbulu, následkem čehož zahynulo 10 německých turistů a téměř 20 lidí bylo zraněno, se stalo jasné, že teroristická hrozba je přímo spojena s válkou v Sýrii a IS. Ovšem turecký prezident ve svém vystoupení po teroristickém útoku mluvil o IS minimálně, ale zato více než půl hodiny napadal Stranu kurdských pracujících (PKK), píše vydání.

VICE-Média: Erdogan se nedokáže dostat ze „začarovaného kruhu“ své politiky

„Jeho projev (Erdogana — pozn.red.)… byl cílevědomě věnován „kurdským separatistům", zatímco hrozba ze strany IS, která byla spojena s posledními velkými teroristickými útoky v Turecku, neslábne", praví se v článku.

Více: ERKOKOT IGNORUJE SVE ISLAMISTY K DALSIM UTOKUM V ISTANBULU

VICE-TURECKO OBCHOD S ROPOU A ROPNA ZAŘÍZENÍ LETECTVO RF NIČÍ VICE VIDEI A FOTEK

A V TURECKU NENI ZADNY POHYB TURISTU JAK VAM MEDIA LŽOU TURECKO KRACHUJE DIKY RUSKYM SANKCIM KTERE HO NIČÍ TY H.... S TV UŽ NEŽERTE NEMATE VLASTNÍ ROZUM HLEDEJTE PRAVDU TV VAM JI NEREKNE A POLITICI TAKY NE 


Nepřihlášený uživatel

#6844 RUSKO FAKTIZUJE SVE UTOKY ZATIM CO USA JEN SLOVE NAPADAJI ISLAMISTY CHUDACI K BOJI K H..

2016-01-15 12:22

Armáda RF v Sýrii vykonala za 100 dní operace přes 5,6 tisíce bojových letů a odpálila 97 raket s plochou dráhou letu na objekty infrastruktury teroristické fronty Islámský stát (IS, zakázaná v RF), sdělil v pátek náčelník hlavní operativní správy Generálního štábu RF generálporučík Sergej Rudskoj.

„Od 30. září 2015 vykonaly Letecké a kosmické síly Ruska v Sýrii 5662 bojových letů, včetně 145 letů strategického raketového a dálkového bombardovacího letectva, bylo odpáleno 97 raket s plochou dráhou letu z moře a ze vzduchu," řekl Rudskoj.

Více: Armáda RF v Sýrii vykonala za 100 dní operace přes 5,6 tisíce bojových letů a odpálila 97 raket s plochou dráhou letu na objekty infrastruktury teroristické fronty Islámský stát


Nepřihlášený uživatel

#6845 Re: VIDEO: A je to venku! Organizované znásilňování evropských žen migranty na Nový rok je arabská t

2016-01-15 13:03

#6827: - VIDEO: A je to venku! Organizované znásilňování evropských žen migranty na Nový rok je arabská tradi 

 To bylo nad svět jasné, že ty hordy mladých mužů, které prvně spatří nezahalené ženy, budou k nevytržení. Kdo s tímto normálním (lidským) pudem nepočítal je ubožák. V Německu mají zaděláno na velký, moc velký problém který může prorůst i do celé EU, tedy i k nám. Myslím, že ztrácíme pud sebezáchovy. Pomoct druhému je krásné, ale nesmím tím ohrozit sebe!!!!!


Nepřihlášený uživatel

#6846 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Merkelová trvá na svém, odmítla žádost omezit počet azylantů

2016-01-15 13:25

#6830: - Re: Re: Re: Re: Re: Merkelová trvá na svém, odmítla žádost omezit počet azylantů 

 To bylo především v Londýně, kolují z toho internetem desítky fotek. Stačí si zadat v googlu "islamists in london"

Jarek

#6847 Žilková, Stropnický a jeho zmetek Stropnický jn.

2016-01-15 14:19

Prosím,všimněte si názorů této pokrokově smýšlející rodinky. Je mi z nich zle. Za peníze prodají celé lidstvo jako mistr Donutil. Máme na co být hrdí. Takovéto nabubřelé dementní zrůdy nám tady vládnou a určují co máme dělat a hlavně jak máme myslet. Doufám, že si to budeme všichni pamatovat. Havloidi nejhrubšího zrna. FUJ ! dále bych už byl sprostý.

Prosím ignorujte je všechny a hlavně nevolte a nenavštěvujte jejich tzv. umělecké výtvory - lidské nestvůry !!!


Nepřihlášený uživatel

#6848 Re:

2016-01-15 14:50

#6833: Jedině Okamura! -  

 Vzhledem k tomu, jak po Konvičkovi jdou a že IVČRN zsmazali FB stránku, tak je vidět, že pan Konvička vládnoucí garnituře hodně hýbá žlučí, je tedy člověk na správném místě :-)


Nepřihlášený uživatel

#6849 Re: Smíříme se s tím, že naše ženy budou znásilňovány a postupně se s tím naučíme žít? :-((

2016-01-15 17:05

#6826: - Smíříme se s tím, že naše ženy budou znásilňovány a postupně se s tím naučíme žít? :-(( 

A kdyby byly ženy "jenom" znásilňovány! Islamofilové a vítači migrantů si na obětech znásilnění ještě vybíjejí frustraci a pořádají na ně hon! Úřady a policie místo ochrany obětem poradí kraviny - a migranti proudí do země dál a ženy si "zvykají".

6.2. je několik demonstrací, od 15:00 na Hradčanském náměstí dokonce celoevropská - přijďte, naše vláda už slíbila EU přijmout 3 091 migrantů. Jak sem přijdou, nikdo je odsud nedostane a ještě sem natahají další! Ženy by měly přijít povinně - nebo se na migranty těší?

------

Nechutný útok na oběť znásilnění: Z dívky udělali rasistku

15. ledna 2016  8:24 http://www.expres.cz/

Mladá Němka Selina byla jednou z mnoha obětí sexuálního násilí v Kolíně nad Rýnem během oslav Nového roku.

Pachatelé převážně z řad uprchlíků zde sexuálně napadli desítky žen a média o této skutečnosti informovala až se zpožděním.

Selina se rozhodla jako oběť promluvit o traumatickém zážitku v anonymním rozhovoru pro německou televizní stanici SWR Fernsehen.

Zde popisovala, jak ji pachatelé obklíčili a začali se střídat v osahávání jejích intimních partií.

Snaha informovat o hrůzách spáchaných na Silvestra se ale Selině vymstila. V rozhovoru přiznala, že se jednalo se o její nejhorší zážitek a prý se nikdy v životě takto nebála.

Zároveň popsala útočníky jako „snědé mladíky, kteří hovořili mezi sebou arabsky“, což se nelíbilo aktivistům, kteří se rozhodli už tak traumatizované Selině zničit život.

Na internet kdosi nahrál video, v němž zveřejnil Selinino jméno, adresu a místo kde pracuje.

Ve videu bylo řečeno, že dívka je lhářka a rasistka a vše si vymýšlí v rámci protimuslimské propagandy. Selině začaly chodit nenávistné zprávy a telefonáty a byla velmi rozrušená.

„Když jsem viděla to hrozné video sdílené na stránce radikálního muslimského kazatele, který mě označoval za nepřítele, začala jsem se velmi bát o svůj život. Jako by nestačilo, co se mi stalo na Silvestra, chtějí mě zničit, protože jsem se nebála říct pravdu,“ říká Selina. 

 


Nepřihlášený uživatel

#6850 Re: Re: Smíříme se s tím, že naše ženy budou znásilňovány a postupně se s tím naučíme žít? :-((

2016-01-15 17:55

#6849: - Re: Smíříme se s tím, že naše ženy budou znásilňovány a postupně se s tím naučíme žít? :-(( 

 Německé ministerstvo rozvoje ve spolupráci úřadem pro uprchlické otázky a integraci oznámilo, že tento rok zamíří do Evropy 8 až 10 milionů běženců. Jde o informaci německé zpravodajské služby z Turecka a tranzitních zemí na trasách z Afriky a Středního Východu. Německo bude schopno přijmout však maximálně jen 1 milion. Zbytek si budou muset rozdělit ostatní země na cestovní trase uprchlíků. Redakce AE News před tímto scénářem varovala už na podzim, že uprchlíci v roce 2016 zůstanou v Evropě na půl cesty, protože Německo v určité chvíli nebude schopné a ani ochotné další migranty přijímat. V takové chvíli nastane „Brownův pohyb“ a chaotické vandrování stovek tisíc a milionů migrantů po celé Evropě.

Vlada jich vezme vic nez 3 091 duvod protoze to vynaší 

Dámy a pánové, pojďme si zavěštit na středně dobou vzdálenost. Píše se rok 2025. Po 10 letech imigračních vln a přijímání uprchlíků přišlo do ČR 300,000 arabských běženců. V letech 2015 až 2017 přijímala ČR jenom 1290 běženců ročně, ale vláda ČR na žádost ostatních zemí EU se rozhodla přijímat o 500 běženců ročně navíc. K pokrytí nákladů byly použity fondy EU, takže občany ČR to nestálo nic. Další zvýšení kvót proběhlo o rok později. V roce 2020 rozhodl Evropský parlament o zrušení kvót a EU tak začala přijímat všechny uprchlíky, které rozděloval direktivně Úřad komisaře EU pro uprchlíky. Komisař EU Pavel Bělobrádek je s prací úřadu spokojen. Do roku 2025 přijímá Česko celkem přes dalších 200,000 běženců.

Hlasování českých europoslanců o kvótách na přidělení uprchlíků:

PRO:

ČSSD – Jan Keller (?) (viz. diskuse pod tímto článkem), Olga Sehnalová, Pavel Poc, Miroslav Poche,

TOP 09 a Starostové – Luděk Niedermayer, Stanislav Polčák, Jaromír Štětina,

KDU-ČSL – Pavel Svoboda, Michaela Šojdrová, Tomáš Zdechovský,

PROTI:

ANO – Pavel Telička, Petr Ježek, Dita Charanzová, Martina Dlabajová,

ODS – Jan Zahradil,

ZDRŽELI SE HLASOVÁNÍ:

KSČM – Kateřina Konečná, Miroslav Ransdorf, Jiří Maštálka,

SSO – Petr Mach

TOP 09 – Jiří Pospíšil

NEDOSTAVIL SE NA HLASOVÁNÍ:

ODS – Evžen Tošenovský,

Zdroj: [2]

VICE-Je vymalováno! Česko bude přijímat uprchlíky, něco přes 1,000 ročně a časem mnohem víc. Notičky z USA a Bruselu zafungovaly, Bělobrádek se odkopal a řekl, co neměl. Oheň na střeše? Ne, hoří už i ve sklepě!

VICE-Slovensko povstává proti bruselské tyranii. Petice proti kvótám, obvinění slovenských europoslanců z vlastizrady