Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#6830 Re: Re: Re: Re: Re: Merkelová trvá na svém, odmítla žádost omezit počet azylantů

2016-01-14 15:21

#6809: Tomáš - Re: Re: Re: Re: Merkelová trvá na svém, odmítla žádost omezit počet azylantů 

 Máš pravdu, myslim, že to bylo ve Francii, kde stála jedna muslimka s transparentem, že se máme připravit na REÁLNÝ (napsáno velkým písmem) holokaust. Myslim, že to mluví samo za sebe ;) Já si myslim to, že nikdo tak debilní sám o sobě být nemůže. Denně jsme nedávno viděli v médiích, co islám dokáže, jak jsou popravování zajatci IS, nic pozitivního o islámu nikde nevidíš, v žádných zprávách. Přesto však existuje tolik dementů...no já si myslim, že ty lidi jsou placený propagandou, stejně jako tady byli zaplacení ti, co házeli vejce na Zemana a co proti němu pořádali protesty. Dokonce se na to nějak přišlo, že ty lidi byli ve spojení s americkou ambasádou. Americkými trojskými koni v ČR jsou hlavně Dienstbier, Šabatová, Halík a Schwarzenberg (mimojiné člen Bilderbergu) a podobnej další odpad. A takovýhle figurky má Amerika nastrčený skoro ve všech zemích Evropy. Ti pak pořádají hon na zdejší prezidenty a vlastence celkově, prostě proti všem, co jsou proti migrantům. No a když za to nejsou zaplacení, tak se těchto idejí chytají převážně zdegenerovaní a mentálně slabí jedinci viz. seznam psychopatů na White Media ;)

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#6831 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Merkelová trvá na svém, odmítla žádost omezit počet azylantů

2016-01-14 15:59:34

#6830: - Re: Re: Re: Re: Re: Merkelová trvá na svém, odmítla žádost omezit počet azylantů 

 MYSLIŠ TYHLE LIDI

 Další důvod proč nesmíme tolerovat xenofily: U afrických černochů vědci objevují stále nové mutace viru HIV a jiných nemocí. Pokud se do Evropy dostane nová, smrtící epidemie afrických chorob, pak hlavní vinu budou mít xenofilové vyhledávající kontakt a styk s černými migranty. I v tom spočívá význam monitoringu - lidé si mohou dát na xenofily pozor, protože mohou být potenciálními přenašeči afrických nemocí.

VICE-ANTIMULTIKULTI LIDE PRO ISLAM ČR XENOFILOVÉ A DALŠÍ

VICE-UCHYLOVÉ A HNUSÁCI

VICE-Neo-marxisté PRO ISLAM V ČR

Tomáš

#6836 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Merkelová trvá na svém, odmítla žádost omezit počet azylantů

2016-01-14 22:15:51

#6830: - Re: Re: Re: Re: Re: Merkelová trvá na svém, odmítla žádost omezit počet azylantů 

 Já jsem byl kdysi dávno hodně proamericky zapálený, ale když v poslední době vidím, co provádí US ambasáda na našem území za zvěrstva, ať je to organizace prague pride, štvavý hon na Zemana, který se sice chová jako buran, ale narozdíl od toho huhlajícího aristokratického zmrda hájí naše národní zájmy a není v rozporu s přesvědčením většiny národa, podpora všech těch multikulti neziskovek na imigranty, podpora šíření islámu ve společnosti a ve školách, jejich bezskrupulózní vývoz "demokracie" do islámských zemí, jejichž kontrproduktivní účinek vynesl místo sice krutých, ale pořádek a jakžtakž ochranu menšin (snad vyjma Saddáma a Kurdů) zajišťujících diktátorů na výsluní islámské radikály nejhlubšího zrna a ve výsledku zapříčinil dlouhaleté občanské války, které vyhnaly z domovů do Evropy miliony a miliony uprchlíků, svůj názor jsem rapidně změnil. Po tom všem už nedokážu věřit, že to s námi myslí dobře a hrají férovou hru. Tím u mě skončili. 


Nepřihlášený uživatel

#6846 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Merkelová trvá na svém, odmítla žádost omezit počet azylantů

2016-01-15 13:25:06

#6830: - Re: Re: Re: Re: Re: Merkelová trvá na svém, odmítla žádost omezit počet azylantů 

 To bylo především v Londýně, kolují z toho internetem desítky fotek. Stačí si zadat v googlu "islamists in london"