Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie


Nepřihlášený uživatel

/ #6843 ISTANBUL BYL NAPADEN ISLAMISTOU KTERY SE ODPALIL NE RUSKEM JAK MEDIA VAM LZOU

2016-01-15 11:57

Prezident Turecka Recep Tayyip Erdogan i nadále obviňuje Kurdy z teroristické činnosti, nehledě na to, že teroristická hrozba ze strany Islámského státu (IS, zakázaný v Rusku) je mnohem větší, o čemž svědčí poslední teroristické útoky, píše Financial Times.

Poté, co sebevražedný teroristický útočník se odpálil v úterý v centru Istanbulu, následkem čehož zahynulo 10 německých turistů a téměř 20 lidí bylo zraněno, se stalo jasné, že teroristická hrozba je přímo spojena s válkou v Sýrii a IS. Ovšem turecký prezident ve svém vystoupení po teroristickém útoku mluvil o IS minimálně, ale zato více než půl hodiny napadal Stranu kurdských pracujících (PKK), píše vydání.

VICE-Média: Erdogan se nedokáže dostat ze „začarovaného kruhu“ své politiky

„Jeho projev (Erdogana — pozn.red.)… byl cílevědomě věnován „kurdským separatistům", zatímco hrozba ze strany IS, která byla spojena s posledními velkými teroristickými útoky v Turecku, neslábne", praví se v článku.

Více: ERKOKOT IGNORUJE SVE ISLAMISTY K DALSIM UTOKUM V ISTANBULU

VICE-TURECKO OBCHOD S ROPOU A ROPNA ZAŘÍZENÍ LETECTVO RF NIČÍ VICE VIDEI A FOTEK

A V TURECKU NENI ZADNY POHYB TURISTU JAK VAM MEDIA LŽOU TURECKO KRACHUJE DIKY RUSKYM SANKCIM KTERE HO NIČÍ TY H.... S TV UŽ NEŽERTE NEMATE VLASTNÍ ROZUM HLEDEJTE PRAVDU TV VAM JI NEREKNE A POLITICI TAKY NE