Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#6827 VIDEO: A je to venku! Organizované znásilňování evropských žen migranty na Nový rok je arabská tradi

2016-01-14 13:14

VIDEO: A je to venku! Organizované znásilňování evropských žen migranty na Nový rok je arabská tradice zvaná „Taharrush gamea“, odhalila konečně německá policie! [CZ Titulky]

Ctěný soude, já jí neznásilnil, to je naše kulturní tradice z mojí rodné země. Přišel jsem do vaší země, abych vás kulturně obohatil! Řekli mi to v neziskovce, která mi pomohla se sem do Evropy dostat. Tady pan obhájce to taky říkal, že můj nárok na zachování kulturních obyčejů mojeho etnika je v Evropě nedotknutelný. Já mám na to právo!

Tak takhle nějak, už brzy, budou probíhat soudy s násilníky v celé Evropě. Jak totiž dnes odhalila německá prokuratura, resp. Úřad německé federální policie, organizovaná vlna masového znásilňování žen v evropských městech na Nový rok je ve skutečnosti arabská zábava mladých mužů, tradice s názvem „Taharrush gamea“ (čti „taharuš džamíja“), což v překladu znamená „Znásilňovací hra“.

Celá hra je v podstatě obdobou sociálních virálních her na Facebooku (planking, cold bucket, idiots having fun…), ovšem mnohem brutálnější. Taharrush gamea funguje tak, že se mladí Arabové dohodnou po sociálních sítích, že se sejdou na nějaké veřejné masové akci, obvykle na festivalu nebo demonstraci a rozdělí se do dvou skupin. Jedna vytvoří vnitřní kruh, spíš takový roj, který obestoupí vyhlédnutou oběť a vybraný muž ženu znásilní. Druhá skupina, vnější kruh, potom odvádí pozornost kolemjdoucích a přihlížejících, kteří kvůli davu nemají vůbec šanci zjistit, co se děje uvnitř davu ve vnitřním kruhu.

VICE-VIDEO: A je to venku! Organizované znásilňování evropských žen migranty na Nový rok je arabská tradice zvaná „Taharrush gamea“, odhalila konečně německá policie! [CZ Titulky]

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#6845 Re: VIDEO: A je to venku! Organizované znásilňování evropských žen migranty na Nový rok je arabská t

2016-01-15 13:03:12

#6827: - VIDEO: A je to venku! Organizované znásilňování evropských žen migranty na Nový rok je arabská tradi 

 To bylo nad svět jasné, že ty hordy mladých mužů, které prvně spatří nezahalené ženy, budou k nevytržení. Kdo s tímto normálním (lidským) pudem nepočítal je ubožák. V Německu mají zaděláno na velký, moc velký problém který může prorůst i do celé EU, tedy i k nám. Myslím, že ztrácíme pud sebezáchovy. Pomoct druhému je krásné, ale nesmím tím ohrozit sebe!!!!!