Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie


Nepřihlášený uživatel

#6876 Re:

2016-01-18 12:24

#6862: -  

 Muslimský hovada nemají žádnej vztah k dětem, to dokázali když házeli děti na plot, když si brali cizí děti přes hranice jen proto, aby měli statut rodiny a za hranicemi je zase odhodili jako nějakou věc, když se nestarají o svý děti v azylových táborech, nedají jim ani najíst a nechají je lítat v chladu po venku, i když jsou nemocný (vše výpovědi očitých svědků - policistů a pracovníků táborů na youtube). Jak mají potom mít nějakej respekt k našim dětem? Zrovna včera hrdlořezové z IS povraždili několik stovek zajatců z dobytýho města, včetně žen, dětí, starců. U muslimáčů je nulová úcta k životu, tohle jestředověká kultura, která tady nemá co pohledávat!! Dobroserové by měli konečně otevřít oči, protože si hřejí naprsou hady!


Nepřihlášený uživatel

#6877 Re: Výzva svobodných občanů Slovenska

2016-01-18 12:30

#6875: - Výzva svobodných občanů Slovenska 

 No jo, Jirka Černohorský má páru. Všem těm zauhrovaným sluníčkovým debílkům bych přál kulturní obohacení jako v Bataclanu a ty debilky bych poslal do Kolína nad Rýnem, ať si je tam odtáhnou někam do postraní uličky a ukáží jim, jaký mají s Evropou skutečný úmysly a co za svoloč zde vítají.


Nepřihlášený uživatel

#6878 Re: Imigrantsong

2016-01-18 14:22

#6870: Petr Bezpič - Imigrantsong 

 Tak proto ta děvka pohřbila celou Evropu! Jen proto, že ji svrbí minda!


Nepřihlášený uživatel

#6879 Re: Mírumilovní imigráčci zase řádili

2016-01-18 15:15

#6871: - Mírumilovní imigráčci zase řádili  

 Jedině Maďaři se chovají zodpovědně a dodržují závazky na ochranu hranic Schengenu. Ostatní státy v čele s fašistickým Německem porušují daná pravidla a na vlně naivního pseudohumanismu ohrožují nestabilitou a nebezpečím potenciálního nebezpečí celou Evropu. Pan Viktor Orbán je státník na svém místě, kéž by bylo více takových v Evropě, ta by byla opět místem vhodným k žití! 


Nepřihlášený uživatel

#6880

2016-01-18 16:27

Petici podepisuji proto,abychom si o naší krásné zemi,našich životech,naší svobodě rozhodovali sami a ne ničemní úředníci z Bruselu,kteří jsou absolutně odtrženi od reality života běžného občana.Myslí si,že za peníze z evr.fondů,které tisknou jejich tiskárny 24h.denně,z naší země mohou udělat další kolonii za pomoci našich zbabělých eurohujerů,politiků,kteří se nás snaží jakkoli zastrašit za odlišný a veřejně projevený názor včetně naší veřejnoprávní zbabělé ČT.Pán bůh zaplať za našeho pana prezidenta!!!!!Už pro naše děti a jejich budoucnost.

Nepřihlášený uživatel

#6881

2016-01-18 20:35

Táhněte už konečně z EU do piče, vy pivní prasata!

Dušan

#6882

2016-01-18 21:28

Evropa se začíná nebezpečně fašizovat. Merkelführerka zavádí tvrdou cenzuru, nechá mlátit vlastní občany. Hanba, přirovcnal bych to k nástupu fašismu. Pryč z tohoto totalitního molochu dokud to ještě jde!


Nepřihlášený uživatel

#6883 Václav Klaus mladší to rozhrábl

2016-01-18 22:27

 Vaclav Klaus ml.: Na Nový rok o pořádný krok aneb totalita opět blíž

Nejvíce mě zvedá ze židle, když totalitářská EU, kde kriminalizují lidi za nesouhlas s imigrační politikou a islamizací kde rozpouštějí prvotně poklidné demonstrace a následně je rozhání vodními děly, kde znárodňují nepoužívaný sokromý majetek svých občanů ve prospěch imigrantů, systematicky zatajují zločinnou činnost islámských minorit, kde v televizi panuje cenzura a cenzurují internet (mažou facebookové stránky a příspěvky na sociálních sítítch) jako v toliko kritizované Číně, popotahuje Polsko z údajně nedemokratických principů. Ať si napřed zametou před vlastním prahem! Zloděj křičí: "Chyťte zloděje!"


Nepřihlášený uživatel

#6884

2016-01-19 08:15

z unie rychle pryč!! petr

cubygl

#6885 Stay Strong !

2016-01-19 09:23

Hi guys. I'm from Poland. I have got the same opinion about UE so i've decided to help. I'll count on you cuz' our polish goverment don't want to leave UE. It's yours choice, your decision ! So stay strong ! Bless.


Nepřihlášený uživatel

#6886

2016-01-19 09:45

Co se děje, když premiér země používá freemail u veřejného poskytovatele? Vektory útoku z pohledu plausability provedení a možnosti jeho opakování. Je iluze silného hesla jen „placebo efekt“? Jsou White Media jenom whistleblowery?

Náš šéfredaktor se v pátek na Svobodném rádiu rozpovídal na téma uniklých emailů premiéra ČR Bohuslava Sobotky a zmínil se i o našem soukromém rozhovoru, který jsme na toto téma vedli. Protože do redakce přišlo několik dotazů na toto téma, připravil jsem malý článek, který by měl (snad) některým odpovědným politikům otevřít oči. Nedělám si iluze, že by se něco plošně změnilo ve zvyku českých politických elit používat emailové služby Seznamu nebo Gmailu, ale minimálně zodpovědní bezpečnostní „poradci“ by měli zajistit, aby k tomuto již nikdy nedošlo.

Hackeři z White Media právě dnes uveřejnili další (už celkem čtvrtou) várku emailů a na mainstreamu se můžeme o nich dočíst jako o „extrémistech“, třeba zde. Nevím, co je tím myšleno, když se o někom říká, že je extrémista (znamená to, že to je každý, kdo nejde tzv. s hlavním proudem?), ale pokud je tím myšleno extrémní chování, které někoho ohrožuje, potom takovým extrémistou je právě Bohuslav Sobotka a všichni jeho poradci, kteří tolerují nebo dokonce preferují komunikaci s premiérem vlády o citlivých informacích přes freemailového providera.

VICE-Co se děje, když premiér země používá freemail u veřejného poskytovatele? Vektory útoku z pohledu plausability provedení a možnosti jeho opakování. Je iluze silného hesla jen „placebo efekt“? Jsou White Media jenom whistleblowery?


Nepřihlášený uživatel

#6887

2016-01-19 09:49

Na příkaz Ruska budou tajné služby evropských zemí vyšetřovat financování politických stran…

Rusko nařídilo, aby tajné služby jednotlivých zemí vyšetřily financování politických stran ve střední Evropě Spojenými státy, a to včetně České republiky. Peníze z USA podle Ruska destabilizují Varšavskou smlouvu, snaží se narušit politické struktury v Evropě a zmařit dodávky ruského plynu do Evropy.

Jedna studená válka skončila a ta nová jako by místy nesla rukopis té staré. Takhle o americkém prezidentovi mluvila v noci na pondělí ředitelka Informačního a tiskového odboru ministerstva zahraničních věcí Ruska: Baracku Obamovi je potřeba se stále stavět, protože pokud tak neučiníte, tak si jeho vláda jako mnoho tyranů vezme tolik, kolik jen může.

Rusko se o americké peníze v Evropě zajímá už déle

Ruské tajné služby se ovšem nyní soustředí zejména na peníze, které proudí některým evropským stranám s cílem nahlodávat jednotu Východu. „Je tu hodně kontaktů mezi americkými nacionalisty a jinými tajnými vyslanci Bílého domu s různými stranami jak v Rusku tak v Evropě,“ uvedl odborník na americkou propagandu z moskevské Lomonosovy univerzity.

VICE-Na příkaz Ruska budou tajné služby evropských zemí vyšetřovat financování politických stran…

 

VICE-Rakouská ERSTE nařídila Slovenské Spořitelně uzavřít náš bankovní účet. Důvodem je proti-migrační tématika našeho serveru!

 


Nepřihlášený uživatel

#6888

2016-01-19 09:51

Odpůrci Transatlantické zóny volného obchodu trvali vždy na tom, že americké podniky budou využívat obchodních jednání ke změně evropských zákonů. Nedávné výzkumy Lobby Control a Corporate Europe Observatory svědčí o tom, že „sny lobbyistů se už dávno uskutečnily", a USA už vyvíjejí nátlak na obchodní zákonodárství Evropské unie, píše Der Spiegel.

„Lobbyisté už dávno mají zisky z tzv. regulační spolupráce. Za tímto výrazem se skrývá myšlenka, podle níž se zkoumají návrhy zákonů z hlediska překážení obchodu ještě předtím, než se předkládají k projednání parlamentu", píše vydání.

V článku se podotýká, že od roku 1998 se úředníci USA a EU pravidelně setkávají s cílem kontroly návrhů zákonů a norem z hlediska jejich škodlivosti pro vzájemný obchod.

Více: USA DIKTAT EVROPE SPLNEN


Nepřihlášený uživatel

#6889 FINSKA DOMOBRANA PROTI MIGRACI A ZNASILNOVANI ŽEN

2016-01-19 09:55

V ulicích finského města Joensuu už několik týdnů hlídkují skupiny mladých mužů ve stejných černých bundách. Každý má na zádech zobrazeného vousatého skandinávského bojovníka, jehož dolní část obličeje je zakryta šátkem v barvách národní vlajky Finska. Nad obrázkem je nápis: Vojáci Ódina.

Tato organizace, podle slov jejích vůdců, chce udržovat pořádek v ulicích finských měst, aby se na nich nemohlo dít to, co se nedávno stalo v Německu.

VICE-Ve Finsku se prudce zvýšil počet případů napadení žen migranty

„Vojáci" sami sebe nazývají „očima a ušima policie", aniž by s ní měli oficiálně něco společného. Ne všichni ve Finsku vítají jejich činnost. Finský ministr vnitra Peteri Orpo vyjádřil znepokojení z objevení se hlídek „Vojáků Ódina" v ulicích měst jeho země a řekl, že tato organizace „má rasistický charakter a jejich cíle nezlepší bezpečnostní situaci v zemi"

Více: V ulicích finského města Joensuu už několik týdnů hlídkují skupiny mladých mužů ve stejných černých bundách. Každý má na zádech zobrazeného vousatého skandinávského bojovníka

 


Nepřihlášený uživatel

#6890 NĚMECKO A MIGRANTI

2016-01-19 09:56

Prvního podezřelého – šestadvacetiletého občana Alžírska – zatkli v případu napadení ženy o silvestrovské noci v Kolíně nad Rýnem. Muž se nachází ve vyšetřovací vazbě, oznámil hlavní kolínský prokurátor Ulrich Bremer.

„Byl obviněn ze sexuálního obtěžování oběti a ze současné krádeže mobilního telefonu", cituje Bremera RIA Novosti.

VICE-Německá policie zjistila, že 29 účastníků nepokojů v Kolíně nad Rýnem jsou migranti

Informuje se o tom, že muž byl zadržen o minulém víkendu spolu s dalším občanem Alžírska, kterého rovněž podezírají z krádeže telefonu. Oba žijí v ubytovně pro uprchlíky. Podle slov kolínského prokurátora byl šestadvacetiletý muž obviněn poprvé a dosud nevypovídal.

Více: Prvního podezřelého – šestadvacetiletého občana Alžírska – zatkli v případu napadení ženy o silvestrovské noci

 


Nepřihlášený uživatel

#6891

2016-01-19 10:48

Ministerstvo obrany Ruska uveřejnilo na svém kanále v Youtube video o shazování humanitárního nákladu v Sýrii pomocí ruských parašutistických systémů.

Více: RUSKO POMOC CIVILISTUM V SYRII

 

Státní departament USA, jako obvykle, „nevidí“ ruskou humanitární pomoc Syřanům, stejně tak, jak to bylo v případě Ukrajiny, tvrdí mluvčí MZV Ruska Marie Zacharovová.

 „…To, že ruskou humanitární pomoc, která se dopravuje do Sýrie už čtyři roky, ve Státním departamentu „nevidí", je zcela normální — vždyť tam vidí jenom to, co si sami vymýšlejí", napsala Zacharovová na své stránce ve Facebooku, kdy komentovala výrok mluvčího Státního departamentu USA Johna Kirbyho o tom, že „neviděl potvrzení" ruské pomoci Sýrii.

Více: Státní departament USA, jako obvykle, „nevidí“ ruskou humanitární pomoc Syřanům, stejně tak, jak to bylo v případě Ukrajiny

RUSKO MA VSE PODLOZENO VIDEAMA A USA JEN LŽIMA AT TAHNE NATO A USA Z NASI ZEME


Nepřihlášený uživatel

#6892

2016-01-19 10:49

Uprchlíci, násilí na veřejnosti, teroristická hrozba – Německo je očividně rozpolceno a v rozpacích. „Rok 2016 nebude takový, jako všechny ostatní“, tvrdí jeden z vůdců německé Linke Partei Gregor Gysi v interview Sputniku.

 Pocit bezpečí mezi obyvateli Německa stále víc slábne. Dvě třetiny Němců jsou přesvědčeny, že v roce 2016 dojde v Německu k teroristickému útoku. Mají i nás teroristé na mušce?

 VICE-FT: Turecko maří plány Evropské unie, týkající se zpomalování přílivu migrantů

Gregor Gysi: Když bojujete proti IS, musíte počítat s jeho odvetnými opatřeními. Celý svět je rozvrtaný a neuspořádaný. V takové situaci se musí počítat s teroristickými útoky.

Problém spočívá v dvojakém postoji Turecka. Tím, že bojuje proti Kurdům a Asadovi, nepřímo podporuje IS. Ale na druhé straně vstoupilo Turecko do koalice proti Islámskému státu.

Více: TURECKO VYDIRA CELOU EVROPU


Nepřihlášený uživatel

#6893 RUSKO MA FAKTA USA JEN ŽVÁSTY USA TERORIS

2016-01-19 11:13

Ruské letectvo zničilo v Sýrii během týdne 17 kolon autocisteren, řekl náčelník Hlavní operativní správy Generálního štábu OS RF generálporučík Sergej Rudskoj.

Více: Ruské letectvo zničilo v Sýrii během týdne 17 kolon autocisteren


Nepřihlášený uživatel

#6894 PRAOTEC ČECH VÍTÁ UPRCHLÍKY! - František Ringo Čech

2016-01-19 13:28

                


Nepřihlášený uživatel

#6895 TED USA FAŠOUNI SE SNAŽI PRES UKRAJINU SVRHNOUT NAŠEHO PREZIDENTA KTERECH CHRANI VLAST

2016-01-20 06:51

Filmový guláš pro „labužníky“ z Ukrajiny. Vařila mladá kuchařka, režisérka Olga Malčevská z Ukrajiny

Televize Ukraine Today v pátek v podvečer odvysílala investigativní dokument s názvem Čeští přátelé Kremlu. Mladá filmařka Olga Malčevská se v něm pokusila vysvětlit, proč prezident Zeman sdílí více názor Kremlu na ukrajinskou krizi, než aby zaujal stanovisko stejné jako všichni ostatní představitelé EU. Zda v nejtemnějších barvách, jak praví titulek v Parlamentích listech [1], nevím.

     Ovšem po přečtení této informace mohu jen těžko konstatovat, že jsem pochopil snahu O. Malčevské o vykreslení postoje M. Zemana k ukrajinské krizi a jeho postoj ke Kremlu. Film jsem neviděl a i kdyby ano, nejsem odborník na tuto oblast, abych mohl fundovaně výsledek O. Malčevské odborně zhodnotit. Nicméně informace PL.cz jsou pořád jen popisek či výtah z filmu této mladé režisérky, takže ucelený obraz, resp. zhodnocení a efekt jejího „pokusu“ si lze jen těžko představit. Podle toho, jak je film-dokument popisován se spíše přikláním k názoru, že mladá režisérka svým způsobem vypracovala dost chaotický a nepřesvědčující popis na filmový guláš pro zpestření politického jídelníčku, resp. menu v EU a Bílém domě., potažmo politické elitě Ukrajiny.

Jakkoli je film-dokument zpracováván jako investigativní, který má své specifika, přesto lze snahu o efektivní politicky angažovaný výsledek mladé režisérky spíše považovat více za chaotický, než za dílo, vypovídající o realitě a pravdivosti jejího možná dobře myšleného tématu a záměru. Domnívám se, že měla-li v úmyslu natočit dokument, který měl vykreslit a vyznít pro Miloše Zemana negativně, jak napovídá sám titulek článku, pak se jí to, podle mého soudu nepodařilo. Pokud však měla v úmyslu M. Zemana vykreslit když ne zrovna pozitivně, tak alespoň reálněji a věrohodněji, pak se jí to nepodařilo rovněž.

   Podle obsahu článku se ve filmu objevuje nebo účinkuje řada lidí, kteří jako by měli vnést do problému větší světlo, ale ani volba některých těchto osob není zrovna šťastná a přesvědčivá. Za všechny stačí jmenovat Martina C. Putnu, který poskytuje svůj názor a pohled, když přirovnává okupaci ČSR Hitlerem k okupaci Ukrajiny Ruskem a který zdůraznil, že Zemanovi nevěří ani slovo a že by měl být souzen jako zločinec. Pozoruhodná je také zmínka o Karlu Schwarzenbergovi o kterém se vyjádřila jako o člověku aristokratického původu, intelektuálovi, který však při volbě prezidenta ČR nezískal dostatečnou podporu voličů a také věnovala zajímavý záběr na intelektuála Schwarzenberga, spícího ve Sněmovně.

VICE-Filmový guláš pro „labužníky“ z Ukrajiny. Vařila mladá kuchařka, režisérka Olga Malčevská z Ukrajiny

TED USA FAŠOUNI SE SNAŽI PRES UKRAJINU SVRHNOUT NAŠEHO PREZIDENTA KTEREJ CHRANI VLAST NEZABRALA ČERVENA KARTA TAK ZKUSIME PRES UKRAJINU USA ZABILI J.F.KENNEDYHO KVULI TOMU ŽE SEL PO TYCH CO CHTELY VZIT LIDEM SVOBODU A PRAVO TAK SE TED SNAZI NAM SVRHNOUT PREZIDENTA

JFK ve svém zásadním projevu "prezident a tisk" který přednesl v roce 1961 a směřoval jej k zástupcům "čtvrté velmoci," varoval před lidmi, kteří v současnosti pomocí metod, které rovněž popisuje, vládnou světu.

Jedná se o celosvětovou "jednolitou a bezohlednou konspiraci, která spoléhá především na tajné prostředky pro rozšiřování sféry svého vlivu."

Není pochyb o tom, proč musel být JFK odstraněn dřív, než sionistům napáchá svou činností značné škody.

VICE-John F. Kennedy - Čelíme celosvětové bezohledné konspiraci (CZ sub)


Nepřihlášený uživatel

#6896

2016-01-20 06:59

VIDEO: Donald Trump rozzuřil britské poslance výrokem o zákazu vstupu Muslimů do USA. Chtějí mu zakázat vstup do Velké Británie. To je politik, jak se patří! [CZ Titulky]

Americký republikánský kandidát na prezidenta Donald Trump si opět pustil ústa na procházku a tentokrát si opravdu nebral servítky. Vyzval k zákazu vstupu Muslimů na území USA. To vyvolalo doslova pozdvižení na druhém břehu Altantiku, kde o tomto výroku diskutovali britští poslanci. Projednávali občanskou petici podepsanou převážně britskými muslimy a neziskovkami, které ji zorganizovaly. Petice volá po zákazu vstupu Donalda Trumpa do Velké Británie.

VICE-VIDEO: Donald Trump rozzuřil britské poslance výrokem o zákazu vstupu Muslimů do USA. Chtějí mu zakázat vstup do Velké Británie. To je politik, jak se patří! [CZ Titulky]

Video: O „chudé“ Africe a „bohatém“ Západu. Aneb sametově vytvořená EU a sametové zotročení celého světa

V analýzách Valerije Pjakina velmi často zaznívá názor, že přistěhovalecká politika EU sleduje dva cíle: prvním je zájem státních elit USA, které si přejí rozklad Evropy, resp. oslabení EU tak, aby nad ní USA měly ještě větší moc, než mají. Druhým je zájem globální elity (GP), která si přeje likvidaci amerického stylu života, naplno fungujícího v USA a v Evropě a nevynalezla k tomu lepší způsob, než výměnu původního amerického a evropského obyvatelstva za primitivnější – v USA za Hispánce a v Evropě za muslimskou populaci.

Pro celý svět přitom platí, že GP stěhuje centrum příští moci do Číny a do – Íránu! Írán má být tím, který ve finále (po boji mezi křesťany a sunnitskými muslimy) zavede v Evropě „správný“ islám (šíitský) a vytvoří chálifát. Především ale nahradí evropské mozky, a to především svými znalostmi o jaderných technologiích, protože nic jiného, než udržování chodu jaderných elektráren v Evropě nebude nutné.

Ponechám teď stranou, nakolik si evropští přisluhovači amerických státních zájmů uvědomují, že USA i Evropa jsou jen figurky na mnohem vyšší šachové partii a zůstanu teď u té vyšší, u globalizační šachové partie. Až na výjimky, v USA i v Evropě ji pochopili jen někteří (a věřím, že i náš prezident Zeman) zatímco Rusko se v ní orientuje už dlouho. A ze své optiky Rusko hraje šachovou partii nejen s blbci v USA a v EU (příhodnější pojmenování nelze najít), ale i s těmi, kteří si na šachovnici světa přivlastnili figurky nejvyššího kalibru a kteří jsou známí pod zkratkou GP.

Ano, Rusko na Blízkém východě (Sýrie, Írán) i v Africe (Egypt) hledí na své zájmy – zatímco GP tam má své. A nyní se dostáváme k pointě vloženého videa o „chudé“ Africe. Když pomineme fakt, že Rusko se od dob VŘSR mělo ocitnout na úrovni afrických a blízkovýchodních zemí – tzn. pouze jako území zdrojů pro GP, pak tady máme fakt, že Rusko se snaží prosadit takovou globalizaci (Miroporiadok – Světový řád), který bude všechny národy respektovat jako rovnocenné a tedy partnerské. A to je něco zcela jiného, než co realizuje GP, a to přes organizace jako Unicef, Červený kříž či různé jiné organizace, zajišťující Afričanům lékařskou pomoc (Bill Gates) či potravinovou a ve finále i uprchlickou pomoc.

VICE-Video: O „chudé“ Africe a „bohatém“ Západu. Aneb sametově vytvořená EU a sametové zotročení celého světa


Nepřihlášený uživatel

#6897

2016-01-20 07:12

VICE J.F.KENNDY VYPRAVI KDO VSECHNO BYL UMLČEN PAK USA UMLČELA AJI HO-Kennedy - prezident který chtěl odhalit a ukončit spiknutí


Nepřihlášený uživatel

#6898

2016-01-20 09:01

FAKTA a mezi VIP SE RADÍ RUSKO GP sou iluminati co ovladaj tenhle svět proti lidem plus vám sem dám videa realné v CANADE V USA kde ten stary ..... keca o tvorech co ziji vsude po světě mezi nami aji

DULEŽITÉ-Official Real Proof That Aliens Exist, Canadian Politican Exposes That 4 Species Of Aliens Are Here

DULEŽITÉ-Advice from ETs by Paul Hellyer, former Minister of Defense of Canada

Tajná smlouva

  • Iluze, která nastane, bude tak obrovská, že unikne jejich vnímání.
  • Ti, kdož uvidí, budou považování za blázny.
  • Vytvoříme oddělená vzezření, aby zabránila možnosti vidět spojení mezi námi.
  • Budeme se chovat, jako kdybychom nebyli spojeni, abychom udržovali iluzi naživu.
  • Našim cílem bude vykonat jeden krok za čas, aby nikdy nepadlo na nás samotné podezření. To jim také zabrání vidět změny tak, jak budou nastávat.
  • Budeme vždy stát nad relativním polem jejich zkušeností, neboť my známe tajemství absolutna.
  • Vždy budeme pracovat společně a zůstaneme spojeni krví a utajením. Toho, kdo promluví, postihne smrt.
  • Ponecháme jim krátkou dobu života a jejich mysle slabé, i když budeme předstírat, že děláme opak.
  • Budeme využívat znalostí vědy a technologie lstivými způsoby, takže nikdy neuvidí, co se děje.
  • Budeme používat měkké kovy, urychlovače stárnutí a sedativa v jídle a vodě a také ve vzduchu.
  • Budou pokryti jedy kamkoli se otočí.
  • Měkké kovy budou způsobovat, že budou ztrácet své mysle. Budeme slibovat z našich mnoha stran najít lék, přestože je budeme zahrnovat stále větším jedem.
  • Jedy budou absorbovány prostřednictvím pokožky a úst, budou ničit mysl a reprodukční systém.
  • Z toho všeho se budou rodit mrtvé děti, ale tuto informaci budeme skrývat.
  • Jedy budou schovány ve všem, co je obklopuje, v tom co pijí, jedí, dýchají a nosí.
  • Musíme být důmyslní v dávkování jedů, neboť mohou dohlédnout daleko.
  • Naučíme je, že jedy jsou dobré, s veselými obrázky a hudebními tóny.
  • To pomůže k vůli pomáhat. Získáme je, aby prosazovaly naše jedy.
  • Uvidí, jak se naše produkty používají ve filmu, postupně si na ně zvyknou a nikdy nepoznají jejich skutečný účinek.
  • Když zplodí dítě, vstříkneme jedy do krve jejich dětí a a předsvědčíme je, že to je pro jejich dobro.
  • Začneme s tím brzy, když bude jejich mysl mladá, zaměříme se na to, co děti milují nejvíce, na sladkosti.
  • Když budou mít zubní kazy, vyplníme jim zuby kovy, které usmrtí jejich mysl a ukradne jim budoucnost.
  • Až bude jejich schopnost učit se narušena, vytvoříme lékařství, které je učiní nemocnějšími a způsobí další nemoci, na které vytvoříme ještě další léky.
  • Uděláme z nich naší mocí poddajné a slabé před námi.
  • Budou vyrůstat deprimovaní, pomalí a otylí a když si k nám přijdou pro pomoc, zahrneme je ještě většími jedy.
  • Zaostříme jejich pozornost na peníze a materiální statky, takže se mnozí z nich nikdy nespojí s vnitřním já. Rozptýlíme je sexem, vnějšími lákadly a hrami, takže nikdy nebudou sami v souladu s všeobjímající jednotou.
  • Jejich mysli budou patři nám a oni udělají, co řekneme. Jestliže odmítnou, najdeme způsoby, jak implementovat mysl měnící technologie do jejich životů. Strach budeme využívat jako svou zbraň.
  • Ustanovíme jejich vlády a uvnitř nich založíme opozici. Budeme vlastnit obě strany.
  • Vždy budeme skrývat svůj cíl, ale provedeme náš plán.
  • Naše rodiny se nikdy nebudou mísit s jejich. Naše krev musí zůstat vždy čistá, to je ta cesta.
  • Donutíme je zabíjet se navzájem, pokud nám to bude vyhovovat.
  • Budou nám poskytovat svou práci a my budeme prosperovat z jejich dřiny.
  • Budeme je prostřednictvím dogmat a náboženství držet oddělené od Jednoty.
  • Budeme kontrolovat každý aspekt jejich životů, říkat jim, co si mají myslet a jak.
  • Jemně a mírně je povedeme, ale necháme je si myslet, že se vedou sami.
  • Skrze naše frakce mezi nimi bude rozdmýchávat nepřátelství.
  • Když se mezi nimi rozsvítí světlo, uhasíme ho výsměchem, či smrtí, tím, co nám bude nejlépe vyhovovat.
  • Donutíme je vytrhávat si navzájem svá srdce a zabíjet své vlatní děti.
  • Toho dosáhneme využitím nenávisti jako svého spojence, hněvu jako svého přítele.
  • Nenávist je zcela zaslepí a nikdy neprohlédnou, že z jejich konfliktů se vynořujeme jako jejich vládci. Budou vytíženi zabíjením se mezi sebou.
  • Bodou zalití svou krví a budou zabíjet své sousedy, pokud nám to bude vyhovovat.
  • Budeme z toho obrovsky těžit, neboť nás neuvidí, neboť nás vidět nemohou.
  • Budeme prosperovat z jejich válek a umírání.
  • Budeme to opakovat stále znovu a znovu, dokud nebude dosaženo našeho konečného cíle.
  • Budeme pokračovat v nucení, aby žili ve strachu a zlosti, prostřednictvím obrazů a zvuků.
  • Použijeme všechny prostředky, abychom toho dosáhli.
  • Prostředky budou poskytovány díky jejich práci.
  • Donutíme je nenávidět sama sebe a své sousedy.
  • Vždy před nimi budeme skrývat božskou pravdu, že všichni jsme jeden. To se nesmí nikdy dozvědět!
  • Nikdy nesmí poznat, že barva pleti je iluze, vždy si musí myslet, že si nejsou rovni.
  • Krok po kroku, krok po kroku se budeme blížit svému cíli.
  • Převezmeme jejich půdu, zdroje a bohatství, abychom nad nimi vykonali naprostou kontrolu.
  • Donutíme je akceptovat zákony, které jim ukradnou poslední zbytky svobody, které mají.
  • Postavíme finanční systém, který je navždy uvězní, bude udržovat je samotné i jejich děti zadlužené.
  • Když budou společně klít, nařkneme je ze zločinů a světu prezentujeme jinou verzi, neboť budeme vlastnit všechna média.
  • Budeme používat média ke kontrole toků informací a jejich vyznění v náš prospěch.
  • Když proti nám povstanou, rozmačkáme je jako hmyz, neboť nic jiného nejsou.
  • Budou bezbranní cokoli udělat, neboť nebudou mít žádné zbraně.
  • Rekrutujeme některé z nich, aby uskutečnili naše vlastní plány, slíbíme jim život věčný, ale žádný takový nebude, neboť nejsou jedni z nás.
  • Rekrutové budou nazýváni “zasvěcenci” a budou indoktrinováni věřit falešným obřadům průchodů do vyšších sfér. Členové těchto skupin, kteří se budou domnívat, že jsou s námi v jednom celku, nikdy nepoznají pravdu. Tu pravdu se nesmí nikdy dozvědět, neboť by ji obrátili proti nám.
  • Za svou práci budou odměněni pozemskými věcmi a skvělými tituly, ale nikdy se nestanou nesmrtelními a nepřipojí se k nám, nikdy nepřijmou světlo a nebudou cestova ke hvězdám.
  • Nikdy nedosáhnou vyšších realit, neboť zabíjení svého vlastního druhu bude blok k přechodu k osvícení. Tohle nikdy nepoznají.
  • Ach ano, iluze svobody bude tak obrovská, že nikdy nezjistí, že jsou našimi otroky.
  • Pravda bude ukryta v jejich tváři, tak blízko se nebudou schopni zaměřit, dokud nebude příliš pozdě.
  • Až bude vše hotovo, realitu, kterou jsme pro ně stvořili, je bude vlastnit. Tato realita bude jejich vězením. Budou žít v sebe-klamu.
  • Až bude náš cíl splněn, začne nové éra tyranie.
  • Jejich mysli boudou spountány jejich vírami, vírami, které jsme ustanovili za pradávných časů.
  • Ale pokud by někdy zjistili, že jsou rovnocenní, zahyneme. TOHLE SE NESMÍ DOZVĚDĚT.
  • Pokud někdy zjistí, že by nás společně mohli porazit, uskuteční akci.
  • Nesmí se nikdy dozvědět ani to, co jsme udělali, neboť pokud by se to dozvěděli, nebudeme mít prostor utíkat, neboť bude snadné vidět, kdo jsme, až závoj spadne. Naše akce odhalí, kým jsme a oni nás uloví a nikdo nám neposkytne úkryt.
  • Toto je tajná smlouva, kterou budeme žít zbytek svých současných a budoucích životů, neboť tato realita transcenduje mnoho generací a životních období.
  • Tato smlouva je zpečetěna krví, naší krví. Námi, těmi, kteří přišli z nebe na Zemi.
  • O této smlouvě se NIKDY NIKDO nesmí dozvědět, že existuje. Nesmí být NIKDY zapsána či řečena kýmkoli z nás, vědomí toho by bylo příčinou uvolnění hněvu PRVOTNÍHO STVOŘITELE nad námi a my bychom byli vrženi do hlubin, odkud jsme přišli a zůstali tam až do konce času nás samotné.

TT

#6899 Re: fuc off EU

2016-01-20 09:11

#11: Hannibal - fuc off EU 

 A vy jste kterej z nich?


Nepřihlášený uživatel

#6900 Re:

2016-01-20 09:40

#6898: -  

 Tohle patří k té SMLOUVĚ tam je psáno že přišly z nebes

Zjevení Janovo 12, 7  - 12

  • 7A strhla se bitva na nebi: Michael a jeho andělé se utkali s drakem.
  • 8Drak i jeho andělé bojovali, ale nezvítězili, a nebylo již pro ně místa v nebi.
  • 9A veliký drak, ten dávný had, zvaný ďábel a satan, který sváděl celý svět, byl svržen na zem a s ním i jeho andělé.
  • 10A slyšel jsem mocný hlas v nebi: „Nyní přišlo spasení, moc a království našeho Boha i vláda jeho Mesiáše; neboť byl svržen žalobce našich bratří, který je před Bohem osočoval dnem i nocí.
  • 11Oni nad ním zvítězili pro krev Beránkovu a pro slovo svého svědectví. Nemilovali svůj život tak, aby se zalekli smrti.
  • 12Proto jásejte, nebesa a všichni, kdo v nich přebýváte! Běda však zemi i moři, neboť sestoupil k vám ďábel, plný zlosti, protože ví, jak málo času mu zbývá.“