Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie


Nepřihlášený uživatel

/ #6841

2016-01-15 11:44

Syrské stíhačky MiG-29 kryly ruské bitevníky Su-25 při bombardování objektů teroristů v Syrské arabské republice – byla to první společná rusko-syrská vzdušná operace, informovalo ve čtvrtek ruské ministerstvo obrany.

„Posádky letadel Su-25 ruských vzdušných a kosmických sil a syrských letadel MiG-29 splnily společný bojový úkol v nebi nad Sýrií. Dvojice stíhaček MiG-29 kryla ze vzduchu ruské bitevníky, které bombardovaly objekty infrastruktury teroristů", praví se v tiskové zprávě.

Více: SYRSKE LETECTVO A RUSKE NA NEBY V SYRII

Bodové údery VKS RF po pozicích teroristického uskupení Islámský stát v Sýrii jsou desetkrát efektivnější, než operace USA, prohlásil ministr zahraničí Sýrie Walid Muallem.

 
„Rusko dokázalo udělat desetkrát více, než USA. Doufáme, že spolupráce mezi Ruskem a Sýrií v boji s terorismem bude pokračovat, bude to lépe nejen pro nás, je to také sebeobrana Ruska", uvádí Sputnik Muallemova slova.

Více: Bodové údery VKS RF po pozicích teroristického uskupení Islámský stát v Sýrii jsou desetkrát efektivnější, než operace USA