Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie


Nepřihlášený uživatel

/ #6850 Re: Re: Smíříme se s tím, že naše ženy budou znásilňovány a postupně se s tím naučíme žít? :-((

2016-01-15 17:55

#6849: - Re: Smíříme se s tím, že naše ženy budou znásilňovány a postupně se s tím naučíme žít? :-(( 

 Německé ministerstvo rozvoje ve spolupráci úřadem pro uprchlické otázky a integraci oznámilo, že tento rok zamíří do Evropy 8 až 10 milionů běženců. Jde o informaci německé zpravodajské služby z Turecka a tranzitních zemí na trasách z Afriky a Středního Východu. Německo bude schopno přijmout však maximálně jen 1 milion. Zbytek si budou muset rozdělit ostatní země na cestovní trase uprchlíků. Redakce AE News před tímto scénářem varovala už na podzim, že uprchlíci v roce 2016 zůstanou v Evropě na půl cesty, protože Německo v určité chvíli nebude schopné a ani ochotné další migranty přijímat. V takové chvíli nastane „Brownův pohyb“ a chaotické vandrování stovek tisíc a milionů migrantů po celé Evropě.

Vlada jich vezme vic nez 3 091 duvod protoze to vynaší 

Dámy a pánové, pojďme si zavěštit na středně dobou vzdálenost. Píše se rok 2025. Po 10 letech imigračních vln a přijímání uprchlíků přišlo do ČR 300,000 arabských běženců. V letech 2015 až 2017 přijímala ČR jenom 1290 běženců ročně, ale vláda ČR na žádost ostatních zemí EU se rozhodla přijímat o 500 běženců ročně navíc. K pokrytí nákladů byly použity fondy EU, takže občany ČR to nestálo nic. Další zvýšení kvót proběhlo o rok později. V roce 2020 rozhodl Evropský parlament o zrušení kvót a EU tak začala přijímat všechny uprchlíky, které rozděloval direktivně Úřad komisaře EU pro uprchlíky. Komisař EU Pavel Bělobrádek je s prací úřadu spokojen. Do roku 2025 přijímá Česko celkem přes dalších 200,000 běženců.

Hlasování českých europoslanců o kvótách na přidělení uprchlíků:

PRO:

ČSSD – Jan Keller (?) (viz. diskuse pod tímto článkem), Olga Sehnalová, Pavel Poc, Miroslav Poche,

TOP 09 a Starostové – Luděk Niedermayer, Stanislav Polčák, Jaromír Štětina,

KDU-ČSL – Pavel Svoboda, Michaela Šojdrová, Tomáš Zdechovský,

PROTI:

ANO – Pavel Telička, Petr Ježek, Dita Charanzová, Martina Dlabajová,

ODS – Jan Zahradil,

ZDRŽELI SE HLASOVÁNÍ:

KSČM – Kateřina Konečná, Miroslav Ransdorf, Jiří Maštálka,

SSO – Petr Mach

TOP 09 – Jiří Pospíšil

NEDOSTAVIL SE NA HLASOVÁNÍ:

ODS – Evžen Tošenovský,

Zdroj: [2]

VICE-Je vymalováno! Česko bude přijímat uprchlíky, něco přes 1,000 ročně a časem mnohem víc. Notičky z USA a Bruselu zafungovaly, Bělobrádek se odkopal a řekl, co neměl. Oheň na střeše? Ne, hoří už i ve sklepě!

VICE-Slovensko povstává proti bruselské tyranii. Petice proti kvótám, obvinění slovenských europoslanců z vlastizrady