Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#6849 Re: Smíříme se s tím, že naše ženy budou znásilňovány a postupně se s tím naučíme žít? :-((

2016-01-15 17:05

#6826: - Smíříme se s tím, že naše ženy budou znásilňovány a postupně se s tím naučíme žít? :-(( 

A kdyby byly ženy "jenom" znásilňovány! Islamofilové a vítači migrantů si na obětech znásilnění ještě vybíjejí frustraci a pořádají na ně hon! Úřady a policie místo ochrany obětem poradí kraviny - a migranti proudí do země dál a ženy si "zvykají".

6.2. je několik demonstrací, od 15:00 na Hradčanském náměstí dokonce celoevropská - přijďte, naše vláda už slíbila EU přijmout 3 091 migrantů. Jak sem přijdou, nikdo je odsud nedostane a ještě sem natahají další! Ženy by měly přijít povinně - nebo se na migranty těší?

------

Nechutný útok na oběť znásilnění: Z dívky udělali rasistku

15. ledna 2016  8:24 http://www.expres.cz/

Mladá Němka Selina byla jednou z mnoha obětí sexuálního násilí v Kolíně nad Rýnem během oslav Nového roku.

Pachatelé převážně z řad uprchlíků zde sexuálně napadli desítky žen a média o této skutečnosti informovala až se zpožděním.

Selina se rozhodla jako oběť promluvit o traumatickém zážitku v anonymním rozhovoru pro německou televizní stanici SWR Fernsehen.

Zde popisovala, jak ji pachatelé obklíčili a začali se střídat v osahávání jejích intimních partií.

Snaha informovat o hrůzách spáchaných na Silvestra se ale Selině vymstila. V rozhovoru přiznala, že se jednalo se o její nejhorší zážitek a prý se nikdy v životě takto nebála.

Zároveň popsala útočníky jako „snědé mladíky, kteří hovořili mezi sebou arabsky“, což se nelíbilo aktivistům, kteří se rozhodli už tak traumatizované Selině zničit život.

Na internet kdosi nahrál video, v němž zveřejnil Selinino jméno, adresu a místo kde pracuje.

Ve videu bylo řečeno, že dívka je lhářka a rasistka a vše si vymýšlí v rámci protimuslimské propagandy. Selině začaly chodit nenávistné zprávy a telefonáty a byla velmi rozrušená.

„Když jsem viděla to hrozné video sdílené na stránce radikálního muslimského kazatele, který mě označoval za nepřítele, začala jsem se velmi bát o svůj život. Jako by nestačilo, co se mi stalo na Silvestra, chtějí mě zničit, protože jsem se nebála říct pravdu,“ říká Selina. 

 

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#6850 Re: Re: Smíříme se s tím, že naše ženy budou znásilňovány a postupně se s tím naučíme žít? :-((

2016-01-15 17:55:49

#6849: - Re: Smíříme se s tím, že naše ženy budou znásilňovány a postupně se s tím naučíme žít? :-(( 

 Německé ministerstvo rozvoje ve spolupráci úřadem pro uprchlické otázky a integraci oznámilo, že tento rok zamíří do Evropy 8 až 10 milionů běženců. Jde o informaci německé zpravodajské služby z Turecka a tranzitních zemí na trasách z Afriky a Středního Východu. Německo bude schopno přijmout však maximálně jen 1 milion. Zbytek si budou muset rozdělit ostatní země na cestovní trase uprchlíků. Redakce AE News před tímto scénářem varovala už na podzim, že uprchlíci v roce 2016 zůstanou v Evropě na půl cesty, protože Německo v určité chvíli nebude schopné a ani ochotné další migranty přijímat. V takové chvíli nastane „Brownův pohyb“ a chaotické vandrování stovek tisíc a milionů migrantů po celé Evropě.

Vlada jich vezme vic nez 3 091 duvod protoze to vynaší 

Dámy a pánové, pojďme si zavěštit na středně dobou vzdálenost. Píše se rok 2025. Po 10 letech imigračních vln a přijímání uprchlíků přišlo do ČR 300,000 arabských běženců. V letech 2015 až 2017 přijímala ČR jenom 1290 běženců ročně, ale vláda ČR na žádost ostatních zemí EU se rozhodla přijímat o 500 běženců ročně navíc. K pokrytí nákladů byly použity fondy EU, takže občany ČR to nestálo nic. Další zvýšení kvót proběhlo o rok později. V roce 2020 rozhodl Evropský parlament o zrušení kvót a EU tak začala přijímat všechny uprchlíky, které rozděloval direktivně Úřad komisaře EU pro uprchlíky. Komisař EU Pavel Bělobrádek je s prací úřadu spokojen. Do roku 2025 přijímá Česko celkem přes dalších 200,000 běženců.

Hlasování českých europoslanců o kvótách na přidělení uprchlíků:

PRO:

ČSSD – Jan Keller (?) (viz. diskuse pod tímto článkem), Olga Sehnalová, Pavel Poc, Miroslav Poche,

TOP 09 a Starostové – Luděk Niedermayer, Stanislav Polčák, Jaromír Štětina,

KDU-ČSL – Pavel Svoboda, Michaela Šojdrová, Tomáš Zdechovský,

PROTI:

ANO – Pavel Telička, Petr Ježek, Dita Charanzová, Martina Dlabajová,

ODS – Jan Zahradil,

ZDRŽELI SE HLASOVÁNÍ:

KSČM – Kateřina Konečná, Miroslav Ransdorf, Jiří Maštálka,

SSO – Petr Mach

TOP 09 – Jiří Pospíšil

NEDOSTAVIL SE NA HLASOVÁNÍ:

ODS – Evžen Tošenovský,

Zdroj: [2]

VICE-Je vymalováno! Česko bude přijímat uprchlíky, něco přes 1,000 ročně a časem mnohem víc. Notičky z USA a Bruselu zafungovaly, Bělobrádek se odkopal a řekl, co neměl. Oheň na střeše? Ne, hoří už i ve sklepě!

VICE-Slovensko povstává proti bruselské tyranii. Petice proti kvótám, obvinění slovenských europoslanců z vlastizrady