Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie


Nepřihlášený uživatel

/ #6826 Smíříme se s tím, že naše ženy budou znásilňovány a postupně se s tím naučíme žít? :-((

2016-01-14 13:12

Smíříme se s tím, že naše ženy budou znásilňovány a postupně se s tím naučíme žít?

Kromě Kolína a Hamburku jsou hlášeny sexuální delikty takzvaných uprchlíků také ze Stuttgartu, rakouského Salcburku, švýcarského Curychu, finských Helsinek a švédského Kalmaru. Ti, kteří neustále varovali před migranty a poukazovali i na to, že přistěhovalci v budoucnu budou například znásilňovat ženy v Evropě, byli nejen médii označeni za xenofoby, rasisty a v konečné fázi za fašisty. Dnes vidíme, že ten, kdo poukazoval na rizika spojená s migranty, měl v podstatě pravdu.

Dle mého názoru je dnes na tom spolu se Švédskem nejhůře Německo. Je mi velmi líto, že zrovna v sousedním Německu, kde byl dlouhá léta relativní klid a pořádek, se v několika městech staly ženy a dívky obětí sexuálních deliktů od migrantů. Žel musím konstatovat, že i v Německu se vytvářejí no-go zóny tak, jak je známe z Bruselu či Londýna.

Položme si otázku, co se ještě musí stát, aby evropští politici pochopili, že „uprchlíci“ znamenají bezpečnostní ohrožení pro celou Evropu. Nebo se máme smířit s tím, že naše ženy budou znásilňovány a postupně se naučíme žít v každodenním strachu o svůj život?

VICE-Smíříme se s tím, že naše ženy budou znásilňovány a postupně se s tím naučíme žít?