Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie


Nepřihlášený uživatel

/ #6839 UPRCHLICI DULEZITE

2016-01-15 11:36

Máte rádi migranty? Na blbou otázku znepokojivá odpověď. Když politici naslibují Evropanům hory doly a potom skutek utek, nic se neděje. Když totéž provedou migrantům, hoří ulice, znásilňují se ženy a létají kameny. Sebevražda Evropy v přímém přenosu?

Redakce AE News přináší článek se zajímavým pohledem na současné vzplanutí problémů s uprchlíky a s jejich chováním, zejména po Novém roce. Článek principiálně viní ze současné krize politiky, což je ale pouze omezený úhel pohledu, který zanedbává skutečnost, že politikům nikdy nešlo o hladkou integraci, ale o rozvrat Evropy v prvoplánovém postavení.

Angela Merkel není hloupá, musela vědět, co se stane, když prohlásila, že Německo přijme všechny běžence. Její zařazená zpátečka je už pouze iluzorním alibi, ale vzhledem k tomu, že německý úřad pro přistěhovalectví před 3 dny upřesnil prognózu, že tento rok míří do Evropy 8 až 10 milionů běženců(odhad z října 2015 hovořil „jen“ o 6 až 8 milionech), tak je zcela jasné, že cíl byl splněn. Demografické překreslení mapy Evropy je spuštěno a útěk za zchudnutím západní civilizace a za jejím kulturním zničením je nastartován.

Nezůstane kámen na kameni. Začne se od dětí, od jejich brainwashingu různými multikulti večerníčky až po tvrdou pro-migrační výchovu ve školách. Budou vznikat ghetta, no-go zóny, budou vyrůstat i v Praze minarety. Proces je nastaven generálním architektem NWO na necelé dvě generace, na 50 let. Ti z nás, kteří okolo roku 2070 již nebudou na světě, v podstatě vyhrají jackpot. – Poznámka šéfredaktora VK –

 

V tomto ozdravném procesu poničených zemí se musí angažovat především ty země, které tento rozvrat způsobily – USA, Francie Anglie, Německo – a země, které měly kolonie v Africe/a jinde/ a které dodnes podhodnocují cenu práce v těchto rozvojových zemích a okrádají je vlastně trvale. Je jejich úkolem provést nápravu, protože škodu vytvořili oni. My, ostatní země a národy jim můžeme dobrovolně pomoci, jen z lidského soucitu, ale ne z nařízení, ani z výčitek svědomí. Má-li Německo, Francie a Anglie výčitky svědomí vůči obyvatelům svých bývalých kolonií, pak je to správné, ale nesmí svou ,,karmu“ přesouvat na jiné a už vůbec ne násilím. Tím vzniká jen další veliká vina, která bude tlačit na nápravu!

 

Otázka v úvodu – ,,máte rádi migranty?“, by se dala zodpovědět poctivě takto: Ano mám je rád v jejich zemích, kde žijí podle svých zvyků, rád jim budu pomáhat, aby se jim tam žilo, co nejlépe, budou-li se o to snažit ze všech svých sil – pak je má pomoc, má úcta k nim – na místě, odpovídá přirozené lidské potřebě a lidskému citu pro spravedlnost…

 

Budeme-li však násilím donuceni žít nepřirozeně vedle sebe a bojovat proti sobě o zachování své vlastní existence – pak se staneme nepřáteli a nikdo z nás/ani oni, ani my/ nebude moci poctivě říci o těch druhých – mám je rád…

 

Zachovejme si přátelství, zachovejme si vzájemnou úctu – nedovolme politikům, aby nás o ni připravili a postavili nás proti sobě.

 

-ZF-

 

VICE-Máte rádi migranty? Na blbou otázku znepokojivá odpověď. Když politici naslibují Evropanům hory doly a potom skutek utek, nic se neděje. Když totéž provedou migrantům, hoří ulice, znásilňují se ženy a létají kameny. Sebevražda Evropy v přímém přenosu?