Petice za zachování budovy ZUŠ J. R. Míši v Orlové-Porubě.

Petiční výbor

#1

2015-03-06 06:08

V roce 2012 byl zveřejněn záměr ukončit výuku v současném objektu, opustit tyto prostory a pro další činnost školy využít uvolněných prostorů nejdříve v Gymnáziu, později Obchodní akademii Orlová.

Nechceme přijít o to, oč jinde lidé usilovně bojují, aby bylo zřízeno, zvlášť v době, kdy je tato mimoškolní umělecká činnost jednou z možných prevencí před nevhodně stráveným mimoškolním časem dětí a dospívající mládeže. Jsme pro vypracování projektu, který bude podporovat zachování budovy ZUŠ ke stávajícímu účelu a zároveň navrhne smysluplné řešení situace k udržení tohoto specifického zázemí.
Lukas Macura

#2 Zrusit vsechny skoly!!

2015-03-07 07:33

Orlova je jen a pouze velka (resp. mala) dira pro cikady a bezdaky. A duchodce. Kazdy normalni, opakuji normalni clovek co neco umi a neni prizivnik na davkach uz davno odesel. Takze lidi, neco se naucte, budte v tom dobri a odejdete jinam, kde vas oceni. A k ZUS- bohuzel uz nemaji kvalitni lektory, ti duchodci uz to nezachrani


Nepřihlášený uživatel

#3

2015-03-07 15:28

a udělejte z toho ubytovnu, ať je to tu úplně krásné


Nepřihlášený uživatel

#4 Odpověd Lukáš

2015-03-07 18:07

Lukáši, to jako chcete říct, že v Orlové žijí jen nevzdělanci, co nepracují a přiživují se? nezlobte se, ale váš názor mi nepřijde úplně normální. 

J.M.

#5 Re: Zrusit vsechny skoly!!

2015-03-07 18:33

#2: Lukas Macura - Zrusit vsechny skoly!! 

 Něco umím, dál se vdělávám, ale "vlastním" tu byt a do zaměstnání to nemám daleko, tak si vyprošuji nařčení, že nejsem normální, nic neumím a nebo že jsem příživník na dávkách!

Je smutné, jak někteří bývalí obyvatelé Orlové (kteří tu možná ještě mají rodinu nebo přátele), smýšlí o jiných občanech.

A nikde není psané, že lektoři v důchodu nejsou kvalitní. Naopak, tito zmínění důchodci mají mnohem víc zkušeností než čerstvě vystudovaný lektor.

J.M.


Nepřihlášený uživatel

#6

2015-03-08 08:49

Mám za to, že by město nemělo podporovat pouze sport (což je v pořádku), ale i umělecké směry.A po shlédnutí posledních vystoupení ZUŠ jsem o tom přesvědčena.