Petice proti agresivní politice USA

Kontaktujte autora petice

Téma diskuze bylo automaticky vytvořeno Petice proti agresivní politice USA


Nepřihlášený uživatel

#26 Mráz z Bílýho domu

2015-03-31 09:15

Sotva k nám jestřábi zavítali svým provokačním konvojem, opět k nám přišla tuhá zima. Ještě před pár dny venku panovalo jaro, příroda se probouzela do nové sezóny a nyní venku zase sněží, vichřice lámou stromy, ničí střechy. Už neplatí, že mráz přichází z Kremlu, ale z Bílýho barrácku! A jeho poslem je mouřenín Satan Claus. To máme trest za to, jak jsme v naší zemi vítali satanáše! Tento trest stihne všechny, kteří se paktují s ďáblem!!


Nepřihlášený uživatel

#27 Re: Mráz z Bílýho domu

2015-03-31 20:23

#26: - Mráz z Bílýho domu 

 Už je to tady, stará proroctví se naplňují, apokalypsa se blíží. Mabus po světě rozsévá jenom zlo. Ve své honbě za ekonomickou hegemonií se fašistická velmoc USA neštítí vůbec ničeno, přepadává suverenní státy a plení jejich nerostné bohatství pod záštitou šíření demokracie, podporuje fanatické povstalce proti nepohodlným režimům, poštvává proti sobě celý svět, nejhorší, že ke svým osobním cílům zneužívá "obranný pakt" NATO a vede s ním striktně agresivní války, brzy všichni zplačeme nad výdělkem z téhle pofidérní zahraniční politiky.


Nepřihlášený uživatel

#28 Re:

2015-04-03 07:23

#25: -  

 Coby kdyby, USA prostě válku potřebuje a válka potřebuje USA. Celá jejich ekonomika je postavená na nepřetržitém válčení. O USA lze říci slovy klasiků: All they need is war, war is all they need


Nepřihlášený uživatel

#29

2015-04-06 14:58

Tak se nám fašisti předvedli v plné své kráse, hlupáci si zamávali vlaječkama, odjeli zase pryč a basta. A tak by to mohlo na delší dobu zůstat. Doufám, že se teď zase dlouho neukážou.


Nepřihlášený uživatel

#30

2015-04-13 12:38

Pro nás, zastánce svobody jednotlivce, nastaly podivné časy. Před 25 lety bylo zřejmé, který stát se ve větší míře snaží nechat lidem svobodu a který jim ji naopak bere. USA vs. SSSR byla jasná volba. Situace v komedii Pelíšky to zcela jasně vystihuje. Ze dvou stejných, ale naprosto stejných, krabiček od zápalek si Bolek Polívka vybral tu americkou. Jistěže. Nyní to mnohým tak zcela jasné není. Pro Putinův režim není svoboda občanů prioritou. To je špatně. Lidem se tam ale daří lépe než před léty za Jelcina. Opravdu je za to chceme odsoudit? V USA je občanských svobod nesrovnatelně více. Bohužel pro nás i pro obyčejné Američany vojensko-průmyslový komplex stále posiluje svůj vliv. Varoval před ním už v 50. letech vítězný generál a prezident spojených států Dwight Eisenhower. Voják (sic!) kritizoval vojenský vliv. Dokonce to dopadlo až tak, že před léty analytik studené války George Kennan napsal: „Kdyby se zítra rozložil Sovětský svaz, americký vojensko-průmyslový komplex by musel přežít nezměněn do té doby, než bude vynalezen nějaký jiný nepřítel.“ Já s politikou hledání nepřátel zásadně nesouhlasím.


Nepřihlášený uživatel

#31

2015-04-26 17:52

Ruský ministr zahraničí Sergej Lavrov se v Bratislavě setkal s velkým pozitivním ohlasem, zatímco Kisku vypískali.

Lavrov v Bratislavě


Nepřihlášený uživatel

#32

2015-05-09 12:08

Kolik zemí prolilo svoji krev, aby se udržel petrodolar, kolik lidí zahynulo v Afghánistánu, v Iráku a především v Libyi. Za nastalý chaos v mocenském vakuu a činy všech těch extrémistů, kteří se svržením diktátorů a nekritickou podporou opozice dostali k moci, nesou přímou odpovědnost váleční štváči z Pentagonu a jejich evropští nohsledi. Za všechny ty masakrované křesťanské menšiny v těchto vydrancovaných zemích, ať rukou al-kajdy nebo IS, nesou odpovědnost vypasená hamburgrožravá prasata, která se nechtěla vzdát své nadstandardní životní úrovně a proto podporují ekonomickou sílu svého impéria neustálými válkami. Kdyby každý tak nezodpovědně plýtval zdroji jako právě Američani, dávno by došly zdroje surovin a planetární ekosystém by dávno zkolaboval. Vychvalovati tento životní styl na úkor druhých může jen amorální hovado.


Nepřihlášený uživatel

#33 Američtí vědci z Princetown University zjistili ohromující závěr. USA již nejsou demokracií

2015-05-17 20:27

USA už nejsou demokracií, protože politická rozhodnutí, která přijímá vedení země, už neslouží občanům, ale zájmům hrstky osob představujících tzv. ekonomickou elitu. Tento závěr princetonských vědců označuje německý list Deutsche Wirtschafts Nachtrichten (DWN) za „ohromující". Výsledky výzkumu, který provedla jedna z nejstarších a nejprestižnějších amerických universit, jsou „důležité z pohledu zahraniční politiky: pokud se Amerika vměšuje do nějakého konfliktu, jako, například, nyní do konfliktu s Ruskem, tak vláda USA tak nečiní v zájmu amerického lidu, ale v zájmu komerční výhody", píše list.


Nepřihlášený uživatel

#34 Re: Re: HNUS ! Naši vojáci v Afghanistánu slaví Vánoce pod americkou vlajkou !

2015-05-22 19:14

#16: - Re: HNUS ! Naši vojáci v Afghanistánu slaví Vánoce pod americkou vlajkou ! 

 Ty jses opravdu moc mlady a vyjebany po 26 letech propagandou vymyvani mozku nebo totalne zhuleny imbecil.


Nepřihlášený uživatel

#35 Re:

2015-05-22 19:22

#22: -  

 Hele frajere až se to začne mydlit kvůli juessej tak doufám že budeš v první řadě za klávesnici si machr až to začne tak se poseres a budeš rád že tě maminka přebalí imbecile.


Nepřihlášený uživatel

#36

2015-11-12 19:16

nenavidim americkou vladu s toho co ten muslim obama děla se světem všude vytvařijou chaos a války amy se mame postarat o muslimy směřujici do evropy posilal bich je do ameriky ad jim pomužou řikat o evropanech že jsou rasisti xenofobove nackove islámofobove a mnoho dalšiho a ta jejich štvava kampan proti narodum podpora islámskeho statu a NATO je teroristicka organizace valečnych štvaču jejich plan na NOVÝ SVĚTOVÝ ŘÁD jim nevijde lide vždy budou bojovat za svobodu proti otroctvi a totalitam vubec nevim proč jsme v EU a NATO přidalbych se na stranu ruska AMICI uražijou evropany zatim co oni maji štvavou valečnickou politiku a rusofobii take imperialismus lhani světu a toužijou po globalni vladě s lidskymi očipovanimy otroky navěky největši hrdina na světě je VLADIMIR PUTIN on jediny se dokaže postavit amikum a hackerska skupina ANONYMOUS fandim taky

Nepřihlášený uživatel

#37 Re:

2016-02-04 19:13

vojenska propaganda ve videohrach

 hrajete někdo z vas  call of duty  brother in arms nebo  medal of honor  všechny hry o 2 světové válce že vždicky hrajete za americkeho vojaka nikdy ne za evropskeho nebo ruskeho tohle je americka propaganda ve video hrach kde ze sebe amerika děla hrdiny aby si každej mladej člověk myslel že američane jsou nejlepši přitom nacisty porazily rusove ja viděl na fotografiich nad berlinem 30 dubna 1945 ruskou vlajku s kladivem kterou tehdy mival sovětsky svaz tady vidite propagandu kterou chcou davat mladim lidem do hlavy a jak jinak hrdiny ma každej rad a ne jenom video hry ale filmy vědělijste že holliwood vlasti bohata elita židu to žide vytvařeji nový světový řád  multikulturalizmus  a financovaly 2 světové války roschildove a rockefeleři jsou žide ale ve vezeni přesto neskončily narozdil od fašistu a zradcu zapřemejšlete nad tim 

okamurovec putinovec islámofob

#38

2016-02-07 07:10

usa imperialni velmoc musi skončit

 usa chce nový světový řád s očipovanimy otriky 

allah v usa

#39 muslim barak husein obama ohrožuje mír ve světě

2016-03-28 16:30

v bilem domě je radikalni muslim 

 barak husein obama se narodil v keni v muslimské rodině je prvni muslimsky prezident usa kterej financuje a zbroji islámský stát je nebezpečnej islámskéj fanatik a taji svou islámskou víru před světem