Jsme proti novele branného zákona

Kontaktujte autora petice

Téma diskuze bylo automaticky vytvořeno Jsme proti novele branného zákona


Nepřihlášený uživatel

#226

2015-07-08 14:41

Musíme se probrat z letargie a začít konat!
Za současnou celosvětovou situaci může USA!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vše je roky plánované!Prosím studujte na internetu informace z dob 11.září do současnosti!Potom pochopíte proč nám hrozí válka!

Nepřihlášený uživatel

#227 DULEŽITÉÉÉ

2015-07-10 16:32

Video: Jak Kalousek prosadil českou pomoc Řecku. „Hrdý“ Sobotka hlasoval „Pro“. Otevřený dopis maďarského ekonoma zemím eurozóny. Paul C. Roberts: „Řecko bude zachráněno“. Petr Mach v EP.

 

Vložené video je z června 2012. Je z doby, kdy se představitelé EU a čeští pravdoláskaři nemohli dočkat, až Klaus opustí prezidentský úřad a Česká republika tak přestane být brzdou dalších integračních procesů projektu „EU“. V té době už se tento projekt blížil do finále – v prosinci byla ustavena ECB (pod nátlakem za Česko podepsal Nečas), ještě předtím však všechny země  schvalovaly tzv. ESM – Evropský stabilizační mechanismus, lidově euroval.  Jde o záchranný fond finanční pomoci pro země platící eurem.

Začátek platnosti Evropského stabilizačního mechanismu byl stanoven na dobu, kdy jej ratifikují členské země reprezentující 90 % závazného kapitálu. To se stalo v září 2012, kdy ke smlouvě přistoupilo i Německo a ESM začal fungovat k 15. říjnu 2012. ESM může půjčovat až 500 miliard eur a může přímo rekapitalizovat banky v potížích.Posledním státem, který ESM ratifikoval, byla Česká republika, která tak učinila podpisem Zemana na Pražském hradě 3. dubna 2013 za přítomnosti Barossy –  Česká republika tedy podepsala až poté, kdy nesouhlasící Klaus skončil. Obě komory parlamentu však s ESM vyjádřily souhlas již předtím a nyní je vhodné si připomenout, že se tak dělo ve večerních hodinách poté, co byli poslanci plně zaměstnáni kauzou Rath, navíc, jak je z videa zřejmé, Kalousek ani nevěděl, k čemu a v jaké výši  Česko zavazuje.

ODKAZ-Video: Jak Kalousek prosadil českou pomoc Řecku. „Hrdý“ Sobotka hlasoval „Pro“. Otevřený dopis maďarského ekonoma zemím eurozóny. Paul C. Roberts: „Řecko bude zachráněno“. Petr Mach v EP.

ŽENOU NAS DO VALKY PROTI RUSKU KTERE NAS NEOHROZUJE A JESTE MAME PLATIT NĚČÍ DLUHY STOP RIKAM NÉÉÉÉÉÉ


Nepřihlášený uživatel

#228

2015-07-12 19:13

Video: Bojovníci Pravého sektoru v Mukačevu měli zázemí v České republice. Kdo poskytuje v ČR výcvik a auta Pravému sektoru na Ukrajině?

Na základě upozornění od našeho spolupracovníka, pana Cvalína, jsme se dostali k zajímavému videu ze včerejšího dne. V Mukačevu došlo ke vzpouře a povstání místní buňky Pravého sektoru a Kyjev poslal do oblasti armádu, aby povstání potlačila. Informaci přinesla i mainstream média [1]. Kromě války na východě Ukrajiny tak hrozí i vypuknutí občanské války na opačném konci země. Co je však zajímavé, v uveřejněném videu, které jsme získali, je zhruba v čase od 01:00 vidět Jeep Cherokee se zcela zřetelnou pražskou poznávací značkou 3AR 4435. Pod autem (anebo spíš za autem) je vidět na zemi mrtvola, zastřelený člen Pravého sektoru.

Další česká značka je vidět na bílém SUV v čase videa 01:45 (pražská „kmotrovská“ 1AV 6666). Podle značek to vypadá, jako by to byl zásah někde na ulici v Praze a ne v Mukačevu.

Je jasné, že česká sluníčková vláda už od roku 2014 hostí různá individua z Ukrajiny a uděluje jim v České republice humanitární pobytové poukazy a povolení k pobytu, ale ty informace o tom, že této pohostinnosti se dostává především operativcům Pravého sektoru, ty se zřejmě s tímto videem nepodaří vyvrátit, právě naopak.

ODKAZ-Video: Bojovníci Pravého sektoru v Mukačevu měli zázemí v České republice. Kdo poskytuje v ČR výcvik a auta Pravému sektoru na Ukrajině?


Nepřihlášený uživatel

#229

2015-07-15 18:30

Jak je to s tím Islámem, proč dolar může zachránit pouze 3. světová válka a co s tím můžeme udělat?

Část tohoto článku jsem zveřejnil již před více než rokem na jednom slovenském webu. Bylo to v době, kdy Kyjevská junta páchala na východě Ukrajiny taková zvěrstva, že to, že Putin dokázal zachovat chladnou hlavu a doopravdy nezaútočil, aby Novorusii neosvobodil, bylo až k nevíře. Rok se sešel s rokem a máme zde imigrační Armagedon. Většinu obyvatel zachvátila panika. Když si ale promluvíte s lidmi, kteří sami aktivně nesledují světové dění, o celkové situaci, například s kolegy na pracovišti, nebo se svými sousedy, významný počet z nich vám odpoví, že jde to invaze odjakživa agresivního islámu, nebo že je to důsledek jakési nejasné války muslimů mezi sebou.

Bohužel pouze jeden z dvaceti občanů ČR je v obraze o pravých příčinách a vinících současné imigrační vlny, kdy těch devatenáct mimo to tvrdí, že i Rusko je agresivní netvor, že nás může zachránit jedině hodné USA, a že zde řádí ruská propaganda. Dva roky probíhající intenzivní masáž slaví úspěchy. Nikdo z těch devatenácti si vůbec nechce připustit, že opak je pravdou a už vůbec ne to, že jsme na pokraji katastrofy ještě horší, možná konečné. Zde musím zmínit nejprve něco o těch muslimech. Nejde o důsledek jakési nevysvětlitelné války mezi jimi samotnými, ale ano, je pravdou, že jde o džihád těch nejagresivnějších islámských skupin, které za posledních 10 let giganticky zmohutněli.

ODKAZ-Jak je to s tím Islámem, proč dolar může zachránit pouze 3. světová válka a co s tím můžeme udělat?

Eva Helms

#230

2015-07-16 12:01

Nejsem vylozene proti brannemu zakonu, ale jsem naprosto proti zneuzivani  nasich mladych v tzv:zahranicnich misich v zajmu politickych cilu USA a jeho verneho poskoka NATO! Na to,aby nasi mladi prisli o zivot v zajmu svetovych elit je jich skoda,at si tito nadlide zaplati profesionaly,penez maji dost!!!!


Nepřihlášený uživatel

#231

2015-07-20 18:09

Video: Holandsko demonstruje za pravdu o letu MH17-Boeing 777 + australské video + video z prvních minut po dopadu

ODKAZ-Video: Holandsko demonstruje za pravdu o letu MH17-Boeing 777 + australské video + video z prvních minut po dopadu

Video: V.V.Pjakin – Otázky a odpovědi z 15.7.2015

Veliké poděkování i stránkám leva-net, které na českou půdu myšlenky V.V. Pjakina (nejen jeho) přinesly. V úctě k V.V. Pjakinovi budu na zdejší stránky jeho „Otázky a odpovědi“ s českými titulky (tzn. i v úctě k Ireně Aneri) vkládat už jen samostatně.  Dnes dodatečně (a nesamostatně) ještě vkládám i video z 6.7.2015:

ODKAZ-Video: V.V.Pjakin – Otázky a odpovědi z 15.7.2015


Nepřihlášený uživatel

#232

2015-08-04 13:59

Situace v Jihočínském moři začíná být předehrou III. světové války. USA se pokoušejí o tichou námořní blokádu Číny v zájmu zpomalení jejího ekonomického růstu!

Vynikající analytické video o nové americké vojenské doktríně „totálního nasazení“ v Indo-pacifickém regionu. Video popisuje a přesně vystihuje stav, v jakém se nachází Čína a proč americké námořní síly horečně posilují svojí přítomnost v oblasti. Čína se stala největším dovozcem ropy na světě a předstihla tak USA. Toto představuje obrovskou hrozbu. Velmi krátce si zde popíšeme hlavní rizika tohoto stavu pro USA a pro americký dolar.

Prvním problémem je čínský růst, který je na ropě závislý. Čím rychleji Čína roste, tím více má peněz na zbrojení. Čína neskrývá ambice stát se vedoucí silou v celém prostoru západního Pacifiku a ovládnout tak mocensky celou oblast. K dosažení tohoto cíle je ale zapotřebí zajistit bezpečnost pro čínské tankery, které dováží do Číny ropu celkem ze čtyř oblastí (Severní Afrika, Arabský poloostrov, Jižní Afrika, Jižní Amerika). Čína si je vědoma, že pokud by se jednoho dne rozhodla začít dělat nezávislou politiku na USA (kterou dosud nedělá, nebo spíš jen tak napůl), USA by byly schopny prosadit vůči Číně sankce, a to včetně blokád námořních tras, podobně, jako americké lodě už od konce 70. let minulého století blokují íránské lodě.

 

ODKAZ-Situace v Jihočínském moři začíná být předehrou III. světové války. USA se pokoušejí o tichou námořní blokádu Číny v zájmu zpomalení jejího ekonomického růstu!


Nepřihlášený uživatel

#233

2015-08-05 13:48

Vezměte nohy na ramena a utíkejte, radí české ministerstvo zahraničí českým občanům na územích ovládaných separatisty na Ukrajině. Ale nejen na nich! Co se děje? Pravý sektor se pokouší o druhý státní převrat!

České ministerstvo zahraničí vydalo varování pro české občany, aby se okamžitě stáhli z východních území Ukrajiny [1]. Pokud tak neučiní, hrozí jim prý újma, možné zatčení ze strany separatistů a nehumánní zacházení. Výkřik z českého ministerstva bychom mohli přejít mlčením, ale v tomto případě nejde o iniciativu z Prahy, ale přímo z USA. Americké ministerstvo zahraničí totiž už v polovině července vydalo stejné varování [2]. A stejně tak britské [3]. Co tak najednou? Něco se děje?

Oficiálně jde pouze o obavy z eskalace bezpečnostní situace v regionu, ale ve skutečnosti jde o něco jiného. Na Ukrajině se schyluje k pokusu Pravého sektoru o státní převrat a vypuknutí naprosto reálné občanské války na území celé Ukrajiny. V Charkově probíhají nepokoje, Pravý sektor útočí na budovu pro-ruské Strany Regionů, bývalé vládnoucí strany na Ukrajině. Opět se obnovily boje na územích ovládaných separatisty. Kyjev už nemá nepřátele jen v Luhansku a Doněcku, nepřítelem začínají být i nedávní spojenci, ozbrojené bataliony a jejich štědří sponzoři, oligarchové. Ukrajina se štěpí, oblast ovládaná separatisty tak brzy může být paradoxně nejbezpečnějším místem na celé Ukrajině.

 

ODKAZ-Vezměte nohy na ramena a utíkejte, radí české ministerstvo zahraničí českým občanům na územích ovládaných separatisty na Ukrajině. Ale nejen na nich! Co se děje? Pravý sektor se pokouší o druhý státní převrat!

 


Nepřihlášený uživatel

#234

2015-08-06 15:59

Kurdistán – začátek 3. světové války, konec biblické kultury a zpět na Ararat? A proč Ukrajina byla jen „lehká viróza“

Na úvod cituji:

„Proto oslabený rubl a odstoupení Putina od South streamu vlévá petrodolaru krev do žil, ale vyhráno nemá. Majdan na Ukrajině skončil připojením Krymu k Rusku – velká čára přes rozpočet. A Majdan v Turecku se právě vyvíjí směrem, že země s druhou největší armádou v NATO je nejen vstřícná k ISIL a chce tento stát, který už má kontrolu nad většinou blízkovýchodních energetických zdrojů, uznat a získat ho na svojí stranu. Zároveň Turecko vede stále přátelštější jednání s Ruskem – a média to komentují: Erdogan se setkal s Putinem, jde o událost srovnatelnou jen s připojením Krymu k Rusku. No aby ne, když Turecko je ve stejné situaci, jako Ukrajina a když barva Černého moře dostává zcela jiný odstín poté, co  byl Putin v Turecku přijat s královskými poctami.

Sledujme vývoj kolem Kobani a Ceyhanu a sledujme postoje nejen Ruska, ale i Turecka. Jestli se země s druhou nevětší armádou v NATO rozhodla raději spojit s uměle USA vytvořeným nepřítelem a dokonce se spojit i s Ruskem, čeká nás opravdu celosvětový Majdan.

ODKAZ-Kurdistán – začátek 3. světové války, konec biblické kultury a zpět na Ararat? A proč Ukrajina byla jen „lehká viróza“


Nepřihlášený uživatel

#235 A ZASE NAŠI POLITICI A MINISTER OBRANY HNUS

2015-08-07 18:52

Dunajská jízda je další provokací proti svrchovanosti ČR a dalším důkazem servility pražské loutkové vlády!

Českou republikou opět projede americký obrněný konvoj. Tentokrát má akce název „Dunajská jízda“ a vojáci při ní pojedou v září z Německa přes Česko a Slovensko na cvičení do Maďarska. Množství kusů techniky a mužstva bude přibližně stejné, jako při jízdě dragounů v březnu.

Oficiálně dle ministra obrany Stropnického nemá konvoj konečnou podobu. Podrobnosti cesty nejsou zatím oficiálně sděleny, i když jsme zatím zevrubně informováni o možné trase amerického konvoje.

V březnu, kdy Českem projížděla americká vojenská kolona jsme mohli vidět, jak se chovají lidé, kteří přišli tento konvoj vítat. Mohli jsme ale i vidět, že média se snažila pár dní před příjezdem konvoje americké armády zastrašit demokratické odpůrce tohoto konvoje. Ti lidé, kteří nebudou vítat „Dunajskou jízdu“, se tentokráte zřejmě nenechají od nikoho zastrašit, protože takzvaně vědí, do čeho jdou.

ODKAZ-Dunajská jízda je další provokací proti svrchovanosti ČR a dalším důkazem servility pražské loutkové vlády!


Nepřihlášený uživatel

#236 mr. T1

2015-08-27 16:33

podle odhadu se něco semele, asi ne za humny, ale 70 let bez války to nejde.....člověk jako tvor má potřebu o něco bojovat. Vždyť někdo někoho srazí autem a jde se podívat hned na škodu na autě než na člověka a volat sanitku. ta doba když se něco stalo, pomohli skoro všichni, teď skoro všichni koukají raději jinam a po svým. je to smutný jak za těch pár let svobody jsme morálně spadli skoro na dno. Na prvním místě jsou až peníze. Teď se to mele na Ukrajině, jak to asi dopadne....nový braný zákon, US v Polsku a Pobaltí ( rok 2016 ) Rusko prst nahoře že ne ne, a když jo tak my jaderky, celý slavný EU a USA .... kdo chce nerostný bohatsvý ? a kdo ho má ? ..... dole se to mele taky... IS a Alkajda a milion buněk a odnoží....a kam to utíká ? a jak říkám doma...když se to se...re tak aspoň pořádně, ať je pak zase klid.... A když se to po...sere, tak aspoň bude klid....a příroda ůže za pár tisíc let začít v klidu znova. A jak sem četl výše, budu bojovat, ale za rodinu, za děti, za kamarády...ale za tuhle zemi ještě ne ( 1. a 2. sv.. válka, tam se bojovalo za vyšší cíle )

 

zdar a sílu


Nepřihlášený uživatel

#237 VÝBĚROVÉ ŘÍZENÍ: 31. srpna - 5. září 2015 601. SKUPINA SPECIÁLNÍCH SIL

2015-08-30 18:26

VÝBĚROVÉ ŘÍZENÍ: 31. srpna - 5. září 2015 601. SKUPINA SPECIÁLNÍCH SIL

VICE TU-VÝBĚROVÉ ŘÍZENÍ: 31. srpna - 5. září 2015

Janek

#238 Tato petice je k smíchu

2015-09-23 19:02

Takže je mi kolem 20 let aby si každý nemyslel že jsem starej. Si vážně děláte srandu ne? Mělo by to bejt na 1 měsíc co komu udělá jeden měsíc? Jedině mamánkům kteří si neumí utřít nosánek nebo zadní část těla! A nebo ti kteří jsou věční studenti kterým táhne na 30 a stale jsou s rodičema! Když začne nějaká válka kdo nśs ochrání? Vojáci kteří maj před důchodem? Byla blbost že se tenkrát vojna rušila! Kdyby byla stále to by dnes neřek nikdo ani slovo proti tomu! Každý by měl podstoupit vojnu!


Nepřihlášený uživatel

#239

2015-10-20 06:00

Ministerstvo obrany zneužívá uprchlickou krizi k vyzbrojení AČR dalšími útočnými puškami a technikou pro nové operace NATO v Afghánistánu a Iráku! V Bruselu kolují zvěsti, že Američané by mohli přijít kvůli Rusům o Irák!

Ministerstvo obrany ČR má evidentně občany za hlupáky. Jak jinak si vysvětlit rozhodnutí pana ministra Stropnického, že armáda nakoupí bez výběrového řízení útočné pušky (proti uprchlíkům?) a další pozorovací a sledovací techniku [1]. Pokud by se hovořilo o dronech, tak jistě, ty se dají použít pro hlídání hranic ze vzduchu. Ale útočné pušky? Někdo by řekl kacířskou myšlenku, že uprchlická krize přišla jak na zavolanou. Díky ní se dá zdůvodnit všechno ohledně nákupů vybavení bez výběrového řízení.

Ministerstvo však využívá uprchlický důvod jen v médiích, oficiálně jde o další vyzbrojování armády pro operace AČR v rámci NATO. A pozor, dějí se věci: Američané zůstávají v Afghánistánu! Obama zjistil, po dlouhé době, co se stalo v Iráku, a tak ponechá v Afghánistánu 10,000 amerických vojáků [2] a zřejmě dojde k opačnému procesu, do země budou další vojáci, včetně těch ze států NATO, přibývat.

Člověk nemusí být génius, aby si v této politické situaci nedal dohromady fakta. Afghánistán bude potřebovat nové vojáky, nové mise. A kdo bude první na řadě? Jaký nejvěrnější spojenec v NATO? Česká armáda! Urychlené a kvapné vyzbrojování, bez výběrového řízení, přičemž ani Andrej Babiš překvapivě nijak neprotestuje, to všechno ukazuje na to, že časová tíseň armády je značná a chystá se k dalšímu expedičnímu dobrodružství pod vlajkou NATO! Současná uprchlická krize je pouze mediální zástěrkou, jak zakrýt nákupy zbraní a vybavení pro další turnusy českých vojáků v cizině.

Není vyloučená ani operace v Iráku, v Bruselu v centrále NATO se o této variantě intenzivně hovoří.Američané už vyjádřili v NATO své obavy, že Rusko by mohlo v Iráku získat klíčový vliv a že je třeba s tím něco urychleně udělat! Barack Obama se myšlence brání, ale volby jsou v USA na dohled a pokud ruská iniciativa v Sýrii bude mít úspěch, mohlo by dojít z pohledu americké vlády k tragédii, kdy slabá irácká vláda by mohla pozvat ruská vojska do Iráku. Pokud irácká vláda položí Obamovi na stůl jasný vzkaz, že buď vyšle do Iráku americké jednotky na ochranu před Islámským státem anebo se Bagdád obrátí na Rusy s žádostí o pomoc, tak v takové situaci bude muset Obama opravdu jednat, protože by mu hrozilo, že Američané přijdou nejen o vliv v Sýrii, ale i v Iráku. To by byla katastrofa, zvláště pro demokratickou stranu v USA před volbami prezidenta příští rok.

Irák se nebezpečně přiklání k Rusku [4], přiznává už i Reuters, protože v Bagdádu jsou překvapeni, jak účinné je ruské bombardování v Sýrii proti IS, zatímco americká letadla za dva roky neměla na islámisty žádný viditelný dopad. Bagdád už uvedl, že by uvítal ruskou intervenci proti IS na území Iráku [5], což v Pentagonu vyvolalo obrovské zděšení. Irák chce vidět větší účast Ruska v boji proti islamistům na iráckém území, a to všechno jsou velmi špatné zprávy pro americkou administrativu. Země, kterou americká vojska dobyla, se teď obrací k Rusku.


Nepřihlášený uživatel

#241

2015-10-21 18:25

TU MATE FAKTA VŠECKY CO VAM MEDIA UTAJILA A DELAJ Z RUSKA OKUPANTY ANI SYRII NEOKUPUJOU ONI JEN PODLE ZAKONU KTERE SI NECHALY SCHVALIT KONAJ TAK JAK KONAJ PLUS AJI SI CHRANI SVE ZAJMY JAK BY TO DELAL KAŽDÝ STAT V EVROPE!!!!

FAKTA VICE-„Okupant“ Putin na Krymu. A setkání s Berlusconim. Videa

FAKTA VICE-Projev Vladimira Putina na 70. zasedání VS OSN - 28.09.2015 Titulky CZ

FAKTA VICE-Krymský projev Vladimira Putina


Nepřihlášený uživatel

#242

2016-09-03 19:56

Faktem je, že probíhá válka s islámem, a moře lidí nechápe, která bije. Chytří politikové?? Ale to je protimluv.


Nepřihlášený uživatel

#243

2016-09-03 23:28

Švýcarští vojáci v záloze mají svou zbraň doma. I s municí. Aby nebylo nutné vyhlašovat mobilizaci.


Nepřihlášený uživatel

#244

2016-09-04 00:07


Nepřihlášený uživatel

#245

2016-09-04 00:59

Minikarabina,  minomet, houfnice


Nepřihlášený uživatel

#246 Re:

2020-02-01 12:23

#22: -