Jsme proti novele branného zákona

Kontaktujte autora petice

Téma diskuze bylo automaticky vytvořeno Jsme proti novele branného zákona


Nepřihlášený uživatel

#176 DULEŽITÉ

2015-06-09 17:49

Putin se setká s papežem – stane se opět Mužem roku? USA jsou jen světovým policajtem, plnícím příkazy, Kennedy to věděl

Před dvěma léty byl na spadnutí světový válečný konflikt, když byly USA rozhodnuty zaútočit na Sýrii kvůli „použití“ chemických zbraní Basharem Asadem a Izrael volal po útoku denně. Přidala se i VB, kde ovšem návrh Davida Camerona nedostal podporu od britské vlády. Západ a Rusko intenzivně jednaly a Bílý dům už byl téměř v plné polní. V té době se papež sešel s Putinem (zde) a v situaci nastal zvrat – v syrské otázce bylo přijato řešení, jaké navrhl Putin, a to postupná likvidace syrských chemických zbraní za pomoci Ruska. Obama i Izrael museli sklopit uši a vítězem se stal Putin. Papež mu poděkoval osobním dopisem, svět Putina oslavoval a americký časopis Forbes jej označil za Muže roku.

Už tehdy jsme se mohli ptát, kdo ve skutečnosti zastavil hrozbu války a proč USA ustoupily ,za což je Izrael nešetřil v kritice. Zajímavý je v tom pohled izraelského ministra z března 2014, cituji z článku: Izraelský ministr ve svém projevu opakovaně zmiňoval slabost americké zahraniční politiky: Slyším nespokojené hlasy, lidé jsou zklamaní posilováním Číny a oslabováním USA. Podívejte, co se děje na Ukrajině, kde USA prokazují, bohužel, slabost.” Nečinnost USA a schovávání se doma, se podle něj obrátí proti Spojeným státům a ohrozí jejich vlastní bezpečnost, ”Nikdo není schopen nahradit USA coby globálního policistu. Doufám, že USA přijdou k rozumu. Pokud ne, změní to světový pořádek a mezi těmi, koho to dostihne, budou i USA.” (více)

ODKAZ-Putin se setká s papežem – stane se opět Mužem roku? USA jsou jen světovým policajtem, plnícím příkazy, Kennedy to věděl


Nepřihlášený uživatel

#177

2015-06-09 17:59

INFO S UKRAJINY!!!!!

Ukrajina začala povolávat i nezletilé ročníky ve věku 17 roků a 3 měsíců kvůli akutnímu nedostatku branců a vysokému počtu dezercí v UA. Stejná situace se dá očekávat i v ČR v případě vypuknutí války s Ruskem

Pátá neúspěšná vlna mobilizace na Ukrajině. Armáda bude ze zoufalství rozdávat povolávací rozkazy dokonce i účastníkům Gay Pride!

Západní oblasti Ukrajiny nesplnily nařízený plán generálního štábu povolání branců. Informoval o tom v ukrajinské televizi vojenský komisař Lvovské oblasti Nikolaj Sadovskij. Pátá vlna mobilizace na Ukrajině bude ukončena 8. června 2015, ale jak tvrdí Sadovskij, západní region dodal méně než polovinu schopných odvodu. V centrálních oblastech Ukrajiny se k odvodu údajně hlásí mnohem více branců. Na rozeslané povolávací rozkazy na západě Ukrajiny reagovala pouze třetina občanů. Problémy s odvody na Ukrajině vznikaly i dříve. Příkaz k náborů branců, který letos v lednu podepsal prezident Porošenko, však vedl k dalšímu masovému útěku mužů ze země. Ti, kterým se utéct nepodařilo, se snažili úřady podplatit nebo se branné povinnosti vzdát odkazem na náboženskou víru

 

ODKAZ-Pátá neúspěšná vlna mobilizace na Ukrajině. Armáda bude ze zoufalství rozdávat povolávací rozkazy dokonce i účastníkům Gay Pride!


Nepřihlášený uživatel

#178

2015-06-09 18:05

Otázka na závěr: Je hromadný úprk Ukrajinců před vojenskou povinností, kterou jim diktuje Kyjev, důvodem, proč čeští politici připravují zákon, podle něhož bychom museli jít na Donbas umírat my?


Nepřihlášený uživatel

#179

2015-06-10 13:27

A proč mají naši lidé umírat za zájmy nadnárodních satanistických koncernů?!
Nevidím žádný důvod!

Nepřihlášený uživatel

#180

2015-06-11 05:21

nevím jak

Nepřihlášený uživatel

#181

2015-06-12 11:43

MIMOZEMSKÉ ENTITY ROZHODUJÍ O CELÉ NAŠÍ PLANETĚ !!!

Nepřihlášený uživatel

#182

2015-06-12 19:18

já osobne bych nešel i kdyby byl povolavaci rozkaz jakykoliv ! at si tam jdou prasata z vlady uz si nahrabali dost a ted je potreba, aby shodili svoje pandoury !

Nepřihlášený uživatel

#183

2015-06-15 21:09

Proboha co to sem ženete na nás za neštěstí?

Nepřihlášený uživatel

#184 Re:

2015-06-16 14:29

#181: -  

ahoj promin ale Alieni nerozhodujou tak zvani ŠEDIVACI Z ROKU 1945 jak se nasla prvni lod s kosmu v Roswelu tak aj zacla dohoda s nema o obchodovani s USA oni dodavaj prvky uranu atd USA TIRANUM na OBLAST 51 na stavbu letounu a plus v Mexicu Dulce Bass se delaj pod zemi pobliz lidi pokuse s lidma a mutace s rasou DNA se zviraty lidi a šedivaku!!!tohle sou fakta!!!a za to unasej lidi sak v CR STOUPLA AKTIVITA na nebu podvecernich hodinach!!!JAK SE SCHYLUJE K VALCE!!!!

R.I.P.odkaz-PHILIP SCHNEIDER - UNDERGROUND ALIEN BASES


Nepřihlášený uživatel

#185 TOHLE LETO PLUS BUDOU ODVADET NA JATKA 17LETY KLUKY ABY BOJOVALI PROTI RUSKU!!!STOP VALCE

2015-06-16 14:34

TU VIDITE KDO JE AGRESOR ZE RUSKO NENI ((ALE USA ANO AGRESOR JE))

USA rozmístí v Pobaltí a Východní Evropě těžké zbraně a 5000 vojáků. Odkaz Dragounské jízdy se naplňuje. Bude v létě válka proti Rusku?

Podle článku v New York Times [1] ze dne 14. června 2015 se USA chystají rozmístit těžké zbraně v zemích Pobaltí a dalších zemích Východní Evropy. Půjde zejména o tanky, bojová vozidla a další zbraně. Rovněž zde rozmístí nejméně 5000 vojáků. Jak mnozí z nás předpokládali, březnová Dragounská jízda napříč východní a střední Evropou, operace Atlantické odhodlání, bude mít brzké pokračování. Tehdy probíhala na území Pobaltí a Polska rozsáhlá cvičení NATO a Dragounská jízda byla návratem amerických vojsk přes naše území na základny v Německu.

Žádný normální člověk nechce válku s Ruskem

Tentokrát půjde opět o zastrašování Ruska i nás. Kdo soudný by chtěl na svém výsostném území po zuby ozbrojenou cizí armádu? USA a NATO chce, podle slov bývalého velitele NATO Jamese G. Stavridise, rozmístěním dalších zbraní v Evropě varovat Rusko před útokem na Pobaltí a další země, ke kterému se Rusko nikdy nechystalo. Čeká se na formální souhlas amerického prezidenta Obamy a ministra obrany USA Ashtona Cartera.

ODKAZ-USA rozmístí v Pobaltí a Východní Evropě těžké zbraně a 5000 vojáků. Odkaz Dragounské jízdy se naplňuje. Bude v létě válka proti Rusku?


Nepřihlášený uživatel

#186 AGRESOR ZAPAD!!! NE RUSKO

2015-06-16 15:32

Američané podepisují petici k jadernému útoku na Rusko

potvrzuje to, co ukázaly výsledky amerického Centra pro výzkum Pew Research Center. Její specialisté provedly průzkum v osmi zemích NATO: USA, Kanadě, Velké Británii, Španělsku, Německu, Francii, Itálii a Polsku a ptali se občanů, zda jsou pro užití vojenské síly v případě ruského útoku na spojence NATO.

Ukázalo se, že pouze ve dvou zemích, ve Spojených státech a v Kanadě, je „pro“ více než polovina respondentů – 56 a 53%. V Německu hlasovalo 58% respondentů „proti“, ve Francii to bylo 53% a v Itálii 51%. V Polsku bylo 48% respondentů ve prospěch vojenského konfliktu s Ruskem, zatímco 38% bylo proti.

Pokud jde o Polsko, kam se právě přemísťují vojska NATO (viz článek), byl zdrženlivým postojem Evropanů velmi pobouřen místopředseda vlády a ministr národní obrany Tomasz Semonyak , kterému se v novinářské hantýrce v Polsku říká šéf „oddělení války“ (zdroj).

odkaz-Američané podepisují petici k jadernému útoku na Rusko


Nepřihlášený uživatel

#187 JAK NACISTE S UKRAJINY ZABIJI NASE VOJAKY

2015-06-16 15:45

Video: Hrob Ivo Stejskala, českého dobrovolníka na straně povstalců, který padl v boji s ukrajinskými fašisty

Ivo Stejskal, učitel z Brna, který vloni odjel na Donbas a přidal se na stranu povstalců, byl zavražděn ukrajinskou tajnou službou [1]. Podle jiných zpráv a TV Nova však Ivo Stejskal zahynul v přímém boji s ukrajinskou armádou [2]. Video, které se teď objevilo na YouTube, ukazuje jeho hrob na úbočí slavné a památné mohyly Savur v Donbasu [2], spolu s dalšími hroby padlých hrdinů v boji proti ukrajinským fašistickým oddílům. Ve videu Jurije Kotěnka vidíme jednoduché sypané hroby s pravoslavnými kříži. Je nepochybné, že jednoho dne se Ivo Stejskal dočká nejvyšších státních vyznamenání České republiky za protifašistický boj na Ukrajině, za statečnost a chrabrost, ale na to si ještě budeme muset chvíli počkat, než dojde k pádu loutkového režimu, nejen v ČR, ale v celé tzv. západní Evropě reprezentované Bruselem.

ODKAZ-Hrob Ivo Stejskala, českého dobrovolníka na straně povstalců, který padl v boji s ukrajinskými fašisty


Nepřihlášený uživatel

#188 MOHLO BY ZAJIMAT

2015-06-16 16:17

MUZE ZAJIMAT


Nepřihlášený uživatel

#189 TOP09 SE NA OBČANECH ČR DOPUSTILA VLASTIZRADY JE NA ČASE JE ODVOLAT!!!!!

2015-06-16 20:13

POVSTANME JAKO SLOVACI PROTI TIRANUM!!!STRESTEJME JE ZA VLASTIZRADU!!!!

TOP09 SE NA OBČANECH ČR DOPUSTILA VELEZRADY JAKE NO ZE TU CHCOU NECHAT USA ROZMISTIT RAKETY PROTI RUSKU PLUS ZE SKACOU JAK SI USA PISKA ZABRANME TOMU!!!!A PLUS ZE OBČANY ČR CHCOU POSILAT NA JINE UZEMI NA SMRT ALE KLUKY 17LETY UZ JEN PREJ HOLEK SE TO NEBUDE NIJAK DOTIKAT CHCOU TO ZAS ZMENIT!!!!LIDI JDE O NAŠI ZEM ODVOLEJME TY ŠTVÁČE S TOP09 ZA VLASTIZRADU TO CO SE DEJE ANI NEBYLO SCHVALENE BYLO TO PODVODNE OBEJITE!!!USA OBCHAZI ZAKONY TO PRECE UŽ VÍTE!!!PROTO ZABIJEJ NARODY!!!UKRAJINA,LYBIE,SYRIE,YRAN,YRAK,ATD   

Hlavní váleční štváči – TOP09

Poslankyně za TOP09 Helena Langšádlová pronesla historickou větu, že jaderná válka proti Rusku by byla naší povinností a bojem i za naši svobodu [2]. Předseda Vojenského výboru NATO generál Pavel sdělil, že by měl západ budovat vojenské základny v Pobaltí pro případ, kdyby je Rusko chtělo napadnout. Nikde přitom nejsou ani náznaky, že by se Rusko chystalo země v Pobaltí či kdekoli jinde obsadit. Seznam všech amerických vojenských základen ve světě je uveden v obrazové příloze.

ODKAZ-Langšádlová: Jaderná válka s Ruskem by byla bojem za svobodu! O válce a lidech, o zbraních a humanitárním vraždění v novém tisíciletí


Nepřihlášený uživatel

#190 SI NECHATE LIBIT OSTUDA

2015-06-16 20:25

Takže já osobně se nebojím kvót, ale bojím se českého salámu. Té metody pomalého ukrajování ze svobod, které máme, ale dobrovolně si pomalu a polehoučku necháváme někým nahoře tyto svobody odebírat a odkrajovat, pomalu, abychom se nebouřili, ve jménu našeho „dobra“ nebo pomoci uprchlíkům. Pamatujte ale na známé přísloví, že cesta do pekel je dlážděna dobrými úmysly. A my po té cestě nejdeme, my přímo zběsile utíkáme vstříc zkáze a vlastnímu zničení naší země (válka s Ruskem) a naší kultury (imigrace běženců a demografické překreslení našeho území). Vláda udělá, co jí elity v Bruselu nakážou. Notičky jsou rozeslány, není na co čekat. Občané se nebudou stačit ani divit, jak rychle nám do země naše vláda nasune desítky a posléze stovky tisíc islámistů. Už je dávno rozhodnuto. Demonstrace jsou fajn, ale nic neřeší o věcech, které elity rozhodly za nás bez nás.


Nepřihlášený uživatel

#191 DOST!!!!DULEŽITÉ!!!ČESKÁ VLADA PORUSILA USTAVU

2015-06-16 23:24

Národní odpor sílí! Hrubou demonstraci síly doprovází porušování ústavy. Přidejte se k sobotnímu pochodu „Zastavme americké okupanty“

AE News přináší výzvu Národní Demokracie, kterou nám tato strana zaslala do naší redakce. Je to další z protestních akcí proti Dragounské jízdě americké armády.

Česká vláda ohnula ústavu, když schválila vstup amerických vojenských konvojů na české území. Podle ústavního zákona č. 300/2000 Sb. nejde o přesun, nýbrž o pobyt vojsk, protože se na našem území budou zdržovat déle než 48 hodin. Americké vojenské konvoje budou na našem území po dobu čtyř dnů, ve dnech 29. března až 1. dubna. Pobyt vojsk proto musí odsouhlasit nadpoloviční většina členů obou komor, což se v tomto případě nestalo, a došlo tím k závažnému porušení Ústavy České republiky.

Vláda samotná má právo rozhodnout o pobytu ozbrojených sil jiných států na našem území – a to nejdéle na dobu 60 dnů – pouze v případě, že by se jednalo o „plnění závazků mezinárodních smluv o společné obraně proti napadení“. O tento případ jednoznačně nejde, neboť Česká republika není nikým napadena a není ji tedy třeba bránit cizími vojsky. Tentokrát máme co do činění nikoli s prostým přesunem techniky, který mohl a měl (tak jako vždy) proběhnout po železnici do 48 hodin, ale s tupou demonstrací síly, s testováním „pružnosti“ českého právního řádu a trpělivosti našich občanů.

Zapomíná se i na to, že nad nimi pozemními jednotkami poletí vzdušný „ochranný“ doprovod v počtu několika desítek bojových helikoptér. Američtí soudruzi si z našich dálnic hodlají prostě udělat testovací polygon. Rozhodnutí vlády o povolení přesunu amerických konvojů je nezákonné, a tudíž neplatné. Bude se jednat o prachsprostý průnik cizích vojsk na naše území. Čeští občané proto mohou tento fakt chápat jako akt agrese a adekvátně na něj reagovat.

ODKAZ-Národní odpor sílí! Hrubou demonstraci síly doprovází porušování ústavy. Přidejte se k sobotnímu pochodu „Zastavme americké okupanty“


Nepřihlášený uživatel

#192

2015-06-17 09:22

Myslím si, že by každý člověk měl mít možnost vybrat si, zda chce do armády vstoupit dobrovolně.

Nepřihlášený uživatel

#193 USA NAS ZAS CHCE OKUPOVAT JAK ZA 2SV!!!!!

2015-06-17 18:11

Zdroj z ČT: Nesmíme ani hlesnout o okupaci z 15. března 1939, dostali jsme generální zákaz seshora. Americká ambasáda chce ovlivňovat policii a státní zastupitelství v ČR skrze nový grant pro české neziskovky!

 

Redakce AE News přináší dvě bleskové zprávy. Kontaktoval nás zaměstnanec České Televize, aby nás informoval o poměrech, které teď vládnou na Kavčích Horách. V souvislosti s přesunem americké armády přes české území dostalo vedení České Televize již 3. března příkaz, aby nezařazovalo do vysílání historické filmové pásmo k výročí okupace českých zemí z 15. března 1939. Nežádoucí konotace by prý mohly ohrozit hladký průběh přesunu amerických vojsk plánovaný na konec tohoto měsíce. Příkaz pochází z Úřadu Vlády ČR. A druhá zpráva je ještě horší, která potvrzuje naše dřívější články, a je to doslova jobovka. Americká ambasáda totiž oznámila grant pro české neziskovky, aby ovlivňovaly státní zastupitelství a policii!

 

ODKAZ-Zdroj z ČT: Nesmíme ani hlesnout o okupaci z 15. března 1939, dostali jsme generální zákaz seshora. Americká ambasáda chce ovlivňovat policii a státní zastupitelství v ČR skrze nový grant pro české neziskovky!


Nepřihlášený uživatel

#194 ODHALENO NA UKRAJINE NENI ANI JEDEN RUSKY VOJAK LŽI USA JEN

2015-06-17 18:52

ODHALENO ZE USA LŽE NA UKRAJINE NENI ANI JEDEN RUSKY VOJAK!!!STRILEJ CIVILISTY A BOMBARDUJOU UKRAJINCI!!!!

ODKAZ-Česko a Slovensko se vydává maďarskou cestou. Reálpolitik na český způsob?

 

CO MEDIA NEUKAZALA NA ČT H...

ODKAZ-Putin ohledne ruskych vojsk na Ukrajine: „Mate nejaky dukaz?


Nepřihlášený uživatel

#195 SLYŠ LIDE VAROVANI!!!!

2015-06-18 12:25

soužení začne 29.brzna 2016 az 1.dubna 2016 vydejte se na utek v tych dnech a sobotu ctite jako stvoreni zeme nasim stvořitelem!!!nastalo to jak sem rikal drive nikdo neveril 

ODKAZ-Sjednocená Evropa se začíná rozpadat. Státy začínají bojovat samy za sebe a proti sobě. Důsledky vraždy Muammara Kaddáfího s podílem vojsk NATO

BIBLE NOVY ZAKON!!!

čti Matoušovo evangelium tam mas vse co se bude dit ty dny 29.Březen-1.Duben.2016

MATOUŠ 24 KAPITOLA-Povstane totiž národ proti národu a království proti království a budou hlady, mory a zemětřesení na různých místech.

Plus na Papeže spadne Kometa znici celou Jižní Evropu tam bude hlad,mor,zemetreseni,a dalši pohromy!!!KE ZNICENI ZEME NEDOJDE JAK PRAVIL PAPEŽ!!!!DOJDE K TRESTU JEHO!!!

Brzy dojde k odplate ktera naleži Papežu ze se vydava za Otce a ze zmenil Desatero bez svoleni našeho Pana Stvoritele!!!

ČINTE POKANÍ!!!!A ODPROSTE SE OD CHYB ALE NEMLUVTE U TOHO JAK TO DELAJ BOHANE JEJICH PROZBY NEJSOU VYSLYSENI!!!

JAK SEM RIKAL PREDTIM DEJE SE TO!!!!!


Nepřihlášený uživatel

#196

2015-06-18 17:45

Libye: zákonné právo na bydlení i na lékařskou péči. Největší demonstrace v historii. Evropa mlčela, když USA popravovaly Kaddáfího, svět mlčel, když byl likvidován Chávez. Putin je dalším „diktátorem“ v pořadí a svět opět mlčí. Nestačí Evropě migranti, čeká na válku?

Země, které vlastní uhlíkové zdroje či jsou strategické pro jejich tranzit, mají smůlu – v jejich čele jsou vždy „diktátoři“. „ Naštěstí“ existují  USA, které  ve svém „bohulibém“ vnášení „svobody a demokracie“ takové země „osvobozují“.  A osvobozují je tak dlouho, dokud nedojde ke svržení „diktátora“ a dokud „diktátoři“ nejsou nahrazeni vládou natolik uvědomělou, aby pochopila, že veškeré přírodní zdroje na zeměkouli patří do vlastnictví USA a mohou být obchodovány pouze za americké dolary (jako například vrcholně „demokratická“  vláda Saudské Arábie, jediné země, kde např. dosud ženy nemají právo řídit auto). Přes Ukrajinu (tranzitní země plynu) je Rusko tlačeno do války a Putin označován za v pořadí dalšího „diktátora“ jen proto, že chce ruské zdroje využít pro ruský národ.Všechno stejný scénář, jako přes kopírák, ale Evropané se probouzejí, až s vlnou migrantů, a to nejen z Afriky, ale i z Ukrajiny, ač v dobách, kdy dění mohli ovlivnit, přitakávali a přitakávají zájmům USA a jejich služebníkovi EU a oslavují vojska NATO. Výsledkem akcí NATO v Africe jsou naštěstí jen migranti, ruský „diktátor“ Putin však není totéž, co Kaddáfí, Rusko se stejným snahám může postavit.  Což znamená, že tentokrát výsledkem nemusí být jen migranti, ale válka.

ODKAZ-Libye: zákonné právo na bydlení i na lékařskou péči. Největší demonstrace v historii. Evropa mlčela, když USA popravovaly Kaddáfího, svět mlčel, když byl likvidován Chávez. Putin je dalším „diktátorem“ v pořadí a svět opět mlčí. Nestačí Evropě migranti, čeká na válku?


Nepřihlášený uživatel

#197

2015-06-19 15:44

Proč se všichni tak bojí Jade Helm? V USA se schyluje k monstróznímu cvičení nebo k falešné vlajce a vojenskému puči? Vypukne v zemi hybridní válka?

Možné scénáře

Téměř všechna pozorování „z terénu“ končí otázkou, co se skutečně chystá nebo co bude výsledkem Jade Helm. Existují teorie, které říkají, že Jade Helm je prováděn za účelem nastolení stanného práva nebo minimálně přípravy na něj. Více méně všechny tyto teorie se opírají důkazy z výše uvedených pozorování, některé jsou opodstatněné více či méně. Zde nabízím dvě.

Jedna tvrdí [19], že souběžně s Jade Helm bude „sehrán“ nějaký konflikt (false flag), který způsobí, že cvičení se přehoupne v reálný zásah vůči obyvatelům. Výsledkem má být využití FEMA kempů, do nichž bude na převýchovu přemístěna nepohodlná část povstalců. Nepokoje, které má toto počínání vyvolat budou ospravedlněním pro rozmístění vojáků po celém území USA a uvedení stanného práva, které bude doprovázeno řízenými výpadky elektřiny, internetu apod. A konfiskací zbraní.

Druhá teorie [20] je trochu konkrétnější a říká, že onen konflikt, který má způsobit nepokoje či chaos bude zinscenován využitím imigrantů z Mexika a Jižní Ameriky. Ti v posledních měsících do USA proudí mnohem více než kdy jindy, a to vše za státního dozoru [21]. Podle této teorie budou imigranti v konfliktu organizováni (explicitně se neříká kým) a dostanou za svou práci jednorázovou odměnu 4000 USD. Výsledkem mají být masové nepokoje a lidové konflikty, při kterých mají být Američané vyprovokováni k vzájemnému zabíjení, což potrvá tři roky. Průběžně má být ustanoveno stanné právo a zadržování povstalců. Teorie pokračuje a tvrdí, že proti obyvatelům bude použito nespecifikovaných frekvenčních a laserových zbraní, a také otrávená voda a potraviny. To vše za účelem masivního snížení populace. Prostředkem k dosažení těchto cílů je právě Jade Helm, který je vnímán jako počátek a test „všeho“.

ODKAZ-Proč se všichni tak bojí Jade Helm? V USA se schyluje k monstróznímu cvičení nebo k falešné vlajce a vojenskému puči? Vypukne v zemi hybridní válka?


Nepřihlášený uživatel

#198 Výzva pro všechny chlapy - konec Evropské civilizace?

2015-06-20 11:18


Nepřihlášený uživatel

#199

2015-06-20 11:24

EU PRIZNALA ZE MUZOU ZA MIGRANTY DO EVROPY

ODKAZ-NIGEL FARAGE ZA NÁPOR UTEČENCOV EU PRIZNALA ŽE MUŽOU ZA MIGRANTY


Nepřihlášený uživatel

#200 SLOVENSKO SE PROBUDILO A VY!!!!

2015-06-20 18:19

BRATISLAVA DEMONSTRACE PROTI KVOTAM A ISLAMU 20.6.2015 A MEDIA MLČÍ

ODKAZ-Co MEDIA NEUKÁŽÍ-Bratislava Demonstrace proti Islamu 20.6.2015