Jsme proti novele branného zákona


Nepřihlášený uživatel

/ #228

2015-07-12 19:13

Video: Bojovníci Pravého sektoru v Mukačevu měli zázemí v České republice. Kdo poskytuje v ČR výcvik a auta Pravému sektoru na Ukrajině?

Na základě upozornění od našeho spolupracovníka, pana Cvalína, jsme se dostali k zajímavému videu ze včerejšího dne. V Mukačevu došlo ke vzpouře a povstání místní buňky Pravého sektoru a Kyjev poslal do oblasti armádu, aby povstání potlačila. Informaci přinesla i mainstream média [1]. Kromě války na východě Ukrajiny tak hrozí i vypuknutí občanské války na opačném konci země. Co je však zajímavé, v uveřejněném videu, které jsme získali, je zhruba v čase od 01:00 vidět Jeep Cherokee se zcela zřetelnou pražskou poznávací značkou 3AR 4435. Pod autem (anebo spíš za autem) je vidět na zemi mrtvola, zastřelený člen Pravého sektoru.

Další česká značka je vidět na bílém SUV v čase videa 01:45 (pražská „kmotrovská“ 1AV 6666). Podle značek to vypadá, jako by to byl zásah někde na ulici v Praze a ne v Mukačevu.

Je jasné, že česká sluníčková vláda už od roku 2014 hostí různá individua z Ukrajiny a uděluje jim v České republice humanitární pobytové poukazy a povolení k pobytu, ale ty informace o tom, že této pohostinnosti se dostává především operativcům Pravého sektoru, ty se zřejmě s tímto videem nepodaří vyvrátit, právě naopak.

ODKAZ-Video: Bojovníci Pravého sektoru v Mukačevu měli zázemí v České republice. Kdo poskytuje v ČR výcvik a auta Pravému sektoru na Ukrajině?